چون تو محیط مجازی یه دیواره ک میتونی پشتش قایم بشی،اون چیزی ک دوست داری باشی...حرف بزنی اما شناخته نشی...!
موافقمبه خاطر اینکه ما جهان سومی هستیم.اینجا دیگه کسی نمیبینه فکر بد در مورد ما دخترای بدبخت بکنه
خب معلومه چون همدیگرو نمیبینیم.چرا خانم ها و آقایون تو اینترنت و فضای مجازی خیلی راحت با همدیگه ارتباط برقرار می کنن ولی تو بیرون مساله یه کم فرق می کنه؟![]()
![]()
به نظر من هییییییییییچ فرقی نمی کنه و من خودم هر جایی تا وقتی یک سری مرز ها حفظ بشه رفتارم یکسانه!!!
چرا خانم ها و آقایون تو اینترنت و فضای مجازی خیلی راحت با همدیگه ارتباط برقرار می کنن ولی تو بیرون مساله یه کم فرق می کنه؟![]()
![]()
شاید چون در فضای مجازی تنها گفته های ماست که به ما ارزش می دهد، کسی به ظاهر و یا جنس کسی توجه نمی کند و قضاوت به سطحی برخورد دو جنس متفاوت در فضای واقعی نیست. این موضوع آن چنان پرقوت است که گروهی در فضای مجازی حتی خود را جنس مخالف معرفی می کنند چرا که بیم دارند که آگاهی از جنس واقعی آنها موجب قضاوت های سطحی که در جهان واقعی شاهد آن هستیم شوند.
اگرچه به شخصه مخالف جایگزینی فضای مجازی در ارتباط به جای صحبت های رو در رو هستم چرا که معتقدم نیاز بشر به صحبت یک نیاز ذاتی است.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
محرومیت «آمنه» از دیه دو چشم/ فقط دیه صورت و سایر اعضا قابل دریافت است | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
اگه يكي از اعضا ... | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
كنفرانس ياهو اعضا | گفتگوی آزاد | 38 | |
ه | مشکلات حقوقي اعضا... | گفتگوی آزاد | 12 |