حتما رای بدید ممنون میشم
من به ضعیف رای دادم .
آخه اگه بخوای بطور کلی حساب کنیم ... نیاز بازار کار و تعداد مهندسین متالورژی به هیچ عنوان با هم جور در نمیاد.
و این دلیل بر ضعف متالورژی نیست بلکه ضعف مدیریت رو نشون میده .
من به ضعیف رای دادم .
آخه اگه بخوای بطور کلی حساب کنیم ... نیاز بازار کار و تعداد مهندسین متالورژی به هیچ عنوان با هم جور در نمیاد.
و این دلیل بر ضعف متالورژی نیست بلکه ضعف مدیریت رو نشون میده .
سلام من امسال مهندسی متالورژی صنعتی قبول شدم میخواستم به نظر شما برم من فقط اینده شغلی خوب میخوام
سریع جواب بدین
حتما رای بدید ممنون میشم
همه چیز بستگی به خود فرد داره حسین جان... اگر طرف درس خونده و باجربذه باشه براش کار زیاده
من رای به عالی دادم چون میبینم بازارکاراین رشته اینقدربدنیست که همه میگند باید بگم که هرکاری به تلاش وپشتکارفردی بستگی داره اگربتونی خودتو نشون بدی مطمن باش همه جاجات هست.
درود بر شما.
امیدوارم این نظر حداقل در مورد خودتون صحت داشته باشه.
ای کاش پرسشتون تفکیک جنسیت داشت. برای آقایون نظر من گزینه متوسط هست.اما برای خانم ها ضعیف. البته من در گرایش خودم قضاوت می کنم و همچنین با در نظر گرفتن شرایط فعلی جامعه.
درود .
طبق آخرین اطلاعی که من از ایشون دارم ، هنوز فارغ التحصیل نشده ، در صنایع دفاع استخدام شدند .
khedmat moaf shodeپایان خدمت دارن؟
.
صنایع دفاع هم هتل نیست ها محدودیت داره درضمن اونجا مطمئنا پارتی داشتن! شک نکنید!
khedmat moaf shode
.Party dasht ajib !!!
(sharmande finglish type shod ba goshi on shodam )
میگم ! تعجب کردم! چون خودم کارآموزی ام صنایع نسوز وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بود! سرهنگ اونجا گفت اگه پایان خدمت داشتی همین الان استخدام قراردادی بودی! که الان دنبال کفالتم و ارتقا مدرک دانشگاهی! تو اون کارخونه کارشناس سرامیک ندارن و خودشون گفتن به شما نیاز داریم! و اینو هم گفتن که وزارت دفاع سرباز نمی گیره و بگیره خیلی سخته ولی از سمت سرتیپ وحیدی نامه ای اومد که امریه به کارشناسان مرتبط با صنعت نسوز امریه داده می شه! این پیشنهاد هم شد که امریه و بورس اونجا بشم اما نخواستم میرم دنبال پایان خدمت کفالت! در نهایت نشد میرم برای امریه ! الان 4 تا پروژه با اونجا ورداشتم که 3تاش علمی ترویجی بود ( برای محک زدن علم و دانش دانشگاهیم) و یک پروژه که پایان نامه کارشناسی امه درحال جریانه! اگه کفالت رو بتونم بگیرم مشکل و سد جلوی روم تقریبا کم می شه! و ارشد سد بعدی است
پایان خدمت دارن؟
.
صنایع دفاع هم هتل نیست ها محدودیت داره درضمن اونجا مطمئنا پارتی داشتن! شک نکنید!
درود .
طبق آخرین اطلاعی که من از ایشون دارم ، هنوز فارغ التحصیل نشده ، در صنایع دفاع استخدام شدند .
درود بر شما.
امیدوارم این نظر حداقل در مورد خودتون صحت داشته باشه.
سپاسگزارم.
تا آخرشو خوندم...
khedmat moaf shode
.Party dasht ajib !!!
(sharmande finglish type shod ba goshi on shodam )
اولاً حسین جان قربونت برم چرا گیر ۳ پیچ دادی به جواد؟؟؟!!!!!!!!
ایشون فارغ التحصیل شدن...!!!
خودت که بهتر در جریانی...!!!!
صحت داره...!!!!
من نمیدونم جواد کجاش پارتی داشت حسین؟؟؟؟/!!!!!!!!!
اون بنده خدا که تو میدونی کی رو میگم تو سپاه هست...
سپاه و وزارت دفاع کلاً فازشون از هم جداست عزیز من....
اونجا اصلاً از این خبرا نیست.
اولاً حسین جان قربونت برم چرا گیر ۳ پیچ دادی به جواد؟؟؟!!!!!!!!
ایشون فارغ التحصیل شدن...!!!
خودت که بهتر در جریانی...!!!!
صحت داره...!!!!
من نمیدونم جواد کجاش پارتی داشت حسین؟؟؟؟/!!!!!!!!!
اون بنده خدا که تو میدونی کی رو میگم تو سپاه هست...
سپاه و وزارت دفاع کلاً فازشون از هم جداست عزیز من....
اونجا اصلاً از این خبرا نیست.