[ گفت و گو ] - ارشـــد 92

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من جای تو باشم شرکت نمیکنم،حیف نیس آدم پول بده درس بخونه؟؟؟؟
...اگه سال دومتون هست شرکت کنید ازاد رو چون اگه امسال خدایی نکرده سراسری قبول نشید دیگه به نظر من ارزش پشت کنکور موندن نداره...

mahdiyeh1367

عضو جدید
همين ديگه..مساله اينجاست كه سال دومم بود و عمرا بتونم يه سال ديگه بمونم... از يه طرفي هم آدم پول بده درس بخونه هم بعد دو سال تموم شدنش كه فرش قرمز پهن نميكنن بيا برو سر كار.. با اين هزينه هاي سرسام آور.... موندم اصلا

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان مهندسی شیمی..مدرسان شریف پاسخنامه کلیدی رو گذاشته رو سایتش..

Sasan370

عضو جدید
خوب کلید ها هم اومد انشالا ساله دیگه :):D

کدوم کتابها بهتره و کامل تره ؟

zahra_am68

کاربر فعال
بچه ها بيايد درصداتونو بذاريد من كه ازون چيزي كه فكر مي كردم كمتر شدن:eek:

بچه ها سوالایی که فکرمی کنید توی کلید اشتباه گذاشتن هم بذارید
مثلا سوال 40 حرارت
یاسوال 90 کنترل که جوابش میشد گزینه 3

من درصدامو حساب کردم سیالات و حرارتم داغونه
بقیشون متوسط راکتور 64 ترمو 63 جرم 41 ریاضی 55 کنترل 31

vonkarman

عضو جدید
درصدای من

درصدای من

به نظرتون با این درصدا رتبم چند میشه؟زبان 13حرارت 55ترمو 70سیالات15 کنترل 0جرم 58راکتور 65ریاضی47.

zahra_am68

کاربر فعال
من که دلم نمیاد درصد بگیرم،تازه فایده ای هم نداره.به شما هم توصیه میکنم نگیرید و تا اعلام نتایج صبر کنید

دقیقا درست میگید منم همینجوری درصد گرفتم پارسال نتایج و جواب های کلید کلی با هم تناقض داشت احتمالا امسال هم چندتا تست اشتباهه

mtn667

عضو جدید
[h=2][/h]
سلام با این نرم افزار میشه درصدهای کنکور رو به راحتی محاسبه کرد حجمش هم در حدود چند کیلو بایته

دانلود

yaromeh

عضو جدید
به نظرتون با این درصدا رتبم چند میشه؟زبان 13حرارت 55ترمو 70سیالات15 کنترل 0جرم 58راکتور 65ریاضی47.

بهتون تبريك ميگم شما يك ماكسيما برنده شديد
اگه درست تخمين زدي زير100 هستي
برو حال كن با اين درصدها

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوال 71 بیو ثابت میکائیلیس منتن رو خواسته که 0.69 در میاد اما تو گزینه ها نیست، توی کلید زده 0.9، چطور اینو محاسبه کرده؟( البته اگر مقدار K3 به جای 0.07 بذاریم 0.7 درسته و 0.9 در میاد)
...میشه k2 +k-1/k1 ;...یعنی 0.2 +0.07 تقسیم بر0.3

bad..boy

عضو جدید
بچه ها کسی کارنامه ای از فرآوری گاز پارسال داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک کنید ثواب داره.....................

bad..boy

عضو جدید
منم نظرم همینه...همیشه امتحانمو که میدم میذارمش کنار تا اعلام نتایج.

من که حساب کردم ... ..خیلی نا امید شدم.......................فکر کنم حساب نکنی بهتره ....حداقل تا اعلام نتایج امیدواری......البته کسایی که باز امتحان دارن(استخدامی یا آزاد)خیلی مفیده چک کردن سوالا

مهندسی شیمی : زبان 0 حرارت 30 مکانیک 26 ترمو 60 کنترل 0 جرم و عملیات 45 راکتور 45 ریاضی 26

فر آوری گاز : زبان 0 ریاضی 20 ترمو 78 حرارت 45 جرم 55 عملیات 60 مکانیک یادم نبود

کسی نظری راجع بع این درصدا داره مخصوصا فرآوری؟؟به فرآوری امید داشته باشم؟؟

آخرین ویرایش:
بالا