گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار پزشکی

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
کوچه ای باشد و
باران....
تو در انتهای آن...
منم برم خونمون!
چون هوا سرده :دی

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
غمگینم...
مثه دختری ک تو ویچت خواستگار پیدا کرد، ولی ویچتش فیلتر شد

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ترم 4 / درمانگاه

تو این درمانگاه ما ی هفته بخش سنجش نوزادان بودیم و ی هفته بعدش بخش واکسیناسیون نوزادان.
تو بخش واکسیناسیون باید با استادمون کار میکردیم ینی مسئولش نبود استاد ما شده بود مسئول اونجا.
از روز اول که رفتیم استاد ی کم توضیح داد درباره کاراموزی؛ یکی از مهمترین چیزایی که گف " زنجیره سرما" بود!!همین تعریفش تموم شد ..برگشت به من گف خو زنجیره سرما رو توضیح بده،... اولش باید میگفتم واکسن؛ اشتباهی گفتم دارو!:D... بقیشو درس توضیح دادم. عاقا چشتون روز بد نبینه هر روز منو میدید میگف زنجیره سرما رو توضیح بده!! منم هر روز جا واکسن میگفتم دارو و میزدم زیر خنده:D
تا ی روز ی کتاب داد دست ما گف اینو بخونید میام ازتون سوال میپرسم... گفتم چرت میگه الان همین بیاد از من همون زنجیره سرما رو میپرسه :D
تا این رف از اتاق بیرون ی چند تا دانشجوی پزشکی اومدن... چند دیقه بعد استاد اومد... بندگان خدا فکر کردن استاد ما مسئول اینجاس؛ گفتن ما ی چند تا سوال داریم؛ استادمون گف من مسئول نیستم و استاد دانشجوهام اگه میخواید بپرسید اگه بلد بودم جواب میدم....
عاقا چشتون روز بد نبینه پسره ی برگه دراورد سوال 1 : زنجیره سرما چیست؟!؟ ینی ما مردیم از خنده!
:w15: استاد چپ چپ نگاه میکرد... ما نمیتونستیم خودمونو هیچ جوری نگه داریم... به زور من سرمو بالا اوردم... استاد با قیافه ی جدی .. تو بگو زنجیره سرما چیه؟؟!؟ بدتر به اینکه باز به من گفته زدیم زیر خنده... :w15:باز من با کلی تلاش خودمو نگه داشتم که تعریف کنم... همین اومدم شروع کنم باز به جای واکسن گفتم دارو!!!!!!!!!!!:w15:ینی دیگه اشکم دراومد از خنده!!ینی طوری میخندیدیدم که اون دانشجوها با اینکه دلیلشو نمیدنستن پا به پای ما میخندیدن:w15:
اخرشم
استاد پشیمون شد و خودش توضیح داد براشون.
اونا هم که رفتن ی دعوای حسابی خوردیم!!!

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تفلک بعد این همه صبر کردن تازه روحیه گرفته بوده . دلم سوخت واسش !
آخه همه که مثل ما نیستن تو این باشگاه هزار تا خواستگار و خواطر خواه پیدا کنند . ;)
تو پرانتز : ( باهات موافقم مهسا )

love eternal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تفلک بعد این همه صبر کردن تازه روحیه گرفته بوده . دلم سوخت واسش !
آخه همه که مثل ما نیستن تو این باشگاه هزار تا خواستگار و خواطر خواه پیدا کنند . ;)
تو پرانتز : ( باهات موافقم مهسا )
دلت برای خودت بسوزه عزیزم.
.
.
.
بله دی:redface:
.
..
.
;)

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام....
امروز ما رفتیم شمال .. تصادف کردیم برگشتیم... :-((
هممون خوبیم. ولی ماشینمون جمع شد...

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای
موضوع چیه ؟ مگه میشه آخه ؟ چی شد ؟ از اولش بگو .
واسه چی رفتی
کی راننده بود
کی با کی تصادم کرد
و ....
سلام.............
نرسیده به مرزن آباد...........
داداشم راننده بود
با ی وانت بار
شاخ به شاخ ما مقصر بودیم 3ملیون خسارت به ماشین طرف
4ملیون خودمون
اطلاعت کافی بود
:)