یکی دیگر از فعالان تالارهای علمی هم رفت

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
همیشه این جمله رو شنیدیم که علم بهتره یا ثروت ......... ولی با عضو شدن تو یه باشگاهی که مثلا اسم علمی داره به این فکر دارم میفتم که علم بهتره یا تفریح !!!!!!!!!!!

مطلب جالب دیگه ای هم تو باشگاه اتفاق افتاده تاپیکهای علمی مدیریت میشن مثلا فلان تاپیکی رو که میخوای بزنی باید بررسی بشه البته اگه مدیران مربوطه سربزنن که اکثرا بنا به دلایلی یا تایید نمیشه یا بعد یه هفته تایید میشه ......... ولی مطالب غیر علمی نیاز به تاییدیه ندارن ............ هر چی میخوان باشن حتی اگه خلاف قوانین باشگاه باشن ..... به هر حال خودنماییشونو میکنن یه ساعت ....... سه ساعت ........ یه روز و .................:confused:

دانیال جان میدانیم که آزرده خاطرت کردیم ....... از دست خودمان دلخورت کردیم
ولی بدان که نبود شما هایی که هدف والاتری دارید باعث میشود که این باشگاه بیشتر از پیش در مردابها فرو رود و حتی شاید دیگر نامی از علم در آن برده نشود ..................[/ COLOR]
COLOR][/SIZE][/B]

سلام
البته تفريح هم لازمه ولي به اندازه..
حرف شما درسته...شايد الان تالارهاي علمي خيلي فعال نباشن،ولي همه اينا به خودمون برمي گرده...ما هستيم كه بايد بحث هاي علمي رو سرپا نگه داريم.هستند دوستاني كه شايد يه تنه بتونن جلو برن ولي بالاخره بعد از مدتي خسته ميشن.......

درمورد تاييد تاپيك ها:حق بدين كه از اين امكان استفاده بشه...تعداد تاپيكايي كه اشتباه ارسال ميشن يا طبق قوانين بايد حذف شن انقدر زياد هست كه مديران رو مجبور به اين كار كرده.اين دراصل براي بالا بردن بار علمي تالاره.تالارهايي هم كه اينطورن اكثرا يكي از مديران براي رسيدگي آن هست.

منم متاسفم كه ايشون رفتن...وقتي آواتار خداحافظي شون رو ديدم ناراحت شدم....اميدوارم برگردن......ولي بازم ميگم،همت همه بچه ها رو مي طلبه

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
باوركنيد مطالب فكاهي و تفريحي هم علم و درايت مخصوص به خودش رو لازم داره.........اينهم در نوع خود هميت و استعداد خاصي رو ميطلبه...
آيا شما فكر ميكنيد كسي مثل گل آقا ...شخصي معمولي و بي علم و دانش بود.........؟؟؟ فكرنميكنم كسي اين گمان رو ببرد...هر علمي جاي خود را دارد....و به قول معروف هرسخن جايي و هرنكته مكاني دارد.
....
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد...

........... من به شخصه مخالف تفریح نیستم ......... ولی محدودیتها برای تاپیکهای علمی رو وقتی نسبت به سایر تاپیکها نگاه میکنم !!!!!!!!!!!
البته شایسته است که بگوییم این باشگاه متعلق به هر کسی است که هدف علم آموختن و درس دادن آن به بقیه است ....
تاپیک علمی قطعا منظورم فقط مهندسی نبود و نیست خیلی از تاپیکهای موجود در تالار ادبیات علم آموز و پند آموز هستن و من منظورم از غیر علمی اون دسته تاپیکها بود که صرفا جهت اتلاف وقت زده میشن و همیشه خدا وقتی شما ارسالهای جدید رو میخوای ببینی تشریف دارن !!!!! ......... تاپیک داریم اینجا خاله بازی !!!!!!!!!! واقعا جای اینا اینجاست .......... من نمیدونم نگرش زننده این گونه تاپیکها چیه ولی به نظرم قطعا جای این گونه تاپیکها این جا نیست ...........
در مورد محدودیت در ارسال تاپیکهای علمی منم معترضم و حرفم رو هم جایی زدم. امیدوارم مدیران این بخشها عنایت بفرمایند...
متاسفانه تاپیکهایی که به قول شما صرفا جهت اتلاف وقته مثل نفر قبلیتو با چی میکشی یا با نفر قبلی فلان یا پسرا یک اضاف کنن دخترا برعکس یا چمیدونم با این کلمه یه جمله بساز و امثال این بخصوص توی تالار زنگ تفریح و آزاد هست و خیلی از بچه ها رو هم نمیدونم به چه دلیل شدیدا به خودش جذب کرده. اما این دلیل نمیشه که افرادی که فعالیت علمی میکنن به علت وجود همچین فضاهایی کلا اینجا رو ترک کنن.
شما اینجور ببین که بعضی از بچه ها بخاطر علاقه ای که به این تیپ تاپیکا دارن به باشگاه میان و در کنارش گاهی اوقات دوزار فعالیت علمی هم میکنن!
امیدوارم دانیال عزیز هم چشمشون رو به اون بخشها ببندن و دوستانی که دنبال یادگیری هستن رو از دانش و تجربه خودشون محروم نکنن.

merlin-mina

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا دانيال وقتي اين همه آدم از نبودنت ناراحتن كجا ميخواي بري آخه؟؟؟
رفتن شما اوضاع رو بدتر ميكنه نه بهتر:(

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه این جمله رو شنیدیم که علم بهتره یا ثروت ......... ولی با عضو شدن تو یه باشگاهی که مثلا اسم علمی داره به این فکر دارم میفتم که علم بهتره یا تفریح !!!!!!!!!!!

مطلب جالب دیگه ای هم تو باشگاه اتفاق افتاده تاپیکهای علمی مدیریت میشن مثلا فلان تاپیکی رو که میخوای بزنی باید بررسی بشه البته اگه مدیران مربوطه سربزنن که اکثرا بنا به دلایلی یا تایید نمیشه یا بعد یه هفته تایید میشه ......... ولی مطالب غیر علمی نیاز به تاییدیه ندارن ............ هر چی میخوان باشن حتی اگه خلاف قوانین باشگاه باشن ..... به هر حال خودنماییشونو میکنن یه ساعت ....... سه ساعت ........ یه روز و .................:confused:

ولی بدان که نبود شما هایی که هدف والاتری دارید باعث میشود که این باشگاه بیشتر از پیش در مردابها فرو رود و حتی شاید دیگر نامی از علم در آن برده نشود ..................[/ COLOR]
COLOR][/SIZE][/B]

سلام
البته تفريح هم لازمه ولي به اندازه..
حرف شما درسته...شايد الان تالارهاي علمي خيلي فعال نباشن،ولي همه اينا به خودمون برمي گرده...ما هستيم كه بايد بحث هاي علمي رو سرپا نگه داريم.هستند دوستاني كه شايد يه تنه بتونن جلو برن ولي بالاخره بعد از مدتي خسته ميشن.......

درمورد تاييد تاپيك ها:حق بدين كه از اين امكان استفاده بشه...تعداد تاپيكايي كه اشتباه ارسال ميشن يا طبق قوانين بايد حذف شن انقدر زياد هست كه مديران رو مجبور به اين كار كرده.اين دراصل براي بالا بردن بار علمي تالاره.تالارهايي هم كه اينطورن اكثرا يكي از مديران براي رسيدگي آن هست.

منم متاسفم كه ايشون رفتن...وقتي آواتار خداحافظي شون رو ديدم ناراحت شدم....اميدوارم برگردن......ولي بازم ميگم،همت همه بچه ها رو مي طلبه

ممنون ........ قطعا تفریح لازمه ولی همونطور که خودتونم موافقید در حد خودش ........ بعضی از این تاپیکها تفریح نیست ......

گفتم ابتدای امر محدودیتی که ایجاد شده زدگی میکنه و دلسردی به همراه داره اگه واقعا سریع رسیدگی میشد ایده خوبی بود ولی من از هر کی پرسیدم کمتر از دو روز نداشتیم که یه تاپیک علمی تایید بشه ............ من میخوام بدونم واقعا چنتا تاپیک غیر مرتبط با اون بخشها زده میشده
غیر از افراد تازه وارد کی این کار رو میکرده و خب انتقال دادن ..... قفل کردن و چه میدونم سایر ابزارات مدیریتی برای همینه نیست ؟

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد...

در مورد محدودیت در ارسال تاپیکهای علمی منم معترضم و حرفم رو هم جایی زدم. امیدوارم مدیران این بخشها عنایت بفرمایند...
متاسفانه تاپیکهایی که به قول شما صرفا جهت اتلاف وقته مثل نفر قبلیتو با چی میکشی یا با نفر قبلی فلان یا پسرا یک اضاف کنن دخترا برعکس یا چمیدونم با این کلمه یه جمله بساز و امثال این بخصوص توی تالار زنگ تفریح و آزاد هست و خیلی از بچه ها رو هم نمیدونم به چه دلیل شدیدا به خودش جذب کرده. اما این دلیل نمیشه که افرادی که فعالیت علمی میکنن به علت وجود همچین فضاهایی کلا اینجا رو ترک کنن.
شما اینجور ببین که بعضی از بچه ها بخاطر علاقه ای که به این تیپ تاپیکا دارن به باشگاه میان و در کنارش گاهی اوقات دوزار فعالیت علمی هم میکنن!
امیدوارم دانیال عزیز هم چشمشون رو به اون بخشها ببندن و دوستانی که دنبال یادگیری هستن رو از دانش و تجربه خودشون محروم نکنن.
تشکر حرف شما کاملا درسته .................. ولی خب دل زدگی ایجاد شده و دلسردی ، شما با همین یک سال پیش باشگاه مقایسه کنید ................. والبته بعضی تاپیکها در زنگ تفریح لازمن و خود اونا هم میتونن آموزنده باشن ............. تفریح لازمه ولی حد خودش
و البته جای خودش ................... جای خاله بازی و این قبیل کارها به خدا این جا نیست

آخرین ویرایش:

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خوووووب . بالاخره یکنفر فهمید آقای دانیال برای چی رفته. با این حساب ایشان بخاطر نبود تاپیکهای زبانشناسی رفته که اگه شما این تاپیک رو بزنی لابد برمیگرده . نه؟
حیف آنهمه سخنان خوب و متین و بجای استاتر محترم تاپیک که اینجوری ازش برداشت میشه. حیف & حیف

اگر میخواستی ادم منصفی باشی کامل نقل قول میگرفتی . نه اینکه ناقص نقل قول بگیری و بر اساس احساسات درونیت و تنفری که از من داری نظر بدی

.
اگه من قول بدم تاپیک های زبانشناسی و بحث در مورد زبان به هر دو زبان فارسی و انگلیسی بذارم ممکنه اقا دانیال یک تجدید نظر بکنن و ما رو ترک نکنن؟؟؟؟

شرمنده مهندس نیستم ولی در رابطه با رشته ام کوتاهی نمیکنم

وقتی گفتم شرمنده مهندس نیستم ولی در رابطه با رشته ام کوتاهی نمیکنم منظورمو رسوندم. نکنه شما توقع دارید بیام در مورد رشته شما حرف بزنم. در ضمن شما که به من گیر دادید و مرتب از من انتقاد می کنید خودتون چی ؟؟؟ ایا دقت کردی هر وقت به باشگاه سر میزنید میخوای یک تیکه بندازی.

به هر حال بهتره تمومش کنی وگرنه متقابل باهات رفتار میکنم. بارها به شما گفتم اگر حرف من مشکلی داشته باشه استارتر و دیگران میتونن تذکر بدن . شما تذکراتتو برا خودت نگهدار

mamad kh

عضو جدید

تاپیکها گویا هست نشون میده ............ خب دیگه اسم باشگاه باشگاه مهندسان هست ولی همه حرفی توش دیده میشه جز حرف و بحث مربوط به مهندسین ........ چه میدونم والا شاید ما که تو گوگل سرچ کردیم دنبال یه مطلب علمی و از اونجا به دلیل داشتن مطلب علمی فلان تاریخ عضوش شدیم اشتباه فکر کردیم که اومدیم عضو یه باشگاه علمی شدیم که لااقل در مورد رشتمون مطالب خوبی یاد بگیریم و حتی شاید به بقیه هم این فرصت استفاده رو بدیم ........ فکر کردیم دیگه این باشگاه که اسمش علمیس هدفش واقعا گسترش علم در جامعه است ولی خب میبینید که .................. مطلب جالب دیگه ای هم تو باشگاه اتفاق افتاده تاپیکهای علمی مدیریت میشن مثلا فلان تاپیکی رو که میخوای بزنی باید بررسی بشه البته اگه مدیران مربوطه سربزنن که اکثرا بنا به دلایلی یا تایید نمیشه یا بعد یه هفته تایید میشه ......... ولی مطالب غیر علمی نیاز به تاییدیه ندارن ............ هر چی میخوان باشن حتی اگه خلاف قوانین باشگاه باشن ..... به هر حال خودنماییشونو میکنن یه ساعت ....... سه ساعت ........ یه روز و .................:confused:

این شده وضع باشگاه ............... که افرادی چون دانیال که یکی از فعالترین کاربران در زمینه تاپیکهای علمیست باید از این باشگاه که مدت زیادیه عضوشه دل بکنه قطعا دوس داره جایی باشه که قدر و منزلت علم رو افراد خواه مدیران و کاربران نسبت به تفریح که چه عرض کنم اکثرا اتلاف کردن وقت بیشتر بدونن و برای علم ارزش بیشتری قائل بشن ........ دانیالی که تاپیکهاش و پستهاش هست مربوط به رشته خودش و چه کمکهایی که بدون هیچ چشم داشتی به دوستان خودش در رشته مکانیک کرده و قطعا هدفش از عضویت در این باشگاه با توجه به اسمش علم آموختن و آموختن علم به دیگران بوده .....................

البته خوشبختانه هنوز هم هستن امثال دانیالها که حتی مدیرن .......... و اونا هم هدف والا رو برگزیدن .................. هدف آموختن علم به دیگران و رفتار متقابلش .......................

بیایید نگذاریم و باعث این نشویم که افرادی چون دانیالها از باشگاه بروند .......... که قطعا حضور آنها از ما در این باشگاه سزاوارتر است ...................

ولی بدان که نبود شما هایی که هدف والاتری دارید باعث میشود که این باشگاه بیشتر از پیش در مردابها فرو رود و حتی شاید دیگر نامی از علم در آن برده نشود ..................

بنابر این لااقل به خاطر نیس و نابود نشدن علم و دانش برگرد و اینکه ارزش علم از همه چی بالاتر است
قطعا این باشگاه فقط متعلق به اعضاش نیست و چه بسا خیلی افراد دیگه چون شما با سرچ یک مطلب علمی در گوگل به این باشگاه راه یابند ..........

در پایان ضمن اینکه خواستاریم هرچه زودتر برگردی به خانواده خودت در باشگاه مهندسان :(:smile:
امیدواریم هر جا باشی موفق و سربلند باشی
انشاالله:gol::gol::gol:

در پایان لازم میدونم از شیما خانم ، دوست مشترک خودم و آقا دانیال که در ارائه این تاپیک با بنده کمال همکاری رو داشتن تشکر کنم :gol::gol::gol:
chizi vase neveshtan nadaram chon tekrari mish
agha daniyal age mishe naro va be bachehaye taze vared mesle man komak kon
sepas gozaram

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر میخواستی ادم منصفی باشی کامل نقل قول میگرفتی . نه اینکه ناقص نقل قول بگیری و بر اساس احساسات درونیت و ........... که از من داری نظر بدی

.

وقتی گفتم شرمنده مهندس نیستم ولی در رابطه با رشته ام کوتاهی نمیکنم منظورمو رسوندم. نکنه شما توقع دارید بیام در مورد رشته شما حرف بزنم. در ضمن شما که به من گیر دادید و مرتب از من انتقاد می کنید خودتون چی ؟؟؟ ایا دقت کردی هر وقت به باشگاه سر میزنید میخوای...........

...................... بارها به شما گفتم اگر حرف من مشکلی داشته باشه استارتر و دیگران میتونن تذکر بدن . شما تذکراتتو برا خودت نگهدار

سلام از دید من شماحرف بدی نگفتن .......... مهم فعالیت بیشتر در رشته خود هست .............. و اینکه علم از تفریح ارزشش بیشتره ولی قطعا مکمل هم هستند

اون خواهرمونم بنده خدا منظوری نداشتن ............

خواهشا از پرداخت بحثهای شخصی در این تالار بپرهیزید

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
بله مطالب علمی هست ............. ولی فقط هست .......... البته اینکه میگین چند برابر خواهشا یه نگاهی حتما بندازید
و آخر اینکه اون مطالب علمی اغلبشون مربوط به چه زمانی هست ..............

من بحثم بیشتر سر امسال هست

مطمئنم چندین برابره. شما بهتره بیشتر نگاه کنید. الان فقط زنگ تفریح و گفتگوی ازاد داریم که بار علمی زیادی ندارن ولی تقریبا همه رشته های اصلی رو پوشش دادیم.

مطالب علمی که هر روز زیر و رو نمیشن. بعضی از رشتها زودتر اپدیت مبشن و بعضیای دیگه دیرتر.
مثلا پزشکی هر ماه کلی پیشرفت داره ولی بعضی رشته های دیگه مثلا صنایع نفت و گاز سالهاست که تقریبا ثابته و فقط یه سری جرئیات بهش اضافه میشه.
تو هر تالارم تاپیکهای درخواستی وجود داره که کاربرا چیزایی که نیاز دارن رو درخواست میدن و بقیه در صورت توان بهش کمک میکنن. نمیشه که هر کسی هر چیزی خواست بچه ها داشته باشن و در اختیارش بذارن.

امسالم با سالهای دیگه فرقی نداره. دانشجوها همون دانشجوها هستند و تازه بهشونم اضافه شده و مطالبم همچنان هست و داره اضافه میشه. حالا اینکه یکی نمیره تالارهای تخصصی دیگه به خودش مربوطه.
برو تو تالارها ببین که در روز چقدر درخواست هست که جواب میدیم و چقدر درخواست هست که متاسفانه چون اطلاعات کافی نداریم نمیتونیم جواب بدیم.
بر خلاف نظر شما امسال فعالیت علمی سایت خیلی بیشتر بوده. چنتا تالار علمی و رشته جدید اضافه شده، برای تالار ها زیر تالار اضافه شده، مدیرای بیشتری اومدن و......
همه اینها نشون میده که هر سال فعالیتهای علمی بیشتر از سال قبل بوده.

بحث رفتن یه کاربر یا دو کاربر نیست. شما به تاریخچه باشگاه نگاه کنید میبینید خیلی اومدن و رفتن. افرادی که با فعالیتشون سایت رو متحول کردن. باشگاه دوست داره کاربرای فعالش باشن، ولی خوب گاهی اوقات کاربرا انتظارات غیر معقولی دارند و گاهی هم قوانینی که برای سایتها وجود داره محدودیتهایی رو ایجاد میکنه. ولی تنها چیزی که بدون محدودیت داره میره جلو همین مطالب علمی هستند که شما میتونید هر قدر مطلب علمی و بدون داشتن کوچکترین محدودیت بذارید.

تایید کردن تاپیکها هم که بچه توضیح دادن. دلیلش اینه که از تاپیکهای بی محتوی و غیر علمی و تکراری و سوالات بی مورد در تالارهای اصلی جلوگیری بشه وگرنه هر مدیر باید در روز 40تا50 تا تاپیک جابجا بکنه و پست پاک کنه و ویرایش بکنه.

*شیما*

عضو جدید
سلام از دید من شماحرف بدی نگفتن .......... مهم فعالیت بیشتر در رشته خود هست .............. و اینکه علم از تفریح ارزشش بیشتره ولی قطعا مکمل هم هستند

اون خواهرمونم بنده خدا منظوری نداشتن ............

خواهشا از پرداخت بحثهای شخصی در این تالار بپرهیزید
محمد جان درست میگه خب

ایران سبز

عضو جدید

تاپیکها گویا هست نشون میده ............ خب دیگه اسم باشگاه باشگاه مهندسان هست ولی همه حرفی توش دیده میشه جز حرف و بحث مربوط به مهندسین ........ چه میدونم والا شاید ما که تو گوگل سرچ کردیم دنبال یه مطلب علمی و از اونجا به دلیل داشتن مطلب علمی فلان تاریخ عضوش شدیم اشتباه فکر کردیم که اومدیم عضو یه باشگاه علمی شدیم که لااقل در مورد رشتمون مطالب خوبی یاد بگیریم و حتی شاید به بقیه هم این فرصت استفاده رو بدیم ........ فکر کردیم دیگه این باشگاه که اسمش علمیس هدفش واقعا گسترش علم در جامعه است ولی خب میبینید که .................. مطلب جالب دیگه ای هم تو باشگاه اتفاق افتاده تاپیکهای علمی مدیریت میشن مثلا فلان تاپیکی رو که میخوای بزنی باید بررسی بشه البته اگه مدیران مربوطه سربزنن که اکثرا بنا به دلایلی یا تایید نمیشه یا بعد یه هفته تایید میشه ......... ولی مطالب غیر علمی نیاز به تاییدیه ندارن ............ هر چی میخوان باشن حتی اگه خلاف قوانین باشگاه باشن ..... به هر حال خودنماییشونو میکنن یه ساعت ....... سه ساعت ........ یه روز و .................:confused:

این شده وضع باشگاه ............... که افرادی چون دانیال که یکی از فعالترین کاربران در زمینه تاپیکهای علمیست باید از این باشگاه که مدت زیادیه عضوشه دل بکنه قطعا دوس داره جایی باشه که قدر و منزلت علم رو افراد خواه مدیران و کاربران نسبت به تفریح که چه عرض کنم اکثرا اتلاف کردن وقت بیشتر بدونن و برای علم ارزش بیشتری قائل بشن ........ دانیالی که تاپیکهاش و پستهاش هست مربوط به رشته خودش و چه کمکهایی که بدون هیچ چشم داشتی به دوستان خودش در رشته مکانیک کرده و قطعا هدفش از عضویت در این باشگاه با توجه به اسمش علم آموختن و آموختن علم به دیگران بوده .....................

البته خوشبختانه هنوز هم هستن امثال دانیالها که حتی مدیرن .......... و اونا هم هدف والا رو برگزیدن .................. هدف آموختن علم به دیگران و رفتار متقابلش .......................

بیایید نگذاریم و باعث این نشویم که افرادی چون دانیالها از باشگاه بروند .......... که قطعا حضور آنها از ما در این باشگاه سزاوارتر است ...................

ولی بدان که نبود شما هایی که هدف والاتری دارید باعث میشود که این باشگاه بیشتر از پیش در مردابها فرو رود و حتی شاید دیگر نامی از علم در آن برده نشود ..................

بنابر این لااقل به خاطر نیس و نابود نشدن علم و دانش برگرد و اینکه ارزش علم از همه چی بالاتر است
قطعا این باشگاه فقط متعلق به اعضاش نیست و چه بسا خیلی افراد دیگه چون شما با سرچ یک مطلب علمی در گوگل به این باشگاه راه یابند ..........

در پایان ضمن اینکه خواستاریم هرچه زودتر برگردی به خانواده خودت در باشگاه مهندسان :(:smile:

در پایان لازم میدونم از شیما خانم ، دوست مشترک خودم و آقا دانیال که در ارائه این تاپیک با بنده کمال همکاری رو داشتن تشکر کنم :gol::gol::gol:

من بعنوان کسی که 5 ساله فارق التحصیل از یه دانشگاه معتبر دولتی توی یکی از بهترین رشته های فنی شدم به دو علت می تونم اشاره کنم
1- جامعه فنی بیرون خیلی خیلی با فضای علمی دانشگاه فاصله داره مباحث علمی دانشگاه بسیار کلیشه ای و دور از واقعیات بیرون هست کمی اگه این دو فضا به هم نزدیک بشه بحث های خیلی ساده علمی توی صنعت با بحثهای علمی دانشگاه آمیخته شد جذابیت حرفهای بین دو گروه یه بار علمی قوی ایجاد می کنه بارها من سوالهای ساده کردم کسی پیگیرش نشده چرا؟!!! بعد از اون مکانی که تعدادی از افراد تحصیل کرده به گفتمان می پردازن خیلی سالم هست و مطمعن بخاطر همین بچه ها از جاهای مختلف به این سایت امن پناه آوردن
باری به هر جهت اگه دوستان فنی و غیر فنی ما کمی خودشون رو تکون بدن و با جامعه واقعی وقف بدن و فقط از فضای آزاد دانشگاه برای آزادی های مدنی استفاده نکنن و از اون بعنوان تنها جایگاهی که می شه و زمان اون رو دارن که بار علمی واقعی شون رو اضافه کنن خیلی کمک می کنه پر بار تر شن حتما پشتبند اون فضای سایت علمی تر هم می شه

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم نمی پرسی تاپیک میزنی اینه دیگه
این نظر من نبود فقط نظر اکثریته .............. عمده دلیلی که این تاپیک رو زدم برای اینکه افرادی که تو تاپیکهای علمی هنوز هستن این حس رو هنوز داشته باشن که دیده میشن و بتونیم از کمکهاشون استفاده کنیم:(:smile:

اما در مورد سایر موضوعات جناب مدیر خب شما بگید
به غیر از افراد تازه وارد کیا نمیدونن این تاپیک مثلا بحث کامپیوتر هست یا بحث شیمی یا گفتگوی آزاد
و اینکه چرا با اون افراد برخورد نمیشه ........ این کار شماها خوبه بازم میگم ولی طول میکشه این تایید .... چرا خودتون بهتر میدونین .......... چند نفر به من گفتن تاپیک زدن در مورد مقاله تایید نشده ....... من نمیگم شما بهشون مقاله بدید حداقل راهنماییشون که میشه کرد نمیشه

البته این دوستم رشتشون کامپیوتر نیست .......... البته یکی دیگشون که کامپیوتر بود گفت چه کاریه حالا تاپیک زدیم پس فردا هم تایید بشه دو سه روزم باید لینکشو اینور اونور بدیم ...........

اینا نظرات جمیع دوستانه که من دارم میگم :(

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
کل بحث من درمورد تائید تاپیک های تالارهای مهندسی هست
اقا ممد مثل همیشه با رنگ و فونتت زود قضاوت کردی
کاش اولش میپرسیدی بعد تاپیک میزدی
با اینکه چندین بار هم به شخصه توضیح دادم
ما تاپیک های علمی رو برای تائید بررسی نمیکنیم
ما تاپیک ها رو بررسی میکنیم تا احیانا یک تاپیک غیر علمی قاطی علمی ها نشه
ما تاپیک ها رو تائید میکنیم تا فقط تالار علمی باشه
ممد جان مثل شما ما هم روی سوال رو میدونیم
اگر شما بلدی یه سیستمی برا این باشگاه بنویس که خودش تشخیص بده که ایا تاپیک علمی هست یا نه اگر علمی بود نیاز به تائید نداشته باشه
اگر هم نمیتونی یه پیشنهاد بهتر بده
خب هست که هر نیم ساعت بک بار تاپیک ها رو تائید میکنیم
اگر سوالی درمورد تالار ما هست من هستم

سلام

تالار ما نیازی به تایید تاپیک نداره

مدیرمونم اخر شبا میاد تاپیکا رو مرتب میکنه اونایی که غیر مربوطه حذف میکنه
سوالا و درخواستا رو جواب میده

بعدشم میره

تا حالا هم به خاطر تاییدیه نداشتن تاپیک ها هیچ مشکلی نداشتیم و از این لحاظ میگم دست مدیر گلمون درد نکنه

البته بچه هامون اونقدری هستن که اگه مدیرمونم وقت نکنه بچه ها کمک کنن و اگه تاپیکی نا مربوطه تذکر بدن یا سوالی بی جواب نمونده ( تا اونجایی که میشه )

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

تالار ما نیازی به تایید تاپیک نداره

مدیرمونم اخر شبا میاد تاپیکا رو مرتب میکنه اونایی که غیر مربوطه حذف میکنه
سوالا و درخواستا رو جواب میده

بعدشم میره

تا حالا هم به خاطر تاییدیه نداشتن تاپیک ها هیچ مشکلی نداشتیم و از این لحاظ میگم دست مدیر گلمون درد نکنه

البته بچه هامون اونقدری هستن که اگه مدیرمونم وقت نکنه بچه ها کمک کنن و اگه تاپیکی نا مربوطه تذکر بدن یا سوالی بی جواب نمونده ( تا اونجایی که میشه )

تشکر زینب خانم

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
تایید کردن تاپیکها هم که بچه توضیح دادن. دلیلش اینه که از تاپیکهای بی محتوی و غیر علمی و تکراری و سوالات بی مورد در تالارهای اصلی جلوگیری بشه وگرنه هر مدیر باید در روز 40تا50 تا تاپیک جابجا بکنه و پست پاک کنه و ویرایش بکنه.

سلام سرمد جان

حقیقت ها رو باید گفت . حقیقتی که میخوام بگم اینه که تالار ما اصلا ازین مشکلا نداره

هیچوقتم تاپیکی نیاز به تایید نداشته

بعدشم اگه حتی 100 تا تاپیک در روز از تالار علمی حذف بشه ( که محاله ) مدیر به هر حال مدیره و خودش مسئولیت قبول کرده

الان تالار ما شاید روزی یکی یا 2 تا تاپیک جدید توش زده بشه

انتقال یا ویرایش اون که کاری نداره

بعدش اینکه مدیرا بخوان تاپیک ها رو بخونن و تایید کنن به نظر من به همون اندازه وقت میبره که تایید نکنن و بعدا بخونن و حذف کنن یا انتقال بدن

آقا سرمد قبول کن این تاییده تالارایه علمی چیزه مزخرفیه

الان تالار آزاد روزانه حدود 100 تا تاپیک توش زده میشه

پس چجوری مدیری که اکتیویتش 5% هم نیست وقت میکنه بهش برسه ؟

یکم در این مورد تجدید نظر کن

ممنون

farane67

عضو جدید
سلام...

حیف که ما زمانی یاد دوستانمون میفتیم که دیگه نیستن و رفتن...

امیدوارم که دانیال عزیز هم زود به جمع دوستان برگرده:gol::gol::gol:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سرمد جان

حقیقت ها رو باید گفت . حقیقتی که میخوام بگم اینه که تالار ما اصلا ازین مشکلا نداره

هیچوقتم تاپیکی نیاز به تایید نداشته

بعدشم اگه حتی 100 تا تاپیک در روز از تالار علمی حذف بشه ( که محاله ) مدیر به هر حال مدیره و خودش مسئولیت قبول کرده

الان تالار ما شاید روزی یکی یا 2 تا تاپیک جدید توش زده بشه

انتقال یا ویرایش اون که کاری نداره

بعدش اینکه مدیرا بخوان تاپیک ها رو بخونن و تایید کنن به نظر من به همون اندازه وقت میبره که تایید نکنن و بعدا بخونن و حذف کنن یا انتقال بدن

آقا سرمد قبول کن این تاییده تالارایه علمی چیزه مزخرفیه

الان تالار آزاد روزانه حدود 100 تا تاپیک توش زده میشه

پس چجوری مدیری که اکتیویتش 5% هم نیست وقت میکنه بهش برسه ؟

یکم در این مورد تجدید نظر کن

ممنون

احسنت ، احسنت

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمد این چه نحوه فونت رو رنگی کردنه اخه!!!!!!!!!!!
اه
درست وحسابی بنویس ببینم چی نوشتی؟

Schneider

مدیر بازنشسته
این کارا چیه میکنید مهندس...
اگر خیلی به حضور فردی در باشگاه علاقمندید....
ازش خصوصی بخواید بمونه
یا شیوه های دیگه ای که کلا به جمع مربوط نمیشه اصلا
هرچند...
اینجا گفتگو آزاده
(البته باید گفت آذاد....چون 4تا حرف حساب بزنیم میان تعطیلش میکنن....و چون زوره، بهتره بگیم تالار گفتگوی آذاد)

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کارا چیه میکنید مهندس...
اگر خیلی به حضور فردی در باشگاه علاقمندید....
ازش خصوصی بخواید بمونه
یا شیوه های دیگه ای که کلا به جمع مربوط نمیشه اصلا
هرچند...
اینجا گفتگو آزاده
(البته باید گفت آذاد....چون 4تا حرف حساب بزنیم میان تعطیلش میکنن....و چون زوره، بهتره بگیم تالار گفتگوی آذاد)
مدیر جان شما هم؟!!!

Sharif_

مدیر بازنشسته
این نظر من نبود فقط نظر اکثریته .............. عمده دلیلی که این تاپیک رو زدم برای اینکه افرادی که تو تاپیکهای علمی هنوز هستن این حس رو هنوز داشته باشن که دیده میشن و بتونیم از کمکهاشون استفاده کنیم:(:smile:

اما در مورد سایر موضوعات جناب مدیر خب شما بگید
به غیر از افراد تازه وارد کیا نمیدونن این تاپیک مثلا بحث کامپیوتر هست یا بحث شیمی یا گفتگوی آزاد
و اینکه چرا با اون افراد برخورد نمیشه ........ این کار شماها خوبه بازم میگم ولی طول میکشه این تایید .... چرا خودتون بهتر میدونین .......... چند نفر به من گفتن تاپیک زدن در مورد مقاله تایید نشده ....... من نمیگم شما بهشون مقاله بدید حداقل راهنماییشون که میشه کرد نمیشه

البته این دوستم رشتشون کامپیوتر نیست .......... البته یکی دیگشون که کامپیوتر بود گفت چه کاریه حالا تاپیک زدیم پس فردا هم تایید بشه دو سه روزم باید لینکشو اینور اونور بدیم ...........

اینا نظرات جمیع دوستانه که من دارم میگم :(
خب اشتباه داری میگی عزیزم
راست هم بگی قرار نیست یه تاپیک بزنی واسه همه هم تو پروفایلشون فراخوان بدی که دارن باشگاه رو نابود می کنن
به جای اینکه کاری کنی همه حمایت کنن برعکس داری تخریب هم میکنی
چرا همه اومدن به شما گفتن؟
هر تالاری یه تاپیک ارتباط با مدیر داره چرا اونجا مطرح نکردن؟

alen.petrosiyan

عضو جدید

نرودیگه گجا می خواهی بری ؟
بابا بگم ببخشید خوبه ..
این تن بمیره نرو...

lighthearted

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای دانیال برگردید دیگه

بچه ها قول دادن دیگه اذیتتون نکنن برگردی ها باشه :cool:

منتظریم :):redface:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اشتباه داری میگی عزیزم
راست هم بگی قرار نیست یه تاپیک بزنی واسه همه هم تو پروفایلشون فراخوان بدی که دارن باشگاه رو نابود می کنن
به جای اینکه کاری کنی همه حمایت کنن برعکس داری تخریب هم میکنی
چرا همه اومدن به شما گفتن؟
هر تالاری یه تاپیک ارتباط با مدیر داره چرا اونجا مطرح نکردن؟
من به دوستان ایشون و مدیران اطلاع رسانی کردم نه کسی دیگه جناب مدیر http://www.www.www.iran-eng.ir/member.php/99417-danijan

به پروفایلشون برید متوجه میشید تعداد دوستان رو صدتا ......... دویست تا نه ................. تا
والا اینو نمیدونم خوبه از خودشون بپرسید ........... الآن چند نفری گفتن در مورد وضع جدید
منظورم کنترل کردن تاپیکهای علمی به این شیوه ...........

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
لازم میدونم نکاتی رو بیان کنم

لازم میدونم نکاتی رو بیان کنم

اولا اینکه خدا رو شکر میکنم که من با هیچکدوم این مدیران مشکل آن چنانی نداشتم ............ همین مدیر محترم تالار کامپیوتر والبته حتی مدیر مربوط به رشته خودم بسیار کمک حالم بودن و ازشون صمیمانه تشکر میکنم ............. بنابراین این تاپیک به هیچ وجه قصد توهین به کسی رو نداره و یک صرفا جهت اطلاعیه هم برای مدیران و هم برای کاربران ......... به خصوص افرادی که فقط باشگاه رو محفل ............. کردن

خداحافظی این دوستمون که من باورم نمیشه تلنگری بود که این تاپیک رو ایجاد کنم تا جلوی رفتن افراد دیگری که بدون آنها باشگاه مهندسان هیچ بویی نداره رو بگیریم ................... و لااقل به خاطر این دلایلی که عرض کردم از جمع ما نرن .....................

وگرنه نادیده گرفتن اقدامات بسیار قابل قبول مدیران ظلمی نه تنها به آنها بلکه به خود است

بالا