گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار پزشکی

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا همش فکر میکنم این پست اولش یه جور دیگه بود، مثلاً به جای "الهامی"، فقط "خاله" اول اومده بود... ویرایش هم که نشده :question:
خاله بود منم دیده بودم :|
الهام کیه؟؟ شوور کجا بود
شووووور داری اتی :|

سلام سلف .
تو چی خوندی ؟

کَمپیوتر

rezaei.sp

عضو جدید
اینا همه شایعس سلف
اگه کیس خوب سراغ داری بوگو بیاد من هنو مجردم
ها آمو راس میگی تو رو خدا ؟؟؟؟ خو چرا پس ملت و سر کار گذاشتی ؟ یه آدرسی چیزی بده جووون خوب زیاد میشناسم روانه کنم بیان بلکم یه کار خیری کرده باشیم برا ای جووونا .
التبه بهشون نگفتم که میایی نت مت و از این چیزا . سر در نمیارن نت چیه . خودتم تابلو نکن . باشه ؟
:D

آها باشه ، من اگر طبیب بودم سر خود دوا مینمودم
ای سلف نامرد . مگه تو الان نگفتی کار و زندگی داری و شووور اجازه نمیده بیایی اینجا ؟ ما رو پیچونده بودی خو ووو ؟ :whistle:

به اون یاسمن جانم بگو بیخود اصرار نکنه ...من باهاش ازدواج نمیکنم
به مرجی هم گفتم
هوییی . دختر مخترا رو ولش بابا . دخملا رو بسپار به ما خودمون سر و سامون میدیم .:evil:
دختر باید با پسر ازدواج کنه . دنبال پسرا باش نه یاسمن و مرضیه و صغرا کبرا . :redcard:

تو چشما تو ببند سلف . نکنه یه وقت چشو گوشت واشه هااا . :w08:
دیگه زیاد با این اتن نگرد. تو رم از را به در میکنه ها . برو به کارات برس دیگه نبینم بیایی اینجا . :w01:

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ها آمو راس میگی تو رو خدا ؟؟؟؟ خو چرا پس ملت و سر کار گذاشتی ؟ یه آدرسی چیزی بده جووون خوب زیاد میشناسم روانه کنم بیان بلکم یه کار خیری کرده باشیم برا ای جووونا .
التبه بهشون نگفتم که میایی نت مت و از این چیزا . سر در نمیارن نت چیه . خودتم تابلو نکن . باشه ؟
:D

ای سلف نامرد . مگه تو الان نگفتی کار و زندگی داری و شووور اجازه نمیده بیایی اینجا ؟ ما رو پیچونده بودی خو ووو ؟ :whistle:

هوییی . دختر مخترا رو ولش بابا . دخملا رو بسپار به ما خودمون سر و سامون میدیم .:evil:
دختر باید با پسر ازدواج کنه . دنبال پسرا باش نه یاسمن و مرضیه و صغرا کبرا . :redcard:

دیگه زیاد با این اتن نگرد. تو رم از را به در میکنه ها . برو به کارات برس دیگه نبینم بیایی اینجا . :w01:

:|||||||||||||

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
من برم دیگه فردا امتحان دارم مثلا :|

بابای ..
بای بای عسیسم
موفق باشی در امتحانت

مگه کار و زندکی فقط شووره ؟:|

:|

:|