سلام دوستان.من تازه ارشد مهندسی شیمی گرایش ترموسنتیک و کاتالیست قبول شدم.باید استاد راهنما رو انتخاب کنم بر اساس زمینه کاریشون.به نظرتون کار آزمایشگاهی واسه پروژه بهتره یا مدلینگ؟؟با توجه به این که میخوام دکتری بخونم و مقاله isi هم بنویسم.به نظر شما چی کار کنم؟؟؟کدوم موضوع بهتره؟؟
سلام
دوست عزیزم درست گفتن
اگر میخواید دکتری هم بخونید و ادامه تحصیل بدید کار ازمایشگاهی برای شما بهتره. چون راحت خیلی راحت میتونید مقاله isi هم بدید. ولی خب به جاش مدت های زیادی رو باید توی ازمایشگاه باشید. و البته اینکه هزینه های ازمایشهاتون هم با شماست و معمولا اساتید کمکی توی این مورد نمیکنن، که جای تاسف داره.
کار مدلسازی هم خیلی خوبه. شما هرجایی که باشید میتونید مدلسازیتون رو پیش ببرید. سختتر میشه در زمینه مدل سازی مقاله داد. و اینکه فشار ذهنی بالاتری بهتون میاره در مقایسه با کارهای ازمایشگاهی.
بهتره برید با چندتا از اساتید صحبت کنید و کارهاشون رو جویا بشید. بعد هر کدوم رو که بیشتر علاقه داشتید دنبال بگیرید.
توصیه مهمم اینه که سعی کنید موضوعی رو انتخاب کنید که بهش علاقه دارید چون در اکثر موارد طوری شرایط پیش میره که همون پروژه ی ارشد خودتون رو در حالت عمیق تر در دکتری ادامه میدید و در نهایت کلا حوضه ی تخصصی شما میشه.
کاتالیست هم که یه گرایش ناب هست و جای کار بسیاری داره.