navid_iut_chem
عضو جدید
به نظرتون با وضع كنكور امسال آدم بايد آزاد ثبت نام بكنه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ تا فردا شب هم فقط فرصت هست
به نظر من که آدم یه سال دیگه بخونه بهتر از اینه که بره آزاد.اونم ارشد
به نظرتون با وضع كنكور امسال آدم بايد آزاد ثبت نام بكنه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ تا فردا شب هم فقط فرصت هست
...اگه سال دومتون هست شرکت کنید ازاد رو چون اگه امسال خدایی نکرده سراسری قبول نشید دیگه به نظر من ارزش پشت کنکور موندن نداره...من جای تو باشم شرکت نمیکنم،حیف نیس آدم پول بده درس بخونه؟؟؟؟
ميگم پاسخنامه سازمان سنجش كي مياد؟
بچه ها بيايد درصداتونو بذاريد من كه ازون چيزي كه فكر مي كردم كمتر شدن![]()
من که دلم نمیاد درصد بگیرم،تازه فایده ای هم نداره.به شما هم توصیه میکنم نگیرید و تا اعلام نتایج صبر کنید
من که دلم نمیاد درصد بگیرم،تازه فایده ای هم نداره.به شما هم توصیه میکنم نگیرید و تا اعلام نتایج صبر کنید
به نظرتون با این درصدا رتبم چند میشه؟زبان 13حرارت 55ترمو 70سیالات15 کنترل 0جرم 58راکتور 65ریاضی47.
درصد های خوبی دارین به جز سیالات که وضعیت همه ظاهرا درامه!!به نظرتون با این درصدا رتبم چند میشه؟زبان 13حرارت 55ترمو 70سیالات15 کنترل 0جرم 58راکتور 65ریاضی47.
به نظرتون با این درصدا رتبم چند میشه؟زبان 13حرارت 55ترمو 70سیالات15 کنترل 0جرم 58راکتور 65ریاضی47.
...میشه k2 +k-1/k1 ;...یعنی 0.2 +0.07 تقسیم بر0.3سوال 71 بیو ثابت میکائیلیس منتن رو خواسته که 0.69 در میاد اما تو گزینه ها نیست، توی کلید زده 0.9، چطور اینو محاسبه کرده؟( البته اگر مقدار K3 به جای 0.07 بذاریم 0.7 درسته و 0.9 در میاد)
منم نظرم همینه...همیشه امتحانمو که میدم میذارمش کنار تا اعلام نتایج.
...میشه k2 +k-1/k1 ;...یعنی 0.2 +0.07 تقسیم بر0.3
...عزیز جان 0.27 تقسیم بر 0.3!چطوری حساب میکنی ؟!!که 2.07 تقسیم بر 3 میشه 0.69 نه 0.9
من اشتباهی 0.2 و 0.3 رو 2و 3 دیده بودم!!...عزیز جان 0.27 تقسیم بر 0.3!چطوری حساب میکنی ؟!!