خب شما داری می خندی دیگه !
خنده بر هر دردی دواست !
من به کل عالم و ادم می خندم ..![]()
دلم گرفته ای خدا.....شیمیدانا یه چیزیو ترکیب کنن باز شه..![]()
عجی مجی لا ترجی .....![]()
سه سه می باز شو .....![]()
![]()
![]()
دلم از توش خرگوش در اومد؟؟![]()
بالاخره اینم یه فراینده دیگه توی مهندسی شیمی اینو بهش میگند فرایند استاندارد شده جینگیلبرت
اول میگی عجی مجی ...
فاز تولیدی از برج تقطیر عجی مجی وارد فاز بعدی میشه بعدش بهش میگی سه سه می باز شو! البته باید با لهجه علی بابا و چهل دزد بعداد بگی و گرنه باز نمیشه
توی فاز سوم از خودت کلاهبرداری میکنی از داخل کلاه دودی بیرون میاد این فاز گاز هست
بعد یه کمی داخلش به هم میخوره فاز گاز تبدیل به فاز جامد میشه از داخلش خرگوش میاد بیروووووووووووووون![]()
سلام به همگی دوستان
خیلی عالیه........
من اعلام آمادگی میکنم...
فقط به نظرم یه اطلاع رسانی بین دیگر اعضای باشگاه بشه هستند کسانی که واقعا اعلام آمادگی کنن و تجربه خوبی دارن اما شاید خبر نداشته باشن
یه نکته در مورد نمایشگاه اگر میخوایم غرفه بزنیم باید در مدتی کم یه کار جهادی خوب انجام بدیم اما اگر نشد میتوینم با اعضای تیم همکاری تماس داشته باشیم و قرار بزاریم در محل نمایشگاه همدیگر رو ببینیم و در مورد جرییات طرح حضوری بحث کینم ......حداقل جلسه ای حضوری هر چند وقت یکبار میتونه نتایج خوبی داشته باشه
.
.
.
در مورد آموزش هم که همان طور جناب جینگیلبرت اشاره کردن ما میتونیم یه سری دوره های آنلاین آموزشی در مورد طرح و نرم افزارهای مرتبط و سایر بحث ها برگزار کنیم برای کسایی که در این طرح اعلام آمادگی کردن...
با توجه به این که مباحث طرح بسیار زیاد و به نسبت علمی هستن ما باید سعی کنیم در کوتاه ترین زمان تاپیک های مرتبط رو مطالعه کنیم و سری وارد جزییات طرح بشیم
اعضای تیم هم میتونن کارهای روزانه خودشون رو در مورد طرح در یک تاپیک مجزا اعلام کنن و بگن چه برنامه ای دارن و چه برنامه ای داشتن چه مقاله ای خوندن در مورد کدام قسمت از نرم افزارها کار کردن و ........
به عبارتی گزارش فعالیت کنن تا تنبلی صورت نگیره و کاره ها به دوش یک نفر نیافته چون گفتیم تیم همکاری نه تیم بیخیالی
نظزات نپخته این بنده حقیر بود اگر به درد دوستان خورده باشه.................![]()
نگاه سردتو ببر بذار توو یه قاب دیگه...
دریای چشمات واسه من امروز یه مردابه دیگه...
برو که توو دنیای من جایی نمونده واسه تو...
احساس و عشق و قلبتو بزار زیر پاتو برو...
ارسلان- شهر دروغ.
خیلی قشنگه گوش بدین.
ساعت 15:50 دقیقه چهارشنبه مورخ 20 فروردین 1392
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=203049&d=1397042676
ما به کدامین سو میرویم !!؟![]()
کشتی منو تو !!از من تا تو!![]()
نگاه سردتو ببر بذار توو یه قاب دیگه...
دریای چشمات واسه من امروز یه مردابه دیگه...
برو که توو دنیای من جایی نمونده واسه تو...
احساس و عشق و قلبتو بزار زیر پاتو برو...
ارسلان- شهر دروغ.
خیلی قشنگه گوش بدین.
سلامبه به آقا وحید افتخار دادن تایپیک مارو منور فرمودند
کجایی مهندس کم پیدایی؟
سلام.
این تاپیک یه زمانی تووش ما برو بیایی داشتیم!من و شهرام و حامد و مریم ها و آرش و نسل قبل ما و بعدش هم چندین نفر دیگه مثه سودا و فاطمه و مریم و مهرداد و فرید و ... و هم اکنون رسیده به دست شما.
ما هم سعادت داشته باشیم میایم شماهارو میبینیم.
خیلی خوشحالم که میبینم اینجا به راهه.من ازین جا خیلی خاطره دارم.
خیلی خوشحال شدم یووووهووووومن هستم یوهوووووووووووو![]()
کسی هست آیا؟
یه سوال درسی داشتم!چی شده؟
مرسی منم خوبم تو خوبی؟قربونت... چه خبرا؟ خوبین؟
اوهوم خداروشکر.....
کوبپرس ببینیم چیه عایا!؟![]()
سلام عزیزم ممنون تو خوبی؟سلام استرلا............چطوری؟
سلام بچه ها![]()
چه اتفاقی؟؟؟ما خوشحال میشیم شما دوستای پیشکسوت رو اینجا میبینیم
اما چه فایده؟ آخه قراره اتفاقای بدی واسه این تایپیک بیفته![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |