گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sorour85

عضو جدید
سلااااااااااااااااااااااام دوستان
چقدر راجع به اقای ...(بوق)
:Dصحبت شده دم کنکوریه از هر گونه فعالیت کنکوری تا 60سال محروممون میکنن:smile:
وقتی کارمندا از سبد کالا گرفتن برگشتن یه خبری به منم تو صف هستم بدین:cool:
پستای این چند روزو باهم خوندم کلی شادم کردین:w15:
انشالله خدا همتون رو شاد کنه:w14:

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اقای مهران این روزای اخری اگه توصیه خاصی دارید به دوستان ممنون میشیم بفرمایید؟/
ما که هممون (کسایی که کنکورمون رو قبلاً دادیم!) سعی میکنیم هر چی لازمه رو بگیم، دیگه بقیش برمیگرده به شما.
تا الان همیشه میگفتیم ثانیه ها رو غنیمت بشمرید و از تفریحتون بزنید و به مطالعه کنکورتون اضافه کنید،
اما باور کنید تا الان هر چی خوندید دیگه توی این دو سه روز از ذهنتون بیرون نمیره (اگه هم بره در عرض 2 3 روز نمیشه برش گردوند!)
و از طرفی توی این دو سه روز هم نمیتونید مطالب جدید و زیادی بخونید.
بعضیا میان همش سوال حل میکنن و میبینن بعضی سوالا رو فراموش کردن و استرس میگیرن و میرن بیشتر میخونن و نتیجش میشه استرس بیشتر!

توی این چند روز باقیمونده من شخصاً توصیه میکنم تفریحتون رو بیشتر کنید و مطالعه رو رفته رفته کمتر.
هدف از این کار اینه که استرس زیادی وارد نشه بهتون.
البته سرگرمیایی انتخاب نکنید که بیشتر فکرتون رو مشغول کنه! (مثل دیدن فیلم و سریال یا بازی کامپیوتری و ...)
میتونید دوستاتون رو ببینید، تلفنی یا حضوری با کسایی که فکر میکنید بهتون آرامش میدن صحبت کنید، توی پارک قدم بزنید، ورزش کنید و خلاصه هر کاری که فکر میکنید فکرتون رو از کنکور دور میکنه رو انجام بدید.
فکر کردن به کنکور و مثلاً به اینکه رتبه ای که میخواید رو نگیرید و ... در این برهه زمینه مثل زهر میمونه و فقط روحیه‌تون رو تخریب میکنه.
این چند روز رو بیخیال شید، هر کاری که میتونید بکنید که به کنکور فکر نکنید.
حتی سر جلسه هم همینطور، علیرضا چند صفحه پیش حرف جالبی زد، اگه احساس کردید سر جلسه داره فکرتون میره به سمت چیزای مخرب، سریع منحرفش کنید! الکی بخندید، کاشیا رو بشمرید و ...!
سوءبرداشت از حرفام نشه، منظورم این نیست که دیگه بزنید به در بیخیالی و سوالا رو الکی جواب بدید و بیاید بیرون!
دیگه خودتون متوجه شدید چی میخوام بگم.
کنکور بشه واستون مثل یه امتحان ساده دانشگاهی یا حتی از اون ساده تر، مثل بازی 20سوالی.

و برنامه مطالعیتون هم دیگه کاملاً دوره کردن باشه.
هر سوال جدیدی که ببینید و نتونید حل کنید مساوی است با تضعیف روحیه خودتون.
مثلاً بعضیا سوالای سنجش و نصیر و پارسه و ... رو توی این روزا حل میکنن،
صرفنظر از اینکه الان واقعاً این کار نیست، اما ممکنه توی یه سوال یه جیز جدید یاد بگیرید، ولی ناخودآگاه مطمئن باشید یه کم احساس ناامیدی هم میاد سراغتون.
پس برنامه رو بذارید روی دوره کردن. قبلاً یه برنامه پیشنهادی نوشته بودم، نخواستید اون رو اجرا کنید هر جور دوست داشتید عمل کنید اما فقط دوره کنید و نه مطلب جدید!

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من علوم تحقیقات هستم!! بقیه کجا؟؟

راستی،کسی میدونه از درب ورودی تا دانشکده علوم پایش چقدر راه هست؟؟

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما که هممون (کسایی که کنکورمون رو قبلاً دادیم!) سعی میکنیم هر چی لازمه رو بگیم، دیگه بقیش برمیگرده به شما.
تا الان همیشه میگفتیم ثانیه ها رو غنیمت بشمرید و از تفریحتون بزنید و به مطالعه کنکورتون اضافه کنید،
اما باور کنید تا الان هر چی خوندید دیگه توی این دو سه روز از ذهنتون بیرون نمیره (اگه هم بره در عرض 2 3 روز نمیشه برش گردوند!)
و از طرفی توی این دو سه روز هم نمیتونید مطالب جدید و زیادی بخونید.
بعضیا میان همش سوال حل میکنن و میبینن بعضی سوالا رو فراموش کردن و استرس میگیرن و میرن بیشتر میخونن و نتیجش میشه استرس بیشتر!

توی این چند روز باقیمونده من شخصاً توصیه میکنم تفریحتون رو بیشتر کنید و مطالعه رو رفته رفته کمتر.
هدف از این کار اینه که استرس زیادی وارد نشه بهتون.
البته سرگرمیایی انتخاب نکنید که بیشتر فکرتون رو مشغول کنه! (مثل دیدن فیلم و سریال یا بازی کامپیوتری و ...)
میتونید دوستاتون رو ببینید، تلفنی یا حضوری با کسایی که فکر میکنید بهتون آرامش میدن صحبت کنید، توی پارک قدم بزنید، ورزش کنید و خلاصه هر کاری که فکر میکنید فکرتون رو از کنکور دور میکنه رو انجام بدید.
فکر کردن به کنکور و مثلاً به اینکه رتبه ای که میخواید رو نگیرید و ... در این برهه زمینه مثل زهر میمونه و فقط روحیه‌تون رو تخریب میکنه.
این چند روز رو بیخیال شید، هر کاری که میتونید بکنید که به کنکور فکر نکنید.
حتی سر جلسه هم همینطور، علیرضا چند صفحه پیش حرف جالبی زد، اگه احساس کردید سر جلسه داره فکرتون میره به سمت چیزای مخرب، سریع منحرفش کنید! الکی بخندید، کاشیا رو بشمرید و ...!
سوءبرداشت از حرفام نشه، منظورم این نیست که دیگه بزنید به در بیخیالی و سوالا رو الکی جواب بدید و بیاید بیرون!
دیگه خودتون متوجه شدید چی میخوام بگم.
کنکور بشه واستون مثل یه امتحان ساده دانشگاهی یا حتی از اون ساده تر، مثل بازی 20سوالی.

و برنامه مطالعیتون هم دیگه کاملاً دوره کردن باشه.
هر سوال جدیدی که ببینید و نتونید حل کنید مساوی است با تضعیف روحیه خودتون.
مثلاً بعضیا سوالای سنجش و نصیر و پارسه و ... رو توی این روزا حل میکنن،
صرفنظر از اینکه الان واقعاً این کار نیست، اما ممکنه توی یه سوال یه جیز جدید یاد بگیرید، ولی ناخودآگاه مطمئن باشید یه کم احساس ناامیدی هم میاد سراغتون.
پس برنامه رو بذارید روی دوره کردن. قبلاً یه برنامه پیشنهادی نوشته بودم، نخواستید اون رو اجرا کنید هر جور دوست داشتید عمل کنید اما فقط دوره کنید و نه مطلب جدید!
تشکرام تموم شده ممنونم آقا مهران:smile:
شروع فرايند برگزاري آزمون : 14:30بعدازظهرپنجشنبه 92/11/17

خدا خیرت بده داشتم میمردم که نکنه ازمونو بذارن صبح:confused: من هنوز کارتمو نتونستم بگیریم باز ترکیده سایت سنجش
ازصب اصلا ارامش نداشتم بخاطر کارت و روز و ساعت امتحان

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
تشکرام تموم شده ممنونم آقا مهران:smile:

خدا خیرت بده داشتم میمردم که نکنه ازمونو بذارن صبح:confused: من هنوز کارتمو نتونستم بگیریم باز ترکیده سایت سنجش
ازصب اصلا ارامش نداشتم بخاطر کارت و روز و ساعت امتحان
سلام نگران نباشید :D

الان که سایت سنجش سرعتش خوبه

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
من علوم تحقیقات هستم!! بقیه کجا؟؟

راستی،کسی میدونه از درب ورودی تا دانشکده علوم پایش چقدر راه هست؟؟

سلام.
من پیام نور البرز افتادم.
علوم تحقیقات دانشگاه بزرگی نیست. کم راهه. :)

samin_m

کاربر ممتاز
دوستان توی این چندروز حواستون بیشتر ب آب و هوا باشه!!

مواظب هم باشید سرما نخورید!! (گرچه بیرون نرفتن توی این برف زیبا مثل شکنجه میمونه ولی مواظب باشید!) من خودم نیم ساعت بشتر بیرون نرفتم:( برف بازی هم نکردم!!:(

بد موقع ترین برفی بود ک توی زندگیم دیدم!! لذت قدم زدن و برف بازی کردن توی این هوا رو ازم گرفت:mad:

برای اطلاع از وضع هوا هم ب سایت زیر مراجعه کنید

هوا ایران

Joe_Bel

کاربر ممتاز
مثل اینکه بعضی از شهرستان ها رو برای بر گزاری هم انتخاب کردن

من که پارسال 3 و نیم ساعت تو اتوبوس بودم

آخرین ویرایش:

Armin-Z

کاربر ممتاز
منم دانشکده زبان ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران
پارسال که آزمایشی شرکت کردم دانشکده زبان فارسیش بودم، دیده فارسیم خوب نیست زبان خارجیش طلبیده :D

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچها آزمون چند نمره تستیه چند نمره تشریحی ؟ کسی از بارم بندی خبری داره ؟ لطفا اطلاع بدید:thumbsup2:

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خونسرد باش خونسرد باش الان کارتتو بهت میده:Dدارم به خودم روحیه میدم:D

شاید سرعت نتتون پاییه من الان چندتا کارته میگیرم ، پرینترم دارم اگه میخواید مشخصاتتونو بدید کارتتونو بگیرم براتون پست کنم فقط ممکنه چند روزی طول بکشه برسه دستتون :smoke: و به ازمون نرسید .:D

Joe_Bel

کاربر ممتاز
بچها آزمون چند نمره تستیه چند نمره تشریحی ؟ کسی از بارم بندی خبری داره ؟ لطفا اطلاع بدید:thumbsup2:

تستی نداره .... 13 نمره تشریحی .... 7 نمره هم کار در منزل هستش ... [FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید سرعت نتتون پاییه من الان چندتا کارته میگیرم ، پرینترم دارم اگه میخواید مشخصاتتونو بدید کارتتونو بگیرم براتون پست کنم فقط ممکنه چند روزی طول بکشه برسه دستتون :smoke: و به ازمون نرسید .:D

سرعتم بالاس512 ولی فقطهمون صفحه رو وا نمیکنه چرا واقعا:cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا