سلام. خوبین؟
آقا این کارت پایان خدمتو پست میکنن میاد در خونه.
حالا چجوری میشه پیگیری کرد الان تو چه مرحله ایه؟ اگه اصلا نیومد از کجا باید پیگیری کرد؟
سر شیفت معمولا رییس شبفت های گروه های پروسس و یوتیلیتی هستن که چندین سال سابقه کار و تجربه دارن و به این پست رسیدن.با سلام خدمت دوستان
در مورد عنوان های شغلی سرشیفت و مهندس پروسس و مهندس واحدهای سرویس و ترتیب سختی و اهمیت هر عنوان شغلی محبت میکنید توضیح بدید.
سلام یکی به داد من برسه
کسی جزوه سیالات پیشرفته که زبان فارسی رو پاس داشته باشه داره؟
من اصلا از سیالات خوشم نمیاد
من تازه واردم کسی ایرادنگیره چرا اینجا پست گذاشتم ??????
سلام به دوستان عزیز
بنده ترم اول ارشد مهندسی شیمی- طراحی فرآیند هستم
میخواستم بدونم کسی از دوستان جزوه های فارسی کامل که خوب توضیح داده باشه از این دروس داره :
رئولوژی پیشرفته سیالات پلیمر و ریاضیات پیشرفته و زبان تخصصی
سپاسگذارم
سلام تولید کاتالیست و نحوه فرآیند اونا عالیهسلام دوستان تو رو خدا من رو بی جواب نذارید من برای درس طراحی مفهومی فرآیندهای شیمیایی دنبال یک موضوع خوب میگردم باید تولید یک ماده شیمیایی رو بررسی منیم . برام فرق نداره چقدر سخت باشه فقط دلم میخواد یک موضوع خوب بردارم. میشه کمکم کنید؟
سلام.سلام دوستان بالاخره بعد ملامت های بسیار ارشد مهندسی شیمی گرایش مدل سازی و شبیه سازی و کنترل دانشگاه پیام نور تهران شمال قبول شدم :-D
منتظر نظراتتون هستم
سلام.
بهتون تبریک میگم ... الان چه نظر مهندسی ای باید بدیم؟
سلام دوستان بالاخره بعد ملامت های بسیار ارشد مهندسی شیمی گرایش مدل سازی و شبیه سازی و کنترل دانشگاه پیام نور تهران شمال قبول شدم :-D
منتظر نظراتتون هستم
مبارکه استرلا جون
معلومه بری بهتره .. مهندسی شیمی به این خوبی :دیکه بالاخره برم نرم چیکار کنم؟
سلامسلام دوستان
میشه یه منبع حوب برای درس طراحی تجهیزات فرایندی(مقطع کارشناسی ارشد)معرفی کنید؟؟
استادمون افتضاح درس میده طوری که اصلا سر کلاسش نمیشه جزوه نوشت.دنبال یه منبع خوب میگردم.لطفا راهنمایی کنید
معلومه بری بهتره .. مهندسی شیمی به این خوبی :دی
فقط اینکه در حین تحصیل یواشی دنبال کار هم باش. شاید پیدا شد.
سلام
حالا نمیدونم سر کلاس شما چی درس میدن. ولی کامل ترین کتابی که در زمینه طراحی تجهیزات دیدم کتاب طراحی تجهیزات فرایندی مهندس مهدی رازی فر هست .. انتشارات اندیشه سرا.
نه .. کتاب کمیابی نیست .. خیلی جاها من دیدم .. انتشارات اندیشه سرا هم معروفه و کتاب هاش رو خیلی کتابفروشی ها دارن.ممنون.کتابش راحت پیدا میشه یا کم یابه؟
سلام دوستان تو رو خدا من رو بی جواب نذارید من برای درس طراحی مفهومی فرآیندهای شیمیایی دنبال یک موضوع خوب میگردم باید تولید یک ماده شیمیایی رو بررسی منیم . برام فرق نداره چقدر سخت باشه فقط دلم میخواد یک موضوع خوب بردارم. میشه کمکم کنید؟
سلام دوستان با معدل 15.95کارشناسی و 18ارشد ، بدون آزمون برا دکترا میشه ثبت نام کرد؟دانشگاهها ثبت نام بدون آزمون دکترا رو تقریبا کی اعلام میکنن؟؟
ممنون
سلام
حالا نمیدونم سر کلاس شما چی درس میدن. ولی کامل ترین کتابی که در زمینه طراحی تجهیزات دیدم کتاب طراحی تجهیزات فرایندی مهندس مهدی رازی فر هست .. انتشارات اندیشه سرا.
این کتاب فارسی هست و فایلش توی اینترنت نیست .. تنها راهش خرید کتاب کاغذی ست.ممنون.کتاب الکترونیکیشو ندارید شما؟؟گشتم تو چندتا سایت اما پیدا نکردم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |