ببخشید اگر به کاربران فعال و مدیران بی ادبی نمیشه میخوام عرض کنم
توی این باشگاه توی وجوداکثر کاربران بخار نیست
پیشنهاد میکنم یک نیروگاه بخار بزنیم
این از پیشنهاد اول
دوم اینکه گلایه دارم از محضر مبارک دوستان معظم له که ما چند سال پیش چند پروژه را دنبال میکردیم و عده ای امدند با خرابکاری جو بحث را خراب کردند و ان انگیزه و شور و هیجان خوابید
بگردید میبینید که تاپیکها از جمله طراحی پالایشگاه نفت، طراحی پالایشگاه گاز ، طراحی کارخانه تولید الیاف کربن با نام تاپیک طراحی یک واحد صنعتی، و دهها تاپیک که الان داره خاک میخوره
چند تاپیک هم من اوائل که صفر کیلومتر بودم چند سال پیش ایجاد کردم از جمله طراحی سوپر کامپیوتر شبیه سازی فرایندهای شیمیائی و یا طراحی واحدهای نیروگاه هسته ای با تولید هیدروژن به جای برق
طراحی پالایشگاه بیو تکنولوژی و غیره که جزء طرح های درجه اول جهان هست ولی مدیران امدند تک تک تاپیکها را پاک کردند و یا انها را در تاپیکهای پرسش و پاسخ ادغام کردند و تاپیک جمع اوری شد.
این رفتارهای دیکتاتور گونه و احمدی نژاد گونه باعث شد که فرایند فعالیت به مرور زمان به قهقرا گرائیده شد(عجب اصطلاحات خفنی!

)
حالا در دوره دولت امید و رحمت و برکت و سال مدیریت جهادی

پیشنهاد میکنم فرهنگ همکاری و تیمی را برای جهاد اقتصادی به کار بندیم و تلاش کنیم و قول بدهیم یکدیگر را تخریب نکنیم.
و اما در مورد کار تجربه زندگی به من نشان داده که هر چقدر بخواهیم نرم افزار را از روی راهنما یا کتاب یا فیلم یاد بگیریم دو روز دیگه فراموش میکنیم
در هنگام استخدام هم اگر همه را کامل توضیح بدهیم کمتر از دو امتیاز از بیست امتیاز به ما نمیدهند.
اما وقتی یک پروژه تحقیقاتی یا پژوهشی یا مهندسی را و لو آزمایشی بدون نتیجه بخواهیم کار کنیم این پروژه دانش و تجربه و تخصص ما را در ابعاد مختلف رشد و تربیت میکند
و ان وقت ما در رزومه و سوابق خود این پروژه را میتوانیم با 18 امتیاز استخدامی به شرکت استخدام کننده ارائه بدهیم.
اکثر شرکتها هنگام استخدام از تجارب میپرسند نه از دانش و تخصص،
مگر اینکه بخواهند بز خرید کنند و چندر قاز حقوق کم پرداخت کنند و از من و شما به اندازه چند ادم کار مفت بکشند که در این صورت اصلا به رزومه و سوابق اهمیت نمیدهند یه کمی اطلاعات علمی بلد باشیم و قانع باشیم سریع استخدام میکنند و دائم توی سرما میزنند تا حقوق مان را کسر کنند بریزند جیب خودشان.
از طرف دیگر انجام یک پروژه این مزیت را دارد که به جای استخدام بتوانید کار بگیرید و پیمانکار بشوید.
مهندسین عمران و معماری حق امضاء دارند و نقشه های ساختمان را امضاء و تایید و نظارت میکنند.
یک مهندس با تجربه شیمی میتواند نقشه های ساخت پالایشگاه و پتروشیمی کارخانه سیمان ذوب اهن و مجتمع های بزرگ را امضاء و نظارت کند و به اندازه صدها شرکت دستمزد بگیرد.
مدیران شرکتهای بزرگ در صورتی به یک مهندس شیمی این اختیار را میدهند که سوابق و تجربه های کافی داشته باشد.
حالا فرض کنیم امور مهندسی و طراحی یک کارخانه و مجتمع پالایشگاهی دو میلیارد باشد باز هر چقدر بخواهند توی سر مال بزنند و بز خری کنند حد اقل چند صد میلیون را خواهند داد
که برای یک مهندس شیمی چنین پولی کم نیست.
اینها تجربه های بنده بود. که در طول سالها در جامعه دیده ام
بنابر این پیشنهاد میکنم به جای اینکه کاربران بیایند در تالارهای این سایت وقت شان را که از قدیم گفته اند وقت طلا است با جوک گفتن و تلف کردن برای هیچ و پوچ دور بریزند.
این طلاهای عمرشان را جمع کنند روی هم بگذارند توی همین سایت با وقت شان و دانش شان یک خزانه طلائی با نام تجربه یک پروزه طراحی فنی مهندسی را کسب کنند.
تا فردا بتوانند این طلا را به مرحله نقد کردن برسانند.
وقتی در این سایت شما یک طرحی را انجام میدهید و ثبت میشود از گوشه کنار جهان این مطالب و نوشتارها را میبینند.
و فردا ناگهان میبینید مدیر عامل شرکت اکسون موبیل امریکا امد به دست و پایتان افتاد که تو رو خدا بیا برای من کار کن
بد میگم عاغا سامان و عاغا پوریا بگویند بت میگی!
موفق باشید.