گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز

امتحان میانترم خیلی خوبه.
چرا؟ چی داره که خوبه؟ یه دونه امتحان که ساده تر از دوتا امتحانه!
سلام به طور کلی خیلی خوبه خصوصا اگه حذفی باشه...
خیلی ها هستن که تا وقته امتحان نشه درس رو نمیخونن.. یکیش من!

درسای مثل برنامه نویسی و شبکه بنظرم اگه امکان امتحان عملی بود بهتر میشد...
حذفی یعنی اون مطالبی که توی میانترم اومده دیگه توی پایان ترم نیاد؟ آره به نظر منم خوبه همچین امتحانی.
آره اینکه توی ترم حداقل یه بخشی از درس رو بخونیم باعث میشه دیگه خیلی هم همه چی عقب نیفته!

فکر می‌کنم اگه درسهای عملی تمرین های هر هفته ای داشته باشه از امتحان میانترم خیلی بهتر باشه. در بهترین حالت این تمرینها باید یه پیوستگی هم داشته باشه و یه هدفی رو دنبال کنه.

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر می‌کنم اگه درسهای عملی تمرین های هر هفته ای داشته باشه از امتحان میانترم خیلی بهتر باشه. در بهترین حالت این تمرینها باید یه پیوستگی هم داشته باشه و یه هدفی رو دنبال کنه.

نه امتحان بهتره...
ما اکثر استادامون تمرین برنامه نویسی میدادن یا همین تمرین های معمولی...
عموما تو کلاس چند نفر مینویسن بقیه فقط کپی میکنن..
حالا یه سری تغییرات هم بهش میدن در حین کپی
ولی امتحان دیگه دانشجو میدونه فقط خودشه.. معلوم نیست بتونه تقلب کنه ....
برای همین میخونه..

Drago

کاربر ممتاز
شما باشید ثبت نام میکنید؟
چرا که نه؟ وبینار رایگان با موضوعی که بهش علاقه دارید(یا فکر می‌کنید علاقه دارید!) ... فوقش اینه که ایمیلتونو بفروشن دیگه، بازم به صرفه است!

سلام به همگی منم این ترم جاوا دارم ولی هیچ پروژه عملی انجام ندادم فقط تئوری خوندم ولی چه فایده باید بلد باشی بنویسی فردا تحویل پروژه دارم هنوزم کاری انجام ندادم به همین راحتی .به نظرم این ترم جاوا رو میفتم اعصابم خورده حس می کنم دیگه نمی تونم جم و جورش کنم:(
این ترم از نزدیک دو ماه پیش شروع شده خانم! شما روز قبل تحویل پروژه یادت افتاده که بلد نیستی؟
من خودم هم تازه کارم توی جاوا، از فردا کلاس جاوا در وب رو شروع می‌کنم، اما اگه خواستی می‌تونیم با هم کار کنیم.

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
چرا؟ چی داره که خوبه؟ یه دونه امتحان که ساده تر از دوتا امتحانه!

باعث میشه که زودتر یه مطالبی دستگیرمون بشه ، و همچنین جمع نشه برای آخر ترم ، کلا بیشتر بچه ها اینطورین که تا امتحانی نباشه نمیرن سراغ درس یه فرصت خوبیه که یه دستی سر و روی کتاب بکشن.

LhamLham

عضو جدید
منم وقتی میخوام به صورت عمومی واسه افراد با سطح علمی نه جندان بالا رشتمو توضیح بدم، میگم سخت افزار بخش فیزیکیه کامپیوتره، نرم افزار بخش برنامه ها رو در بر میگیره و آی تی بخش اینترنت رو شامل میشه :) من الان دانشجوی ترم 5 IT هستم و عاشق رشتمم. در کنار اون انیمیشن سازی هم میکنم

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم وقتی میخوام به صورت عمومی واسه افراد با سطح علمی نه جندان بالا رشتمو توضیح بدم، میگم سخت افزار بخش فیزیکیه کامپیوتره، نرم افزار بخش برنامه ها رو در بر میگیره و آی تی بخش اینترنت رو شامل میشه :) من الان دانشجوی ترم 5 IT هستم و عاشق رشتمم. در کنار اون انیمیشن سازی هم میکنم
سلام خوش اومدید...
خیلی خوبه انیمیشن سازی میکنید...
من دوس داشتم یاد بگیرم ولی تا الان دنبالش نرفتم.. اگه دوس داشتید یه تاپیک آموزش انیمیشن بزنید..
، فاهیم اولیه اش رو آموزش بدید.
خودتون کلاس رفتید یاد گرفتید؟

redhood

کاربر فعال

به نظر من رشته فن آوری اطلاعات خیلی خیلی گسترده تر از اینترنت و شبکه میشه
تو یه جمله میشه گفت (استفاده از کامپیوتر (چه سخت افزار چه نرم افزار) برای تصحیل ارتباطات و در دسترس بودن اطلاعات) فک کنم این تعریف کلی تری باشه برای کسایی که اصلا چیزی در مورد IT نمیدونن

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من رشته فن آوری اطلاعات خیلی خیلی گسترده تر از اینترنت و شبکه میشه
تو یه جمله میشه گفت (استفاده از کامپیوتر (چه سخت افزار چه نرم افزار) برای تصحیل ارتباطات و در دسترس بودن اطلاعات) فک کنم این تعریف کلی تری باشه برای کسایی که اصلا چیزی در مورد IT نمیدونن
تسهیل دوست خوب.
سلام به دوستان خوبم. امیدوارم حالتون خوب باشه . اگه از غیبتم گله مند باشید حق دارید ولی واقعا سرم شلوغ شده، جوری که کارای کوچیک رو واقعا فراموش میکنم که انجام بدم.
اول جا داره به دوست عزیز جومونگ تبریک بگم. براش بهترین ها رو ارزومندم.
یه تبریک دیگه به دوست عزیز دانیال که تولدش بود ولی هرچند که گذشته ، باز همچنان جای تبریک داره.
به اون دوستی که سوال کردن کدوم دانشگاه بهتره ؟ بنظر من علوم تحقیقات خیلی بهتر از مجازی امیرکبیر هستش. باز تصمیم با خودشون هستش.
در جواب دوست عزیز دراگو هم باید بگم که میانترم خوبه چون باعث میشه بخونی ولی یکی از دوستان گفت که تو تمرین از هم کپی میکنن، باید بگم تو امتحان هم میشه تقلب کرد حتی در شرایط سخت. مشخصه که اهل تقلب نیستن این دوست عزیز والا کسی که بخواد تقلب کنه، در هر شرایطی تقلب میکنه یا تقلب میرسونه. من جز گروه دوم هستم، در هر شرایطی تقلب رسوندم. تو دوره لیسانس، تو یه برگه جواب سوال رو نوشتم و بعد مچاله کردم. زمانیکه حواس استاد پرت بود، محکم به ته کلاس پرتش کردم و اون برگه کل کلاس رو چرخید و همه از روش نوشتن. تو ارشد هم برگه پاسخ تستی ام رو بالا گرفتم و پشت سریم تند تند جواب ها رو نگاه میکرد و تو برگه پاسخ خودش وارد میکرد در حالیکه استاد سر کلاس در حال پاسخگویی به سوال بچه ها بود. ( البته اینا جز افتخارات بنده نیست و اصلا با تقلب 100 درصد موافق یا مخالف نیستم. فقط خواستم بگم در هر شرایطی تقلب میشه کرد یا رسوند)
یه مورد اخرم در مورد ازمون ازمایشی کنکور ارشد هم بگم چه ثبت نام کنید چه نکنید در هر صورت باید خودتون تلاش کنید . اگه به تلاش خودتون ایمان دارید میتونید ثبت نام نکنید ولی توصیه من اینه که ثبت نام کنید. هر چند خودم ثبت نام نکردم!!!!
موفق باشید

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
تسهیل دوست خوب.
سلام به دوستان خوبم. امیدوارم حالتون خوب باشه . اگه از غیبتم گله مند باشید حق دارید ولی واقعا سرم شلوغ شده، جوری که کارای کوچیک رو واقعا فراموش میکنم که انجام بدم.
اول جا داره به دوست عزیز جومونگ تبریک بگم. براش بهترین ها رو ارزومندم.
یه تبریک دیگه به دوست عزیز دانیال که تولدش بود ولی هرچند که گذشته ، باز همچنان جای تبریک داره.
به اون دوستی که سوال کردن کدوم دانشگاه بهتره ؟ بنظر من علوم تحقیقات خیلی بهتر از مجازی امیرکبیر هستش. باز تصمیم با خودشون هستش.
در جواب دوست عزیز دراگو هم باید بگم که میانترم خوبه چون باعث میشه بخونی ولی یکی از دوستان گفت که تو تمرین از هم کپی میکنن، باید بگم تو امتحان هم میشه تقلب کرد حتی در شرایط سخت. مشخصه که اهل تقلب نیستن این دوست عزیز والا کسی که بخواد تقلب کنه، در هر شرایطی تقلب میکنه یا تقلب میرسونه. من جز گروه دوم هستم، در هر شرایطی تقلب رسوندم. تو دوره لیسانس، تو یه برگه جواب سوال رو نوشتم و بعد مچاله کردم. زمانیکه حواس استاد پرت بود، محکم به ته کلاس پرتش کردم و اون برگه کل کلاس رو چرخید و همه از روش نوشتن. تو ارشد هم برگه پاسخ تستی ام رو بالا گرفتم و پشت سریم تند تند جواب ها رو نگاه میکرد و تو برگه پاسخ خودش وارد میکرد در حالیکه استاد سر کلاس در حال پاسخگویی به سوال بچه ها بود. ( البته اینا جز افتخارات بنده نیست و اصلا با تقلب 100 درصد موافق یا مخالف نیستم. فقط خواستم بگم در هر شرایطی تقلب میشه کرد یا رسوند)
یه مورد اخرم در مورد ازمون ازمایشی کنکور ارشد هم بگم چه ثبت نام کنید چه نکنید در هر صورت باید خودتون تلاش کنید . اگه به تلاش خودتون ایمان دارید میتونید ثبت نام نکنید ولی توصیه من اینه که ثبت نام کنید. هر چند خودم ثبت نام نکردم!!!!
موفق باشید

سلام
پیرو صحبت های شما ، نمیدونم تقلب چی داره که همون موقع یه چیزایی رو هم یاد میگیری ، شاید به خاطر اینه که حواست اون موقع خیلی جمه !!!
:)
به نظر من گاهی تقلب خیلی خوبه ، یه زمانی مثلا جوابیو بلدی اما فقط یه نکتش یادت نیس تا بخوای جواب بدی بعد با یه تقلب کوچیک میتونی سوالو جواب بدی جالبیش اینه اون نکته دیگه تو ذهن میمونه!!

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

1.در جواب دوست عزیز دراگو هم باید بگم که میانترم خوبه چون باعث میشه بخونی ولی یکی از دوستان گفت که تو تمرین از هم کپی میکنن، باید بگم تو امتحان هم میشه تقلب کرد حتی در شرایط سخت. مشخصه که اهل تقلب نیستن این دوست عزیز والا کسی که بخواد تقلب کنه، در هر شرایطی تقلب میکنه یا تقلب میرسونه. من جز گروه دوم هستم، در هر شرایطی تقلب رسوندم. تو دوره لیسانس، تو یه برگه جواب سوال رو نوشتم و بعد مچاله کردم. زمانیکه حواس استاد پرت بود، محکم به ته کلاس پرتش کردم و اون برگه کل کلاس رو چرخید و همه از روش نوشتن. تو ارشد هم برگه پاسخ تستی ام رو بالا گرفتم و پشت سریم تند تند جواب ها رو نگاه میکرد و تو برگه پاسخ خودش وارد میکرد در حالیکه استاد سر کلاس در حال پاسخگویی به سوال بچه ها بود. ( البته اینا جز افتخارات بنده نیست و اصلا با تقلب 100 درصد موافق یا مخالف نیستم. فقط خواستم بگم در هر شرایطی تقلب میشه کرد یا رسوند)

2.یه مورد اخرم در مورد ازمون ازمایشی کنکور ارشد هم بگم چه ثبت نام کنید چه نکنید در هر صورت باید خودتون تلاش کنید . اگه به تلاش خودتون ایمان دارید میتونید ثبت نام نکنید ولی توصیه من اینه که ثبت نام کنید. هر چند خودم ثبت نام نکردم!!!!
موفق باشید

سلام
خسته ی درسا نباشی... کلا این تالار خیلی خلوت شده:( همه بدجور درگیر کار و درس و ارشد اند...
انشالله دکتراتون:)

1. تقلب میکنم ولی خیلی وارد نیستم!! مگه اینکه دیگه مراقب خیلی باحال باشه یا هی بره بیرون کلاس:D
باز فرق داره تو تمرین 90% کپی میکنن ولی شاید تو تقلب دیگه خیلی زیاد بگیریم 40% تقلب میکنن تازه اگه یکم آدم محتاط باشه احتمال میده شاید نشه تقلب کرد و نخونده نمیره سر جلسه ولی تمرین نگاه سوال هم خیلی اوقات نمیکنیم و میگیم خب فردا از یکی میگیریم دیگه:D

2.فعلا" که ثبت نام کردم:) ولی هنوز شروع به خوندن نکردم!!!

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من الان یه گشت تو زیر کتابخانه ی الکترونیک و کارشناسی ارشد زدم خیلی از لینکا مشکل داشتن!!!
کاشکی یه برنامه بریزیم لینکا رو بازیابی کنیم....

مریم کشوری

عضو جدید
چرا که نه؟ وبینار رایگان با موضوعی که بهش علاقه دارید(یا فکر می‌کنید علاقه دارید!) ... فوقش اینه که ایمیلتونو بفروشن دیگه، بازم به صرفه است!

این ترم از نزدیک دو ماه پیش شروع شده خانم! شما روز قبل تحویل پروژه یادت افتاده که بلد نیستی؟
من خودم هم تازه کارم توی جاوا، از فردا کلاس جاوا در وب رو شروع می‌کنم، اما اگه خواستی می‌تونیم با هم کار کنیم.

باشه اگه بشه خوشحال میشم

MINA 73

عضو جدید
سلام دوستان!خوبین؟:smile:
یه سوال داشتم ازتون:کسی اینجا خودش برنامه نویسی رو شروع کرده و الان خوب بلد باشه؟
من میخوام خودم شروع کنم به یادگرفتن c# و جاوا و غیره چون لازم میشه اما نمیدونم چجوری!لطفا راهنمایی کنین از کجا شروع کنم؟چ کتابایی بخونم خوبه و از این حرفا!:redface:
ممنون:)

redhood

کاربر فعال
یه سوال داشتم ازتون:کسی اینجا خودش برنامه نویسی رو شروع کرده و الان خوب بلد باشه؟
من میخوام خودم شروع کنم به یادگرفتن c# و جاوا و غیره چون لازم میشه اما نمیدونم چجوری!لطفا راهنمایی کنین از کجا شروع کنم؟چ کتابایی بخونم خوبه و از این حرفا!:redface:

سلام دوست عزیز
فکر کنم همه برنامه نویس های واقعی خودشون شروع کرده باشن، یعنی به نظرم راه دیگه ای به جز علاقه و پشتکار شخصی وجود نداره. در ضمن با خوندن کتاب برنامه نویسی یاد نمیگیرن
برای شروع برنامه نویسی یه سری مقدمات لازمه که مطمئنا بیشتر دانشجو ها دوره اش رو دیدن ویا بلد هستن. مثل فلو چارت و الگوریتم و منطق برنامه نویسی و همچنین درس های ابتدایی برنامه نویسی برای استفاده از حلقه ها و ...
ولی برای برنامه نویس حرفه ای شدن باید تلاش بیشتری کرد.
باید با syntax زبان برنامه نویسی مورد نظر آشنا بشین، این به معنی تسلط کامل نیست. حتی برنامه نویس های حرفه ای هم بعضی مواقع به مراجع رجوع می کنن واسه یاد آوری نحوه نگارش
قدم بعدی، برنامه نویسی کردن، یا بهتره بگم استفاده از چیزایی که یاد گرفتین، از پروژه های کوچک شروع کنید، سعی کنید همواره برنامه نویسیتون رو با استفاده از تجربیات قبلیتون بهینه تر کنید. هر پروژه ای که تموم میشه به تجربه شما هم اضافه میشه. و هر بار که پروژه تازه ای رو شروع می کنین خیلی راحت تر میتونین حل مساله کنید. باید وقت زیادی صرف کنید، مطمئنا به مشکلات زیادی بر میخورین، ولی نباید تسلیم بشین، واسه هر مشکلی حتما یه راه حلی هست.
تا جایی که می تونین از برنامه نویس های با تجربه کمک بگیرین.
بعد از یه مدتی مطمئنا پیشرفت می کنین

برای کمک گرفتن از سایت http://stackoverflow.com/ هم استفاده کنید. اگه سوالی داشتین مطرح کنید بلافاصله جوابش رو می گیرین

زیاد وقتتون رو نمیگیرم، فکر کنم به حد کافی توضیح داده باشم، بازم اگه سوالی بود در خدمتم :)

MINA 73

عضو جدید
سلام دوست عزیز
فکر کنم همه برنامه نویس های واقعی خودشون شروع کرده باشن، یعنی به نظرم راه دیگه ای به جز علاقه و پشتکار شخصی وجود نداره. در ضمن با خوندن کتاب برنامه نویسی یاد نمیگیرن
برای شروع برنامه نویسی یه سری مقدمات لازمه که مطمئنا بیشتر دانشجو ها دوره اش رو دیدن ویا بلد هستن. مثل فلو چارت و الگوریتم و منطق برنامه نویسی و همچنین درس های ابتدایی برنامه نویسی برای استفاده از حلقه ها و ...

نه والله!ما برای مبانی word و چیزای آسون که تو آموزشگاه ها هم راحت میشه یاد گرفت یاد دادن 2-3 جلسه آخر گفتن یه برنامه داریم به اسم سی++!:surprised:برنامه سازی پیشرفته ام سی شارپ رو یاد دادن مثلا که اونم هر چی ازش میپرسیدیم میگفت باید تو مبانی بهتون میگفتن!!هیچی دیگه!کلا همه مارو پاس میدن به یه درس دیگه که این جاش اونجا بوده نه اینجا!
برای همین خواستم یه فکر اساسی بکنم;بالاخره باید از یه جایی اصلاح بشه دیگه...تو ساختمان داده که دیگه هیچی!
ممنون جواب دادین

redhood

کاربر فعال
نه والله!ما برای مبانی word و چیزای آسون که تو آموزشگاه ها هم راحت میشه یاد گرفت یاد دادن 2-3 جلسه آخر گفتن یه برنامه داریم به اسم سی++!:surprised:برنامه سازی پیشرفته ام سی شارپ رو یاد دادن مثلا که اونم هر چی ازش میپرسیدیم میگفت باید تو مبانی بهتون میگفتن!!هیچی دیگه!کلا همه مارو پاس میدن به یه درس دیگه که این جاش اونجا بوده نه اینجا!
برای همین خواستم یه فکر اساسی بکنم;بالاخره باید از یه جایی اصلاح بشه دیگه...تو ساختمان داده که دیگه هیچی!
ممنون جواب دادین

خواهش می کنم
از اساتید دانشگاه نباید انتظار داشته باشین، البته من نمیتونم 100% اینو بگم، ولی تاحالا استادی رو ندیدم که حرفه ای بتونه برنامه نویسی کنه، دلیلش هم اینه که چون نیازی به برنامه نویسی حرفه ای و تجاری نیست اصلا تجربه ای در این موارد ندارن
همونطور که گفتم باید خودتون تلاش کنین، و یه برنامه نویس باتجربه پیدا کنین که کمکتون کنه، ترجیحا حضوری
راه دیگه ای نداره به نظر من

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام

خب توضیحات دوستمون کامل بود فقط من چندتا مطلب اضافه کنم

برنامه نویسی به صورت حرفه ای در دانشگاه نمیشه درس داد عموما بچه ها ترمای اول این درس رو باید پاس کنن مفهوم این درس رو بلد نیستن,
کلاس خیلی اوقات کشش برنامه نویسی حرفه ای رو نداره و هزار و یک دلیل دیگه:D

اگه علاقه و پشتکار رو با هم دارید حتما موفق میشید...:)

پشتکار خیلی مهم هست در برنامه نویسی... اینکه اگه خودت شروع به خوندن کردی حتما به پایانش برسونی و وسط کار رهاش نکنی!!!

یادش بخیر تابستون ما یه گروه شدیم C# بخونیم کاره جالبی بود نسبتا" خوب پیش رفتیم ولی خب... فک کنم تا صفحه ی 400 اینا هم خوندیم!

تاپیکش اینجاست یه سر بهش بزن!! کتابی که برای سی شارپ گذاشتیم کتاب استاد هاشمیان هست... منابع زیادی رو بررسی کردیم تا به این کتاب رسیدیم...
خیلی روان درس دادن و به نظرم خود آموز خوبی براتون میتونه باشه:)

جاوا من تا حالا کار نکردم اطلاعاتی ندارم:D

موفق باشید..

Drago

کاربر ممتاز
کلاس رفتن رو توصیه می‌کنم.
من جاوا رو کلاس رفتم و الانم دارم جاوا در وب رو می‌رم.
اینکه فهمیدی لازم می‌شه رو درست فهمیدی.
من کلاس مهندس صدیقی می‌رم، کتابش رو هم توصیه می‌کنم.

MINA 73

عضو جدید
سلام

خب توضیحات دوستمون کامل بود فقط من چندتا مطلب اضافه کنم

برنامه نویسی به صورت حرفه ای در دانشگاه نمیشه درس داد عموما بچه ها ترمای اول این درس رو باید پاس کنن مفهوم این درس رو بلد نیستن,
کلاس خیلی اوقات کشش برنامه نویسی حرفه ای رو نداره و هزار و یک دلیل دیگه:D

اگه علاقه و پشتکار رو با هم دارید حتما موفق میشید...:)

پشتکار خیلی مهم هست در برنامه نویسی... اینکه اگه خودت شروع به خوندن کردی حتما به پایانش برسونی و وسط کار رهاش نکنی!!!

یادش بخیر تابستون ما یه گروه شدیم C# بخونیم کاره جالبی بود نسبتا" خوب پیش رفتیم ولی خب... فک کنم تا صفحه ی 400 اینا هم خوندیم!

تاپیکش اینجاست یه سر بهش بزن!! کتابی که برای سی شارپ گذاشتیم کتاب استاد هاشمیان هست... منابع زیادی رو بررسی کردیم تا به این کتاب رسیدیم...
خیلی روان درس دادن و به نظرم خود آموز خوبی براتون میتونه باشه:)

جاوا من تا حالا کار نکردم اطلاعاتی ندارم:D

موفق باشید..

بله درست میگین منم اصلا از دانشگاه همچین انتظاری رو ندارم که حرفه ای حرفه ای همه چیز رو بگن بهمون!:smile:...از بابت لینک هم ممنون حتما سر میزنم:)
نصفه نیمه باقی مونده؟اگه بشه دوباره ادامه داد که عالی میشه چون سی شارپ خیلی جای کار داره و مبحث مفیدیه:)

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله درست میگین منم اصلا از دانشگاه همچین انتظاری رو ندارم که حرفه ای حرفه ای همه چیز رو بگن بهمون!:smile:...از بابت لینک هم ممنون حتما سر میزنم:)
نصفه نیمه باقی مونده؟اگه بشه دوباره ادامه داد که عالی میشه چون سی شارپ خیلی جای کار داره و مبحث مفیدیه:)

یکی دوتا از دوستان هنوز به صورت خود خوان دارن ادامه میدن!:)
منم برای اینکه حرفه ای یاد بگیرم دارم میرم کلاس!! شاید چون پشتکارم خیلی نیست کلاس ثبت نام کردم.. اینکه با کلاس مجبوری تا آخرش بری و جای کم کاری نداری...
البته کلاس یه حسن دیگه هم داره اینکه استادش عموما به صورت حرفه ای درس میده. و اصول برنامه نویسی حرفه ای هم گفته میشه...
اینکه کدا بهینه باشن.. و طرز ساخت و....

zohre.ZR

عضو جدید
سلام من دانشجوي ترم اول اي تي هستم مي خوام رشتمو عوض كنم برم عمران
مي خواستم نظر شما رو بدونم
مرسي از همه

redhood

کاربر فعال
سلام من دانشجوي ترم اول اي تي هستم مي خوام رشتمو عوض كنم برم عمران
مي خواستم نظر شما رو بدونم
مرسي از همه

سلام
خوب به نظر باید دنبال رشته مورد علاقه تون باشین
ولی قبلش حتما در مورد رشته ها تحقیق کنید

در مورد مهندسی فناوری اطلاعات چقدر اطلاعات دارین؟ در مورد مهندسی عمران چطور؟
به درس هایی که تو دوره لیسانس این رشته ها تدریس میشه هم حتما یه نگاهی بندازین
به بازار کار و آینده شغلی هم حتما توجه کنید

نمیشه گفت آی تی بهتره یا عمران، این یه انتخاب کاملا شخصیه، و به نظر من هر کسی رشته ای رو که تحصیل میکنه رو دوست داشته باشه حتما موفق میشه

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان ( اعضای جدید و قدیم )
خوبین ؟ خوشین ؟راستش دلم واسه فروم و بحث های قبلی تنگ شده بود اومدم تا یادی از دوستان بکنم و یکمی هم از خمس سواد آقا امیر دراگو استفاده کنم ( چند تا اشکال لینوکس دارم ):)

zohre.ZR

عضو جدید
مرسی بابت راهنمایتون
درباره ی هر دو تحقیق کردم یکی از دلایلی که موندم برم یا نه بازار کاره
ولی با توجه به علاقه ی خودم عمران بیشتر دوس دارم
به نظر شما بازار کار ای تی الان بهتره یا عمران؟؟؟

redhood

کاربر فعال
مرسی بابت راهنمایتون
درباره ی هر دو تحقیق کردم یکی از دلایلی که موندم برم یا نه بازار کاره
ولی با توجه به علاقه ی خودم عمران بیشتر دوس دارم
به نظر شما بازار کار ای تی الان بهتره یا عمران؟؟؟

فناوری اطلاعات توی ایران که یه کشور در حال توسعه ست خیلی جای پیشرفت داره، اگه کسی بتونه راه درستشو بره حتما به موفقیت های خیلی زیادی میرسه، چون خیلی جای پیشرفت هست، البته ریسک هم داره.
عمران یه رشته ای که اشباع شده تقریبا، به جز مواردی که خود طرف سرمایه داره که میتونه کار کنه، صد البته درآمدش هم خوبه
ولی خوب بازم میگم به نظر من علاقه مهمترین دلیل باید باشه برای انتخاب رشته، هر کسی به رشته اش علاقه داشته باشه حتما تو کارش حرفه ای میشه و اگه تو کارش حرفه ای باشه تو بازار کار هم حرفی برای گفتن داره

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان ( اعضای جدید و قدیم )
خوبین ؟ خوشین ؟راستش دلم واسه فروم و بحث های قبلی تنگ شده بود اومدم تا یادی از دوستان بکنم و یکمی هم از خمس سواد آقا امیر دراگو استفاده کنم ( چند تا اشکال لینوکس دارم ):)

سلام:gol:
به به چه عجب...:)
به موقع اومدی که اینجا خیلی خلوت شده:(
صنم یکم بحث راه بنداز شلوغ بشه تالار....:)

بپرس ما هم بخونیم یاد بگیریم....

=================
پ.ن: تازه میفهمم اصن زبان بلد نیستم:|
اون زبان عمومی و تخصصی هم حقم نبوده حتی پاس شم چه به اینکه 16 بگیرم:|

تو ترجمه بدجوری مشکل دارم:|
کسی pdf ای نداره که اصول ترجمه رو گفته باشه؟؟

آخرین ویرایش:

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام:gol:
به به چه عجب...:)
به موقع اومدی که اینجا خیلی خلوت شده:(
صنم یکم بحث راه بنداز شلوغ بشه تالار....:)

بپرس ما هم بخونیم یاد بگیریم....

=================
پ.ن: تازه میفهمم اصن زبان بلد نیستم:|
اون زبان عمومی و تخصصی هم حقم نبوده حتی پاس شم چه به اینکه 16 بگیرم:|

تو ترجمه بدجوری مشکل دارم:|
کسی pdf ای نداره که اصول ترجمه رو گفته باشه؟؟
سلام ممنون چرا وسط ها يك بار اومدم البته چون مثل هميشه پسورد يادم رفته بود يواشكي اومدم ديدم همه برگشتن آقا امير ، اقا امير حسين ، الهام خانم و ديگر دوستان كه حالا يادم نيست ، خيليخوشحال شدم .
اما در مورد ايجاد بحث اتفاقا دو تا سوال خوب دارم
البته سوام يكيش مخاطبم اقا امير دراگو است : همه ي ما ها از خودم مثال ميزنم تا دوستان ناراحت نشن من از زماني كه ترم هاي اول بودم باشگاه مي اومدم يعني اون موقع ها كه حتي بلد نبودم يك ويندوز رو نصب كنم تا الان كه يك چيزهايي ياد گرفتم گاهي فروم زياد اومدم گاهي كم گاهي اصلا يك مدت نيومدم ولي شما هميشه بودين و حضور فعال داشتين مي خواستم بپرسم چه جوري مي توني ؟ يعني چه جوري برنامه ريزي مي كني و به كارات نظم ميدي كه مي توني به اينجا هميشه وقت بزاري و حضور داشته باشي؟
سوال دومم : بحث عموميه خيلي دوست دارم نظر دوستان رو بدونم :
چرا ما ادما با اينكه بعضي وقتا مي دونيم چيزي اشتباهه يا اصلا خوب نيست ولي باز ادامه ميديم ؟؟اين سوالم در مورد زندگي هست ولي ميشه به كامپيوتر هم ربط داد مثلا همه ي ما مي دونيم لينوكس خوبه و ويندوز باگ داره و غيره ولي بيشترمون باز همون ويندوز رو استفاده مي كنيم چرا ج با اينكه مي دونيم لينوكس بهتره باز از اين ويندوز دل نمي كنيم و ولش نمي كنيم؟
در مورد زبان هم ببين اين جوري بخون كه مفهوم پارامراف رو متوجه بشي نه كلمه به كلمه اين جوري كم كم زبانت بهتر ميشه ولي اگه بخواي همه كلمه خا معنيش رو بدوني هيچي از مطلب نمي فهمي و وقتت گرفته ميشه مهم لغت بيشتر دونستن نيست مهم درك مطلب است اگه با دونستن لغت بيشتر يك زباني يادگرفته نيشد اونوقت ميگفتن ديكشنري رو حفظ كن البته دونستن لغت بد نيست يك جورايي شرط لازم هست ولي كافي نيست پس سعي كن مفهوم رو بدوني و در كنار اون بسته ي ٥٠٤ رو بخون دايره ي لغاتت قوي تر بشه
######
دوستان شديدا رفتم بحر لينوكس خيلي باحاله از دوستان كسي ويديوهايlinux in real world رو ديده؟
در اخر اقا دانيال تولدتون مبارك ( البته بابت تاخير ببخشيد)

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ممنون چرا وسط ها يك بار اومدم البته چون مثل هميشه پسورد يادم رفته بود يواشكي اومدم ديدم همه برگشتن آقا امير ، اقا امير حسين ، الهام خانم و ديگر دوستان كه حالا يادم نيست ، خيليخوشحال شدم .
البته سوام يكيش مخاطبم اقا امير دراگو است : همه ي ما ها از خودم مثال ميزنم تا دوستان ناراحت نشن من از زماني كه ترم هاي اول بودم باشگاه مي اومدم يعني اون موقع ها كه حتي بلد نبودم يك ويندوز رو نصب كنم تا الان كه يك چيزهايي ياد گرفتم گاهي فروم زياد اومدم گاهي كم گاهي اصلا يك مدت نيومدم ولي شما هميشه بودين و حضور فعال داشتين مي خواستم بپرسم چه جوري مي توني ؟ يعني چه جوري برنامه ريزي مي كني و به كارات نظم ميدي كه مي توني به اينجا هميشه وقت بزاري و حضور داشته باشي؟
چرا ما ادما با اينكه بعضي وقتا مي دونيم چيزي اشتباهه يا اصلا خوب نيست ولي باز ادامه ميديم ؟؟اين سوالم در مورد زندگي هست ولي ميشه به كامپيوتر هم ربط داد مثلا همه ي ما مي دونيم لينوكس خوبه و ويندوز باگ داره و غيره ولي بيشترمون باز همون ويندوز رو استفاده مي كنيم چرا ج با اينكه مي دونيم لينوكس بهتره باز از اين ويندوز دل نمي كنيم و ولش نمي كنيم؟
در مورد زبان هم ببين اين جوري بخون كه مفهوم پارامراف رو متوجه بشي نه كلمه به كلمه اين جوري كم كم زبانت بهتر ميشه ولي اگه بخواي همه كلمه خا معنيش رو بدوني هيچي از مطلب نمي فهمي و وقتت گرفته ميشه مهم لغت بيشتر دونستن نيست مهم درك مطلب است اگه با دونستن لغت بيشتر يك زباني يادگرفته نيشد اونوقت ميگفتن ديكشنري رو حفظ كن البته دونستن لغت بد نيست يك جورايي شرط لازم هست ولي كافي نيست پس سعي كن مفهوم رو بدوني و در كنار اون بسته ي ٥٠٤ رو بخون دايره ي لغاتت قوي تر بشه
######
دوستان شديدا رفتم بحر لينوكس خيلي باحاله از دوستان كسي ويديوهايlinux in real world رو ديده؟

آره یه مدت همه اومدن ولی فک کنم در حد یک هفته بود!

منم یه سوال علاوه بر سوالای تو از جناب دراگو دارم!
شما زمانی که ترم 5 بودید چقد اینترنت می اومدید؟ چند ساعت درس میخوندید؟
الان همه منابع ما pdf شدن! در نتیجه من حتی وقتی درس میخونم هم به اینترنت وصلم! کارم درسته یا غلط؟
این ترم شاید خیلی چیزا از نت یاد گرفتم ولی خب خیلی از وقت هام هم هدر رفت!

میدونی خیلی اخلاق بدی هست که ما داریم! شاید از دردسر های نصبش میترسیم! شاید جراتش رو نداریم! شاید هم حوصله ی چیزای جدید رو نداریم! نمیدونم ولی به قولی نوعی اینرسی داریم انگار!!!

گرامرم هم قوی نیست برای ترجمه کردن! فک کنم اول باید با اصول ترجمه آشنا شم... تا بعد بتونم ترجمه کنم! اتفاقا در حال حاضر خیلی اهل لغت حفظ کردن نیستم!
چون با دیکشنری موضوع حل میشه! تازه در حین ترجمه توانایی حفظ کردن لغت ام هم بالا میره!
میدونی مفهوم رو تا حدی میفهمم ولی نه خیلی! یعنی مطمین نیستم درست باشه! یا مثلا برای ترجمه ی زمان های فعل دچار مشکل میشم!
فک کنم همون باید برم سراغ گرامر!

redhood

کاربر فعال
######

سلام دوست عزیز
در مورد این سوالت، چرا ما ادما با اينكه بعضي وقتا مي دونيم چيزي اشتباهه يا اصلا خوب نيست ولي باز ادامه ميديم ؟؟
من یه مدتی هست که کتاب مبانی مدیریت استیفن رابینز رو مطالعه می کنم، اتفاقا یه جایی در این مورد نوشته بود، با عنوان "اصرار بر تعهد" (Escalation of Commitment) وقتی کسی درست یا غلط یه روشی رو انتخاب می کنه برای کار یا یه تصمیمی میگیره، با اینکه کار یا تصمیمش ممکنه اشتباه باشه بازم از کارش طرفداری میکنه، چون در هر صورت به اون عادت کرده و مهمتر از همه زمان صرف کرده واسه اون، پس تا حد امکان سعی میکنه عوضش نکنه

البته این مفهوم خیلی کلی هستش، در مورد ویندوز و لینوکس به نظر من چند دلیل وجود داره که ایرانیا بیشتر از ویندوز استفاده میکنن:
1. بیشتر کامپیوتر ها به صورت دیفالت با ویندوز عرضه میشن اینجا
2. بیشتر نرم افزارهای موجود برای ویندوز هستش
3. خیلیا اصلا نمیدونن لینوکسی هم وجود داره
4. مردم دوست ندارن از comfort zone خودشون خارج بشن، یعنی چون به ویندوز عادت کردن عوض کردنش واسشون راحت نیست
و ... :D

آره یه مدت همه اومدن ولی فک کنم در حد یک هفته بود!

منم یه سوال علاوه بر سوالای تو از جناب دراگو دارم!
شما زمانی که ترم 5 بودید چقد اینترنت می اومدید؟ چند ساعت درس میخوندید؟
الان همه منابع ما pdf شدن! در نتیجه من حتی وقتی درس میخونم هم به اینترنت وصلم! کارم درسته یا غلط؟
این ترم شاید خیلی چیزا از نت یاد گرفتم ولی خب خیلی از وقت هام هم هدر رفت!

میدونی خیلی اخلاق بدی هست که ما داریم! شاید از دردسر های نصبش میترسیم! شاید جراتش رو نداریم! شاید هم حوصله ی چیزای جدید رو نداریم! نمیدونم ولی به قولی نوعی اینرسی داریم انگار!!!

گرامرم هم قوی نیست برای ترجمه کردن! فک کنم اول باید با اصول ترجمه آشنا شم... تا بعد بتونم ترجمه کنم! اتفاقا در حال حاضر خیلی اهل لغت حفظ کردن نیستم!
چون با دیکشنری موضوع حل میشه! تازه در حین ترجمه توانایی حفظ کردن لغت ام هم بالا میره!
میدونی مفهوم رو تا حدی میفهمم ولی نه خیلی! یعنی مطمین نیستم درست باشه! یا مثلا برای ترجمه ی زمان های فعل دچار مشکل میشم!
فک کنم همون باید برم سراغ گرامر!

سلام مهندس
به نظر من اگه وفت و حوصله اش رو داری برای زبان یاد گرفتن سعی کن فیلم و سریال زبان اصلی نگاه کنی، هم سرگرمیه هم آموزش، خیلی تاثیر میزاره رو زبان
و یه توصیه دیگه هم دارم، زبان رو به خاطر زبان یاد بگیر، یعنی هدفت رو درست انتخاب کن، نگو زبان میخونم که ارشد زیاد بزنم، زبان رو به خاطر خود زبانش بخون اینطوری به همه نیاز هات میتونی جواب بدی;)

بالا