من حرفهایم را دوباره جمع بندی میکنم و هر وقت تصمیم داشتید در خدمتم
1- ادامه تاپیک طراحی پالایشگاه نفت
2- تاسیش شرکت فنی مهندسی سهامی خاص که هر کسی هر چقدر بخواد پول بزاره برای تاسیس طبق قانون ثبتی باید ببره نزد یک بانک امانت بزاره و بانک بهش رسید گواهی میده
ان گواهی ها را همه جمع میکنند و یک نفر به نمایندگی خودشان مدارک را جمع میکنه میبره اداره ثبت شرکتها و شرکت ثبت میشه
بعد از ثبت شرکت مدارک ثبتی را میبرند وزارتخانه های دولتی و مجوزهای فعالیت مشاوره و مهندسی و غیره گرفته میشه
این شرکت مهندسی به صورت قوی تر و با اعتبار بالاتری پروژه ای که چند سال روی ان توی تاپیک کار مطالعاتی انجام شده را به صورت شکیل تر در میاره و با وزارتخانه های دولتی مانند وزارت نفت مذاکره میکنه
و ازانها بودجه میگیره و اسپانسر دعوت میکنه از بانکها و شرکتهای بین المللی از صدا و سیما و الی اخر
در اصل تیم چند قسمت میشوند که دو گروه عمده هستند یک گروه توی سایت روی تاپیک کار میکنه و گروه دوم خارج از سایت در حال لابی گری و رایزنی با بخش خصوصی و دولتی دوندگی میکنه
من علاوه بر اینها میتوانم برای برگزاری جلسه در مقامات کشوری از مجلس تا دولت و وزیر و غیره هماهنگ کنم
چند سال پیش دو نفر از اعضای ارشد این سایت را بردم وزارت نفت
و الان دستم بازتر از ان موقع هست
البته ادعائی ندارم فقط میدونم که ان غولی که اکثر مهندسان شیمی از دولتی ها ساخته اند انطوری نیست و از رئیس جمهوری تا وزیر و نماینده مجلس همه خدمتگزار ملت هستند
فقط گاهی ما زیادی بهشون رو میدیم و بعضی از انها هم زیادی کلاس میزارند همه فکر میکنند چه خبره!
شرکتهای خارجی یا دانشگاههای خارجی هم که تا دلتون بخواد میتونم پیشنهاد بدهم
خلاصه تمامی نوشته های من و برنامه پیشنهادی ام این بود
دو تیم یکی توی سایت و تاپیک طراحی پالایشگاه
دومی تیم اجرائی بیرون سایت در قالب شرکت فنی مهندسی مشاوره
یکی از اینها نباشه نتیجه کار خیلی ضعیف میشه و وسط کار تعطیل میشه
این را براساس تجربه سالهای گذشته عرض میکنم
هر کی هست اینجا اسم نویسی کنه شروع کنیم
اعضای هیئت موسس:
1- خودم تمام کارهای مدیریتی و اجرائی و هماهنگی و بخشی از طراحی و اولیه هم یکصد هزار تومن هزینه ماکت و اجاره غرفه را میزارم.
2- سامان
3- کیوان
4- مینا
5-
6-
اعضای هیئت مدیره:
1- ................. رئیس هیئت مدیره
2- ................. نائب رئیس هیئت مدیره
3- ................ عضو هیئت مدیره
4- ................. عضو هیئت مدیره
اعضای تیم اجرائی
1- مدیر عامل
2- قائم مقام مدیر عامل
3- معاونت اجرائی مدیر عامل
4- معاونت فنی مدیر عامل
5- معاونت روابط عمومی مدیر عامل
6- معاونت آموزشی مدیر عامل
7- معاونت همایشهای مدیر عامل
8- معاونت بازاریابی مدیر عامل
9- معاونت پژوهشی مدیر عامل
معاونت فنی امور تاپیک و طراحی پالایشگاه را با تیم مخصوص خودش پیگیری میکند
1- رئیس تیم فنی
2- نائب رئیس تیم فنی
3- عضو تیم فنی
4- عضو تیم فنی
معاونت روابط عمومی
1- عضو تیم روابط عمومی و مدیر سایت اطلاع رسانی پروژه
2- عضو تیم روابط عمومی
3-
4-
برنامه ام این هست:
1- فعالسازی تاپیک طراحی پالایشگاه
2- ثبت یک موسسه فنی مهندسی توسط اعضای باشگاه
3- طراحی پالایشگاه تا مرحله شبیه سازی و کاتالوگ گذاری
4- ساخت ماکت
5- اجاره فضا در نمایشگاه
6- طراحی و چاپ بروشور پالایشگاه تمامی ایرانی طراحی شده توسط اعضای انجمن مهندسی شیمی باشگاه
7- راه اندازی یک سایت مخصوص پروژه
8- ثبت برند برای پالایشگاه
9- طراحی کاتالوگ معرفی اعضای تیم که همکاری کرده اند.
10- برگزاری همایش یا سمینار یا کنفرانس
11- مذاکره با شرکتهای شل و بی پی و غیره ....
12- نظرات شما هم به این لیست اضافه میشه ...
و اما پیشنهاد طبقه بندی:
- بخش مشاوره اطلاعات فنی و استانداردها کتابها مقالات انجمن مهندسی شیمی
- بخش مشاوره دانش فنی Know How انجمن
- بخش مشاوره و تامین تکنولوژی یا فناوری یا پتنت و حق اختراع Technology انجمن
E
- بخش فنی و مهندسی و طراحی و مشاوره واحدهای صنعتی و نفت و گاز و پتروشیمی و پلنت مهندسی شیمی یا Engineering
P
- بخش مشاوره تامین تجهیزات انجمن مهندسی شیمی یا Procurement شامل اطلاعات فنی و تخصصی و معرفی تولید کننده های تجهیزات از برج تقطیر تا شیر و پمپ و لوله ومبدل حرارتی و غیره
C
- بخش مشاوره ساخت شامل پیمانکاران عمومی و جزء و مدیریت پروژه و غیره ... Construction
F
- بخش مشاوره طرح و اقتصاد و مهندسی مالی Financial Engineering و مهندسی هزینه ها Cost Engineering و مهندسی کاهش هزینه ها Frugal Engineering که مثلا با نرم افزارهائی مانند CAPEX و غیره محاسبات با نرم افزارهای ریاضی مطرح بشه حالا یا مقاله یا کتاب یا اموزش یا درخواست مشاوره دانشجوئی یا درخواست مشاوره شرکتی Finance
O
- بخش بهره برداری که در اصطلاح به ان Operations گفته میشود که تخصص و استانداردها و مهندسی خاص خود را دارد...
M
- بخش نگهداری و پشتیبانی که در اصطلاح به ان Maintenance گفته میشود که ان هم تخصص و استاندردها و مهندسی خاص خود را دارد.
من برای این حرکت اگر تصمیمتان جدی باشد حاضرم
1- یک دفتر شیک و تر تمیز با اتاق کنفرانس ما بین دانشگاههای امیر کبیر و دانشگاه تهران و دانشگاه شریف توی خیابان انقلاب در اختیار تیم برای جلسات میگذارم.
2- هزینه های طراحی و راه اندازی سایت اینترنتی و کارت ویزیت و آرم و کاتالوگ و بروشور و غیره را به عهده میگیرم.
3- کلیه هزینه های ثبت و تاسیس شرکت را به عهده میگیرم.
4- کلیه هزینه های اخذ مجوز فعالیت مهندسین مشاور از وزارت خانه های دولتی را به عهده میگیرم.
5- احتمالا یک سوله صنعتی اطراف تهران هم بتوانم جور کنم (قول نمیدم)
6- وام بانکی هر چقدر نیاز باشه خودم طرح توجیهی و پیگیری هایش را انجام میدم اگر تیم جدیت داشته باشند.
کارهائی که شرکت شما بعد از ثبت میتواند انجام بدهد (البته بعد از اخذ مجوزها):
1- ارائه مشاوره به تمامی پالایشگاهها و پتروشیمی ها و صنایع بزرگ مانند ذوب آهن و فولاد و سیمان و نیروگاهها و صنایع غذائی و داروئی و شیمیائی و غیره ... در داخل و خارج از ایران
2- برگزاری سمینارها و کنفرانسها و همایشها و کارگاههای آموزشی
3- برگزاری دوره های آموزشی تخصصی کوتاه مدت
4- طراحی و شبیه سازی انواع کارخانجات و صنایع مربوط به مهندسی شیمی
5- نظارت بر اجرای کلیه طرح ها و کارخانجات و پالایشگاهها و پتروشیمیها
6- انجام مطالعات و تحقیق و پژوهش و اخذ پروژه از تمامی شرکتهای دولتی و خصوصی و پالایشگاهها و پتروشیمی ها
و خیلی چیزهای دیگه که این شرکت اگر تاسیس بشه میتونه انجام بده...
7- اخذ نمایندگی از شرکتهای صاحب لیسانس بین المللی و شرکتهای بزرگ نفتی و پتروشیمی و غیره ....
8- ارائه مشاوره در زمینه مکانیزم توسعه پاک
9- ارائه مشاوره در زمینه تامین تجهیزات و انتخاب تجهیزات مانند شیرها و پمپها و غیره
10- تهیه و تدوین استانداردهای مربوط به مهندسی شیمی مانند استانداردهای پالایشگاهی و پتروشیمی
11- ترجمه و انتشار کتاب و مقاله در داخل و خارج از کشور
12- انتشار نشریات تخصصی
13- تولید نرم افزارهای تخصصی
14- تولید فیلمهای آموزشی از نرم افزارها و رشته مهندسی شیمی
بروید سایت اداره ثبت شرکتها و شروغ کنید:
http://irsherkat.ssaa.ir
موفق باشید