خدمت از ماست.سلام.ممنون! هستم در خدمتتون![]()
خدمت از ماست.سلام.ممنون! هستم در خدمتتون![]()
آهان! من فکر کردم روند خاصی داره، داری بچه ها رو آماده می کنی.عکس خودمو گذاشته بودم . نبودی که ببینی .
الان دوباره عوضش کردم از بس مزاحم زیاد بود . یه کم جو اینجا خوب نیس . وگرنه میذاشتم بمونه .
نه من کلا یا عکس خودمو میذارم یا عکسهای انیمیشنی یا کارتونی . ازین عکسهای زن خوشگلا نیمیذارم![]()
حالا اگه دختری هم 100 تا عکس داشت که اشکالی نداره. ولی من کلا گفتم. یعنی این موضوعات عمومیت داره.اولاً نمی خوام بپیچونم باور کنید!!!
دوماً، من از اونایی نیستم که 100تا عکس از خودم داشته باشم، جحتD) اتمینان می طونید از دوستام بپرسید که هربار ازم عکس خواستن چه دنگ و فنگایی ایجاد شده!!!
سوماً از اونجایی که بسی بسیار بدعکس طشریف دارماز عکس و عکس انداختن بیرون آتلیه متنفرم
چهارماً بیخیال افراد بی جنبه! البته با دلیل دارم می گما!ما بهتره خودمون اول سعی کنیم جنبمون رو ببریم بالا، اون موقع است که تحت هیچ شرایطی نمی ذاریم یه آدم بی جنبه زندگیمونو مختل کنه
پنجماً من خیلی شبیه این دخترای سوسول که نمی تونن از پس مزاحماشون بر بیان نیستم، بازم جهت اتمینان به فرهنگ خانوم مراجعه کنید، ایشون یه بار منو از نزدیک دیدن!!!
ششماً واسه این که حرف آقای مدیر و زمین نندازم می ذارم تو آلبوم![]()
خيلي دوست داشتم باشگاه به همون حال و هواي قديم بر مي گشت....
ولي افسوس...
دارم مي رم يه مسافرت طولاني!!
هرچند دل هيچكي برام تنگ نمي شه ولي ...
خدافظ
خر خون؟؟؟؟؟؟ولي من زياد نخوندما!!!! حالا ببينيد شما رتبتون بيشنر از من ميشه ان شاءالله
![]()
آهان! من فکر کردم روند خاصی داره، داری بچه ها رو آماده می کنی.
مثلا کوزه...کوزت...کارتون...
یه پیشنهاد خوب دارم برات، شر مزاحم ها هم کم می شه: عکس زن زشت کارتونی، یا مثلا عکس خودت که یه کارتن بزرگ دستت هست ولی صورتت رو پوشونده، یا مثلا عکس خودت که تبدیل به انیمیشن شده، یا اصلا عکس خودت که کنارت یه زن از این زشتا وایساده.
حق با شماست.اینم حرفیه !!!!!!!!!
ولی باز ازم می پرسن کدوم خودتی . بازم واسم دردسر میشه.
نه اینکه تحفه باشم . چهرم معمولیه ولی انگاری عکس گذاشتن تو باشگاهه که غیرع عادیه.
فکر کنم اگه بخوان آماری از جنبه مردم در کشور های مختلف بگیریم ایران جزو آخرین کشور ها باشه. متاسفانه...
فکر کنم باید بر گردیم به تاریخ ایران ، عقب موندن ما از زمان وارد شدن دین به فرهنگ مردم قوت گرفت نه اینکه دین تقصیر داره به خاطر وجود شرایط بد و مخالف بودن دین با خواسته های ابر قدرت ها که جنگ های داخلی و خارجی بابت سیاست های مردمی و کشوری بوجود اومد و در نتیجه آزاد نبودن برای بدست آوردن علوم. فاصله ی 200-300 ساله انقلاب دموکراتیک ایران با انقلاب های دموکراتیک اروپا و آمریکا تا حدی اینو تایید میکنه الیته انقلاب های جهان صرف دموکراسی یا رای مردم بود ولی انقلاب ایران دموکراسی دینی بود یعنی رای مردم با محوریت دین.حق با شماست.
اما بايد ديد از اول بي جنبه بودن يا شرايط اينطوري بعضي (نه همه ) رو بي جنبه كرده؟
ببخشيد بالاخره متوجه نشدم شما با ورورد دين مخالفيد ؟ يا معتقديد دين باعث عقب افتادن ما شده؟ و اينكه عقيدتون اينه كه دين با آزادي كسب علم مخالفه؟يعني معيار عقب افتادگي ،فاصله داشتن با انقلابهاي دموكراتيكه بقيه است؟ و آيا خواسته هاي ابرقدرتها ، معيار پيشرفت يا پسرفته؟يعني تاريخ ايران اين وسط هيچ كارست؟ و آيا به نظرتون تبعيت كردن از همين به اصطلاح دموكراتها باعث عقب افتادگي ( البته يه قسمت از عقب افتادگي) نيست؟ و خيلي آياهاي ديگه؟؟!!!فکر کنم باید بر گردیم به تاریخ ایران ، عقب موندن ما از زمان وارد شدن دین به فرهنگ مردم قوت گرفت نه اینکه دین تقصیر داره به خاطر وجود شرایط بد و مخالف بودن دین با خواسته های ابر قدرت ها که جنگ های داخلی و خارجی بابت سیاست های مردمی و کشوری بوجود اومد و در نتیجه آزاد نبودن برای بدست آوردن علوم. فاصله ی 200-300 ساله انقلاب دموکراتیک ایران با انقلاب های دموکراتیک اروپا و آمریکا تا حدی اینو تایید میکنه الیته انقلاب های جهان صرف دموکراسی یا رای مردم بود ولی انقلاب ایران دموکراسی دینی بود یعنی رای مردم با محوریت دین.
ببخشيد بالاخره متوجه نشدم شما با ورورد دين مخالفيد ؟ يا معتقديد دين باعث عقب افتادن ما شده؟ و اينكه عقيدتون اينه كه دين با آزادي كسب علم مخالفه؟يعني معيار عقب افتادگي ،فاصله داشتن با انقلابهاي دموكراتيكه بقيه است؟ و آيا خواسته هاي ابرقدرتها ، معيار پيشرفت يا پسرفته؟يعني تاريخ ايران اين وسط هيچ كارست؟ و آيا به نظرتون تبعيت كردن از همين به اصطلاح دموكراتها باعث عقب افتادگي ( البته يه قسمت از عقب افتادگي) نيست؟ و خيلي آياهاي ديگه؟؟!!!
اميدوارم بد برداشت نشه، ولي خب متنتون خيلي سوال ايجا ميكنه
موفق باشيد![]()
ببخشيد بالاخره متوجه نشدم شما با ورورد دين مخالفيد ؟ يا معتقديد دين باعث عقب افتادن ما شده؟ و اينكه عقيدتون اينه كه دين با آزادي كسب علم مخالفه؟يعني معيار عقب افتادگي ،فاصله داشتن با انقلابهاي دموكراتيكه بقيه است؟ و آيا خواسته هاي ابرقدرتها ، معيار پيشرفت يا پسرفته؟يعني تاريخ ايران اين وسط هيچ كارست؟ و آيا به نظرتون تبعيت كردن از همين به اصطلاح دموكراتها باعث عقب افتادگي ( البته يه قسمت از عقب افتادگي) نيست؟ و خيلي آياهاي ديگه؟؟!!!
اميدوارم بد برداشت نشه، ولي خب متنتون خيلي سوال ايجا ميكنه
موفق باشيد![]()
منم نفهميدم!با احترام ميگم اظهار نظر شما ابهام انگيزه.مشخص نيست دين رو مسئول عقب افتادگي مي دونين يا نه
ممنون به خاطر بحث و جوابتون. اگه اشكال نداشته باشه فقط يه چند تا سوال دارم!صد در صد دین با پیشرفت مخالف نیست(بر منکرش لعنت) اون کار وهابی هاست. من خواستم فقط به طور اجمالی جواب maryam_m_r_y بدم.
این که ما چرا عقب موندیم بحث خیلی طولانی ای هست فقط از حرفی که زدم دفاع می کنم. با ظهور دین مردم به رهبریت عالمان دینی به سمت آزادی و استقلال رو آوردند که این مغایر با اهداف قدرتهای جهان بود همان سلطه، که این می تونست علت جنگ های داخلی و خارجی به صورت نرم یا حتی سخت باشه(منظور از داخلی مخالف بودن مردم با حکومت هست. و همچنین حکومت برای جلوگیری از شورش مردم از پیشرفت به نحوه های مختلف باز میداشت تا هوشیاری مردم برای شورش بالا نره. ببخشید اینجارو باید بیشتر توضیح بدم ولی دیگه حوصله ندارم).
حالا منظور از فاصله زمانی انقلاب ما با انقلاب های دیگه این بود که می تونه یکی از علت های عقب افتادگی در آگاهی این باشه. چون اونا 200-300 سال قبل یه این اصل که همه مردم باید در تصمیمات و منافع کشور سهیم باشند رسیدند.
در برتر بودن دموکراسی ما بر اونا شکی نیست چون محوریت اونا انسان هست یعنی انسانه که قوانین رو تعیین می کنه و هیچ مرجع الهی ندارند (اینو میشه از قوانینی که میزارن حس کرد می دونید که برای اونا آزادی تا اونجا که حریم دیگرانو نشکونید مانعی نداره و هر چیزی که عام مردم بهش برسند همون میشه قانون) ولی اینجا قوانین بر اساس دستورات خدا تبیین میشه یعنی آزادی تا اونجا که دین تعیین کرده به قول ناپلئون هرچیزی که محدودیتی نداشته باشه حماقته.
ممنون به توجهی که به نظر من داشتید. خوشحال میشم بحثمون ادامه پیدا کنه.
مخلص مهندسین وحید
من نمی دونم شما چرا اینقدر حرفهای منو بد برداشت می کنید ، دیگه ایندفه واضح توضیح دادم که!ممنون به خاطر بحث و جوابتون. اگه اشكال نداشته باشه فقط يه چند تا سوال دارم!
از بحث هاي اخيرتون متاسفانه من بالاخره متوجه نشدم الان تير پيكانتون سمت دينه يا ايران؟اگه بحث در مورد ايرانه كه بر همه واضح و مبرهنه كه يه ذره دموكراسي منطقي هم كه اونا دارن از صدقه سريه اصل آزاديه ايرانه ( نمونه واضحش منشور كوروشه كه نماد دموكراسيه غربه) اگرم ملاك دينه كه ديگه اصلا بحثي نيست، چون كاملا واضحه كه معني كامل و درست آزادي دز دين اومده ( براي پي بردن به اين موضوع ميشه مستقيما به آزادي در قرآن مراجعه كرد يا به نهج البلاغه رجوع كرد يا به كتاب (آزادي از منظر گفتار امام علي (ع))
يه سوال ديگه : شما گفتيد كه "با ظهور دین مردم به رهبریت عالمان دینی به سمت آزادی و استقلال رو آوردند که این مغایر با اهداف قدرتهای جهان بود همان سلطه، که این می تونست علت جنگ های داخلی و خارجی به صورت نرم یا حتی سخت باشه" !!! مگه زماني كه دين ارسال شد قدرتي در جهان بود؟ مسلما مننظورتون از قدرت بايد آمريكا و روسيه و ... باشن كه خب اون زمان اين كشورها اصلا وجود خارجي نداشتن! در ثاني غير از اينه كه اصل تمدن و پيشرفت و دموكراسي از خود ايران( چه قبل اسلام و چه بعد اسلام) نشئت گرفته؟؟!! و آيا غير ازاينه كه ايران زماني از پيشرفت بازموند كه از اصل ايرانيت و دين منحرف شد؟؟؟؟!!!!
آيا دين مخالفه اينه كه "همه مردم باید در تصمیمات و منافع کشور سهیم باشند؟"
يعني رهبر ديني باعث عقب ماندگي ما شده؟
بازم ممنونم به خاطر بحثتون
اميدوارم بقيه هم تو بحث شركت كنند
موفق باشيد
ياحق
به به سلام آقا روزبه .
عیدت مبارک .
راستش مزاحمام زیاد شده بود . مسنجرمو خیلی add می کردن . add لیستم دیگه داره می ترکه
یکی ندونه فک می کنه چه تحفه ای هستم![]()
صدای پای آب
من نمی دانم،
که چرا می گویند، اسب حیوان نجیبی است، کبوتر زیباست،
و چرا در قفس هیچ کس کر کس نیست.
گل شبدر چه کم از لاله ی قرمز دارد؟
چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید.
واژه ها را باید شست.
واژه باید خودِ باد، واژه باید خودِ باران باشد.
چتر ها را باید بست،
زیر باران باید رفت.
فکر را، خاطره را، زیر باران باید برد.
با همه مردم شهر، زیر باران باید رفت.
دوست را، زیر باران باید برد.
عشق را، زیر باران باید جست...
زیر باران باید بازی کرد.
زیر باران باد چیز نوشت، حرف زد، نیلوفر کاشت.
زندگی ترِ شدن پی در پی،
زندگی آب تنی کردن در حوضچه ی «اکنون» است...
گوشه ای از شعر (صدای پای آب) سهراب سپهری
آهنگ باران عشق
http://www.4shared.com/audio/QGZoyaPa/baran_eshgh.html
به بهبه نام آنكه جانها با يادش آرام ميگيرند
سلام به تمام دوستان عزيز و بهتر از جانم! اميدوارم خوب و خوش باشيد و در پناه ايزد منان روزگارتان به كام باشه و از ماه رحمت و غفران نصيب كافي و وافي رو برده باشيد و دوستان جامانده تان (از جمله خودم) رو فراموش نكرده باشيد.
چند وقتي بود كه نتونسته بودم اينجا سر بزنم، عذر تقصير!!! ولي الان خوب اينجام و اميدوارم دوستان از اين برادر كوچكترشون ناراضي نباشن.
اين عيد بزرگ رو به تمامي شما دوستان نازنينم تبريك عرض ميكنم و اميدوارم در پناه الطاف رحمت لايزال آن قدرت بي همتا روزگار به سر كنيد.
عيد بر همگي مبارك
دوباره سلام! اميدوارم ناراحت نشده باشيد. خوشحالم كه به اين تاپيك توجه داريد.من نمی دونم شما چرا اینقدر حرفهای منو بد برداشت می کنید ، دیگه ایندفه واضح توضیح دادم که!
کسی رو من نشانه نگرفتم. فقط دارم نظرمو در مورد عقب موندن ایران میگم(اول هم گفتم "صد در صد دین با پیشرفت مخالف نیست(بر منکرش لعنت) اون کار وهابی هاست."). فکر کنم برای اینکه حرف منو متوجه بشید باید دیدتونو کلی تر کنید. من کلی توضیح میدم ولی شما با جزئی نگری دنبال اشکالید. در صورتی که من در اول ،خط مش خودمو معلوم کردم.
بازهم توضیح مختصری برای سوالاتون میگم ولی حتما بعدش باز سوال براتون پیش میاد ، برای حل این هم بهتر رو در رو با هم صحبت کنیم.
در اینکه حالا آزادی اونا از کجا اومده یا دین ما آزادی رو چگونه میبینه من گفتم و شما هم ادامه حرف منو گفتید. ولی من منظورم این بود زمانی که ما درگیر استبداد شاهان بودیم در جوامع غرب بعد از قرون وسطا و زمانی که مردم حتی از استبداد کلیسا ها فرار می کردن(که نتیجه ی این دین گریزی به وجود آمدن مکتب های مختلف از قبیل اگزیستانسیالیسم ، سکولاریسم و ... شد) آنها دست به انقلاب های مردمی زدند برای بدست آوردن دموکراسی. این نکته حائض اهمیت هست که تمام انقلاب های جهان فقط یک خاسته داشتند و آن کلیت دنیا بود ، در صورتی که انقلاب ایران(به نظر صاحب نظران جهان)، هم دنیا را می خواستند و هم آخرت ، بزرگترین هنر امام خمینی عملی کردن اصل ولایت فقیه بود (قبل از انقلاب فقط در حد تئوری بود) ولایتی که قرآن دستور داده است.
این که گفتم استقلالی که مردم و حاکمان می خواستند برای زمان ایران رو گفتم. اسلام که در ایران ظهور نکرد. شروع این اعتراضات به صورت رسمی در انقلاب مشروطه اتفاق افتاد که در اونجا فقط به مشروط کردن بسنده کردند ولی در انقلاب اسلامی به شکل نوین و کاملی سیاست رو تغییر دادند.
آيا دين مخالفه اينه كه "همه مردم باید در تصمیمات و منافع کشور سهیم باشند؟" صد در صد نهولی این تصمیمات باید از چهارچوب دین خارج نشه
يعني رهبر ديني باعث عقب ماندگي ما شده؟ خب معلومه که نه ، بلکه اونا تاریخی درخشان برای ما رقم زدند ، و این نشون دهنده ی اینه که ما از نخستین آزادی خواهان بودیم.
فکر کنم اگه بخوان آماری از جنبه مردم در کشور های مختلف بگیریم ایران جزو آخرین کشور ها باشه. متاسفانه...
سلومممممممممممممسلام به همه ی هم رشته ای های گل
خوبین ؟
دین درسته ، تا وقتی قرآن تحریف نشده کسی نمیتونه دین رو غلط معرفی کنه. من هم می تونم تا فردا از مشکلات جامعه و اقتصاد و سیاست بگم ولی خودم چی هستم؟ معصومم؟ ز که نالیم که از ماست که بر ماست. هر مشکلی که ما داریم از خودمونه ، تا خودمونو اصلاح نکنیم هیچ اتفاقی نمیوفته.اگر واقعا دین اسلام محمدی وجود داشته باشد به هیچ مشکلی بر نمی خوریم مشکل این که این دینی که در ایران هست واقعی نیست و 10% دین اسلام هم نیست اولین و اصلی ترین شرط دین اسلام آزادی در پذیرش این دین هست که اصلا رعایت نشده.
يعني الان شما زوركي مسلمونيد؟اگر واقعا دین اسلام محمدی وجود داشته باشد به هیچ مشکلی بر نمی خوریم مشکل این که این دینی که در ایران هست واقعی نیست و 10% دین اسلام هم نیست اولین و اصلی ترین شرط دین اسلام آزادی در پذیرش این دین هست که اصلا رعایت نشده.
اني تارك فيكم الثقلين: كتاب الله و عترتي! چقدر به اين وصيت پيغمبر عمل كرديم؟؟؟دین درسته ، تا وقتی قرآن تحریف نشده کسی نمیتونه دین رو غلط معرفی کنه. من هم می تونم تا فردا از مشکلات جامعه و اقتصاد و سیاست بگم ولی خودم چی هستم؟ معصومم؟ ز که نالیم که از ماست که بر ماست. هر مشکلی که ما داریم از خودمونه ، تا خودمونو اصلاح نکنیم هیچ اتفاقی نمیوفته.
در مورد پذیرش دین هم من نفهمیدم منظورتون چیه؟ معلومه که اجباری نیست. بیشتر توضیه بدید لطفا.
اين دود سيه فام كه از بام وطن خاست از ماست كه بر ماست
وين شعله سوزان كه بر آمد ز چپ و راست از ماست كه بر ماست
جان گر به لب ما رسد از غير نناليم که از ماست كه بر ماست
به نظرم مهمترين نكته در صحبتاتون همون تهاجم فرهنگيه كه واقعا الان شده غارت فرهنگي!!!من اصلا قبول ندارم که کشور ما هیچ پیشرفتی نکرده/شما پیشرفت ایران بعد از انقلاب رو با کشورهای دیگه مقایسه کنید بعد میبینید چقدر پیشرفت کردیم/ما بعد از انقلاب جنگ شکل گرفت بعد از جنگ شروع به ساخت و ساز مناطق از دست رفته کردیم. بعد از اون مراقب تهاجمات فرهنگی دشمن بوده و کمکان هستیم/با تمام این مشکلات ببینید چقدر پیشرفت کردیم/همین میخوایم گیر بدیم میگیم گوشت کیلویی چند و ...وقبول دارم ما خیلی کارهامون هم درست نیست ولی دما بیایم کل مطلب رو نگاه کنیم و نه 1 کوردش رو
خداییش تو گفتگوی آزاد یه نظر سنجی بود کع چقدر از عملکرد دولت راضی هستید که بالغ بر هفتاد درصد به صفر رای داده بودند
خداوکیلی اگه الان دولت شاه ملعون هم بود من لااقل صفر نمیدادم