سلام
پستهای کل کل حذف شد.
دوستان دقت کنند که برای کل کل از تاپیک مربوطه استفاده کنند.
ارسال هر پستی با محتوای کل کل با هر نیتی ( اعم از شوخی ، جدی و .... ) در تاپیکهای دیگر ممنوع است. و با کاربران خاطی برخورد خواهد شد.
پ.ن : از دوستان خواهشمندم که این پستها را تنها گزارش کنند و از کل کل ، برای حفظ ارامش تاپیک خودشون ، بپرهیزند.
موفق باشید.
این پست رو شما باید زحمت بکشید تو تالار دوستانتون بزنید که میان اینجا خودشیرینی میکنن ... درسته نی نی از دوستای خوبه منه ولی خوب نیست بیاد اینجا و یه سری پست بزنه و بعد بره بگه رفتم خط مقدمشون و با چماق رفتیم و این حرفها و بقیه به به و چه چه کنن ...... من سر پرسپولیس با بابای خودمم شوخی ندارم ... اگه هم جواب ندادم و رعایت کردم فقط برای همون حرمت دوستی بود ولاغیر ....سلام
پستهای کل کل حذف شد.
ارسال هر پستی با محتوای کل کل با هر نیتی ( اعم از شوخی ، جدی و .... ) در تاپیکهای دیگر ممنوع است. و با کاربران خاطی برخورد خواهد شد.
پ.ن : از دوستان خواهشمندم که این پستها را تنها گزارش کنند و از کل کل ، برای حفظ ارامش تاپیک خودشون ، بپرهیزند.
موفق باشید.
عمرا اگه باهاش برخورد کنید.سلام
پستهای کل کل حذف شد.
موفق باشید.
چه عجب ما یه حرکتی از شما دیدیم !!سلام
پستهای کل کل حذف شد.
موفق باشید.
بنظر من کریمی اشتباه میکنه بخواد قبول کنه تراکتور رو تو این وضعیت دستش بگیره .. اونم با این هیئت مدیره عجیب و غریب و این مدیرعامل لجباز که هیچی بلد نیست و این هوادارا که هنوزم دارن میگن اولیویرا !به گفته بانک ورزش داش علی کریمی سرمربی تراکتورسازی شد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
کلوپ آبیدلان. | فوتبال ایران | 54003 |