.V A H I D.
عضو جدید
دریافت کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد 93
http://92.242.195.86/p_kart/index.php/kart_arshd/sar_93igt/kart
http://92.242.195.86/p_kart/index.php/kart_arshd/sar_93igt/kart
آخرین ویرایش:
ما که هممون (کسایی که کنکورمون رو قبلاً دادیم!) سعی میکنیم هر چی لازمه رو بگیم، دیگه بقیش برمیگرده به شما.اقای مهران این روزای اخری اگه توصیه خاصی دارید به دوستان ممنون میشیم بفرمایید؟/
تشکرام تموم شده ممنونم آقا مهرانما که هممون (کسایی که کنکورمون رو قبلاً دادیم!) سعی میکنیم هر چی لازمه رو بگیم، دیگه بقیش برمیگرده به شما.
تا الان همیشه میگفتیم ثانیه ها رو غنیمت بشمرید و از تفریحتون بزنید و به مطالعه کنکورتون اضافه کنید،
اما باور کنید تا الان هر چی خوندید دیگه توی این دو سه روز از ذهنتون بیرون نمیره (اگه هم بره در عرض 2 3 روز نمیشه برش گردوند!)
و از طرفی توی این دو سه روز هم نمیتونید مطالب جدید و زیادی بخونید.
بعضیا میان همش سوال حل میکنن و میبینن بعضی سوالا رو فراموش کردن و استرس میگیرن و میرن بیشتر میخونن و نتیجش میشه استرس بیشتر!
توی این چند روز باقیمونده من شخصاً توصیه میکنم تفریحتون رو بیشتر کنید و مطالعه رو رفته رفته کمتر.
هدف از این کار اینه که استرس زیادی وارد نشه بهتون.
البته سرگرمیایی انتخاب نکنید که بیشتر فکرتون رو مشغول کنه! (مثل دیدن فیلم و سریال یا بازی کامپیوتری و ...)
میتونید دوستاتون رو ببینید، تلفنی یا حضوری با کسایی که فکر میکنید بهتون آرامش میدن صحبت کنید، توی پارک قدم بزنید، ورزش کنید و خلاصه هر کاری که فکر میکنید فکرتون رو از کنکور دور میکنه رو انجام بدید.
فکر کردن به کنکور و مثلاً به اینکه رتبه ای که میخواید رو نگیرید و ... در این برهه زمینه مثل زهر میمونه و فقط روحیهتون رو تخریب میکنه.
این چند روز رو بیخیال شید، هر کاری که میتونید بکنید که به کنکور فکر نکنید.
حتی سر جلسه هم همینطور، علیرضا چند صفحه پیش حرف جالبی زد، اگه احساس کردید سر جلسه داره فکرتون میره به سمت چیزای مخرب، سریع منحرفش کنید! الکی بخندید، کاشیا رو بشمرید و ...!
سوءبرداشت از حرفام نشه، منظورم این نیست که دیگه بزنید به در بیخیالی و سوالا رو الکی جواب بدید و بیاید بیرون!
دیگه خودتون متوجه شدید چی میخوام بگم.
کنکور بشه واستون مثل یه امتحان ساده دانشگاهی یا حتی از اون ساده تر، مثل بازی 20سوالی.
و برنامه مطالعیتون هم دیگه کاملاً دوره کردن باشه.
هر سوال جدیدی که ببینید و نتونید حل کنید مساوی است با تضعیف روحیه خودتون.
مثلاً بعضیا سوالای سنجش و نصیر و پارسه و ... رو توی این روزا حل میکنن،
صرفنظر از اینکه الان واقعاً این کار نیست، اما ممکنه توی یه سوال یه جیز جدید یاد بگیرید، ولی ناخودآگاه مطمئن باشید یه کم احساس ناامیدی هم میاد سراغتون.
پس برنامه رو بذارید روی دوره کردن. قبلاً یه برنامه پیشنهادی نوشته بودم، نخواستید اون رو اجرا کنید هر جور دوست داشتید عمل کنید اما فقط دوره کنید و نه مطلب جدید!
شروع فرايند برگزاري آزمون : 14:30بعدازظهرپنجشنبه 92/11/17
سلام نگران نباشیدتشکرام تموم شده ممنونم آقا مهران
خدا خیرت بده داشتم میمردم که نکنه ازمونو بذارن صبحمن هنوز کارتمو نتونستم بگیریم باز ترکیده سایت سنجش
ازصب اصلا ارامش نداشتم بخاطر کارت و روز و ساعت امتحان
سلام نگران نباشید
الان که سایت سنجش سرعتش خوبه
اگه خیلی نگرانین کارتتون رو بگیرمسلام
با من شوخی داره پس چرا وا نمیشه![]()
من علوم تحقیقات هستم!! بقیه کجا؟؟
راستی،کسی میدونه از درب ورودی تا دانشکده علوم پایش چقدر راه هست؟؟
اگه خیلی نگرانین کارتتون رو بگیرم![]()
از زمان مرحوم دکتر مصدق هم همینجور بوده .چه احمقایی هستن.امتحان اتوماسیون رو هم گذاشتن همون روز برق
نگران نباشد همه چی درست میشهمن هنوز نگرانم واقعا ثبت نام شدم یا نههمه چی باز میشه جز لینک کارت
شادی روح مرحوم دکتر مصدق فاتحه مع الصلواتاز زمان مرحوم دکتر مصدق هم همینجور بوده .
یعنی امتحان اتوماسیون صبحه و برق عصره .![]()
دانشگاه خلیج فارس ( بوشهر )من علوم تحقیقات هستم!! بقیه کجا؟؟ راستی،کسی میدونه از درب ورودی تا دانشکده علوم پایش چقدر راه هست؟؟
جای نگرانی نیست .خونسرد باش خونسرد باش الان کارتتو بهت میدهدارم به خودم روحیه میدم
![]()
خونسرد باش خونسرد باش الان کارتتو بهت میدهدارم به خودم روحیه میدم
![]()
بچها آزمون چند نمره تستیه چند نمره تشریحی ؟ کسی از بارم بندی خبری داره ؟ لطفا اطلاع بدید![]()
مثل اینکه بعضی از شهرستان ها رو برای بر گزاری هم انتخاب کردن![]()
من که پارسال 3 و نیم ساعت تو اتوبوس بودم![]()
خونسرد باش خونسرد باش الان کارتتو بهت میدهدارم به خودم روحیه میدم
![]()
کجا قبول شدی !؟
شاید سرعت نتتون پاییه من الان چندتا کارته میگیرم ، پرینترم دارم اگه میخواید مشخصاتتونو بدید کارتتونو بگیرم براتون پست کنم فقط ممکنه چند روزی طول بکشه برسه دستتونو به ازمون نرسید .
![]()
اینقدر بد بودم ک روم نمیشه بگم شهید مدنی تبریز