گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار پزشکی

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کاملامتوجه شدم "مشتی رندراسیم دادندتاسنگ زنند"اصن قاضی بستو حفظم
بیاببینیم کی بهترمفهموم درس منصورحلاج فهمیده من میشم هماوردت حاجی بیاو:D
باشه به شرطی که اول فرق دو تا درس "قاضی بست" و "شرح حسین بن منصور حلاج" رو بفهمی

ok in agha behnamam bikare haaaaaa

نمیدونم چرا تا حرف مسائل درسی و این چیزا میشه زود به آدم میگن "بیکاریا" یا "برو بابا حال داری"، از اون طرف هم هر کی رو تکون میدی میگه درس خوندیم کار گیرمون نیومد و این چیزا. مثلاً شما که بیکار نیستی میشه بگی چیکار میکنی تا ما هم اوقاتمون رو با کارهای ارزشمند سرکار پر کنیم؟

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
روز دانشجو رو به همه بچه های گل پزشکی تبــــریک می گم و براتون آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی رو دارم .
هر جا که هستید پاینده و سربلند باشید.
.
:heart:

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام اینجا دکتر هس؟؟؟؟؟؟؟برای درمان درد گوش و کیپ شدنش که علتش هم سارماخوردگی بوده باید چیکا کنم؟

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیدم امضای اونه میخواستم بدونم از کیا دقیقا؟!:cool:
احتمالاً به همه اونطوری گفته که مجبور بشه توو رودروایسی گیر کنه و دیگه باشگاه نیاد بشینه کنکور بخونه

البته من که میدونم دو روز بیشتر دووم نمیاره و میاد میگه منظورم از"همه"، مشکلات بود

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
واقعااااااااا که دکترررررررررررررر جان:razz:
عه خو راه حل دادم بهت

مرسی عزیز خودت گلی

احتمالاً به همه اونطوری گفته که مجبور بشه توو رودروایسی گیر کنه و دیگه باشگاه نیاد بشینه کنکور بخونه

البته من که میدونم دو روز بیشتر دووم نمیاره و میاد میگه منظورم از"همه"، مشکلات بود
اینو برو چه بانمک میخنده

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من ک به شخصه هیچ وقت نمیرم به تاپیک های پزشکی...نه علاقه به خون دارم نه کشت و کشتار و کالبد شکافی....بالاخره شما هم گناه دارید دیگه....آخییییییییییییییییی یییییییییییی...نازیییییییی� �یی..این باعث خوشحالیه که همه به ما حسادت میورزند....

چون نخواستم اونجا ج بدم اینو اینجا گذاشتم!!!!
واقعا که!
اصن صحبتم رشته نیس، درگیر شخصیت این ادمام که خودشونو خیلی هم با کلاس و باشخصیت میدونن!
الان با شوخی ساده ی نفر که اونم چیز خاصی نبود؛ شما همه ی، ی قشر عظیم جامعه رو بردی زیر سوال خیلی خوبی!!!!!:surprised:
الان ما کشت و کشتار میکنیم؟؟!:surprised:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز

واقعا که!
اصن صحبتم رشته نیس، درگیر شخصیت این ادمام که خودشونو خیلی هم با کلاس و باشخصیت میدونن!
الان با شوخی ساده ی نفر که اونم چیز خاصی نبود؛ شما همه ی، ی قشر عظیم جامعه رو بردی زیر سوال خیلی خوبی!!!!!:surprised:

آهان آره این یه قلم متأسفانه مشکلش خیلی حاد بود شخصاً دست به چاقو شدم

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

واقعا که!
آره حیف شخصیت ما اجازه نمیده باهاشون دهن به دهن بشیم! وگرنه میخواستم بهش بگم از دفعه بعد که مریض شدی (خودت و خانواده ت) دور هرچی پزشک هست رو خط بکشید ما حیفمون میاد شما کشت و کشتار بشید

آهان آره این یه قلم متأسفانه مشکلش خیلی حاد بود شخصاً دست به چاقو شدم
اون موقع که داشتم پست میدادم تو دلم داشتم میگفتم بهنــــــــام بیــــا کمــــــک

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آره حیف شخصیت ما اجازه نمیده باهاشون دهن به دهن بشیم! وگرنه میخواستم بهش بگم از دفعه بعد که مریض شدی (خودت و خانواده ت) دور هرچی پزشک هست رو خط بکشید ما حیفمون میاد شما کشت و کشتار بشید

واقعا!!
منم هرچی با خودم کلنجار رفتم که اونجا پست بذارم، دیدم من حریف ادب اونا نمیشم!
برا همینم اومدم ناراحتیمو اینجا گفتم!
واقعا از حرف دوست باشخصیتمون بهم برخورد
:razz: