گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezaei.sp

عضو جدید
سرعتم بالاس512 ولی فقطهمون صفحه رو وا نمیکنه چرا واقعا:cry:
یه بار همه صفحات رو ببند بعد از اول شروع کن .
ابتدا سایت سنجش رو باز کن ببین خوب باز میشه .
بعد برو لینک کارت .
اگه موزیلا هم داری با اون امتحان کن .

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سرعتم بالاس512 ولی فقطهمون صفحه رو وا نمیکنه چرا واقعا:cry:
آخی پارسال سیگما هم همین جوری میشد آخرشم شماره پرونده اش نمی اومد تو خود کارت .... نگران نباش حتما میاید .... اومد دیگه باید شیرنیشو لطف کنی :redface:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
سلام
بچه ها یه سوال.توی سایت نوشته که معدلو تا پایان نیمسال اول 92-93 وارد کنیم.یعنی منیکه معدلمو تا شهریور 92 وارد کردم و تاییدیه هم گرفتم باید عوض کنم و دوباره برم تاییدیه بگیرم؟

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
خب مرورگرتونو عوض کنید ، شاید چون از صبح تا حالا خیلی به سایت سنجش سر زدید دیگه شما اجازه ورود ندارید :D

samin_m

کاربر ممتاز
تستی نداره .... 13 نمره تشریحی .... 7 نمره هم کار در منزل هستش ...

ایوووووووووووووول یوسف جان
:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:

استاد...؟؟!!

اگه امتحان بعدی رو خوب بدیم،میشه این نمره رو ندید بگیرید؟؟!!! (واکنش حال بهم زن بعضی از بچه های دبیرستان ک توی دانشگاه هم حال بهم زن بودن!!)

ehsan0641

کاربر بیش فعال
نگا فحش نده:D

میگن کارت نفر اول کنکور رو به این راحتی نمیدن:cool::D
حدایی از صبح جوش کارتو زدی الان داره اینطوری اذیتت میکنه میبینی؟!!! حالا من هی میگم بابا واسه آزمون خونسرد باشید که اذیت نشید باور نمیکنید.

یه برقی

عضو جدید
سلام
بچه ها یه سوال.توی سایت نوشته که معدلو تا پایان نیمسال اول 92-93 وارد کنیم.یعنی منیکه معدلمو تا شهریور 92 وارد کردم و تاییدیه هم گرفتم باید عوض کنم و دوباره برم تاییدیه بگیرم؟

سلام.....
دوست من اگه دقت میکردی همون اخر که کارتتو گرفتی یه لینک هست که پی دی افش رو دانلود کنی توضیحا تکمیلی رو نوشته داخلش

و اون جا نوشته دوستانی که (البته من میگم دوستان !! ) تا پایان شهریور 93 فارغ میشند معدل
معدل تا 30 شهریور 92

یا

تا 30 بهمن 92 رو وارد کنند....
.
حالا شما که گرفتی تا شهریور گرفتی درسته....مگه این که معدل این ترمت خیلی باال باشه که بخوای عوض کنی و...
وگر نه همون قبلی هم خوبه و هم درسته

Joe_Bel

کاربر ممتاز
نگا فحش نده:D

میگن کارت نفر اول کنکور رو به این راحتی نمیدن:cool::D
[FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]سنجش ...
[/FONT]
زود باش کات نفر اولو بده وگرنه با بچه های تاپیک طرفی [FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
باشه وقت بگیر سرم شلوغ نشه:D

از همدردی همه ممنونم ولی لج کرده بهم کارت نمیده منم زورم به توکلی نمیرسه که بیخیال اصلا برا خودش :w47:
انصافا اینو دیگه جدی میگم به یکی از خانومایه باشگاه که میشناسیدش مشخصاتتونو بدین تا کارتتون بگیرن و مطمئن شید مشکلی نداره بعد فردا برید از کافی نت بگیرید .

major7

عضو جدید
سلام امتحان برق چه روز و چه ساعتیه؟
امتحان اتوماسیون چطور؟

.V A H I D.

عضو جدید
باشه وقت بگیر سرم شلوغ نشه:D

از همدردی همه ممنونم ولی لج کرده بهم کارت نمیده منم زورم به توکلی نمیرسه که بیخیال اصلا برا خودش :w47:
بابا غصه نخور خودمون یه کارت برات درست می کنیم،به جای عکستم آواتارتو می زنیم تنگش:D میری با خیال راحت سر جلسه

juvefans

کاربر ممتاز
افتادم دانشکده علوم پایه دانشگاه علوم و تحقیقات بد مسیره

منم اونجا افتادم . هم بد مسیره هم ازش خوشم نمیاد !! چرا دانشگاه آزاد آخه ؟!! من کنکور کارشناسی هم آزاد ثبت نام نکردم اصلا خوشم نمیاد ازش .. خیلی هم دوره ...:cry:

یه برقی

عضو جدید
دوستان کسی میدونه دانشگاه تهران و شریف و فردوسی هر کدوم این ها نهایتش میدان تا چه رتبه ای میگیره؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا