گپ و گفتگوی خودمانی مهندسین مواد و متالورژی

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکس خودمو گذاشته بودم . نبودی که ببینی .

الان دوباره عوضش کردم از بس مزاحم زیاد بود . یه کم جو اینجا خوب نیس . وگرنه میذاشتم بمونه .

نه من کلا یا عکس خودمو میذارم یا عکسهای انیمیشنی یا کارتونی . ازین عکسهای زن خوشگلا نیمیذارم :redface:
آهان! من فکر کردم روند خاصی داره، داری بچه ها رو آماده می کنی.
مثلا کوزه...کوزت...کارتون...:redface:
یه پیشنهاد خوب دارم برات، شر مزاحم ها هم کم می شه: عکس زن زشت کارتونی، یا مثلا عکس خودت که یه کارتن بزرگ دستت هست ولی صورتت رو پوشونده، یا مثلا عکس خودت که تبدیل به انیمیشن شده، یا اصلا عکس خودت که کنارت یه زن از این زشتا وایساده.

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولاً نمی خوام بپیچونم باور کنید!!!:biggrin:
دوماً، من از اونایی نیستم که 100تا عکس از خودم داشته باشم، جحت :)D) اتمینان می طونید از دوستام بپرسید که هربار ازم عکس خواستن چه دنگ و فنگایی ایجاد شده!!!:biggrin:
سوماً از اونجایی که بسی بسیار بدعکس طشریف دارم :biggrin: از عکس و عکس انداختن بیرون آتلیه متنفرم:biggrin:
چهارماً بیخیال افراد بی جنبه! البته با دلیل دارم می گما!;) ما بهتره خودمون اول سعی کنیم جنبمون رو ببریم بالا، اون موقع است که تحت هیچ شرایطی نمی ذاریم یه آدم بی جنبه زندگیمونو مختل کنه:redface:
پنجماً من خیلی شبیه این دخترای سوسول که نمی تونن از پس مزاحماشون بر بیان نیستم، بازم جهت اتمینان به فرهنگ خانوم مراجعه کنید، ایشون یه بار منو از نزدیک دیدن!!!:redface:
ششماً واسه این که حرف آقای مدیر و زمین نندازم می ذارم تو آلبوم;)
حالا اگه دختری هم 100 تا عکس داشت که اشکالی نداره. ولی من کلا گفتم. یعنی این موضوعات عمومیت داره.
خب داشتی می گفتی... متوجه نشدم. فرهنگ خانم برحسب اتفاق مزاحمت شد. بعد فرهنگ رو گرفتید چپ و راست کردید:neutral:. اون هم که مدرکی نداشت بده و بگه من معاون مدیرش هستم، حسابی زدیش:w22:. آفرین به این می گن دختر باجنبه...
شاید هم وقتی فرهنگ اونجا بوده یه مزاحم بهتون سر زده. شما هم زیر چشمی نگاهی به فرهنگ کردی و چشمهات برق خاصی زده :w08:و بعدش وسط نمایشگاه یارو رو فتیله پیچ کردین. دیگه مزاحم ها که چه عرض کنم مراحم ها هم از صد متری تون رد نمی شن.
حتما یکی از دو حالت بالا اتفاق افتاده. ولی باز به تو می گن دختر باجنبه.;):rambo:

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي دوست داشتم باشگاه به همون حال و هواي قديم بر مي گشت....
ولي افسوس...
دارم مي رم يه مسافرت طولاني!!
هرچند دل هيچكي برام تنگ نمي شه ولي ...
خدافظ

دل من که برات تنگ میشه !!!!
سوغاتی یادت نره!!!!!!!!!!!!!!

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خر خون؟؟؟؟؟؟:confused::(ولي من زياد نخوندما!!!! حالا ببينيد شما رتبتون بيشنر از من ميشه ان شاءالله:w16::w16::w16::redface:

نا امید شیطونه . ولی فک نکنم امسال بتونم . شایدم قبول شدم . :w20:

اگه شما زیاد نخوندین من اصلا نخوندم . تعطیله تعطیلم :w16:

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهان! من فکر کردم روند خاصی داره، داری بچه ها رو آماده می کنی.
مثلا کوزه...کوزت...کارتون...:redface:
یه پیشنهاد خوب دارم برات، شر مزاحم ها هم کم می شه: عکس زن زشت کارتونی، یا مثلا عکس خودت که یه کارتن بزرگ دستت هست ولی صورتت رو پوشونده، یا مثلا عکس خودت که تبدیل به انیمیشن شده، یا اصلا عکس خودت که کنارت یه زن از این زشتا وایساده.

اینم حرفیه !!!!!!!!!

ولی باز ازم می پرسن کدوم خودتی . بازم واسم دردسر میشه.

نه اینکه تحفه باشم . چهرم معمولیه ولی انگاری عکس گذاشتن تو باشگاهه که غیرع عادیه.

maryam_m_r_y

عضو جدید
فکر کنم اگه بخوان آماری از جنبه مردم در کشور های مختلف بگیریم ایران جزو آخرین کشور ها باشه. متاسفانه...

حق با شماست.
اما بايد ديد از اول بي جنبه بودن يا شرايط اينطوري بعضي (نه همه ) رو بي جنبه كرده؟

najii

عضو جدید
حق با شماست.
اما بايد ديد از اول بي جنبه بودن يا شرايط اينطوري بعضي (نه همه ) رو بي جنبه كرده؟
فکر کنم باید بر گردیم به تاریخ ایران ، عقب موندن ما از زمان وارد شدن دین به فرهنگ مردم قوت گرفت نه اینکه دین تقصیر داره به خاطر وجود شرایط بد و مخالف بودن دین با خواسته های ابر قدرت ها که جنگ های داخلی و خارجی بابت سیاست های مردمی و کشوری بوجود اومد و در نتیجه آزاد نبودن برای بدست آوردن علوم. فاصله ی 200-300 ساله انقلاب دموکراتیک ایران با انقلاب های دموکراتیک اروپا و آمریکا تا حدی اینو تایید میکنه الیته انقلاب های جهان صرف دموکراسی یا رای مردم بود ولی انقلاب ایران دموکراسی دینی بود یعنی رای مردم با محوریت دین.

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
فکر کنم باید بر گردیم به تاریخ ایران ، عقب موندن ما از زمان وارد شدن دین به فرهنگ مردم قوت گرفت نه اینکه دین تقصیر داره به خاطر وجود شرایط بد و مخالف بودن دین با خواسته های ابر قدرت ها که جنگ های داخلی و خارجی بابت سیاست های مردمی و کشوری بوجود اومد و در نتیجه آزاد نبودن برای بدست آوردن علوم. فاصله ی 200-300 ساله انقلاب دموکراتیک ایران با انقلاب های دموکراتیک اروپا و آمریکا تا حدی اینو تایید میکنه الیته انقلاب های جهان صرف دموکراسی یا رای مردم بود ولی انقلاب ایران دموکراسی دینی بود یعنی رای مردم با محوریت دین.
ببخشيد بالاخره متوجه نشدم شما با ورورد دين مخالفيد ؟ يا معتقديد دين باعث عقب افتادن ما شده؟ و اينكه عقيدتون اينه كه دين با آزادي كسب علم مخالفه؟يعني معيار عقب افتادگي ،‌فاصله داشتن با انقلابهاي دموكراتيكه بقيه است؟ و آيا خواسته هاي ابرقدرتها ، معيار پيشرفت يا پسرفته؟يعني تاريخ ايران اين وسط هيچ كارست؟ و آيا به نظرتون تبعيت كردن از همين به اصطلاح دموكراتها باعث عقب افتادگي ( البته يه قسمت از عقب افتادگي) نيست؟ و خيلي آياهاي ديگه؟؟!!!
اميدوارم بد برداشت نشه، ولي خب متنتون خيلي سوال ايجا ميكنه:redface:
موفق باشيد:gol:

maryam_m_r_y

عضو جدید
ببخشيد بالاخره متوجه نشدم شما با ورورد دين مخالفيد ؟ يا معتقديد دين باعث عقب افتادن ما شده؟ و اينكه عقيدتون اينه كه دين با آزادي كسب علم مخالفه؟يعني معيار عقب افتادگي ،‌فاصله داشتن با انقلابهاي دموكراتيكه بقيه است؟ و آيا خواسته هاي ابرقدرتها ، معيار پيشرفت يا پسرفته؟يعني تاريخ ايران اين وسط هيچ كارست؟ و آيا به نظرتون تبعيت كردن از همين به اصطلاح دموكراتها باعث عقب افتادگي ( البته يه قسمت از عقب افتادگي) نيست؟ و خيلي آياهاي ديگه؟؟!!!

منم نفهميدم!با احترام ميگم اظهار نظر شما ابهام انگيزه.مشخص نيست دين رو مسئول عقب افتادگي مي دونين يا نه

najii

عضو جدید

منم نفهميدم!با احترام ميگم اظهار نظر شما ابهام انگيزه.مشخص نيست دين رو مسئول عقب افتادگي مي دونين يا نه

صد در صد دین با پیشرفت مخالف نیست(بر منکرش لعنت) اون کار وهابی هاست. من خواستم فقط به طور اجمالی جواب maryam_m_r_y بدم.
این که ما چرا عقب موندیم بحث خیلی طولانی ای هست فقط از حرفی که زدم دفاع می کنم. با ظهور دین مردم به رهبریت عالمان دینی به سمت آزادی و استقلال رو آوردند که این مغایر با اهداف قدرتهای جهان بود همان سلطه، که این می تونست علت جنگ های داخلی و خارجی به صورت نرم یا حتی سخت باشه(منظور از داخلی مخالف بودن مردم با حکومت هست. و همچنین حکومت برای جلوگیری از شورش مردم از پیشرفت به نحوه های مختلف باز میداشت تا هوشیاری مردم برای شورش بالا نره. ببخشید اینجارو باید بیشتر توضیح بدم ولی دیگه حوصله ندارم).
حالا منظور از فاصله زمانی انقلاب ما با انقلاب های دیگه این بود که می تونه یکی از علت های عقب افتادگی در آگاهی این باشه. چون اونا 200-300 سال قبل یه این اصل که همه مردم باید در تصمیمات و منافع کشور سهیم باشند رسیدند.
در برتر بودن دموکراسی ما بر اونا شکی نیست چون محوریت اونا انسان هست یعنی انسانه که قوانین رو تعیین می کنه و هیچ مرجع الهی ندارند (اینو میشه از قوانینی که میزارن حس کرد می دونید که برای اونا آزادی تا اونجا که حریم دیگرانو نشکونید مانعی نداره و هر چیزی که عام مردم بهش برسند همون میشه قانون) ولی اینجا قوانین بر اساس دستورات خدا تبیین میشه یعنی آزادی تا اونجا که دین تعیین کرده به قول ناپلئون هرچیزی که محدودیتی نداشته باشه حماقته.

ممنون به توجهی که به نظر من داشتید. خوشحال میشم بحثمون ادامه پیدا کنه.

مخلص مهندسین وحید

m4material

مدیر تالار
صد در صد دین با پیشرفت مخالف نیست(بر منکرش لعنت) اون کار وهابی هاست. من خواستم فقط به طور اجمالی جواب maryam_m_r_y بدم.
این که ما چرا عقب موندیم بحث خیلی طولانی ای هست فقط از حرفی که زدم دفاع می کنم. با ظهور دین مردم به رهبریت عالمان دینی به سمت آزادی و استقلال رو آوردند که این مغایر با اهداف قدرتهای جهان بود همان سلطه، که این می تونست علت جنگ های داخلی و خارجی به صورت نرم یا حتی سخت باشه(منظور از داخلی مخالف بودن مردم با حکومت هست. و همچنین حکومت برای جلوگیری از شورش مردم از پیشرفت به نحوه های مختلف باز میداشت تا هوشیاری مردم برای شورش بالا نره. ببخشید اینجارو باید بیشتر توضیح بدم ولی دیگه حوصله ندارم).
حالا منظور از فاصله زمانی انقلاب ما با انقلاب های دیگه این بود که می تونه یکی از علت های عقب افتادگی در آگاهی این باشه. چون اونا 200-300 سال قبل یه این اصل که همه مردم باید در تصمیمات و منافع کشور سهیم باشند رسیدند.
در برتر بودن دموکراسی ما بر اونا شکی نیست چون محوریت اونا انسان هست یعنی انسانه که قوانین رو تعیین می کنه و هیچ مرجع الهی ندارند (اینو میشه از قوانینی که میزارن حس کرد می دونید که برای اونا آزادی تا اونجا که حریم دیگرانو نشکونید مانعی نداره و هر چیزی که عام مردم بهش برسند همون میشه قانون) ولی اینجا قوانین بر اساس دستورات خدا تبیین میشه یعنی آزادی تا اونجا که دین تعیین کرده به قول ناپلئون هرچیزی که محدودیتی نداشته باشه حماقته.

ممنون به توجهی که به نظر من داشتید. خوشحال میشم بحثمون ادامه پیدا کنه.

مخلص مهندسین وحید
ممنون به خاطر بحث و جوابتون. اگه اشكال نداشته باشه فقط يه چند تا سوال دارم!
از بحث هاي اخيرتون متاسفانه من بالاخره متوجه نشدم الان تير پيكانتون سمت دينه يا ايران؟اگه بحث در مورد ايرانه كه بر همه واضح و مبرهنه كه يه ذره دموكراسي منطقي هم كه اونا دارن از صدقه سريه اصل آزاديه ايرانه ( نمونه واضحش منشور كوروشه كه نماد دموكراسيه غربه) اگرم ملاك دينه كه ديگه اصلا بحثي نيست، چون كاملا واضحه كه معني كامل و درست آزادي دز دين اومده ( براي پي بردن به اين موضوع ميشه مستقيما به آزادي در قرآن مراجعه كرد يا به نهج البلاغه رجوع كرد يا به كتاب (آزادي از منظر گفتار امام علي (ع))
يه سوال ديگه : شما گفتيد كه "با ظهور دین مردم به رهبریت عالمان دینی به سمت آزادی و استقلال رو آوردند که این مغایر با اهداف قدرتهای جهان بود همان سلطه، که این می تونست علت جنگ های داخلی و خارجی به صورت نرم یا حتی سخت باشه" !!! مگه زماني كه دين ارسال شد قدرتي در جهان بود؟ مسلما مننظورتون از قدرت بايد آمريكا و روسيه و ... باشن كه خب اون زمان اين كشورها اصلا وجود خارجي نداشتن! در ثاني غير از اينه كه اصل تمدن و پيشرفت و دموكراسي از خود ايران( چه قبل اسلام و چه بعد اسلام) نشئت گرفته؟؟!! و آيا غير ازاينه كه ايران زماني از پيشرفت بازموند كه از اصل ايرانيت و دين منحرف شد؟؟؟؟!!!!
آيا دين مخالفه اينه كه "همه مردم باید در تصمیمات و منافع کشور سهیم باشند؟"
يعني رهبر ديني باعث عقب ماندگي ما شده؟

بازم ممنونم به خاطر بحثتون
اميدوارم بقيه هم تو بحث شركت كنند
موفق باشيد
ياحق

najii

عضو جدید
ممنون به خاطر بحث و جوابتون. اگه اشكال نداشته باشه فقط يه چند تا سوال دارم!
از بحث هاي اخيرتون متاسفانه من بالاخره متوجه نشدم الان تير پيكانتون سمت دينه يا ايران؟اگه بحث در مورد ايرانه كه بر همه واضح و مبرهنه كه يه ذره دموكراسي منطقي هم كه اونا دارن از صدقه سريه اصل آزاديه ايرانه ( نمونه واضحش منشور كوروشه كه نماد دموكراسيه غربه) اگرم ملاك دينه كه ديگه اصلا بحثي نيست، چون كاملا واضحه كه معني كامل و درست آزادي دز دين اومده ( براي پي بردن به اين موضوع ميشه مستقيما به آزادي در قرآن مراجعه كرد يا به نهج البلاغه رجوع كرد يا به كتاب (آزادي از منظر گفتار امام علي (ع))
يه سوال ديگه : شما گفتيد كه "با ظهور دین مردم به رهبریت عالمان دینی به سمت آزادی و استقلال رو آوردند که این مغایر با اهداف قدرتهای جهان بود همان سلطه، که این می تونست علت جنگ های داخلی و خارجی به صورت نرم یا حتی سخت باشه" !!! مگه زماني كه دين ارسال شد قدرتي در جهان بود؟ مسلما مننظورتون از قدرت بايد آمريكا و روسيه و ... باشن كه خب اون زمان اين كشورها اصلا وجود خارجي نداشتن! در ثاني غير از اينه كه اصل تمدن و پيشرفت و دموكراسي از خود ايران( چه قبل اسلام و چه بعد اسلام) نشئت گرفته؟؟!! و آيا غير ازاينه كه ايران زماني از پيشرفت بازموند كه از اصل ايرانيت و دين منحرف شد؟؟؟؟!!!!
آيا دين مخالفه اينه كه "همه مردم باید در تصمیمات و منافع کشور سهیم باشند؟"
يعني رهبر ديني باعث عقب ماندگي ما شده؟

بازم ممنونم به خاطر بحثتون
اميدوارم بقيه هم تو بحث شركت كنند
موفق باشيد
ياحق
من نمی دونم شما چرا اینقدر حرفهای منو بد برداشت می کنید ، دیگه ایندفه واضح توضیح دادم که!
کسی رو من نشانه نگرفتم. فقط دارم نظرمو در مورد عقب موندن ایران میگم(اول هم گفتم "صد در صد دین با پیشرفت مخالف نیست(بر منکرش لعنت) اون کار وهابی هاست."). فکر کنم برای اینکه حرف منو متوجه بشید باید دیدتونو کلی تر کنید. من کلی توضیح میدم ولی شما با جزئی نگری دنبال اشکالید. در صورتی که من در اول ،خط مش خودمو معلوم کردم.
بازهم توضیح مختصری برای سوالاتون میگم ولی حتما بعدش باز سوال براتون پیش میاد ، برای حل این هم بهتر رو در رو با هم صحبت کنیم.
در اینکه حالا آزادی اونا از کجا اومده یا دین ما آزادی رو چگونه میبینه من گفتم و شما هم ادامه حرف منو گفتید. ولی من منظورم این بود زمانی که ما درگیر استبداد شاهان بودیم در جوامع غرب بعد از قرون وسطا و زمانی که مردم حتی از استبداد کلیسا ها فرار می کردن(که نتیجه ی این دین گریزی به وجود آمدن مکتب های مختلف از قبیل اگزیستانسیالیسم ، سکولاریسم و ... شد) آنها دست به انقلاب های مردمی زدند برای بدست آوردن دموکراسی. این نکته حائض اهمیت هست که تمام انقلاب های جهان فقط یک خاسته داشتند و آن کلیت دنیا بود ، در صورتی که انقلاب ایران(به نظر صاحب نظران جهان)، هم دنیا را می خواستند و هم آخرت ، بزرگترین هنر امام خمینی عملی کردن اصل ولایت فقیه بود (قبل از انقلاب فقط در حد تئوری بود) ولایتی که قرآن دستور داده است.
این که گفتم استقلالی که مردم و حاکمان می خواستند برای زمان ایران رو گفتم. اسلام که در ایران ظهور نکرد. شروع این اعتراضات به صورت رسمی در انقلاب مشروطه اتفاق افتاد که در اونجا فقط به مشروط کردن بسنده کردند ولی در انقلاب اسلامی به شکل نوین و کاملی سیاست رو تغییر دادند.
آيا دين مخالفه اينه كه "همه مردم باید در تصمیمات و منافع کشور سهیم باشند؟" صد در صد نهولی این تصمیمات باید از چهارچوب دین خارج نشه
يعني رهبر ديني باعث عقب ماندگي ما شده؟ خب معلومه که نه ، بلکه اونا تاریخی درخشان برای ما رقم زدند ، و این نشون دهنده ی اینه که ما از نخستین آزادی خواهان بودیم.

فرهنگ

مدیر بازنشسته
به به سلام آقا روزبه .

عیدت مبارک .

راستش مزاحمام زیاد شده بود . مسنجرمو خیلی add می کردن . add لیستم دیگه داره می ترکه :surprised:

یکی ندونه فک می کنه چه تحفه ای هستم :w15:

خب اگه یه کمی فکر میکردی این کارو نمیکردی دختر خوب

فرهنگ

مدیر بازنشسته
صدای پای آب

من نمی دانم،
که چرا می گویند، اسب حیوان نجیبی است، کبوتر زیباست،
و چرا در قفس هیچ کس کر کس نیست.
گل شبدر چه کم از لاله ی قرمز دارد؟
چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید.
واژه ها را باید شست.
واژه باید خودِ باد، واژه باید خودِ باران باشد.
چتر ها را باید بست،
زیر باران باید رفت.
فکر را، خاطره را، زیر باران باید برد.
با همه مردم شهر، زیر باران باید رفت.
دوست را، زیر باران باید برد.
عشق را، زیر باران باید جست...
زیر باران باید بازی کرد.
زیر باران باد چیز نوشت، حرف زد، نیلوفر کاشت.
زندگی ترِ شدن پی در پی،
زندگی آب تنی کردن در حوضچه ی «اکنون» است...
گوشه ای از شعر (صدای پای آب) سهراب سپهری

آهنگ باران عشق
http://www.4shared.com/audio/QGZoyaPa/baran_eshgh.html

من کشته مرده باران عشقم:redface:

فرهنگ

مدیر بازنشسته
به نام آنكه جانها با يادش آرام ميگيرند

سلام به تمام دوستان عزيز و بهتر از جانم! اميدوارم خوب و خوش باشيد و در پناه ايزد منان روزگارتان به كام باشه و از ماه رحمت و غفران نصيب كافي و وافي رو برده باشيد و دوستان جامانده تان (از جمله خودم) رو فراموش نكرده باشيد.
چند وقتي بود كه نتونسته بودم اينجا سر بزنم، عذر تقصير!!! ولي الان خوب اينجام و اميدوارم دوستان از اين برادر كوچكترشون ناراضي نباشن.:redface:
اين عيد بزرگ رو به تمامي شما دوستان نازنينم تبريك عرض ميكنم و اميدوارم در پناه الطاف رحمت لايزال آن قدرت بي همتا روزگار به سر كنيد.
:gol::gol::gol:عيد بر همگي مبارك:gol::gol::gol:
به به
سلام عرض شد برادر

m4material

مدیر تالار
من نمی دونم شما چرا اینقدر حرفهای منو بد برداشت می کنید ، دیگه ایندفه واضح توضیح دادم که!
کسی رو من نشانه نگرفتم. فقط دارم نظرمو در مورد عقب موندن ایران میگم(اول هم گفتم "صد در صد دین با پیشرفت مخالف نیست(بر منکرش لعنت) اون کار وهابی هاست."). فکر کنم برای اینکه حرف منو متوجه بشید باید دیدتونو کلی تر کنید. من کلی توضیح میدم ولی شما با جزئی نگری دنبال اشکالید. در صورتی که من در اول ،خط مش خودمو معلوم کردم.
بازهم توضیح مختصری برای سوالاتون میگم ولی حتما بعدش باز سوال براتون پیش میاد ، برای حل این هم بهتر رو در رو با هم صحبت کنیم.
در اینکه حالا آزادی اونا از کجا اومده یا دین ما آزادی رو چگونه میبینه من گفتم و شما هم ادامه حرف منو گفتید. ولی من منظورم این بود زمانی که ما درگیر استبداد شاهان بودیم در جوامع غرب بعد از قرون وسطا و زمانی که مردم حتی از استبداد کلیسا ها فرار می کردن(که نتیجه ی این دین گریزی به وجود آمدن مکتب های مختلف از قبیل اگزیستانسیالیسم ، سکولاریسم و ... شد) آنها دست به انقلاب های مردمی زدند برای بدست آوردن دموکراسی. این نکته حائض اهمیت هست که تمام انقلاب های جهان فقط یک خاسته داشتند و آن کلیت دنیا بود ، در صورتی که انقلاب ایران(به نظر صاحب نظران جهان)، هم دنیا را می خواستند و هم آخرت ، بزرگترین هنر امام خمینی عملی کردن اصل ولایت فقیه بود (قبل از انقلاب فقط در حد تئوری بود) ولایتی که قرآن دستور داده است.
این که گفتم استقلالی که مردم و حاکمان می خواستند برای زمان ایران رو گفتم. اسلام که در ایران ظهور نکرد. شروع این اعتراضات به صورت رسمی در انقلاب مشروطه اتفاق افتاد که در اونجا فقط به مشروط کردن بسنده کردند ولی در انقلاب اسلامی به شکل نوین و کاملی سیاست رو تغییر دادند.
آيا دين مخالفه اينه كه "همه مردم باید در تصمیمات و منافع کشور سهیم باشند؟" صد در صد نهولی این تصمیمات باید از چهارچوب دین خارج نشه
يعني رهبر ديني باعث عقب ماندگي ما شده؟ خب معلومه که نه ، بلکه اونا تاریخی درخشان برای ما رقم زدند ، و این نشون دهنده ی اینه که ما از نخستین آزادی خواهان بودیم.
دوباره سلام! اميدوارم ناراحت نشده باشيد. خوشحالم كه به اين تاپيك توجه داريد.
نمي دونم چرا هيچ كس از كساني كه هميشه اينجا پست ميذارن تو بحث شركت نميكنه( اصولا تو هيچ بحثي شركت نمي كنن؟؟؟؟!!!!)
راستش متاسفانه عقب افتادگيه ايران ( البته از نظر دوستان، وگرنه من عقب افتادگي نمي دونم ،‌روش ميشه بيشتر كار كرد)
منم راستش همين عقيده رو دارم كه اصل دين باعث همون پيشرفت شده و اصولا دينه كه راهنماست و هر زمان كه از دين خارج شديم از اصل خودمون خارج شديم! شايد يكي بگه پس چرا الان اينقدر غرب پيشرفت كرده ، به نظر من اولا پيشرفت اونا فقط ماديه ، وبويي از معنويت نبرده، در ثاني ما هم تو قرآ» داريم و هم در احاديث كه خداوند اونقدر مهربان و نعمت دهنده است كه به ميزان تلاش آدمها به اونها عطا ميكنه ،‌خواه كافر باشه يا ديندار ( نمونه واضحش وجود مرتاضهاي هنديه) صد البته منكر اين هم نميشم كه ما با توجه به تنبليه خودمون الان داريم چوب ميخوريم؛ و البته نبايد دشمني و كينه توزيه ديگران رو هم ناديده گرفت.
به نظرتون حالا اين انقلاب ما اصولي تر بود يا انقلابهاي ديگه ؟ آيا استبداد همون جور و ستم شاهان ما نبوده؟( منظورم از شاه ، اشهان قاجاريه و امثالهم هست ، نه كساني مثل كوروش و وكيل الرعايا كه خدمتگزار مردم بودند)
اميدوارم اين بحث سرآغازه بحث مهمتر براي ما جوونها باشه، كما اينكه همين بحثها ميتونه آينده دار باشه!!
با آرزوي موفقيت براي همتون
ياحق

sosmar

کاربر بیش فعال
اگر واقعا دین اسلام محمدی وجود داشته باشد به هیچ مشکلی بر نمی خوریم مشکل این که این دینی که در ایران هست واقعی نیست و 10% دین اسلام هم نیست اولین و اصلی ترین شرط دین اسلام آزادی در پذیرش این دین هست که اصلا رعایت نشده.

najii

عضو جدید
اگر واقعا دین اسلام محمدی وجود داشته باشد به هیچ مشکلی بر نمی خوریم مشکل این که این دینی که در ایران هست واقعی نیست و 10% دین اسلام هم نیست اولین و اصلی ترین شرط دین اسلام آزادی در پذیرش این دین هست که اصلا رعایت نشده.
دین درسته ، تا وقتی قرآن تحریف نشده کسی نمیتونه دین رو غلط معرفی کنه. من هم می تونم تا فردا از مشکلات جامعه و اقتصاد و سیاست بگم ولی خودم چی هستم؟ معصومم؟ ز که نالیم که از ماست که بر ماست. هر مشکلی که ما داریم از خودمونه ، تا خودمونو اصلاح نکنیم هیچ اتفاقی نمیوفته.
در مورد پذیرش دین هم من نفهمیدم منظورتون چیه؟ معلومه که اجباری نیست. بیشتر توضیه بدید لطفا.

اين دود سيه فام كه از بام وطن خاست از ماست كه بر ماست
وين شعله سوزان كه بر آمد ز چپ و راست از ماست كه بر ماست
جان گر به لب ما رسد از غير نناليم که از ماست كه بر ماست

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اصلا قبول ندارم که کشور ما هیچ پیشرفتی نکرده/شما پیشرفت ایران بعد از انقلاب رو با کشورهای دیگه مقایسه کنید بعد میبینید چقدر پیشرفت کردیم/ما بعد از انقلاب جنگ شکل گرفت بعد از جنگ شروع به ساخت و ساز مناطق از دست رفته کردیم. بعد از اون مراقب تهاجمات فرهنگی دشمن بوده و کمکان هستیم/با تمام این مشکلات ببینید چقدر پیشرفت کردیم/همین میخوایم گیر بدیم میگیم گوشت کیلویی چند و ...وقبول دارم ما خیلی کارهامون هم درست نیست ولی دما بیایم کل مطلب رو نگاه کنیم و نه 1 کوردش رو
خداییش تو گفتگوی آزاد یه نظر سنجی بود کع چقدر از عملکرد دولت راضی هستید که بالغ بر هفتاد درصد به صفر رای داده بودند
خداوکیلی اگه الان دولت شاه ملعون هم بود من لااقل صفر نمیدادم

m4material

مدیر تالار
يعني الان شما زوركي مسلمونيد؟
اگه اسلام ميخواست به طريق رفتار و كردار ما مي بوديد كه الان چيزي از اسلام نمونده بود.
يادمه خونده بودم زمان كندي ، خيلي از جوونها به اون حمله كردن كه چرا اينقدر از ما كم حمايت ميشه؛ ايشونمم گقتن شما براي مملكتتون چه كردين؛ منم الان ميگم ما براي اسلام چه كرديم؟ چند مرتبه قرآن و نهج البلاغه رو كامل خوندين( اول از همه هم خودمو ميگما) اصلا براي خودمون پير انتخاب كرديم؟؟؟؟ به قول دوست عزيزم: از ماست كه بر ماست
يه سوال: ديني كه در ايران هست چقدر بر اساس مطالعات و تفكرات خودمونه؟ چقدر از شبانه روز براي درك دينمون وقت ميذاريم؟
موفق باشيد

m4material

مدیر تالار
دین درسته ، تا وقتی قرآن تحریف نشده کسی نمیتونه دین رو غلط معرفی کنه. من هم می تونم تا فردا از مشکلات جامعه و اقتصاد و سیاست بگم ولی خودم چی هستم؟ معصومم؟ ز که نالیم که از ماست که بر ماست. هر مشکلی که ما داریم از خودمونه ، تا خودمونو اصلاح نکنیم هیچ اتفاقی نمیوفته.
در مورد پذیرش دین هم من نفهمیدم منظورتون چیه؟ معلومه که اجباری نیست. بیشتر توضیه بدید لطفا.

اين دود سيه فام كه از بام وطن خاست از ماست كه بر ماست
وين شعله سوزان كه بر آمد ز چپ و راست از ماست كه بر ماست
جان گر به لب ما رسد از غير نناليم که از ماست كه بر ماست
اني تارك فيكم الثقلين: كتاب الله و عترتي! چقدر به اين وصيت پيغمبر عمل كرديم؟؟؟

m4material

مدیر تالار
من اصلا قبول ندارم که کشور ما هیچ پیشرفتی نکرده/شما پیشرفت ایران بعد از انقلاب رو با کشورهای دیگه مقایسه کنید بعد میبینید چقدر پیشرفت کردیم/ما بعد از انقلاب جنگ شکل گرفت بعد از جنگ شروع به ساخت و ساز مناطق از دست رفته کردیم. بعد از اون مراقب تهاجمات فرهنگی دشمن بوده و کمکان هستیم/با تمام این مشکلات ببینید چقدر پیشرفت کردیم/همین میخوایم گیر بدیم میگیم گوشت کیلویی چند و ...وقبول دارم ما خیلی کارهامون هم درست نیست ولی دما بیایم کل مطلب رو نگاه کنیم و نه 1 کوردش رو
خداییش تو گفتگوی آزاد یه نظر سنجی بود کع چقدر از عملکرد دولت راضی هستید که بالغ بر هفتاد درصد به صفر رای داده بودند
خداوکیلی اگه الان دولت شاه ملعون هم بود من لااقل صفر نمیدادم
به نظرم مهمترين نكته در صحبتاتون همون تهاجم فرهنگيه كه واقعا الان شده غارت فرهنگي!!!
بر منكرش لعنت كه الن وضع خوبي نداريم، من خودم از منتقداي دولتم ؛ ولي با اين وجود هميشه وقتي پاي نفر سومي به اسم يه خارجي مياد ياد اين حرف پدرم ميفتم كه وقتي يه دعوايي توي فاميل رخ ميده بايد توي فاميل بمونه! ما هم توي فاميل دعوا داريم ولي اين دليلي نميشه يه اجنبي هر حرفي دلش ميخواد بزنه! با خودم ميگم الان ديگه واقعا وقت اون نيست كه به فكر تجديد فرهنگ خودمون باشيم ! باور كنيد هر دفعه وقتي در مورد تاريخ ميخونم كلي افسوس ميخورم كه چرا اينقدر دوست داريم مثل غربي ها بشيم و نمي خوايم مثل يه ايراني باشيم و در وهله اول يه مسلمان!
ممنون بابت نظرتون
موفق باشيد
ياحق:gol:

بالا