چند سال پیش یکی میگفت چند نفر مهندس شیمی رفته اند تکنولوژی جی تی ال را از پژوهشگاه صنعت نفت قرار داد بسته اند و از طریق یک شرکت خارجی به خود شرکتهای نفتی ایرانی با چند میلیارد مبلغ بالاتر فروخته اند
توی صنعت نفت از این قیمتهای نجومی و پرت و خنده دار زیاده
در حد اقل ترین حالت این شرکت میتونه با کمک تیم پروژه های پژوهشی شرکتهای وزارت نفت را انجام بده شاید پول زیادی ندن برای هر پروژه ممکنه ده بیست میلیون یا شایده پنجاه شصت میلیون بدن
ولی باهاش میشه حقوق کل تیم شرکت را تامین کرد در اصل نوعی استخدام غیر مستقیم که اعضای تیم خود مختار هستند و اقا بالا سر ندارند.
البته این حالت در بدترین و کساد ترین حالت هست ولی اگر خوب توانمندی را نشان بدهیم میشه خیلی کارهای بهتر کرد
تمام دنیا قبول دارند که مهندسین شیمی ایران در دنیا تک هستند چون ایران یکصد سال هست نفت داره و پالایشگاه آبادان وقتی تاسیس میشد بزرگترنی پالایشگاه جهان بود در حالی که کشورهای عربی مانند همین عربستان و امارات داشتند سوسمار میخوردند.
فقط ایرانیها عیبشون اینه که از کارهای بزرگ میترسند از مکاتبه و مذاکره با افراد بزرگ میترسند از ایمیل زدن و دعوت به اسپانسر کردن شرکتهائی مانند شل میترسند!
من بهتون قول میدم اگر کارتون خوب باشه حد اقل کم کم میتونم شما را ببرم توی جلسه تصمیم گیران اول نفت کشور مثل کمیسیون انرژی مجلس ، رئیس جمهوری ، وزیر نفت و ...
البته اینها کوچکتر از ان هستند مهندسین شیمی خودشان را باور ندارند، اگر خوب خودشانن را اثبات کنند شرکتهای بین المللی نفتی حتی حاضرند بلیط رفت و برگشتشان را از همین داخل ایران
پرداخت کنند و از انها دعوت کنند...
اکثر مهندسین شیمی داخل ایران وقتی برای مصاحبه به یک شرکت زپرتی میروند دست و پایشان را گم میکنند.
در حالی که انها به جز یک مشت پول که اکثرا باد آورده است هیچی ندارند.
مهندس شیمی خوب از دانش خود بتواند استفاده کند میتواند در یک پالایشگاه در حال کار صدها میلیارد تومان خلق پول بکند
و یا در طراحی یک پالایشگاه صدها میلیارد تومان صرفه جوئی در سرمایه گذاری بکند.
فقط با یک بهینه سازی یا انتخاب تکنولوژی از روی مقالات علمی و فنی و پتنت ها...
من برای این حرکت اگر تصمیمتان جدی باشد حاضرم
1- یک دفتر شیک و تر تمیز با اتاق کنفرانس ما بین دانشگاههای امیر کبیر و دانشگاه تهران و دانشگاه شریف توی خیابان انقلاب در اختیار تیم برای جلسات میگذارم.
2- هزینه های طراحی و راه اندازی سایت اینترنتی و کارت ویزیت و آرم و کاتالوگ و بروشور و غیره را به عهده میگیرم.
3- کلیه هزینه های ثبت و تاسیس شرکت را به عهده میگیرم.
4- کلیه هزینه های اخذ مجوز فعالیت مهندسین مشاور از وزارت خانه های دولتی را به عهده میگیرم.
5- احتمالا یک سوله صنعتی اطراف تهران هم بتوانم جور کنم (قول نمیدم)
6- وام بانکی هر چقدر نیاز باشه خودم طرح توجیهی و پیگیری هایش را انجام میدم اگر تیم جدیت داشته باشند.
بقیه کارها با شما هر کسی هر چقدر وسط گذاشت سهم از شرکت بر میداره
هر کسی توی این شرکت کار کرد و شرکت به سود رسید از در امد شرکت حقوق برمیداره و بقیه سود بین سهامداران براساس سرمایه ای که گذاشته اند تقسیم میشه
اگر شرکت سود نداد هم که مهم نیست یه سری هزینه گذاشته ایم و یه چیزی یاد گرفته ایم.
کارهائی که این شرکت میتواند انجام بدهد (البته بعد از اخذ مجوزها):
1- ارائه مشاوره به تمامی پالایشگاهها و پتروشیمی ها و صنایع بزرگ مانند ذوب آهن و فولاد و سیمان و نیروگاهها و صنایع غذائی و داروئی و شیمیائی و غیره ... در داخل و خارج از ایران
2- برگزاری سمینارها و کنفرانسها و همایشها و کارگاههای آموزشی
3- برگزاری دوره های آموزشی تخصصی کوتاه مدت
4- طراحی و شبیه سازی انواع کارخانجات و صنایع مربوط به مهندسی شیمی
5- نظارت بر اجرای کلیه طرح ها و کارخانجات و پالایشگاهها و پتروشیمیها
6- انجام مطالعات و تحقیق و پژوهش و اخذ پروژه از تمامی شرکتهای دولتی و خصوصی و پالایشگاهها و پتروشیمی ها
و خیلی چیزهای دیگه که این شرکت اگر تاسیس بشه میتونه انجام بده...
7- اخذ نمایندگی از شرکتهای صاحب لیسانس بین المللی و شرکتهای بزرگ نفتی و پتروشیمی و غیره ....
8- ارائه مشاوره در زمینه مکانیزم توسعه پاک
9- ارائه مشاوره در زمینه تامین تجهیزات و انتخاب تجهیزات مانند شیرها و پمپها و غیره
10- تهیه و تدوین استانداردهای مربوط به مهندسی شیمی مانند استانداردهای پالایشگاهی و پتروشیمی
11- ترجمه و انتشار کتاب و مقاله در داخل و خارج از کشور
12- انتشار نشریات تخصصی
13- تولید نرم افزارهای تخصصی
14- تولید فیلمهای آموزشی از نرم افزارها و رشته مهندسی شیمی
حالا خودتون به درون خودتون مراجعه کنین ببینین میتوانید در یکی از این زمینه ها کار پیدا کنید یا نه
نه سرمایه میخواد و نه ترسی داره فقط یه کم بخار میخواد که از نیروگاههای بخار میشه خریداری کرد![]()
من با تمام وجود اعلام آمادگی میکنم...........هستم تا آخرش
اگه کاره تخصصی مهمی هم از دستم بر نیاد میتونم یه آبدارچی خوب واستون باشم......

به آبدارچی حتما نیاز پیدا میکنید رکنه اصلیه

؟
.... بابا تا ذوقمون كور نشده بياييد ديگه خوووو!!!!!!