گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

javad master

عضو جدید
نمیدونم چرا هر چی پست میزنم دفعه بعدی که میام مینویسه تعداد پست ها یکی!!!!:confused:

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که ثبت نام نشدی!!!! ایشالله از همین الان بشین بخون واسه ازمون سال آینده اونوقت صد در صد دانشگاه صنعتی شریف قبول میشی. پاشو پاشو به انتظار کارت نشین که ثبت نام نشدی شما!! سال دیگه هم وقت ثبت نام دقت کن!

پارسال همین موقع تصمیم گرفتم یه سال دیگه بخونم:Dدیگه از این اشتباها نمیکنم نشده باشم یا خود کشی میکنم یا هم هیچی دیگه کاری از دستم بر نمیاد همون خود کشی میکنم :D

javad master

عضو جدید
دوستان من معدلم رو دو صدم زیاد نوشتم به نظرتون مشکل پیش میاد شانس من کامپیوتر معدلم رو الان که نیگاه کردم دو صدم پایین تر زده؟

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من معدلم رو دو صدم زیاد نوشتم به نظرتون مشکل پیش میاد شانس من کامپیوتر معدلم رو الان که نیگاه کردم دو صدم پایین تر زده؟

اگه تاییده معدل گرفتی و معدلت تو تاییده با چیزی که زدی یکی هست مشکلی پیش نمیاد

ehsan0641

کاربر بیش فعال
پارسال همین موقع تصمیم گرفتم یه سال دیگه بخونم:Dدیگه از این اشتباها نمیکنم نشده باشم یا خود کشی میکنم یا هم هیچی دیگه کاری از دستم بر نمیاد همون خود کشی میکنم :D
شوخی کردم، انشالله هیچ مشکلی نیست و همین هفته پرونده کنکور ما بطور کامل بسته میشه.

Armin-Z

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام به دوستان پر انرژی، چقد شاد و پر انرژی اینجا :w42:
یکم انرژی تو پیام خصوصی برا منم بفرستین :D

میگم دو صدم متفاوته!!!

حتما ویرایش کن، من شنیدم بودن کسایی که حتی به خاطر چند صدم اختلاف، قبولیشون رو باطل کردن!!!

controlqueen

عضو جدید
سلام بجه ها؛ميكم من معدلموتاآخرترم6زدم حالاحتمابايدعوضش كنم؟يعني معدل ترم بيش كه 7بودم روهم رو معدل كل حساب كنم بعدعوضش كنم؟آخه اين جه فيلميه اه

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دلم جوجه میخواد :D

کارتهارو دزد زده از آقای توکلی :D تو کیفش بوده دزدیدن ازش :D

عرفان _ مسي حيا كن, جوجه ها رو رها كن !!

عصر 5شنبه مراسم جوجه خرونه:D

هرچی میکشیم هرچی زجر کشیدیم تو بهترین روزای عمرموناز دست این آقای توکلیه:D ما پیر شدیم اون ماشالا چقد خوب مونده:biggrin:

اه وااااه!! خااهر!! مرسام جوجه خورنه يعني جه!! خو يه جي ديكه بخوورين! دهع!!

الان كه بيشتر فكرشو ميكنم ,من اون شب ,خواب جوجه نديدم, خواب كركدن ديدم!! يا شايدم شغال بود !! دقيق يادم نيست, مبهم بود !!
بعدشم,اين سنجش عادتشه! ياد بكيريد حرف سنجشو باور نكين!! كلا زمانشون, با ما تاخير داره!!

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

حتما ویرایش کن، من شنیدم بودن کسایی که حتی به خاطر چند صدم اختلاف، قبولیشون رو باطل کردن!!!

نه بابا, من خودم بودم موقع ثبت نام يه بنده ي خدايي, اختلاف داشت معدلش, ولي جيزي نشد, اه واه ! مكه الكيه,حاصل يه عمر زحمتشو ,برا جند صدم باطل كنن!

ولي خو كار از محكم كاري عيب نميكنه,مي توني ويرايش كن, نشد هم به اعصابت مسلط باش, موقع ثبتنام ,هماهنك كن بيام,بزنم شل و بلشون كنم!! :D

بابک منافی

اخراجی موقت

خودکشی اونم واسه کنکور دیگه ازین حرفا نزن:mad: همگی قبولیم و کنکور آخر زندگی نیست .

