گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezaei.sp

عضو جدید
دست به کار شید دیگه :biggrin: زود متاهل شید سبد انرژی بگیرید :biggrin:
بچه های مردومو از راه به در نکن . یهو میرن سبد رو میگیرن میبینن توش خالیه :w25:
بعد بجای اینکه انرژی بگیرن باید انرژی پس بدن . :w37:
گفته باشم . .. هر کی متاهل بشه دیگه جوجه نمیاد تو خوابش ... :lol: اونوقت خروس میاد تو خوابش :w15:

rezaei.sp

عضو جدید
یعنی تنها با دادن کنکور ارشد میشه وارد بازار کار شد؟:biggrin:
بچه ها پس فک کنین مدرکو که بگیرین چقد کار وجود داره...!
بزگترین فایده و کارایی ارشد واسه خواستگاریه . اونجا کمک میکنه کم نیاری و تحویلت بگیرن . :biggrin:
یه جا رفتم خواستگاری گفتم پشت کنکوری ارشدم . اشتباه فکر کرده بودن که دانشجوی ارشدم . چقد تحویل گرفتن . ;)
بعد که حقیقتو فهمیدن دیگه همه عقب کشیدن . :D

javad master

عضو جدید
سبد کالا ...
بابا شماها که وضتون خوبه که . هر کدوم 20 تا کتاب خریدین . سبد رو بزارین واسه بقیه مردم که نیاز دارن . .:w18:
در ضمن ....
هرکی حقوق ماهیانه اش بیشتر از 500 هزار تومن باشه بهش نمیدن ها ...:w24:
از الان اگه دنبال استخدام هستید برید یه جا که حقوق 300 هزار تومنی بگیرید . بعد سبد کالا تعلغ میگیره . :thumbsup2:
طرف ماهی 550000میگیره 500000میده کرایه خونه 50000میده اب و برق و گاز کل امیدش به یارانه هست با سبد کالا حالا دیده سبد کالا هم بهش تعلق نمیگبره یارانه هم میخواد قطع سه
خلا صه کشور ما اینه اینجا ایرانه همه تو رفاهن داریم پیشرفت علمی هم میکنیم دیگه چی میخواین کشور همه چی بهتون داده فقط یه مرگ بر امریکا بگید همتون بهشت هم میرید
والا ..... هم دنیا هم اخرت تامینه تو این کشور دو ماه پیش سه تا از دوستام خود کشی کردن انصافا بهشون حق میدم من که به اصطلاح نمره اول بودم دانشگاه خوب امیدی ندارم چه برسه به اونا نمیدونم چرا این حرف ها رو نوشتم .
یکی نوشته بود بعد از ارشد پیکار میکنید من یکی که اپلای میکنم انگلیس شاید تونستیم از این خراب اباد بریم تو سایت زده امروز کارت ها میاد خداییش من که خیلی بهم فشار میاد لامصب چرا مردم رو علاف میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خلاصه عصابم خورده کاکو دارم شر و ور مینویسم:surprised:

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز

خصوصی؟؟هه هه

الله اکبر!!!!!!!!!!!! بگم منکرات بیاد جمعت کنه؟؟!!!!هه هه

دم کنکوری پیشنهادای عجیب غریب میدیا!!هه هه

لطف هرچیزی ب دست جمعیشه!! تک خوری خوب نیس!!:D

درکل گفتم ک در جریان باشی،تک خوری نکن،دست مارم بگیر!!:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:هه هه (ماروهم ببر خصوصی 5-6تایی خصوصی دور هم جمع شیم!!هه هه)

ایشالا ک قبول میشی! نشدی هم فدای سرت!!

دور از جون،بجای خود کشی بیا با عرفان و بچه ها یه گروهک تروریستی تشکیل میدیم،یه سری رو نابود میکنیم!!!هه هه

حتما پیگیری کن و درستش کن!

.

خودمونیما.. دوستان دل پری داشتن!! مستعد اسپم بودن! رو نمیکردن!!هه هه
من اگ میدونستم زورتر یه تاپیک میزدم ب اسم : اسپم های شب کنکور بچه هایی ک دل پری دارن!!هه هه

گروه تروریسم ثمین ریگی عرفان جوجه رنگی منم که هر چی شما بگین:D

مرسی که بیت حافظ رو گذاشتی امضات:gol:رفتم حافظیه بهش میگم:D

hamedgho2000

عضو جدید
یعنی اگه سنجش کارت ها رو به موقع نده سرور این سایت به جای سنجش میاد پائین!
از بس که ملت میریزن اینجا و پس می ذارن
برنامه بعد از کنکور :
از شنبه برا GRE روزی 4 - 5 ساعت که شهریور امتحانش رو دارم و مهر هم تافل
علاوه بر درسهای دانشگاه و پایان نامه و کار رو مقاله !
خلاصه این که !!!‌‌‌‌ قبل و بعد کنکور چندان توفیری بر من یکی نداره بخدا !‌‌ :(

rezaei.sp

عضو جدید

خودمونیما.. دوستان دل پری داشتن!! مستعد اسپم بودن! رو نمیکردن!!هه هه من اگ میدونستم زورتر یه تاپیک میزدم ب اسم : اسپم های شب کنکور بچه هایی ک دل پری دارن!!هه هه
بابا همه تاپیکا یه جا دارن واسه اسپم و انرژی گرفتن و انرژی دادن .
بچه ها از هر دری بخوان مینویسن و تخلیه میشن .
فقط این تاپیک کنکوره که یکم خشکه . یکم که چی بگم شاید یکم زیاد ....
چند وقت پیش درخواست یه جا دادم واسه اینکه اسپم ایجاد نشه . ولی قبول نکردن .

کشور ما اینه اینجا ایرانه همه تو رفاهن داریم پیشرفت علمی هم میکنیم دیگه چی میخواین کشور همه چی بهتون داده فقط یه مرگ بر امریکا بگید همتون بهشت هم میرید والا ..... هم دنیا هم اخرت تامینه تو این کشور دو ماه پیش سه تا از دوستام خود کشی کردن انصافا بهشون حق میدم من که به اصطلاح نمره اول بودم دانشگاه خوب امیدی ندارم چه برسه به اونا نمیدونم چرا این حرف ها رو نوشتم .
یکی نوشته بود بعد از ارشد پیکار میکنید من یکی که اپلای میکنم انگلیس شاید تونستیم از این خراب اباد بریم تو سایت زده امروز کارت ها میاد خداییش من که خیلی بهم فشار میاد لامصب چرا مردم رو علاف میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خلاصه عصابم خورده کاکو دارم شر و ور مینویسم:surprised:
مخلص جواد جون . :w36::w36:
بابا چرا ناراحت میکنی خودتو ؟ همین چیزا رو مینویسی که تعداد پستات زیاد نمیشه دیگه .:thumbsup2:
داداش برو نهار بخور ، یه چایی روش ، یه دست گیم کامپیوتر هم بزن . بعد بیا میزنن کارتارو . :w18:

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودکشی اونم واسه کنکور دیگه ازین حرفا نزن:mad: همگی قبولیم و کنکور آخر زندگی نیست .

خود کشی که فقط خود کشتن نیست :Dواسه من اخر زندگی نیست اما خو وساطاش یکم بالاتر که هست:D
فكر كنم وقتش تموم شده!! دوهفته بعد از ثبت نام وقت همجين كاري بود!!

نترس بابا ,خيالي نست, جناب مسي هم بعد از كنكور بمب ميسازه!! مسلح ميري براي ثبت نام!

فكرش هم بكني,ميبيني منطقي نيست باطل كنن, مكر اختلاف زياد باشه!! دو صدم كه اين حرفا نداره!

ابجی خشن نشو دم کنکوری وقت ندارم کمپوت بیارما:D

خدا خیلیت بده:Dهمون خیرت بده
کارت هم اومد اونایی که دنبالش بودید برید تحویل بگیرید

کوووووو؟:D

rezaei.sp

عضو جدید
یعنی اگه سنجش کارت ها رو به موقع نده سرور این سایت به جای سنجش میاد پائین!
از بس که ملت میریزن اینجا و پس می ذارن برنامه بعد از کنکور : از شنبه برا GRE روزی 4 - 5 ساعت که شهریور امتحانش رو دارم و مهر هم تافل علاوه بر درسهای دانشگاه و پایان نامه و کار رو مقاله ! خلاصه این که !!!‌‌‌‌ قبل و بعد کنکور چندان توفیری بر من یکی نداره بخدا !‌‌ :(
حامد جان خوب میکنی . منم پایه هستم . :)
باید آیلتس شرکت کنم . پس باهم هستیم . عاقا دست منو هم بگیر . میخامت . ;)

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
گروه تروریسم ثمین ریگی عرفان جوجه رنگی منم که هر چی شما بگین:D

مرسی که بیت حافظ رو گذاشتی امضات:gol:رفتم حافظیه بهش میگم:D

من ترجیح میدم بجای اینکه از اسمم استفاده بشه! یه اسم مستعارم ک بذار شک نکن!!

این چیزایی ک دخترا همدیگرو صدا میکنن : مثل جوجو و عسل و ناناز و عشق و بلا و...!!:biggrin: اینجوری کسی نمیفهمه ما تروریست ایم!!:biggrin::biggrin:

.

در باره شعر حافظ هم جدا ب دلم نشست!!! برا همین گذاشتمش جلو چشمم;)

بچه های مردومو از راه به در نکن . یهو میرن سبد رو میگیرن میبینن توش خالیه :w25:
بعد بجای اینکه انرژی بگیرن باید انرژی پس بدن . :w37:
گفته باشم . .. هر کی متاهل بشه دیگه جوجه نمیاد تو خوابش ... :lol: اونوقت خروس میاد تو خوابش :w15:

علی جون،جان بچت حرفای دو پهلو نزن!! منم جنبه ندارم،ذوق ام برانگیخته میشه شروع میکنم دوپهلو حرف زدن... دم آخری از سایت اخراجم میکنن آ:D

بعدشم،یادت باشه! با شرایط امروز: "برای یه لیوان شیر نباید گاو خرید"

Armin-Z

کاربر ممتاز
پس اینجور که معلومه صف سبد کالا طولانی هست و کارمندای سنجش تا عصری تو صف هستن :biggrin:

نکنه خیلی صفش طولانی شه سوالا رو هم نتونن تا 5شنبه برسونن :D:confused:
کنکور واسه سبد کالها یه هفته عقب نیافته صلوات :D

hamedgho2000

عضو جدید
دوستانی که می خوان بعد کنکور زبان بخونن و یا به گزینه مهاجرت درسی فکر می کنن اگر راهنمایی تپل می خوان لطف کنن پیام خصوصی بدن که اینجا اسپم نشه
(در حد توانایی ام ) بنده در خدمتشون هستم

rezaei.sp

عضو جدید

علی جون،جان بچت حرفای دو پهلو نزن!! منم جنبه ندارم،ذوق ام برانگیخته میشه شروع میکنم دوپهلو حرف زدن... دم آخری از سایت اخراجم میکنن آ:D
بعدشم،یادت باشه! با شرایط امروز: "برای یه لیوان شیر نباید گاو خرید"
بابا چند پهلو کدوم بود ؟ :w44:
من رفتم دنبالش دیدم توش چیزی نیست . اصلا سبد هم گیرم نیومد تا اینکه پر باشه یا خالی باشه . :w08:
گاو و گوساله چیه دیگه ؟ :biggrin:
یهو نکنه بری از این مغازه اون مغازه شیر بخری .. یهو تب مالتی ، آبله مرغونی ، آنفولانزایی چیزی میگیری ها . .. بچمون اینقد درس خوند حالا مریض بشه ... :crying2:
شیر فقط پاستوریزه ، کم چرب ، خوشمزه ... محصول وطن . البته بستنیش بهتره . :victory:

مارو هم راهنمایی کنید برای زبان :D منم میخوام :cry:
خوش اومدی عرفان جون . از بعد پنشنبه شروع میکنیم .
تاپیکشو اگه سراغ دارید معرفی کنید اگه نه که پول بزاریم یه تاپیک جدید سفارش بدیم . :w17:

rezaei.sp

عضو جدید
پس اینجور که معلومه صف سبد کالا طولانی هست و کارمندای سنجش تا عصری تو صف هستن :biggrin:
نکنه خیلی صفش طولانی شه سوالا رو هم نتونن تا 5شنبه برسونن :D:confused: کنکور واسه سبد کالها یه هفته عقب نیافته صلوات :D
بابا اینجا که من هستم همه از کله صبح هر چی سایتو ، سامانه و اس ام اس و تلفنه از پا در آوردن . هی کد ملی ارسال میکنن که ببینن سبدشون پره یا خالی . :w15:
به اکثرشونم گفته شده که سبد کالا به شما تعلق نمیگیره . :thumbsdown:
بلاشک کارمندان سنجش هم واسه همین اعتصاب کردن و گفتن کارت ملت رو نمیدیم تا سبد کالا نگیریم. :w02:
البته ظاهرا توکلی ریش گرو گذاشته که راضیشون کنه هر جور هست کارتو بدن . بعد به خدمتشون برسه . :w29:

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز

من ترجیح میدم بجای اینکه از اسمم استفاده بشه! یه اسم مستعارم ک بذار شک نکن!!

این چیزایی ک دخترا همدیگرو صدا میکنن : مثل جوجو و عسل و ناناز و عشق و بلا و...!!:biggrin: اینجوری کسی نمیفهمه ما تروریست ایم!!:biggrin::biggrin:

.

در باره شعر حافظ هم جدا ب دلم نشست!!! برا همین گذاشتمش جلو چشمم;)

از این اسم ها؟ باشه:biggrin:

مرسی من کلا خیلی ارادت به حافظ دارم واسه همین خیلی خوشحال شدم
اینم تقدیم به شما:)

samin_m

کاربر ممتاز
بابا چند پهلو کدوم بود ؟ :w44:
من رفتم دنبالش دیدم توش چیزی نیست . اصلا سبد هم گیرم نیومد تا اینکه پر باشه یا خالی باشه . :w08:
گاو و گوساله چیه دیگه ؟ :biggrin:
یهو نکنه بری از این مغازه اون مغازه شیر بخری .. یهو تب مالتی ، آبله مرغونی ، آنفولانزایی چیزی میگیری ها . .. بچمون اینقد درس خوند حالا مریض بشه ... :crying2:
شیر فقط پاستوریزه ، کم چرب ، خوشمزه ... محصول وطن . البته بستنیش بهتره . :victory:

کدوم چند پهلو بود؟؟:D نمیگم کدوم ک قضیه خیلی بااااااااااااااز نشه!!:biggrin:

یعنی میخوای بگی همیشه اتفاقی اینجوری ذهن آدمو قلقلک میدی؟؟:biggrin::biggrin: هه هه!! باشه منم باور کردم!!:D;)

درباره شیر هم...:D والا ما گاو ندیدم ک بگیم کدوم گاو... ولی اگ مشکلت تب مالت و اینجور چیزاس بگو تا یه استامینوفن بدم بهت خیالت راحت شه!!:biggrin::biggrin:

بعدشم،ما الان تحریم هستیم،شیر هلند و برزیل و لبنان ک گیر ما نمیاد!! لاجرم شیر وطنی استعمال میکنیم!! میگن کلسیم داره واسه ما ک تو سن رشد هستیم خوبه!!هه هه
:biggrin::D;)

آخرین ویرایش:

dizgah

عضو جدید
بابا همه تاپیکا یه جا دارن واسه اسپم و انرژی گرفتن و انرژی دادن .
بچه ها از هر دری بخوان مینویسن و تخلیه میشن .
فقط این تاپیک کنکوره که یکم خشکه . یکم که چی بگم شاید یکم زیاد ....
چند وقت پیش درخواست یه جا دادم واسه اینکه اسپم ایجاد نشه . ولی قبول نکردن .

مخلص جواد جون . :w36::w36:
بابا چرا ناراحت میکنی خودتو ؟ همین چیزا رو مینویسی که تعداد پستات زیاد نمیشه دیگه .:thumbsup2:
داداش برو نهار بخور ، یه چایی روش ، یه دست گیم کامپیوتر هم بزن . بعد بیا میزنن کارتارو . :w18:
به نظرتون چن تا نقل قول تو نقل قول میشه گرفت ؟
من قبلنا تو انجمن پی سی ورد تا یه هف هش ده تایی گرفتم فک کنم

samin_m

کاربر ممتاز
از این اسم ها؟ باشه:biggrin:

مرسی من کلا خیلی ارادت به حافظ دارم واسه همین خیلی خوشحال شدم
اینم تقدیم به شما:)
آره! با این اسما کسی بهمون شک نمیکنه!:D

ممنونم!!

درباره حافظ یه خاطره بگم:

دو سه ماه پیش ک خیلی داغون بودم،یه تفعلی ب حضرت حافظ زدم: اصن انگار برا من شعر گفته بود!!!! رک و بی پرده گفت برو بشین سر درست بچه!!!پررو بازیی هم در نیار..:D اصن نمیدونی چطور با یه شعر از این رو ب اون رو شدم!!
(گرچه زیاد اهل شعر و شاعری نیستم!!)

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچها هنوز کارت که نیومده ولی فکر کنم کارمندایه سازمان سنجش کم کم دارن میام سر کارشون اخه در قسمتایه دیگه ای از سایت یه چیزایی اضافه کردن ، احتمالا مسئول صدور کارت ته صف سبد کلا افتاده ولی اونم دیگه باید پیداش بشه :biggrin:

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچها هنوز کارت که نیومده ولی فکر کنم کارمندایه سازمان سنجش کم کم دارن میام سر کارشون اخه در قسمتایه دیگه ای از سایت یه چیزایی اضافه کردن ، احتمالا مسئول صدور کارت ته صف سبد کلا افتاده ولی اونم دیگه باید پیداش بشه :biggrin:
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد: توزیع کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 1393 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به ساعت 18 امروز یکشنبه 13 بهمن ماه موکول شد.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 93 از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org توزیع می‌شود.

توکلی پیش از این زمان آغاز توزیع کارت را ساعت 12 اعلام کرده بود.

nasrin1990

عضو جدید
ارشد

ارشد

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد: توزیع کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 1393 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به ساعت 18 امروز یکشنبه 13 بهمن ماه موکول شد.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 93 از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org توزیع می‌شود.

توکلی پیش از این زمان آغاز توزیع کارت را ساعت 12 اعلام کرده بود.

اقای مهران این روزای اخری اگه توصیه خاصی دارید به دوستان ممنون میشیم بفرمایید؟/

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا