گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
برای همین اول از همه میگم اینجا فعلا هیچ پولی رد و بدل نمیشه!!!

میدونم احتمالا کسی توی پیام خصوصی بهتون گفته که مواظب باشین کلاهبرداری نکنند!
منم اصرارمیکنم
توی پستهای قبلی گفتم کسی به کسی پول نمیده پول هر کسی دست خودشه
من از کسی پولی نخواستم فکر کنم سوء تفاهم شد.

شرایط من جوری هست که هر لحظه ممکنه دیگه نتونم به این بحث ادامه بدم
فعلا سرم خلوته و به اینجا سر میزنم
و در ضمن آقا سامان گفت که بیام اینجا توی بحث شرکت کنم
و گرنه من از چند سال پیش این بحثها را توبه کرده بودم.

در هر حال من همین دور و برها در خدمت تان هستم تا حدی که از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم

دوست دارم همه تان پیشرفت بکنید و به بالاترینها که لیاقتش را دارید برسید
اما گاهی اصرار به کمک کردن باعث میشه مردم فکر کنند چه نقشه ای داره !

در هر حال من منتظر تصمیم شماها هستم هر وقت راهنمائی کمکی خواستین در خدمت البته تا زمانی که بتونم وقت بزارم.

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند سال پیش یکی میگفت چند نفر مهندس شیمی رفته اند تکنولوژی جی تی ال را از پژوهشگاه صنعت نفت قرار داد بسته اند و از طریق یک شرکت خارجی به خود شرکتهای نفتی ایرانی با چند میلیارد مبلغ بالاتر فروخته اند

توی صنعت نفت از این قیمتهای نجومی و پرت و خنده دار زیاده

در حد اقل ترین حالت این شرکت میتونه با کمک تیم پروژه های پژوهشی شرکتهای وزارت نفت را انجام بده شاید پول زیادی ندن برای هر پروژه ممکنه ده بیست میلیون یا شایده پنجاه شصت میلیون بدن
ولی باهاش میشه حقوق کل تیم شرکت را تامین کرد در اصل نوعی استخدام غیر مستقیم که اعضای تیم خود مختار هستند و اقا بالا سر ندارند.
البته این حالت در بدترین و کساد ترین حالت هست ولی اگر خوب توانمندی را نشان بدهیم میشه خیلی کارهای بهتر کرد
تمام دنیا قبول دارند که مهندسین شیمی ایران در دنیا تک هستند چون ایران یکصد سال هست نفت داره و پالایشگاه آبادان وقتی تاسیس میشد بزرگترنی پالایشگاه جهان بود در حالی که کشورهای عربی مانند همین عربستان و امارات داشتند سوسمار میخوردند.

فقط ایرانیها عیبشون اینه که از کارهای بزرگ میترسند از مکاتبه و مذاکره با افراد بزرگ میترسند از ایمیل زدن و دعوت به اسپانسر کردن شرکتهائی مانند شل میترسند!

من بهتون قول میدم اگر کارتون خوب باشه حد اقل کم کم میتونم شما را ببرم توی جلسه تصمیم گیران اول نفت کشور مثل کمیسیون انرژی مجلس ، رئیس جمهوری ، وزیر نفت و ...

البته اینها کوچکتر از ان هستند مهندسین شیمی خودشان را باور ندارند، اگر خوب خودشانن را اثبات کنند شرکتهای بین المللی نفتی حتی حاضرند بلیط رفت و برگشتشان را از همین داخل ایران
پرداخت کنند و از انها دعوت کنند...
اکثر مهندسین شیمی داخل ایران وقتی برای مصاحبه به یک شرکت زپرتی میروند دست و پایشان را گم میکنند.
در حالی که انها به جز یک مشت پول که اکثرا باد آورده است هیچی ندارند.
مهندس شیمی خوب از دانش خود بتواند استفاده کند میتواند در یک پالایشگاه در حال کار صدها میلیارد تومان خلق پول بکند
و یا در طراحی یک پالایشگاه صدها میلیارد تومان صرفه جوئی در سرمایه گذاری بکند.
فقط با یک بهینه سازی یا انتخاب تکنولوژی از روی مقالات علمی و فنی و پتنت ها...

من برای این حرکت اگر تصمیمتان جدی باشد حاضرم

1- یک دفتر شیک و تر تمیز با اتاق کنفرانس ما بین دانشگاههای امیر کبیر و دانشگاه تهران و دانشگاه شریف توی خیابان انقلاب در اختیار تیم برای جلسات میگذارم.
2- هزینه های طراحی و راه اندازی سایت اینترنتی و کارت ویزیت و آرم و کاتالوگ و بروشور و غیره را به عهده میگیرم.
3- کلیه هزینه های ثبت و تاسیس شرکت را به عهده میگیرم.
4- کلیه هزینه های اخذ مجوز فعالیت مهندسین مشاور از وزارت خانه های دولتی را به عهده میگیرم.
5- احتمالا یک سوله صنعتی اطراف تهران هم بتوانم جور کنم (قول نمیدم)
6- وام بانکی هر چقدر نیاز باشه خودم طرح توجیهی و پیگیری هایش را انجام میدم اگر تیم جدیت داشته باشند.

بقیه کارها با شما هر کسی هر چقدر وسط گذاشت سهم از شرکت بر میداره
هر کسی توی این شرکت کار کرد و شرکت به سود رسید از در امد شرکت حقوق برمیداره و بقیه سود بین سهامداران براساس سرمایه ای که گذاشته اند تقسیم میشه
اگر شرکت سود نداد هم که مهم نیست یه سری هزینه گذاشته ایم و یه چیزی یاد گرفته ایم.

کارهائی که این شرکت میتواند انجام بدهد (البته بعد از اخذ مجوزها):

1- ارائه مشاوره به تمامی پالایشگاهها و پتروشیمی ها و صنایع بزرگ مانند ذوب آهن و فولاد و سیمان و نیروگاهها و صنایع غذائی و داروئی و شیمیائی و غیره ... در داخل و خارج از ایران
2- برگزاری سمینارها و کنفرانسها و همایشها و کارگاههای آموزشی
3- برگزاری دوره های آموزشی تخصصی کوتاه مدت
4- طراحی و شبیه سازی انواع کارخانجات و صنایع مربوط به مهندسی شیمی
5- نظارت بر اجرای کلیه طرح ها و کارخانجات و پالایشگاهها و پتروشیمیها
6- انجام مطالعات و تحقیق و پژوهش و اخذ پروژه از تمامی شرکتهای دولتی و خصوصی و پالایشگاهها و پتروشیمی ها
و خیلی چیزهای دیگه که این شرکت اگر تاسیس بشه میتونه انجام بده...
7- اخذ نمایندگی از شرکتهای صاحب لیسانس بین المللی و شرکتهای بزرگ نفتی و پتروشیمی و غیره ....
8- ارائه مشاوره در زمینه مکانیزم توسعه پاک
9- ارائه مشاوره در زمینه تامین تجهیزات و انتخاب تجهیزات مانند شیرها و پمپها و غیره
10- تهیه و تدوین استانداردهای مربوط به مهندسی شیمی مانند استانداردهای پالایشگاهی و پتروشیمی
11- ترجمه و انتشار کتاب و مقاله در داخل و خارج از کشور
12- انتشار نشریات تخصصی
13- تولید نرم افزارهای تخصصی
14- تولید فیلمهای آموزشی از نرم افزارها و رشته مهندسی شیمی

حالا خودتون به درون خودتون مراجعه کنین ببینین میتوانید در یکی از این زمینه ها کار پیدا کنید یا نه
نه سرمایه میخواد و نه ترسی داره فقط یه کم بخار میخواد که از نیروگاههای بخار میشه خریداری کرد :D

من با تمام وجود اعلام آمادگی میکنم...........هستم تا آخرش
اگه کاره تخصصی مهمی هم از دستم بر نیاد میتونم یه آبدارچی خوب واستون باشم......:D
به آبدارچی حتما نیاز پیدا میکنید رکنه اصلیه:D

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
منم اصرارمیکنم

در هر حال من همین دور و برها در خدمت تان هستم تا حدی که از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم

در هر حال من منتظر تصمیم شماها هستم هر وقت راهنمائی کمکی خواستین در خدمت البته تا زمانی که بتونم وقت بزارم.
کسی چنین پیامی به بنده نداده .. ولی اینجا قوانینی داره که یکی از اونها همین هست . قراره توی این باشگاه تنها در مورد مباحث علمی بحث بشه.
من حس می کنم برای شما هم سوء تفاهمی پیش اومده .. بنده کاملا شما رو قبول دارم و اطلاعات شما رو واقعا مورد ستایش قرار میدم ..
ولی همون طور که گفتم برای اینکه کار گروهی خوب پیش بره باید اطلاعات همه بچه ها بالا بره .. خودم به شخصه دوست دارم خیلی راجب این مسائل باشا گفتگو کنم .. ولی فعلا در روز وقت کمی دارم که بیام باشگاه و یکم زمان می بره تا تاپیک های دیگه رو مطالعه کنم . برای همین گفتم مدتی رو صبر کنیم تا من و دیگر دوستانی که می خوان توی اسن موضوع سهیم باشن یکم تلاش کنن و اطلاعات اولیه رو بدست بیارن.
الان در حال حاظر همون طور که از بحث ها مشخصه تنها شما هستید که نظر اساسی می دهید و دیگر دوستان تنها نظر بله و یا خیر میدن . که اینطور اصلا خوب نیست ..

برای همین اول از همه اگر برای شما دلخوری پیش امده معذرت می خواهم .. و اینکه من به عنوان یک کاربر عادی خیلی خوشحال میشم که در اینده نیز شاهد فعالیت شما باشم. و از اطلاعات نابی که دارید استفاده کنم.

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من با تمام وجود اعلام آمادگی میکنم...........هستم تا آخرش
اگه کاره تخصصی مهمی هم از دستم بر نیاد میتونم یه آبدارچی خوب واستون باشم......:D
به آبدارچی حتما نیاز پیدا میکنید رکنه اصلیه:D

شرکتی که من پیشنهاد دادم یه شرکتی مثل این شرکت هست برید به سایتش سر بزنید

http://www.npc-rt.ir

چند مهندس شیمی با نفری امکانات ساده مثل کامپیوتر و چند کتاب و چند سی دی نرم افزار میتوانند یه شرکتی مشابه اون شرکت را تاسیس کنند
من الان امکان تامین دفتر و امکانات اداری در مرکز تهران نزدیک دانشگاههای مادر ایران را دارم
فردا نمیدونم بتوانم این امکانات را در اختیارتان قرار بدهم یا نه

من اهل پول و پولکی نیستم و گرنه همین مشاوره و راهنمائی هائی که میکنم اگر قرار بود قیمت گذاری بشه دهها میلیون تومن حق مشاوره اش بود
من از این سایت خیلی چیزها یاد گرفته ام و زکات علم نشر ان است و چیزهائی که از جاهای دیگه یاد گرفته ام را دوست دارم یاد بدهم
تجربه بهم ثابت کرده هر چقدر بیشتر به دیگران یاد میدم خودم چند برابرش را یاد میگیرم. و این به نفع خودم هست.
نود درصد اطلاعاتی که دارم را با رایگان به دیگران یاد دادن یاد گرفته ام.

در هر حال آرزوی موفقیت میکنم برای همه تان
موفق باشید

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مهندس جینگیلبرت من از اشتياق شما و حضورتون توي باشگاه واقعا خوشحالم و اميدوارم كه بتونيم يه روزي اين برنامه هاي شما رو عملي كنيم ولي مهندس pouriatiz هم درست ميگن راستش يكيش خود من انگيزه و انرژي فوق العاده اي دارم ولي نميدونم بايد چيكار كنم دقيق و يه جورايي دارم از صفر شروع ميكنم چون تازه فقط درساي دانشگاهيمو خوب ياد گرفتم اگه شما لطف كنين چندتا تاپيك كه فكر مي كنيد مي تونه به ما كمك كنه كه ما هم بتونيم با شما همكاري كنيم راه بندازين عاليييييييييه مثل همون طراحي پالايشگاه و ...
خوده من اگه يه ديد كلي از طراحي يه پالايشگاه داشته باشم و پايه علميم از طريق تاپيك و... قوي بشه حاضرم در حد توانم سرمايه گذاري مالي هم داشته باشم
( ممنون بچه ها كه امسال و اينقدر با انگيزه شروع كردين ايشاا... كه تا آخرش همين طور پيش بريم و تا آخر امسال يه مهندس شيمي توپ بشيم و به قول جناب جینگیلبرت اسم بچه هاي ميم شيمي باشگاه تا پيش كله گنده هام برسه:D)

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم آقا پوریا دیدی گفتم تاپیک گفتگو بازهم فعال میشه برنامه هایی هست براش ............
بیا ببین بچه ها دارن چه استقبالی میکنن...........
باید جنب جوش بچه ها و دوستان رو زیاد تر کینم تا تالار زنده بشه و جونی دوباره بگیره
جناب جینگیلبرت عزیزم که خدا خیرشون بده شدن مدیر و طراح نیروگاه
بچه ها بخارشون داره میزنه بالا:D

P O U R I A

مدیر تالار
شرکتی که من پیشنهاد دادم یه شرکتی مثل این شرکت هست برید به سایتش سر بزنید

http://www.npc-rt.ir

چند مهندس شیمی با نفری امکانات ساده مثل کامپیوتر و چند کتاب و چند سی دی نرم افزار میتوانند یه شرکتی مشابه اون شرکت را تاسیس کنند
من الان امکان تامین دفتر و امکانات اداری در مرکز تهران نزدیک دانشگاههای مادر ایران را دارم
فردا نمیدونم بتوانم این امکانات را در اختیارتان قرار بدهم یا نه

من اهل پول و پولکی نیستم و گرنه همین مشاوره و راهنمائی هائی که میکنم اگر قرار بود قیمت گذاری بشه دهها میلیون تومن حق مشاوره اش بود
من از این سایت خیلی چیزها یاد گرفته ام و زکات علم نشر ان است و چیزهائی که از جاهای دیگه یاد گرفته ام را دوست دارم یاد بدهم
تجربه بهم ثابت کرده هر چقدر بیشتر به دیگران یاد میدم خودم چند برابرش را یاد میگیرم. و این به نفع خودم هست.
نود درصد اطلاعاتی که دارم را با رایگان به دیگران یاد دادن یاد گرفته ام.

در هر حال آرزوی موفقیت میکنم برای همه تان
موفق باشید
این سایتی که گفتید که سایت شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمیه !! این شرکت به نظر من شرکت خیلی بزرگیه !! من کارآموزی کارشناسیم رو در واحد اراک همین شرکت گذروندم. خیلی هم اطلاعاتم رو بالا برد .. واقعا جای خوبی بود .. بیشتر افرادی که اونجا کار می کردن اطلاعات بالایی داشتن ! ولی درسته .. توی اون شرکت چندتا مهندس بودن که طراحی می کردن و بعدشم کارشون رو در مقیاس پایلت می ساختن و ازمایش می کردن ! واقعا کارشون برام جالب بود.
جدا از مهندساش کسایی که کارهای اجرایی رو انجام می دادن به نظرم واقعا اطلاعات پایینی داشتن .. بجر چند نفری که فوق العاده تحسینشون می کردم و اطلاعات بالایی در مورد همچی داشتن!

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم اصرارمیکنم

ممنون از آقا سامان كه از شما دعوت كردن يك دنياااااااااااااااااااا:D
اولين راهنمايي كه من شما ميخوام اينه كه منه مهندسه شيميه بدون تجربه ي كاري، طراحي و... الان بايد چيكار كنم كه همينجوري كه شما ميگي بشم و بتونم قاطعانه به شما بگم عاقا من هستم تا آخرش ...:)؟

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی چنین پیامی به بنده نداده .. ولی اینجا قوانینی داره که یکی از اونها همین هست . قراره توی این باشگاه تنها در مورد مباحث علمی بحث بشه.
من حس می کنم برای شما هم سوء تفاهمی پیش اومده .. بنده کاملا شما رو قبول دارم و اطلاعات شما رو واقعا مورد ستایش قرار میدم ..
ولی همون طور که گفتم برای اینکه کار گروهی خوب پیش بره باید اطلاعات همه بچه ها بالا بره .. خودم به شخصه دوست دارم خیلی راجب این مسائل باشا گفتگو کنم .. ولی فعلا در روز وقت کمی دارم که بیام باشگاه و یکم زمان می بره تا تاپیک های دیگه رو مطالعه کنم . برای همین گفتم مدتی رو صبر کنیم تا من و دیگر دوستانی که می خوان توی اسن موضوع سهیم باشن یکم تلاش کنن و اطلاعات اولیه رو بدست بیارن.
الان در حال حاظر همون طور که از بحث ها مشخصه تنها شما هستید که نظر اساسی می دهید و دیگر دوستان تنها نظر بله و یا خیر میدن . که اینطور اصلا خوب نیست ..
برای همین اول از همه اگر برای شما دلخوری پیش امده معذرت می خواهم .. و اینکه من به عنوان یک کاربر عادی خیلی خوشحال میشم که در اینده نیز شاهد فعالیت شما باشم. و از اطلاعات نابی که دارید استفاده کنم.

هر جور صلاح میدانید من در خدمتم

مهندس جینگیلبرت من از اشتياق شما و حضورتون توي باشگاه واقعا خوشحالم و اميدوارم كه بتونيم يه روزي اين برنامه هاي شما رو عملي كنيم ولي مهندس pouriatiz هم درست ميگن راستش يكيش خود من انگيزه و انرژي فوق العاده اي دارم ولي نميدونم بايد چيكار كنم دقيق و يه جورايي دارم از صفر شروع ميكنم چون تازه فقط درساي دانشگاهيمو خوب ياد گرفتم اگه شما لطف كنين چندتا تاپيك كه فكر مي كنيد مي تونه به ما كمك كنه كه ما هم بتونيم با شما همكاري كنيم راه بندازين عاليييييييييه مثل همون طراحي پالايشگاه و ...
خوده من اگه يه ديد كلي از طراحي يه پالايشگاه داشته باشم و پايه علميم از طريق تاپيك و... قوي بشه حاضرم در حد توانم سرمايه گذاري مالي هم داشته باشم
( ممنون بچه ها كه امسال و اينقدر با انگيزه شروع كردين ايشاا... كه تا آخرش همين طور پيش بريم و تا آخر امسال يه مهندس شيمي توپ بشيم و به قول جناب جینگیلبرت اسم بچه هاي ميم شيمي باشگاه تا پيش كله گنده هام برسه:d)

ما چند سال پیش تاپیک طراحی پالایشگاه را روی ان کار میکردیم
و از بین تمامی موضوعات پالایشگاه جامع تر هست
یک پالایشگاه داخلش میتواند نیروگاه و پتروشیمی و همه چی داشته باشد
ولی داخل پتروشیمی نمیشه پالایشگاه زد

داخل یک کارخانه هم که حتی یک تانک فارم (مخازن ذخیره بزرگ) نمیشه زد

پالایشگاه در اصل مثل یک شهرک هست که همه چی حتی شهرک مسکونی هم داخلش میشه تعریف کرد.
البته اینها استانداردها و جزئیات زیادی دارند که باید روی یاد گیری و مطالعه کار بشه.

اگر کسی خواست روی طراحی پالایشگاه کار کنه من در خدمتم

البته دوستان لطف دارند تعریف میکنند
من اینجا افرادی میشناسم که رفت و امد بدون سر و صدا دارند که من جای پسر کوچک انها هستم و دهها سال توی صنعت نفت تجربه دارند.
انها چون جو را مناسب نمیبینند فقط می ایند تاپیکها را میخوانند لبخند به امثال من تازه به دوران رسیده ها میزنند میروند.
فکر میکنم باید رفتارها و جدیت و تلاشمان را در حدی انجام بدهیم که انها از ما نا امید نشوند.

این کلمات و مباحث در مقابل دیدگاه چهار میلیارد جمعیت جهان قرار داده و توی این چهار میلیارد جمعیت همه جور ادمی که فکرش را بکنید اینجا رفت و امد میکنند.
فقط به دنیای زندگی فیزیکی خود نگاه نکنید جهان مجازی مجازی نیست در اصل جهان واقعی همین جهان اینترنت هست
جهان فیزیکی ما مجازی و بسیار محدود است و شبانه روز با افراد بسیار کم و محدودی رفت و آمد داریم.

موفق باشید.

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سایتی که گفتید که سایت شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمیه !! این شرکت به نظر من شرکت خیلی بزرگیه !! من کارآموزی کارشناسیم رو در واحد اراک همین شرکت گذروندم. خیلی هم اطلاعاتم رو بالا برد .. واقعا جای خوبی بود .. بیشتر افرادی که اونجا کار می کردن اطلاعات بالایی داشتن ! ولی درسته .. توی اون شرکت چندتا مهندس بودن که طراحی می کردن و بعدشم کارشون رو در مقیاس پایلت می ساختن و ازمایش می کردن ! واقعا کارشون برام جالب بود.
جدا از مهندساش کسایی که کارهای اجرایی رو انجام می دادن به نظرم واقعا اطلاعات پایینی داشتن .. بجر چند نفری که فوق العاده تحسینشون می کردم و اطلاعات بالایی در مورد همچی داشتن!

این شرکت که شما میفرمائید شرکت بزرگیه را من برای شما در کمتر از یک ماه با کلیه مجوزها و امکانات با هزینه کمتر از چند میلیون تومن میتونم تاسیس کنم
در ضمن تا حرف پول میاد وسط فکر میکنند میخوام جیب بعضیها را خالی کنم چند میلیون را خودم میزارم به شرطی که چند نفر با همان اطلاعات سطحی مهندسی شیمی جدی بخوان کار کنند.
این شرکت اونقدر که فکر میکنید بزرگ نیست ظاهرش بزرگ نشون میده همین چند تا مهندس شیمی که اینجا میان میرن میتونن مشابه همین شرکت را خودشون تاسیس کنند.

من میتونم توی گرفتن مجوزها و امکاناتی مانند دفتر توی مرکز تهران و اینجور چیزها کمک کنم.

اما چون فعلا قرار استخاره بشه و مهندسین بیان مطالعه کنند من هم اصرار ندارم
مطالعه کنید.

P O U R I A

مدیر تالار
میگم آقا پوریا دیدی گفتم تاپیک گفتگو بازهم فعال میشه برنامه هایی هست براش ............
بیا ببین بچه ها دارن چه استقبالی میکنن...........
باید جنب جوش بچه ها و دوستان رو زیاد تر کینم تا تالار زنده بشه و جونی دوباره بگیره
جناب جینگیلبرت عزیزم که خدا خیرشون بده شدن مدیر و طراح نیروگاه
بچه ها بخارشون داره میزنه بالا:D
بله سامان جان .. همون طور که اقای جینگلبرت هم گفتن هنوز هم کاربرای زیادی به تالار سر می زنن، حتی از بچه های قدیمی هم هستن ! ولی به دلایلی پستی نمی ذارن !! و نمیشه به اونها خرده گرفت !! به هر حال باید سعی کنیم با کمک آقای جینگلبرت جو رو یکم عوض کنیم تا بچه ها همه بیان و نظرهاشون رو بدن .. تا جو طوری نشه که حتی کم اطلاع ترین فرد باشگاه نیاد نظرشو بگه، فایده نداره .. اگه یکم تاپیک ها رو راه بندازیم و با همه نظرها درست برخورد کنیم حتما شرایط بهتر میشه.

منم از تو ممنونم که وقت می ذاری و تلاش می کنی تا شرایط بهتر بشه.

P O U R I A

مدیر تالار
این شرکت که شما میفرمائید شرکت بزرگیه را من برای شما در کمتر از یک ماه با کلیه مجوزها و امکانات با هزینه کمتر از چند میلیون تومن میتونم تاسیس کنم
در ضمن تا حرف پول میاد وسط فکر میکنند میخوام جیب بعضیها را خالی کنم چند میلیون را خودم میزارم به شرطی که چند نفر با همان اطلاعات سطحی مهندسی شیمی جدی بخوان کار کنند.
این شرکت اونقدر که فکر میکنید بزرگ نیست ظاهرش بزرگ نشون میده همین چند تا مهندس شیمی که اینجا میان میرن میتونن مشابه همین شرکت را خودشون تاسیس کنند.

من میتونم توی گرفتن مجوزها و امکاناتی مانند دفتر توی مرکز تهران و اینجور چیزها کمک کنم.

اما چون فعلا قرار استخاره بشه و مهندسین بیان مطالعه کنند من هم اصرار ندارم
مطالعه کنید.
از اون لحاظ که بله .. من تو همون مدت کوتاهی که اونجا بودم حس کردم که حتی برای کارهای معمولیشون هم بودجه ندارن !! مثل این بود که همه کارها همین جوری پیش میره ! البته خیلی دست و پا شکسته !

و کاملا هم با نظر شما موافقم. ولی باز شما حرف خودتون رو میزنید ! اگر شما کار خاصی بهتر از استخاره به ذهنتون میرسه بگید !! اگه قراره کار گروهی انجام بدیم پس باید شرایطی رو فراهم کنیم که همه اعضا بتونن به نحو احسن فعالیت کنن.
حالا هی من میگم ابتدا یکم مطالعه کنیم و توی اجرایی کردن عجول نباشیم، ولی باز معلوم نیست یک ماه دیگه و یا حتی یک سال دیگه چندتا از کاربران مطالعه کافی رو انجام میدن ! درست میگید . حالا یه شوری ماهارو گرفته .. یکم برای چند روز همین بحث ها رو کنار بذاریم دوباره بقول بچه ها بخارها می خوابه و همچی فراموش میشه.!!
ولی همین که همین گفتگو رو خیلی از کاربرا می خونن و نظر میدن نشون میده که یه شوری توی همشون هست ! ولی خب منم یکی هستم مثل بقیه .. نظر راهبردی نمی تونم بگم .. فقط نظر شخصیم رو میگم.. شما هم زیاد به اون عنوان بالای آواتارم نگاه نکن.

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من حرفهایم را دوباره جمع بندی میکنم و هر وقت تصمیم داشتید در خدمتم

1- ادامه تاپیک طراحی پالایشگاه نفت

2- تاسیش شرکت فنی مهندسی سهامی خاص که هر کسی هر چقدر بخواد پول بزاره برای تاسیس طبق قانون ثبتی باید ببره نزد یک بانک امانت بزاره و بانک بهش رسید گواهی میده
ان گواهی ها را همه جمع میکنند و یک نفر به نمایندگی خودشان مدارک را جمع میکنه میبره اداره ثبت شرکتها و شرکت ثبت میشه
بعد از ثبت شرکت مدارک ثبتی را میبرند وزارتخانه های دولتی و مجوزهای فعالیت مشاوره و مهندسی و غیره گرفته میشه
این شرکت مهندسی به صورت قوی تر و با اعتبار بالاتری پروژه ای که چند سال روی ان توی تاپیک کار مطالعاتی انجام شده را به صورت شکیل تر در میاره و با وزارتخانه های دولتی مانند وزارت نفت مذاکره میکنه
و ازانها بودجه میگیره و اسپانسر دعوت میکنه از بانکها و شرکتهای بین المللی از صدا و سیما و الی اخر
در اصل تیم چند قسمت میشوند که دو گروه عمده هستند یک گروه توی سایت روی تاپیک کار میکنه و گروه دوم خارج از سایت در حال لابی گری و رایزنی با بخش خصوصی و دولتی دوندگی میکنه

من علاوه بر اینها میتوانم برای برگزاری جلسه در مقامات کشوری از مجلس تا دولت و وزیر و غیره هماهنگ کنم
چند سال پیش دو نفر از اعضای ارشد این سایت را بردم وزارت نفت
و الان دستم بازتر از ان موقع هست
البته ادعائی ندارم فقط میدونم که ان غولی که اکثر مهندسان شیمی از دولتی ها ساخته اند انطوری نیست و از رئیس جمهوری تا وزیر و نماینده مجلس همه خدمتگزار ملت هستند
فقط گاهی ما زیادی بهشون رو میدیم و بعضی از انها هم زیادی کلاس میزارند همه فکر میکنند چه خبره!

شرکتهای خارجی یا دانشگاههای خارجی هم که تا دلتون بخواد میتونم پیشنهاد بدهم

خلاصه تمامی نوشته های من و برنامه پیشنهادی ام این بود
دو تیم یکی توی سایت و تاپیک طراحی پالایشگاه
دومی تیم اجرائی بیرون سایت در قالب شرکت فنی مهندسی مشاوره
یکی از اینها نباشه نتیجه کار خیلی ضعیف میشه و وسط کار تعطیل میشه
این را براساس تجربه سالهای گذشته عرض میکنم

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

2- تاسیش شرکت فنی مهندسی سهامی خاص که هر کسی هر چقدر بخواد پول بزاره برای تاسیس طبق قانون ثبتی باید ببره نزد یک بانک امانت بزاره و بانک بهش رسید گواهی میده
ان گواهی ها را همه جمع میکنند و یک نفر به نمایندگی خودشان مدارک را جمع میکنه میبره اداره ثبت شرکتها و شرکت ثبت میشه
بعد از ثبت شرکت مدارک ثبتی را میبرند وزارتخانه های دولتی و مجوزهای فعالیت مشاوره و مهندسی و غیره گرفته میشه
این شرکت مهندسی به صورت قوی تر و با اعتبار بالاتری پروژه ای که چند سال روی ان توی تاپیک کار مطالعاتی انجام شده را به صورت شکیل تر در میاره و با وزارتخانه های دولتی مانند وزارت نفت مذاکره میکنه
و ازانها بودجه میگیره و اسپانسر دعوت میکنه از بانکها و شرکتهای بین المللی از صدا و سیما و الی اخر
در اصل تیم چند قسمت میشوند که دو گروه عمده هستند یک گروه توی سایت روی تاپیک کار میکنه و گروه دوم خارج از سایت در حال لابی گری و رایزنی با بخش خصوصی و دولتی دوندگی میکنه

من علاوه بر اینها میتوانم برای برگزاری جلسه در مقامات کشوری از مجلس تا دولت و وزیر و غیره هماهنگ کنم
البته ادعائی ندارم فقط میدونم که ان غولی که اکثر مهندسان شیمی از دولتی ها ساخته اند انطوری نیست و از رئیس جمهوری تا وزیر و نماینده مجلس همه خدمتگزار ملت هستند
فقط گاهی ما زیادی بهشون رو میدیم و بعضی از انها هم زیادی کلاس میزارند همه فکر میکنند چه خبره!

من واسه هر دو تا اعلام امادگي ميكنم از همين الان

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

هر کی هست اینجا اسم نویسی کنه شروع کنیم

اعضای هیئت موسس:

1- خودم تمام کارهای مدیریتی و اجرائی و هماهنگی و بخشی از طراحی و اولیه هم یکصد هزار تومن هزینه ماکت و اجاره غرفه را میزارم.
2- سامان
3- کیوان
4- مینا
5-
6-

اعضای هیئت مدیره:

1- ................. رئیس هیئت مدیره
2- ................. نائب رئیس هیئت مدیره
3- ................ عضو هیئت مدیره
4- ................. عضو هیئت مدیره

اعضای تیم اجرائی

1- مدیر عامل
2- قائم مقام مدیر عامل
3- معاونت اجرائی مدیر عامل
4- معاونت فنی مدیر عامل
5- معاونت روابط عمومی مدیر عامل
6- معاونت آموزشی مدیر عامل
7- معاونت همایشهای مدیر عامل
8- معاونت بازاریابی مدیر عامل
9- معاونت پژوهشی مدیر عامل

معاونت فنی امور تاپیک و طراحی پالایشگاه را با تیم مخصوص خودش پیگیری میکند

1- رئیس تیم فنی
2- نائب رئیس تیم فنی
3- عضو تیم فنی
4- عضو تیم فنی

معاونت روابط عمومی

1- عضو تیم روابط عمومی و مدیر سایت اطلاع رسانی پروژه
2- عضو تیم روابط عمومی
3-
4-

برنامه ام این هست:

1- فعالسازی تاپیک طراحی پالایشگاه
2- ثبت یک موسسه فنی مهندسی توسط اعضای باشگاه
3- طراحی پالایشگاه تا مرحله شبیه سازی و کاتالوگ گذاری
4- ساخت ماکت
5- اجاره فضا در نمایشگاه
6- طراحی و چاپ بروشور پالایشگاه تمامی ایرانی طراحی شده توسط اعضای انجمن مهندسی شیمی باشگاه
7- راه اندازی یک سایت مخصوص پروژه
8- ثبت برند برای پالایشگاه
9- طراحی کاتالوگ معرفی اعضای تیم که همکاری کرده اند.
10- برگزاری همایش یا سمینار یا کنفرانس
11- مذاکره با شرکتهای شل و بی پی و غیره ....
12- نظرات شما هم به این لیست اضافه میشه ...

و اما پیشنهاد طبقه بندی:

- بخش مشاوره اطلاعات فنی و استانداردها کتابها مقالات انجمن مهندسی شیمی

- بخش مشاوره دانش فنی Know How انجمن

- بخش مشاوره و تامین تکنولوژی یا فناوری یا پتنت و حق اختراع Technology انجمن

E
- بخش فنی و مهندسی و طراحی و مشاوره واحدهای صنعتی و نفت و گاز و پتروشیمی و پلنت مهندسی شیمی یا Engineering

P
- بخش مشاوره تامین تجهیزات انجمن مهندسی شیمی یا Procurement شامل اطلاعات فنی و تخصصی و معرفی تولید کننده های تجهیزات از برج تقطیر تا شیر و پمپ و لوله ومبدل حرارتی و غیره

C
- بخش مشاوره ساخت شامل پیمانکاران عمومی و جزء و مدیریت پروژه و غیره ... Construction

F
- بخش مشاوره طرح و اقتصاد و مهندسی مالی Financial Engineering و مهندسی هزینه ها Cost Engineering و مهندسی کاهش هزینه ها Frugal Engineering که مثلا با نرم افزارهائی مانند CAPEX و غیره محاسبات با نرم افزارهای ریاضی مطرح بشه حالا یا مقاله یا کتاب یا اموزش یا درخواست مشاوره دانشجوئی یا درخواست مشاوره شرکتی Finance

O
- بخش بهره برداری که در اصطلاح به ان Operations گفته میشود که تخصص و استانداردها و مهندسی خاص خود را دارد...

M
- بخش نگهداری و پشتیبانی که در اصطلاح به ان Maintenance گفته میشود که ان هم تخصص و استاندردها و مهندسی خاص خود را دارد.

من برای این حرکت اگر تصمیمتان جدی باشد حاضرم

1- یک دفتر شیک و تر تمیز با اتاق کنفرانس ما بین دانشگاههای امیر کبیر و دانشگاه تهران و دانشگاه شریف توی خیابان انقلاب در اختیار تیم برای جلسات میگذارم.
2- هزینه های طراحی و راه اندازی سایت اینترنتی و کارت ویزیت و آرم و کاتالوگ و بروشور و غیره را به عهده میگیرم.
3- کلیه هزینه های ثبت و تاسیس شرکت را به عهده میگیرم.
4- کلیه هزینه های اخذ مجوز فعالیت مهندسین مشاور از وزارت خانه های دولتی را به عهده میگیرم.
5- احتمالا یک سوله صنعتی اطراف تهران هم بتوانم جور کنم (قول نمیدم)
6- وام بانکی هر چقدر نیاز باشه خودم طرح توجیهی و پیگیری هایش را انجام میدم اگر تیم جدیت داشته باشند.

کارهائی که شرکت شما بعد از ثبت میتواند انجام بدهد (البته بعد از اخذ مجوزها):

1- ارائه مشاوره به تمامی پالایشگاهها و پتروشیمی ها و صنایع بزرگ مانند ذوب آهن و فولاد و سیمان و نیروگاهها و صنایع غذائی و داروئی و شیمیائی و غیره ... در داخل و خارج از ایران
2- برگزاری سمینارها و کنفرانسها و همایشها و کارگاههای آموزشی
3- برگزاری دوره های آموزشی تخصصی کوتاه مدت
4- طراحی و شبیه سازی انواع کارخانجات و صنایع مربوط به مهندسی شیمی
5- نظارت بر اجرای کلیه طرح ها و کارخانجات و پالایشگاهها و پتروشیمیها
6- انجام مطالعات و تحقیق و پژوهش و اخذ پروژه از تمامی شرکتهای دولتی و خصوصی و پالایشگاهها و پتروشیمی ها
و خیلی چیزهای دیگه که این شرکت اگر تاسیس بشه میتونه انجام بده...
7- اخذ نمایندگی از شرکتهای صاحب لیسانس بین المللی و شرکتهای بزرگ نفتی و پتروشیمی و غیره ....
8- ارائه مشاوره در زمینه مکانیزم توسعه پاک
9- ارائه مشاوره در زمینه تامین تجهیزات و انتخاب تجهیزات مانند شیرها و پمپها و غیره
10- تهیه و تدوین استانداردهای مربوط به مهندسی شیمی مانند استانداردهای پالایشگاهی و پتروشیمی
11- ترجمه و انتشار کتاب و مقاله در داخل و خارج از کشور
12- انتشار نشریات تخصصی
13- تولید نرم افزارهای تخصصی
14- تولید فیلمهای آموزشی از نرم افزارها و رشته مهندسی شیمی

بروید سایت اداره ثبت شرکتها و شروغ کنید: http://irsherkat.ssaa.ir

موفق باشید

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی دوستان
خیلی عالیه........
من اعلام آمادگی میکنم...
فقط به نظرم یه اطلاع رسانی بین دیگر اعضای باشگاه بشه هستند کسانی که واقعا اعلام آمادگی کنن و تجربه خوبی دارن اما شاید خبر نداشته باشن
یه نکته در مورد نمایشگاه اگر میخوایم غرفه بزنیم باید در مدتی کم یه کار جهادی خوب انجام بدیم اما اگر نشد میتوینم با اعضای تیم همکاری تماس داشته باشیم و قرار بزاریم در محل نمایشگاه همدیگر رو ببینیم و در مورد جرییات طرح حضوری بحث کینم ......حداقل جلسه ای حضوری هر چند وقت یکبار میتونه نتایج خوبی داشته باشه
.
.
.
در مورد آموزش هم که همان طور جناب جینگیلبرت اشاره کردن ما میتونیم یه سری دوره های آنلاین آموزشی در مورد طرح و نرم افزارهای مرتبط و سایر بحث ها برگزار کنیم برای کسایی که در این طرح اعلام آمادگی کردن...
با توجه به این که مباحث طرح بسیار زیاد و به نسبت علمی هستن ما باید سعی کنیم در کوتاه ترین زمان تاپیک های مرتبط رو مطالعه کنیم و سری وارد جزییات طرح بشیم
اعضای تیم هم میتونن کارهای روزانه خودشون رو در مورد طرح در یک تاپیک مجزا اعلام کنن و بگن چه برنامه ای دارن و چه برنامه ای داشتن چه مقاله ای خوندن در مورد کدام قسمت از نرم افزارها کار کردن و ........
به عبارتی گزارش فعالیت کنن تا تنبلی صورت نگیره و کاره ها به دوش یک نفر نیافته چون گفتیم تیم همکاری نه تیم بیخیالی:D

نظزات نپخته این بنده حقیر بود اگر به درد دوستان خورده باشه.................:D

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

shams.m

عضو جدید
تعدادی سوال از خودم :
زمینه کاری برای خیلی از رشته ها مثل مهندسی شیمی خیلی زیاده ولی چرا اکثر فارغ التحصیلان اینجور رشته ها بیکار هستند یا با حقوق ناچیز مشغول کار کردن برای یک مشت ادم کم سوادند ؟!؟!؟!
فکر می کنید برای حل این مشکل میشه چه کاری انجام داد ؟!؟!؟!

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلاااااااااااام بچه هاي گل... پس چي شده؟ چرا چند شبه ديگه خبري نيست ؟ به همين زودي نيروگاه خوابيد :( .... بابا تا ذوقمون كور نشده بياييد ديگه خوووو!!!!!!

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلاااااااااااام بچه هاي گل... پس چي شده؟ چرا چند شبه ديگه خبري نيست ؟ به همين زودي نيروگاه خوابيد :( .... بابا تا ذوقمون كور نشده بياييد ديگه خوووو!!!!!!
بچه ها ببخشيد تا الان كه بهم يادآوري كردن يادم نبود شبه سيزده به دره!!!!!... ببخشيد از درخواست نا بجام... خوش بگذره ه ه ه ه ه فرداااااااااااااااااااا

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تعدادی سوال از خودم :
زمینه کاری برای خیلی از رشته ها مثل مهندسی شیمی خیلی زیاده ولی چرا اکثر فارغ التحصیلان اینجور رشته ها بیکار هستند یا با حقوق ناچیز مشغول کار کردن برای یک مشت ادم کم سوادند ؟!؟!؟!
فکر می کنید برای حل این مشکل میشه چه کاری انجام داد ؟!؟!؟!

من اسم این را میگذارم بی غیرتی مهندسین شیمی

چند روز پیش پیش مدیر شرکتی بودم میگفت یک خانوم مهندس شیمی کارشناس ارشد استخدام کرده ام ماهی سیصد هزار تومن بهش حقوق میدم با مزایا میافته ماهی سیصد و پنجاه هزار تومن
و به این کار افتخار میکرد.

توی دلم گفتم عجب آدم بی دست و پائیه این خانوم که کارشناسی ارشد خونده و ماهی سیصد و پنجاه هزار تومن حقوق میگیره!

کاری که پیشنهاد دادم بهترین راهه برای هر کسی که میخواد روی پای خودش بیاسته
دیگه الان همه چیز اینترنتی شده
یک شرکت فنی مهندسی به صورت اینترنتی میتوانید بزنید
مجوزهایش را هم به صورت اینترنتی یا در نهایت با چند مسافرت به مرکز استان میتوانید بگیرید
یک سایت اینترنتی برای شرکت مشاوره تان میزنید
در ان سایت تمامی توانمندیهای خودتان را معرفی و مشخص میکنید
بعد از ان میروید سایر سایتها مانند گوگل و یاهو و سایتهای آگهی خدمات و مشاوره و توانمندیهای خودتان را توصیف میکنید
بالاخره از بین چهار میلیارد کاربر اینترنتی کره زمین یکی پیدا میشه بیاد از شما یه مشاوره بخواد از اون به بعد هم بسته به استعداد و شم اقتصادی شما داره که چقدر از طرف بابت مشاوره پول بگیرید

راه دوم برای کار هم اینه که بروید از سایت دانشگاهها و شرکتها پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی انتخاب کنید که خیلی زیاده
و پروپوزال طبق همانهائی که در دانشگاهها مینویسند بنویسید و انجام بدید و دستمزد بگیرید
این کار خوبی که داره اینه که مثل روش قبلی منتظر مشتری نمیشوید بلکه خودتان دنبال کار میروید
دومی این که نتایج حاصله از پژوهش وتحقیق را به صورت مقاله و کتاب میتوانید منتشر کرده و مدرک بالاتر بگیرید
و در ضمن سطح علمی و تخصص تان بالاتر میرود و روز به روز پیشنهادهای بهتر به شما میدهند.

shams.m

عضو جدید
البته این دو راهی که گفتی خیلی ساده و موثره اما سوال اینجاست چرا با وجود منابع زیاد نفتی و قیمت ارزان انها نسبت به بسیاری از کشورها ، اکثر بچه های شیمی بیکارند یا در کاری بی تناسب با رشته کار می کنند؟عدم اعتماد به نفس موجود در راه اندازی یک کار به چه دلیله ؟ عدم دانش کافی؟ عدم وجود تیم یا تشکل تخصصی؟عدم منابع مالی؟....؟

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته این دو راهی که گفتی خیلی ساده و موثره اما سوال اینجاست چرا با وجود منابع زیاد نفتی و قیمت ارزان انها نسبت به بسیاری از کشورها ، اکثر بچه های شیمی بیکارند یا در کاری بی تناسب با رشته کار می کنند؟عدم اعتماد به نفس موجود در راه اندازی یک کار به چه دلیله ؟ عدم دانش کافی؟ عدم وجود تیم یا تشکل تخصصی؟عدم منابع مالی؟....؟

مشکل مردم چه در سطح دولت و چه سطح مردم نبود مدیر و راهبر هست

راهبر در یک بنگاه اقتصادی راه را نشان میدهد
برنامه ریزی استراتژیک نقشه راه را ترسیم میکند
و مدیر طبق نقشه راه آن مسیر موفقیت را طی میکند

تمام تخصص ها و رشته ها برای طی مسیر با مدیریت یک مدیر در دانشگاه درس میخوانند.

این متخصصین مانند کارگر و کارمند دنبال کسی هستند که از آنها کار بکشد
دنبال این نیستند که بیایند مدیر یا برنامه ریز یا حتی راهبر باشند.

در انگلیسی رهبر را میگویند Leader

تمامی شرکتهای بزرگ مانند HP, Dell, IBM. Microsoft, Shell , BP, و غیره در بالاترین سطح شان فرد اول را میگویند لیدر یا رهبر
هیچ وقت به انها مدیر عامل یا هیئت مدیره و غیره نمیگویند
انها شاید دهها مشاور کارشناس زیر نظرشان دارند.

اقتصادی که آنها مدیریت میکنند شاید به اندازه چند برابر کل کشور ایران باشد.

بعنوان مثال رهبر شرکت نفتی شل سال گذشته 451 میلیارد دلار در آمد داشته است در حالی که در آمد دولت ایران کمتر از این رقم است.

ایران اولین کشور دارنده ذخایر نفت و گاز جهان است. ولی یک شرکتی بنام شل که هیچ ذخایری ندارد در امدش از کشورهائی مانند ایران عراق و غیره بیشتر است.

اینها به سه بخش راهبری، برنامه ریزی و مدیریت و در نهایت نیروی انسانی یا مهندسی شیمی و غیره مربوط میشود.

در اینجا مشکل از اینجاست. که هیچ چیز سرجای خودش نیست.

طبق محاسبات انجام شده در طول سالهای بعد از انقلاب، به اندازه 7 تریلیون دلار مغز ایرانی از ایران به کشورهائی مانند اروپا آمریکا و کانادا مهاجرت کرده و ثروت سیار و متحرک ایرانی به انجا منتقل شده.
در طول دوره احمدی نژاد فقط 600 میلیارد دلار ثروت از ایران به کشورهای آمریکائی مهاجرت کرده که این مسئله به خاطر همین فشرها و عدم امنیت داخل ایران است.
با این حساب فکر نمیکنم مهندس شیمی بودن بتواند از این نفت زیاد ایران استفاده ای بکند
اکثر مردم راحت طلبند و تا یکی حرفی میزنه فوری قهر میکنند مهاجرت میکنند میروند توی آغوش آمریکا
بقیه مردم باقیمانده هم که معنی مدیریت و برنامه ریزی و استراتژی و راهبری و غیره را نمیدانند مانده اند که با این همه ثروت مملکت چه کاری بکنند.

بیشتر حرف بزنیم وارد بحث سیاسی میشویم و من علاقه ای به مباحث سیاسی ندارم.

بهتر است به کارمان برسیم و توی این مسائل فضولی نکنیم.

فقط جهت اینکه بدانید نظر قدرتهای دنیا درباره ایران چیست به یک مصاحبه خبرنگار با پوتین توجه کنید

دیپلماسی ایرانی:ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در مواجهه با سوال خبرنگاری درباره سیستم دفاع ضد موشکی علیه روسیه از عهده کنترل خنده های خود برنمی آید. خبرنگار در این ویدئو درباره سیستم دفاع موشکی صحبت می کند و واکنش پوتین بسیار دیدنی است.

مصاحبه کننده: ناتو ادعا می کند که سپر موشکی علیه روسیه ساخته نشده است بلکه علیه ایران است.

پوتین: تو واقعا باعث خنده من شدی. خدا حفظت کند چون تقریبا زمان پایان رساندن روز رسیده است؛ در حقیقت وقت آن شده که برویم بخوابیم. حداقل به یک شوخی خوب به خانه برمی گردم.

http://www.irdiplomacy.ir/video/201403/video_7_putin.mp4

خوب به صحنه ها و رفتارها دقت کنید.
وقتی گفته میشود ناتو سپر موشکی علیه ایران ساخته است پوتین میخندد
یعنی که پوتین ایران را عددی نمیداند که ناتو بخواهد سپر موشکی درمقابل ایران ایجاد کند، یا شاید ایران را یک بچه دست و پا چلفتی میداند که بدون کمک روسیه نمیتواند کاری بکند.

حرفها را خیلی سربسته گفتم
چون جهان سیاست جهانی مملو از ادمهای مدعی و توخالی است که اینگونه خودشان را بازیچه قدرتهای دنیا میکنند و به مردم خود برعکس آن را میگویند.

آخرین ویرایش:

P O U R I A

مدیر تالار
سلام
به نظر بنده، درسته که ما منابع نفتی بسیاری داریم ولی اگر نگاهی به پالایشگاه ها و پتروشیمی هامون بندازیم و یا ببینیم با چه میزانی داریم از مجازن زیر زمینی کشور بهره برداری می کنیم و کشور های همسایه با چه سرعتی !! اون موقعه که متوجه میشیم ه واقعا شرایط ناگوار است !! یکیش همین مسئله تحریم هاست که نمیذاره شرکت های خارجی پاشون به ایران باز بشه و چون به دلیل جو اشتباهی که توی ایران حاکمه ! خب هیچ رقابت داخلی هم جود نداره و هیچ شرت خصوصی رو نمی بینیم که کار بزرگی انجام بده! چون نمی تونه !
تا زمانی هم که بازار رقابتی نباشه هیچ وقت نمیشه ازش انتظار رشد داشت !!
یکی دیگه از موارد تاثیر گذار تکنولوژی هست که باز به دلیل تحریم ها و عدم حمایت مالی درست، رشد چندانی رو مشاهده نمی کنیم . برای مثال یک پالایشگاه زمانی بیشترین بازده رو داره که با حداکثر توان خودش کار کنه !! و این حداکثر توان باید طی یک طرح توجیهی قبل طراحی پالایشگاه صورت می گرفته و با توجه به نیاز کشور محاسبه میشده ! اما وقتی هیچ کوم از این کارها قبلا انجام نشده و هنوز هم انجام نمیشه خب انتظار راندمان بالا رو نمیشه داشت . در ضمن تکنولوژی شرکت های حال حاضر کشور هم بسیار قدیمی شده !!
خب همه این عوامل نیروی انسانی مورد نیاز رو کاهش میده ! پروژه ها متوقف میشه!
مسئله پارتی بازی هم که همه بهش واقفید و نیازی به تکرار دوباره مکررات نیست !
یکی دیگه از عوامل عدم ارتباط درست صنعت و دانشگاه هاست ! که یک دانشجو که فارغ التحصیل میشه تقریبا اطلاعات صنعتی خاصی نداره! و باید جداگانه اموزش ببینه ! و البته فرار مغز ها هم موضوع مهمی هست که اون هم تاثیر زیادی میذاره.
خلاصه اینکه همچی روی موضوع اشتغال تاثیر میذاره.
یکی از عوامل حقوق پایین هم همین بیکار تحصیل کرده زیاده !!
ببینید .. نیازی نیست همه جوانان کشور تحصیل کرده باشن !! کشور به خیلی شغل های دیگه نیاز داره که تحصیلات دانشگاهی نیاز ندارن ... اما جوی توی ایران شکل گرفته که همه باید دانشگاه برن و مدرک داشته باشن .. برای همین کشور با صنعت ضعیفی که داره نمی تونه فرصت شغلی برای این همه فارغ التحصیلی که سالانه به تعداد اونها اضافه میشه کار ایجاد کنه ... و همین بیکاران زیاد باعث میشه که حقوق هم پایین بیاد ! چون سطح توقعات پایین میاد !
مثلا اگر ی شرکت بگه من 2 مهندس شیمی می خوام باید مطمئن بود چیزی دود 2000 نفر اسم نویسی می کنند !! خب وقتی وضع به این جا برسه دیگه باید گفت فاتحه !!

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقد دلم واسه اونروزا تنگ شده:cry:

سلام

پوریاااااااااااااااااا کجایین شماها؟:(

P O U R I A

مدیر تالار
چقد دلم واسه اونروزا تنگ شده:cry:

سلام

پوریاااااااااااااااااا کجایین شماها؟:(
چه دورانی داشتیمااااااااااااا :cry:

سلام هانی

والا من که یکم گرفتاریهام زیاد شده .. هر روز سر می زنم .. ولی خیلی کوتاه !
ولی اخر هفته ها در خدمتممممم ^___^

بالا