Armin-Z

کاربر ممتاز
آره دیگه مجانیه :دی
ندیدی کارمندای سنجش نیستن . رفتن انرژی بگیرن دیگه :biggrin:
ااا پس بگو ما رو سرمون رو به کنکور گرم کردن خودشون از این چیز میزا بگیرن :D
پس ما هم مرور و ول کنیم بریم به صف ها بپیوندیم :D

میگم چطوری باید ویرایش کنم کسی میدونه ؟

فک کنم کارت که بیاد یه صفحه برای ویرایش میذارن

rezaei.sp

عضو جدید
کجا میدن از اینا؟! مجانیه؟! :D

فک کنم فقط به متاهلا می دن شامل ما که نمیشه:cool:

دست به کار شید دیگه :biggrin: زود متاهل شید سبد انرژی بگیرید :biggrin:

سبد کالا ...
بابا شماها که وضتون خوبه که . هر کدوم 20 تا کتاب خریدین . سبد رو بزارین واسه بقیه مردم که نیاز دارن . .:w18:
در ضمن ....
هرکی حقوق ماهیانه اش بیشتر از 500 هزار تومن باشه بهش نمیدن ها ...:w24:
از الان اگه دنبال استخدام هستید برید یه جا که حقوق 300 هزار تومنی بگیرید . بعد سبد کالا تعلغ میگیره . :thumbsup2:

controlqueen

عضو جدید
بجه هابي زحمت هروقت اومداعلام كنيد‏!‏ كه اينهمه صب رفتم كافي نت نيومده بود:‏(‏

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
میگم چطوری باید ویرایش کنم کسی میدونه ؟

فكر كنم وقتش تموم شده!! دوهفته بعد از ثبت نام وقت همجين كاري بود!!

نترس بابا ,خيالي نست, جناب مسي هم بعد از كنكور بمب ميسازه!! مسلح ميري براي ثبت نام!

فكرش هم بكني,ميبيني منطقي نيست باطل كنن, مكر اختلاف زياد باشه!! دو صدم كه اين حرفا نداره!

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سبد کالا ...
بابا شماها که وضتون خوبه که . هر کدوم 20 تا کتاب خریدین . سبد رو بزارین واسه بقیه مردم که نیاز دارن . .:w18:
در ضمن ....
هرکی حقوق ماهیانه اش بیشتر از 500 هزار تومن باشه بهش نمیدن ها ...:w24:
از الان اگه دنبال استخدام هستید برید یه جا که حقوق 300 هزار تومنی بگیرید . بعد سبد کالا تعلغ میگیره . :thumbsup2:

499 هزار تومن هم میشه :D
اوه اوه کی میخواد پول کتابارو پس بده :biggrin:

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
فكر كنم وقتش تموم شده!! دوهفته بعد از ثبت نام وقت همجين كاري بود!!

نترس بابا ,خيالي نست, جناب مسي هم بعد از كنكور بمب ميسازه!! مسلح ميري براي ثبت نام!

فكرش هم بكني,ميبيني منطقي نيست باطل كنن, مكر اختلاف زياد باشه!! دو صدم كه اين حرفا نداره!

کارت بیاد میشه ویرایش کرد :D

samin_m

کاربر ممتاز

خصوصی؟؟هه هه

الله اکبر!!!!!!!!!!!! بگم منکرات بیاد جمعت کنه؟؟!!!!هه هه

دم کنکوری پیشنهادای عجیب غریب میدیا!!هه هه

لطف هرچیزی ب دست جمعیشه!! تک خوری خوب نیس!!:D

درکل گفتم ک در جریان باشی،تک خوری نکن،دست مارم بگیر!!:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:هه هه (ماروهم ببر خصوصی 5-6تایی خصوصی دور هم جمع شیم!!هه هه)

پارسال همین موقع تصمیم گرفتم یه سال دیگه بخونم:dدیگه از این اشتباها نمیکنم نشده باشم یا خود کشی میکنم یا هم هیچی دیگه کاری از دستم بر نمیاد همون خود کشی میکنم :d

ایشالا ک قبول میشی! نشدی هم فدای سرت!!

دور از جون،بجای خود کشی بیا با عرفان و بچه ها یه گروهک تروریستی تشکیل میدیم،یه سری رو نابود میکنیم!!!هه هه

حتما پیگیری کن و درستش کن!

.

خودمونیما.. دوستان دل پری داشتن!! مستعد اسپم بودن! رو نمیکردن!!هه هه
من اگ میدونستم زورتر یه تاپیک میزدم ب اسم : اسپم های شب کنکور بچه هایی ک دل پری دارن!!هه هه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا