سرعتم بالاس512 ولی فقطهمون صفحه رو وا نمیکنه چرا واقعا![]()
http://92.242.195.86/p_kart/index.php/kart_arshd/sar_93igt/kart
یه بار همه صفحات رو ببند بعد از اول شروع کن .سرعتم بالاس512 ولی فقطهمون صفحه رو وا نمیکنه چرا واقعا![]()
آخی پارسال سیگما هم همین جوری میشد آخرشم شماره پرونده اش نمی اومد تو خود کارت .... نگران نباش حتما میاید .... اومد دیگه باید شیرنیشو لطف کنیسرعتم بالاس512 ولی فقطهمون صفحه رو وا نمیکنه چرا واقعا![]()
این کارت شما واقعا شیرینی داره. من دعا میکنم کارتتون رو بگیرید شمام قول بدین شیرینی بچه ها یادتون نرهسرعتم بالاس512 ولی فقطهمون صفحه رو وا نمیکنه چرا واقعا![]()
خب مرورگرتونو عوض کنید ، شاید چون از صبح تا حالا خیلی به سایت سنجش سر زدید دیگه شما اجازه ورود ندارید![]()
امکانش هست درصدات رو بدونم ؟! :|
تستی نداره .... 13 نمره تشریحی .... 7 نمره هم کار در منزل هستش ...![]()
خب مرورگرتونو عوض کنید ، شاید چون از صبح تا حالا خیلی به سایت سنجش سر زدید دیگه شما اجازه ورود ندارید![]()
از بس که جوجه جوجه کردی .کارت من شده سوژه
با زبون خوش که نمیده![]()
حدایی از صبح جوش کارتو زدی الان داره اینطوری اذیتت میکنه میبینی؟!!! حالا من هی میگم بابا واسه آزمون خونسرد باشید که اذیت نشید باور نمیکنید.نگا فحش نده
میگن کارت نفر اول کنکور رو به این راحتی نمیدن![]()
سلام
بچه ها یه سوال.توی سایت نوشته که معدلو تا پایان نیمسال اول 92-93 وارد کنیم.یعنی منیکه معدلمو تا شهریور 92 وارد کردم و تاییدیه هم گرفتم باید عوض کنم و دوباره برم تاییدیه بگیرم؟
پس قول بدین یه امضا به من بدین بعدننگا فحش نده
[FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نگا فحش نده
پس قول بدین یه امضا به من بدین بعدن![]()
انصافا اینو دیگه جدی میگم به یکی از خانومایه باشگاه که میشناسیدش مشخصاتتونو بدین تا کارتتون بگیرن و مطمئن شید مشکلی نداره بعد فردا برید از کافی نت بگیرید .باشه وقت بگیر سرم شلوغ نشه
از همدردی همه ممنونم ولی لج کرده بهم کارت نمیده منم زورم به توکلی نمیرسه که بیخیال اصلا برا خودش![]()
بابا غصه نخور خودمون یه کارت برات درست می کنیم،به جای عکستم آواتارتو می زنیم تنگشباشه وقت بگیر سرم شلوغ نشه
از همدردی همه ممنونم ولی لج کرده بهم کارت نمیده منم زورم به توکلی نمیرسه که بیخیال اصلا برا خودش![]()
کاشکی بد می کردم شبانه می شدم امسال می تونستم امتحان بدم ... اما خب هر چی شد خواسته خدا بودبا رتبه 2240 بهتر قبول نشدی ؟! :|
بد انتخاب رشته کردی ؟!
باشه وقت بگیر سرم شلوغ نشه
بابا غصه نخور خودمون یه کارت برات درست می کنیم،به جای عکستم آواتارتو می زنیم تنگشمیری با خیال راحت سر جلسه
کاشکی بد می کردم شبانه می شدم امسال می تونستم امتحان بدم ... اما خب هر چی شد خواسته خدا بود
افتادم دانشکده علوم پایه دانشگاه علوم و تحقیقات بد مسیره