گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آقا دستی دستی خودتو بدبخت نکن. هرچند خودمم چون اردیبهشت میخوام برم سربازی احتمالا عقد کنم!!!!
یکی بیاد نزاره ما بدبخت شیم!!!!

مبارک باشه ولی چرا اردیبهشت میری خدمت ؟؟
فکر کنم ما با هم دفترچه فرستادیم ، من 1 اسفند میرم خدمت محل اموزشیمم مشخص شده . :w41:

ehsan0641

کاربر بیش فعال
مبارک باشه ولی چرا اردیبهشت میری خدمت ؟؟
فکر کنم ما با هم دفترچه فرستادیم ، من 1 اسفند میرم خدمت محل اموزشیمم مشخص شده . :w41:
اره داداشم باهم فرستادیم ولی من چشمام یکم ضعیفه واسه همین رفتم کمیسیون پزشکی اینطوری شد که اعزامم افتاد عقب، کمیسیون استان رفتم ولی کمیسیون شهرستان نرفت هنوز، بین خودمون باشه: اصلا شاید معاف شدم!!! اونوقت خیلی عالی میشه.

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره داداشم باهم فرستادیم ولی من چشمام یکم ضعیفه واسه همین رفتم کمیسیون پزشکی اینطوری شد که اعزامم افتاد عقب، کمیسیون استان رفتم ولی کمیسیون شهرستان نرفت هنوز، بین خودمون باشه: اصلا شاید معاف شدم!!! اونوقت خیلی عالی میشه.
انشالا معاف بشی
یعنی هرکی میبینم معاف میشه کلی خوشحال میشم :D

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این پست رو پارسال قبل از کنکور نوشته بودم.
این توصیه ها رو خیلی جدی بگیرید:

1- از اونجاییکه آزمون ساعت 2:30 هستش و معمولا این تایم استراحت و یا ناهاره، اکیدا توصیه میشه از فردا ناهارتونو همون زمانی بخورید که 5شنبه قراره بخورید و ترجیحاً غذای سبک انتخاب کنید.

2- به هیچ وجه از ساعت 2تا 6:30 نخوابید ،و سعی کنید ساعات اصلی درس خوندنتون تو این تایم باشه، این نکته خیلی مهمه چون بدن نمیتونه واسه یک روز برنامشو عوض کنه، مثلا اگه همیشه ساعت 3 میخوابید ناخودآگاه ساعت 3 ذهنتون کند میشه، انگار تو خواب هستین. پس این چند روز رو جسمتونو واسه روز 5شنبه آماده کنین.

3- شبا بعد از مسواک آب نمک قرقره کنید چون استرس پنهان میتونه مریضتون کنه و با این کار از مریضی پیشگیری میکنید و همچنین مرکباتی مثل لیمو شیرین و نارنگی و ... رو زیاد بخورین

4- سرجلسه حتما بطری آب ببرید ،چرا؟ چون دانشمندا به این نتیجه رسیدن که آرام بخش ترین ماده ی دنیا آب هستش و حتی از داروها هم اثرش بیشتره، قبل شروع آزمون چند قلوب میل کنین،و احتمال بعدی اینه که شاید محیط آزمون گرم باشه و باعث حواس پرتی بشه و با نوشیدن آب دمای بدنتونو تنظیم میکنید

5- شکلات های کاکویی سر جلسه نبرید چون تحقیقات نشون داده شکلات و سایر مصنوعی جات استرس میارن و آرامشو بهم میزنن. بهتره چند دونه خرما ببرین که قند بدن رو خیلی سریع برای سوزوندن کالری آماده میکنه.

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام بر رقيب ديروز و دوست امروز :D

من چاکرتم داداش

شما از اول عزیز دل بودی و هستی...

حالا تیمت یکم سولاخه دیگه!! اونم دیگ خدا آفریده!غم نداره ک!!

(تیم ما هم ک نابود شده ه ه ه ه ه ه:cry::cry::cry:)

با صدای استاد موسوی گرمارودی هم هست
اینجا کلیک کنید

خیلیییییییییییی ممنون!! واقعا حال و هوای آدمو عوض میکنه

جدا از شوخی واقعا جای نگرانی نداره، به دلم افتاده بچه های این تالار همه با درصدهای بالا موفق میشن، ببین کی گفتم بهت بعد نگی نگفتم ها! می تو!

احساk جان منم مطمئنم ک حداقل 80% بچه های اینجا رتبه های خیلی خوب میگیرن!! (نگفتم 100% چون شاید من جزوشون نباشم!)

ب طوری ک مدیر سایت میفته دنبالتون برای تبلیغ توی تلویزیون دور هم جمع شیم،بگیم:

سلام... اینجا iran-eng ما همه زیر 100 هستیم،i love u SANJESH.ORG

دلم جوجه میخواد :d

کارتهارو دزد زده از آقای توکلی :d تو کیفش بوده دزدیدن ازش :d

آقا آدمو ب هوس نندازین!! انقدر هم اینجا صمیمی نشین،یهو دیدی با زیر شلواری آومدم این وسط بساط چایی قلیون راه انداختم آ!هه هه

چون خانوما اینجا تردد دارن،زشته!!هه هه!زیر شلواری یا شلوار کردی محرک هست!!گشت ارشاد میریزه سایت رو پلمپ میکنه!هه هه

دوستان برنامتون برا بعد دوره ارشد چیه ؟ :w26:میخواید چکار کنید ؟:w28:

والا حمید جان برنامه من نیس! جبر ه! جبررررررررررررررر:confused: زوره!! زور!

باید برم خدمت!(البته بعد کاآموزی و پروژه!)

بعد خدمت هم باید صبح تا شب بدوییم تا توی مملکت گل و بلبل کرایه ماشینی ک میخوایم بدیم بابت سرکار رفتن رو در بیاریم!!!(فکر نمیکنم بجز کرایه ماشین ب چیز دیگه ای برسه!!)

rezaei.sp

عضو جدید
:D
سبد کالا چی هست؟:D
سبدشو بگیر چیزی هم توش نبود نبود:biggrin:

ای بابا ...
از بس درس خوندین دیگه پاک انگار زندگی و امور اقتصادی رو فراموش کردینا :)
همینه دیگه .... آدم بره سربازی و بعد زن بگیره دیگه باید درس رو ببوسه بزاره کنار . بعد بیفته دنبال یارانه و سبد کالا و قسط خونه و این چیزا ....:w25:

سبد کالا چیه ؟منم میخواام...
راستش مدل همون زنبیله . ولی ورژن جدیدشه . ;)
توش پنیر و گوشت و این چیزا داره . چون تخم مرغ هم میدن واسه همین من لازم داشتم . آخه مربی تو بدنسازی گفته تخم مرغ زیاد بخور . :biggrin:
از بدشانسی به من تعلق نمیگیره . :mad:
عاقا من از الان گفته باشما ..... اگه کنکورو خراب کردم بخاطر اینه که واسه سبد کالا روحیه رو پاک باختم . :D

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
به گزارش خبرگزاری ایسنا علت تاخیر سازمان سنجش برای کارت ورود به جلسه کنکور کارشناسی ارشد 93 ، شروع توزیع سبد کالا هست. طی آخرین گزارشات تمام کارمندان سازمان سنجش زنبیل به دست سر صف ایستادن منتظر سبد کالاشونن .

3tare_87

عضو جدید
به گزارش خبرگزاری ایسنا علت تاخیر سازمان سنجش برای کارت ورود به جلسه کنکور کارشناسی ارشد 93 ، شروع توزیع سبد کالا هست. طی آخرین گزارشات تمام کارمندان سازمان سنجش زنبیل به دست سر صف ایستادن منتظر سبد کالاشونن .
عالييييييي بود:w15::w15::w15:

بابک منافی

اخراجی موقت
بچه ها شمارش معکوس شروع شد ... . امیدوارم همه مزد تلاش و زحمتی که تو این مدت کشیدن رو بگیرن وبه اون نتیجه ای که میخوان برسن
:w33::w33::w33:

ehsan0641

کاربر بیش فعال
من کارتمو میخوام:crying:
شما که ثبت نام نشدی!!!! ایشالله از همین الان بشین بخون واسه ازمون سال آینده اونوقت صد در صد دانشگاه صنعتی شریف قبول میشی. پاشو پاشو به انتظار کارت نشین که ثبت نام نشدی شما!! سال دیگه هم وقت ثبت نام دقت کن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا