گپ و گفتگوی خودمانی مهندسین مواد و متالورژی

sosmar

کاربر بیش فعال
اره حرف دوستم درست که میگن از ماست که بر ماست .
اگر کمتر احساساتی می شدیم و زود تصمیم نمیگرفتیم این بلاها سرمون نمی افتاد.
بیشتر بگم اخطار میگیرم.

najii

عضو جدید
من اصلا قبول ندارم که کشور ما هیچ پیشرفتی نکرده/شما پیشرفت ایران بعد از انقلاب رو با کشورهای دیگه مقایسه کنید بعد میبینید چقدر پیشرفت کردیم/ما بعد از انقلاب جنگ شکل گرفت بعد از جنگ شروع به ساخت و ساز مناطق از دست رفته کردیم. بعد از اون مراقب تهاجمات فرهنگی دشمن بوده و کمکان هستیم/با تمام این مشکلات ببینید چقدر پیشرفت کردیم/همین میخوایم گیر بدیم میگیم گوشت کیلویی چند و ...وقبول دارم ما خیلی کارهامون هم درست نیست ولی دما بیایم کل مطلب رو نگاه کنیم و نه 1 کوردش رو
خداییش تو گفتگوی آزاد یه نظر سنجی بود کع چقدر از عملکرد دولت راضی هستید که بالغ بر هفتاد درصد به صفر رای داده بودند
خداوکیلی اگه الان دولت شاه ملعون هم بود من لااقل صفر نمیدادم
درسته ولی اینکه اون شاه از این زمان ما بالاتره من قبول ندارم. اون موقع اجنبی ها داشتن ثروت مارو به تاراج می بردن. و صد در صد اونا صلاح مارو نمی خوان (برید آرشیو BBC در مورد دکتر مصدق و اون ملی کردن نفتش بخونید) الان هم اگه مشکلی هست صد در صد به وسیله خودمون حل میشه. کی جز اینکه بقیه رو مسئول بدونه خودش کاری کرده باشه؟ معدود افرادی بودن حتما... من فکر می کنم ما ایرانیا خودمون رو باختیم اونم با این استعداد های فوق العادمون. یکی از بازرسان قدیمی انرژی اتمی که الان بازنشست شده تو کتاب خاطراتش نوشته که در ایران با استعداد ترین جوانان دنیا هستند در آنجا من چیزهایی را دیدم که باورش سخت بود آنها با وسایل و ابزار ساده کارهای بزرگ انجام می دادند. و یک همچین چیزی هم یک پژوهشگر دیگه در مورد موسسه تحقیقات رویان گفته...

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
ما تمام واجبات و مستحبات انجام میدیم ولی بدون اعتقاد.
موافقم، صد در صد!!!ولي براي چي اعتقاد نداريم؟ براي اينكه به كاراي ديگران نگاه مي كنيم و زده ميشيم و خودمونم دنبالش نمي ريم، نه؟(من اول از همه خودمو ميگما، به كسي بر نخوره ها:redface:)

m4material

مدیر تالار
درسته ولی اینکه اون شاه از این زمان ما بالاتره من قبول ندارم. اون موقع اجنبی ها داشتن ثروت مارو به تاراج می بردن. و صد در صد اونا صلاح مارو نمی خوان (برید آرشیو BBC در مورد دکتر مصدق و اون ملی کردن نفتش بخونید) الان هم اگه مشکلی هست صد در صد به وسیله خودمون حل میشه. کی جز اینکه بقیه رو مسئول بدونه خودش کاری کرده باشه؟ معدود افرادی بودن حتما... من فکر می کنم ما ایرانیا خودمون رو باختیم اونم با این استعداد های فوق العادمون. یکی از بازرسان قدیمی انرژی اتمی که الان بازنشست شده تو کتاب خاطراتش نوشته که در ایران با استعداد ترین جوانان دنیا هستند در آنجا من چیزهایی را دیدم که باورش سخت بود آنها با وسایل و ابزار ساده کارهای بزرگ انجام می دادند. و یک همچین چیزی هم یک پژوهشگر دیگه در مورد موسسه تحقیقات رویان گفته...
آسايش دو گيتي تفسير اين دو حرف است/ با دوستان مروت، با دشمنان مدارا
در اينكه ما تنها با توكل به خدا و استفاده از نيروي جواني و استعدادهاي خودمون ( مراجعه شود به حديث پيغمبر(ص) كه تمام علمها توسط پارسيان فتح ميشود) ميتونيم به بلندترين قله ها برسيم، ولي نميشه منزوي بود! اونا صلاح ما رو نمي خوان، نفت ما رو ميخوان، منابع ما رو ميخوان، شكي نيست! ولي مگه ميشه از همه دل بريد؟
راستي وحيد جان فكر كنم حرف آقا دانشگاه در مورد شاه، بيشتر يه مثالبود و در مثال مناقشه نيست:redface:
يه چيزي ، دكتر مصدقو قبول ندارين؟:w20:

sosmar

کاربر بیش فعال
با مطالعه و تحقیق .
تو ایران وقتی به دنیا میای مسلمون هستی بدون اینکه بدونی چی هست ولی در کشورهای دیگه با مطالعه و تحقیق این دینو قبول می کنند.

najii

عضو جدید
فقط به خودتون نگاه نکنید یه چیز هایی در مورد اسلام میدونید خیلی ها هیچی نمیدونند
اگه درست فهمیده باشم با این موافقم ، ما برای تبلیغات اسلام کاری نکردیم. چیزی که معلومه اینه که دشمن در اسلام هراسی موفق شده و ما کاری هنوز نکردیم همه دنیا در مورد ایرانیا آدمای عقده ای تصور دارند که حق زناشون رو پایمال می کنند و از بروز کردن خودشون هراسانند. حالا ببینید چقدر غرب تو ایران موفق بوده و یک سمبل برای ما شده. یکی از چیزایی که ما داریم و اصلا قدرشو نمی دونیم امنیت هست. من دوستم در آلمان هست می گه بعد ساعت 9 من جرات نمی کنم از خونه برم بیرون از ترس طرفداران احزاب مختلف که بعضا مسلح هستند. کی ایرانی می خواد خودشو باور کنه خدا می دونه.

این دود سیه فام که از بام وطن خواست....از ماست که بر ماست

وین شعله سوزان که برآمد زچپ و راست...از ماست که بر ماست

جان گر به لب ما رسد از غیر ننالیم....با کس نسگالیم

از خویش بنالیم که جان سخن اینجاست....از ماست که بر ماست

ما کهنه چناریم که از باد ننالیم....بر خاک ببالیم

لیکن چه کنیم ، آتش ما در شکم ماست....از ماست که بر ماست

اسلام گر امروز چنین زار و ضعیف است....زین قوم شریف است

نه جرم ز عیسی، نه تعدی زکلیساست....از ماست که بر ماست

گوییم که بیدار شدیم!این چه خیالیست؟....بیداری ما چیست؟

بیداری طفلی است که محتاج به لالاست....از ماست که بر ماست

(ملک الشعرای بهار)

najii

عضو جدید
آسايش دو گيتي تفسير اين دو حرف است/ با دوستان مروت، با دشمنان مدارا
در اينكه ما تنها با توكل به خدا و استفاده از نيروي جواني و استعدادهاي خودمون ( مراجعه شود به حديث پيغمبر(ص) كه تمام علمها توسط پارسيان فتح ميشود) ميتونيم به بلندترين قله ها برسيم، ولي نميشه منزوي بود! اونا صلاح ما رو نمي خوان، نفت ما رو ميخوان، منابع ما رو ميخوان، شكي نيست! ولي مگه ميشه از همه دل بريد؟
راستي وحيد جان فكر كنم حرف آقا دانشگاه در مورد شاه، بيشتر يه مثالبود و در مثال مناقشه نيست:redface:
يه چيزي ، دكتر مصدقو قبول ندارين؟:w20:
قبول دارم مهدی جان منظورم این بود که اونا ملی شدن نفت قبول نداشتند اینو میشه تو آرشیو BBC دید.
مصدق و سیاست هاش قابل تحسینه گرچه اشتباهاتی هم داشته. که بهتره ادامه ندم چون خودش سوژه بحثه...

najii

عضو جدید
آن کس که بداند و بداند که بداند اسب شرف از گنبد گردون بجهاند

آن کس که بداند و نداند که بداند بیدار کنیدش که بسی خفته نماند

آن کس که نداند و بداند که نداند لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که داند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند

اما در دنیای امروز و در اطراف ما در بیشتر اوقات وضع جور دیگری هست:

آنکس که بداند و بداند که بداند باید برود غازبه کنجی بچراند

آنکس که بداند و نداند که بداند بهتر برود خویش به گوری بتپاند

آنکس که نداند و بداند که نداند با پارتی و پول خر خویش براند

آنکس که نداند و نداند که نداند بر پست ریاست ابدالدهر بماند

m4material

مدیر تالار
قبول دارم مهدی جان منظورم این بود که اونا ملی شدن نفت قبول نداشتند اینو میشه تو آرشیو BBC دید.
مصدق و سیاست هاش قابل تحسینه گرچه اشتباهاتی هم داشته. که بهتره ادامه ندم چون خودش سوژه بحثه...
بهتره زياد وارد اين يكي نشيم كه شما هم مجبور به توضيح نشي دوباره:D:D:D
قبلنا مجله اي با عنوان "حافظ" چاپ ميشد، مجله ي بسيار خوبي بود و خيلي پرمغز ولي خب ديگه چاپ نشد:cool:يكي دو شمارش فقط در مورد ملي شدن نفت بود؛ خيلي جالب بود! توصيه ميكنم اگه كسي گيرش اورد حتما بخونه:w16::w16::w16::w16:
موفق و پيروز باشيد:lol:

m4material

مدیر تالار
با مطالعه و تحقیق .
تو ایران وقتی به دنیا میای مسلمون هستی بدون اینکه بدونی چی هست ولی در کشورهای دیگه با مطالعه و تحقیق این دینو قبول می کنند.
خدا پدر و مادرتو بيامرزه، ما هم همينو ميگيم! اگه تو برنامه ما مطالعه و تحقيق باشه ، ديگه كسي ميتونه به ما چپ نگاه كنه؟!؟!؟!؟ يه نقل قول از كسي به خاطرم اومد كه ميگفت ، " يكي از بزرگترين ضررهايي كه مغول به ما زد اين بود كه فرهنگ خواندن ما رو به فرهنگ شنيداري و گفتاري تبديل كرد و تا ما بيايم به خودمون بياييم ، كلي عقب افتاديم"( نمونه واضحش ساعات مطالعه سالانه هر فرده كه آخرين آماري كه من ميدونم سرانه هر ايراني 7 دقيقه است، درسته؟) حالا تو زمينه دين چقدر مطالعه داريم! مهدي جان، من كساني رو ميشناسم كه حتي براي خودشون مرجع تقليد هنوز مشخص نكرده اند!!! چطور ميتونيم بگيم داريم رو دين وقت ميذاريم! (يه چيزي بگم، من به هيچ عنوان ، به هيچ عنوان داعيه ي مطالعه يا شناخت بيشتر از دوستان عزيزمو ندارم، تنها و تنها ميخوام كه همه تو بحث باشن و اين تاپيك جهت بگيره، وگرنه اطلاعات من خيلي كمتر از اونه كه بخوام حتي جلوي بزرگان اين تالار حرفي بزنم:redface:)
موفق باشيد:gol:

m4material

مدیر تالار
آن کس که بداند و بداند که بداند اسب شرف از گنبد گردون بجهاند

آن کس که بداند و نداند که بداند بیدار کنیدش که بسی خفته نماند

آن کس که نداند و بداند که نداند لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که داند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند

اما در دنیای امروز و در اطراف ما در بیشتر اوقات وضع جور دیگری هست:

آنکس که بداند و بداند که بداند باید برود غازبه کنجی بچراند

آنکس که بداند و نداند که بداند بهتر برود خویش به گوری بتپاند

آنکس که نداند و بداند که نداند با پارتی و پول خر خویش براند

آنکس که نداند و نداند که نداند بر پست ریاست ابدالدهر بماند
:cool::cool::cool::cool::cool:
"ان الله لا يغير ما بقوم حتي يغيروا ما بانفسهم "

najii

عضو جدید
بهتره زياد وارد اين يكي نشيم كه شما هم مجبور به توضيح نشي دوباره:D:D:D
قبلنا مجله اي با عنوان "حافظ" چاپ ميشد، مجله ي بسيار خوبي بود و خيلي پرمغز ولي خب ديگه چاپ نشد:cool:يكي دو شمارش فقط در مورد ملي شدن نفت بود؛ خيلي جالب بود! توصيه ميكنم اگه كسي گيرش اورد حتما بخونه:w16::w16::w16::w16:
موفق و پيروز باشيد:lol:
مهدی خان من خیلی خوش حال میشم در مورد مصدق و شخصیت های شبیه اون مثل شریعتی ، گلسرخی ، مطهری ، بهشتی ، بازرگان و ... که تاریخ مارو ساختند صحبت کنیم. برای اینکه از بحث خودمون جدا نشیم عرض کردم.

آخرین ویرایش:

najii

عضو جدید
:cool::cool::cool::cool::cool:
"ان الله لا يغير ما بقوم حتي يغيروا ما بانفسهم "
باز بايد سرنوشت از سرنوشت

گفتم گلسرخی یاد این قسمت از دفاعیه داخل دادگاهش افتادم(1352)

البته ما الان از این مشکلاتی که گلسرخی میگه نداریماااااااااا ، این بحث ها برای اون زمانه

«اتهام سياسي در ايران، اين است. زندان‌هاي ايران پر است از جوانان و نوجوان‌هايي كه به اتهام انديشيدن و فكر كردن و كتاب خواندن، توقيف و شكنجه و زنداني مي‌شوند.

آقاي رييس دادگاه! همين دادگاه‌هاي شما آنها را محكوم به زندان مي‌كند. آنان وقتي كه به زندان مي‌روند و برمي‌گردند ديگر كتاب را كنار مي‌گذارند و مسلسل به دست مي‌گيرند.

بايد به دنبال علل اساسي گشت. معلول‌ها ما را فقط وادار به گلايه مي‌كنند. چنين است كه آنچه ما در اطراف خود مي‌بينيم فقط گلايه است.

در ايران انسان را به خاطر داشتن فكر و انديشيدن محاكمه مي‌كنند. چنان‌كه گفتم من از خلقم جدا نيستم، ولي نمونه صادق آن هستم. اين نوع برخورد با يك جوان، كسي كه انديشه مي‌كند، يادآور انكيزيسيون و تفتيش عقايد قرون وسطايي است.

يك سازمان عريض و طويل تحت عنوان فرهنگ و هنر وجود دارد كه تنها يك بخش آن فعال است، و آن بخش سانسور است كه به نام اداره نگارش خوانده مي‌شود. هر كتابي قبل از انتشار به سانسور سپرده مي‌شود. در حالي كه در هيچ كجاي دنيا چنين رسمي نيست، و بدين گونه است كه فرهنگ موميايي شده كه برخاسته از روابط توليدي بورژوا كمپرادور در ايران است، در جامعه مستقر گرديده است و كتاب و انديشه مترقي و پويا را با سانسور شديد خود خفه مي‌كند. ولي آيا با تمام اين اعمالي كه صورت مي‌گيرد، با تمام خفقان، مي‌توان جلوي انديشه را گرفت؟»

Ho$$ein

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
11 سپتامبر

11 سپتامبر

............................................................................................................................................

آخرین ویرایش:

m4material

مدیر تالار
بچه ها ؟؟؟
شنيدين؟!!!
مي گن مي خوان 11 سپتامبر آمريكايي ها قران آتيش بدن!!! :cry::exclaim:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نمي دونم اين خبر صحت داره يا نه؟؟؟ ولي اگه همچين اتفاقي رخ بده يه جنگ عظيم تو راهه؟
؟ ؟‌ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟‌
به!!!!!!! كجاي كاريد؟ آتيش زدن رفت! لعنت بر هر چي منكر خدا و پيغمبر و قرآنه!
از اين كارشون خير نمي بينن! كما اينكه الانم خير نمي بينن:cool:
اينم از دمموكراسي و آزادي كه اينهمه تو بوق و كرنا ميكنن! اينه آزادي؟؟؟؟
به نظرم بهترين كار تو اين برهه آوردن منشور كوروش به ايران بود! كه يه جورايي بفهمونه به اين مردم دنيا كه ايران حرف اولو ميزنه:lol:
حالا بايد ببينيم رهبر دينيشون چي ميگه!:mad:

m4material

مدیر تالار
بحثتون بسيار زيبا و مفيده

اما اگه ميخواين ادامه بدين از شخصيت ها چيزي نگين

خودموني بگم شر برامون درست نكنيد

ممنون
وحيد جان بساطو جمع كن كه صاحابش اومد:D
سلام آقا رضا!خوبي؟ بيخيال!!!! تو كه ديگه منو ميشناسي! اين حرفا چيه؟
ما اگرم در مورد شخصيت صحبت كنيم ، تو كفه ترازو ميذاريم؛ نه اينكه يه طرفه قاضي بريم! در ضمن بيشتر مطمئن باش در مورد مرده ها صحبت ميكنيم:w16::w16::w16:اينم اشكال داره؟:w20:
دوستان من برم
موفق باشيد
ياحق:gol:

najii

عضو جدید
بچه ها ؟؟؟
شنيدين؟!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نمي دونم اين خبر صحت داره يا نه؟؟؟ ولي اگه همچين اتفاقي رخ بده يه جنگ عظيم تو راهه؟
یکی دو هفته هم بیشتره که خبرش پیچیده حتی انجلینا جولی هم در این رابطه پیام داد!!

najii

عضو جدید
وحيد جان بساطو جمع كن كه صاحابش اومد:D
سلام آقا رضا!خوبي؟ بيخيال!!!! تو كه ديگه منو ميشناسي! اين حرفا چيه؟
ما اگرم در مورد شخصيت صحبت كنيم ، تو كفه ترازو ميذاريم؛ نه اينكه يه طرفه قاضي بريم! در ضمن بيشتر مطمئن باش در مورد مرده ها صحبت ميكنيم:w16::w16::w16:اينم اشكال داره؟:w20:
دوستان من برم
موفق باشيد
ياحق:gol:
مرده زنده نداریم آقا جون به ضرره کسی نباید حرف بزنی ، سرت باید تو لاک خودت باشه اون بالا که نوشته هرگونه حرف سیاسی خود به خود پاک میشه. اینم آزادی از نوع ایرانیه دیگه
گرچه مسئولای این سایت هم یکم ترسو تشریف دارند.

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ؟؟؟
شنيدين؟!!!

11 سپتامبر که 2 روز پیش بود..... فکر کنم پست شما در حالت pending بوده....... واقعاً آدمای کثیفی هستن...... ان شاءالله خیر نبینن.....

Ho$$ein

کاربر ممتاز
11 سپتامبر که 2 روز پیش بود..... فکر کنم پست شما در حالت pending بوده....... واقعاً آدمای کثیفی هستن...... ان شاءالله خیر نبینن.....

آره ... درسته .. چندميد باره كه پست من يه همچين مشكلي داره! با مدير در ميون مي زارم.

Ho$$ein

کاربر ممتاز
اهانت به قرآن

اهانت به قرآن

هانت به قرآن ناشی از بغض آمریکاییها نسبت به مسلمانان منطقه است ساری - خبرگزاری مهر: رئیس مجلس شورای اسلامی توهین به ساحت مقدس قرآن کریم را عملی شنیع دانست و گفت: اصلی ترین علت این اهانت مخاطره آمیز، عصبانیت آمریکایی ها از نفرت مردم خاورمیانه از آنها و بغض آنها نسبت به مسلمانان منطقه است. به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی عصر دوشنبه در حاشیه سفر به مازندران در محمودآباد با بیان اینکه این موضوع از چشم سیاستمداران آمریکایی دور نبوده است گفت: اینکه وزیر خارجه و رئیس جمهورشان در آمریکا اعلام کرد که ما مخالفیم پذیرفتنی نیست زیرا این فاجعه از چشم آنها دور نبوده است.
وی افزود: روشن است این مهم امری نبوده که یک مرتبه رخ داده باشد و به طور حتم مسئولان آمریکا از این اقدام شنیع اطلاع داشتند.
لاریجانی اظهار داشت: هیچ توجیهی قابل پذیرش نیست زیرا وقتی مسئولان آمریکایی به بهانه احتمال یک مسئله امنیتی، تمام حقوق انسان ها را محدود می کنند و برای شهروندان خودشان و دیگران مشکلات ایجاد می کنند، چطور ممکن است نتوانسته باشند جلوی این موضوع فضاحت بار را بگیرند.

وی ادامه داد: آنهایی که به خاطر هولوکاست انسانهای آزاد اندیش را بازخواست می کنند چطور می توانند با کتاب آسمانی قرآن که 1.5 میلیارد مسلمان به آن گرایش دارند چنین رفتار کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اما علت اصلی این کار، عصبانیت آمریکایی ها از نفرتی است که مردم منطقه خاورمیانه از آنها پیدا کرده اند.

لاریجانی این حادثه را ناشی از بغض آمریکایی ها نسبت به مسلمانان منطقه دانست و گفت: آنها در واقع می خواهند با این اقدام قدرت نمایی خود را نشان دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این امر در واقع رفتاری است که بدون پاسخ نمی ماند چون ملتهای مسلمان جهان نسبت به توهین به کتب آسمانی ساکت نخواند نشست.

Ho$$ein

کاربر ممتاز
اهانت به قران

اهانت به قران

عکس خبری/ راهپیمایی مردم همدان در اعتراض به اهانت به قرآن
همدان - خبرگزاری مهر: راهپیمایی مردم همدان در اعتراض به اهانت به قرآن صبح امروز دوشنبه با حضور گسترده مردم برگزار شد.

Ho$$ein

کاربر ممتاز
هدف توهین کنندگان به قرآن ایجاد اختلاف بین پیروان ادیان الهی است قم - خبرگزاری مهر: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن توهین به قرآن کریم، این اقدام را در جهت ایجاد اختلاف بین پیروان ادیان الهی عنوان کرد. به گزارش خبرنگار مهر در قم، در این اطلاعیه آمده است: اقدام توهین آمیز و جسارت بی شرمانه عوامل استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی به اسلام و کتاب آسمانی قرآن کریم موجب آزرده شدن قلب بیش از یک ونیم میلیارد مسلمان و تمامی آزاد اندیشان جهان شد.

در ادامه بیانیه آمده است: اقدام موهن، ضد انسانی و شیطانی استکبار جهانی در سوزاندن کتاب مقدس و آسمانی قرآن مجید به بهانه سالگرد حادثه 11 سپتامبر توسط چند افراطی مسیحی در آمریکا، اهانت به ادیان آسمانهاست که بدون تردید با هدف ایجاد اختلاف و شکاف بین پیروان ادیان الهی طراحی و اجرا شده است.

در قسمت دیگر بیانیه تصریح شده است: این اهانت جنون آمیز که در راستای پروژه اسلام هراسی و اسلام ستیزی توسط ایادی آمریکای جهان خوار و صهیونیسم بین المللی صورت پذیرفته نشانه گویایی از روند رو به اضمحلال شیطان بزرگ و استیصال دشمنان اسلام در مقابل منطق اسلام و تفکرات نورانی قرآن کریم است .

در این بیانیه آمده است: اقدام دشمنان اسلام و جسارت و توهین آنان به آخرین کتاب آسمانی بی تردید موجب افزایش نفرت روبه رشد مسلمانان و پیروان سایر ادیان الهی نسبت به عاملان این گونه اقدامات ابلهانه و به موازات آن افزایش اتحاد و انسجام مسلمانان و دیگر ادیان آسمانی خواهد شد.

دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ضمن تسلیت این اقدام وقیحانه به محضر حضرت ولی عصر«عجل الله تعالی فرجه الشریف » مقام معظم رهبری « مدظله العالی » ، آیات عظام ، حوزه‌های علمیه و مسلمانان و آزادگان جهان ، نفرت و انزجار شدید خود را از این اقدام اعلام می دارد و اطمینان دارد مسلمانان جهان با عنایت به بصیرت بزرگان جهان اسلام و با تبعیت از فرامین مقام عظمای ولایت پاسخ قاطع و دندان شکنی به حرکت‌های مذبوحانه صهیونیسم و امپریالیسم جهانی خواهند دا

بالا