درود بر تو برادر بزرگوارسلام دوستان خوبم
میخواستم ببینم کسی میتونه از ایران داک یه پایان نامه واسم دانلود کنه
ممنون
سلام محسن جان خوبی سالار؟درود بر تو برادر بزرگوار
متاسفانه دسترسی آنلاین به ایران داک وجود نداره و شما برای استفاده از مدارک موجود باید به خود پژوهشگاه مراجعه کنید
شکر خدا بد نیستمسلام محسن جان خوبی سالار؟
چه خبرا؟
شنیدم کسی عضو اون دانشگاه باشه میتونه دسترسی داشته باشه
خوبم محسن جانشکر خدا بد نیستم
خودت خوبی؟
از کدوم دانشگاه؟!
من حتی با آی پی خود irandoc نتونستم ازش چیزی بگیرم!!
یکی از راهاش اینه بری تهران خود پژوهشگاه نسخه ای از مدرک مورد نیاز رو بگیریخوبم محسن جان
مرسی
راهش چیه؟چکار باید کرد؟
خوبم محسن جان
مرسی
راهش چیه؟چکار باید کرد؟
راه دیگرش هم اینه که از طریق سامانه ی زیر عضو بشی و با پرداخت مبلغ 15000 تومن به پایان نامه ها دسترسی داشته باشییکی از راهاش اینه بری تهران خود پژوهشگاه نسخه ای از مدرک مورد نیاز رو بگیری
وگرنه بصورت اینترنتی فک نکنم بتونی بیشتر از 30 صفحه از پایان نامه رو بدست بیاری
سلام به همگی دوستان .
خوشهال ام که بهتون ملحق شدم .
ما خیلیییییییییییییییییییییی باحالیم .![]()

سال 90 فارغ التحصیل شدم کامسول خیر ولی متلب همراه با اکسل تو درس تک واحدی به نام کارگاه نرم افزار تدریس می شد که از لحاظ زمانی و کیفیت چیز خاصی بیان نمی شد تو کلاسسلام دوستان. دوتا سوال داشتم ، ترجیحا اگر از دانشگاه تبریز که اطلاع داشتید ممنون میشم.
1- نرم افزار های کامسول و متلب در دانشکده شیمی به صورت واحد درسی تدریس میشه آیا!؟
2- خشک کن پاششی رو میشه در دانشکده شیمی پیدا کرد؟
من بهره بردار فاز 17و18 هستم.شما اگر پارتی داشته باشی تو اصفهان میتونی مشغول بشی تو پالایشگاه کلا کار فرسایشی هست دیگه عسلویه از طریق آزمون یا یه آشنای کوچیک هم میشه رفت قطعا اصفهان بهتره
محاسبات عددی برای شرایط آب و هوایی {شهر} سریناگار (هند) نشان می دهد که transwall از Trombe wall در رسیدن به بار حرارتی طی روز موثرتر است اما از نقطه نظر سطح بندی بار حرارتی و هر دو عملکرد روز و شب، یک trombe wall آبی بهتر است. نتایج کاملاً عمومی هستند و می تواند به هر محلی با رفتار(شرایط) آب و هوایی مشابه تعمیم داده شوندمیشه ترجمه این عبارتو بهم بگید برای پروپزالم خیلی بهش نیاز دارم.
Numerical
calculations for Srinagar (India) climatic conditions show that the Transwall is more effective than the
Trombe wall to meet the daytime heating load, but from load levelling and both day and night
performance points of view, a water Trombe wall is better. The results are quite general and can be
extended to any place having similar climatic behaviour.
سلام دوستان.من تازه ارشد مهندسی شیمی گرایش ترموسنتیک و کاتالیست قبول شدم.باید استاد راهنما رو انتخاب کنم بر اساس زمینه کاریشون.به نظرتون کار آزمایشگاهی واسه پروژه بهتره یا مدلینگ؟؟با توجه به این که میخوام دکتری بخونم و مقاله isi هم بنویسم.به نظر شما چی کار کنم؟؟؟کدوم موضوع بهتره؟؟
سلامسلام دوستان.من تازه ارشد مهندسی شیمی گرایش ترموسنتیک و کاتالیست قبول شدم.باید استاد راهنما رو انتخاب کنم بر اساس زمینه کاریشون.به نظرتون کار آزمایشگاهی واسه پروژه بهتره یا مدلینگ؟؟با توجه به این که میخوام دکتری بخونم و مقاله isi هم بنویسم.به نظر شما چی کار کنم؟؟؟کدوم موضوع بهتره؟؟
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |