کلوپ طرفداران پرسپولیس

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنظر من کریمی اشتباه میکنه بخواد قبول کنه تراکتور رو تو این وضعیت دستش بگیره .. اونم با این هیئت مدیره عجیب و غریب و این مدیرعامل لجباز که هیچی بلد نیست و این هوادارا که هنوزم دارن میگن اولیویرا !
بهتره تو این شرایط قبول نکنه خیلی ریسکه
موافقم...
مربیگری تو تبریز مثه هفت تیر کشی تو تکزاسِ
.
.
.
.
این تراختوریا حتی ژوزه مورینیو هم بیاد ، فراری اش میدن ، اینا فقط برد میخان ..اصن چیزی به اسم باخت و مساوی تو فرهنگ لغات شون تعریف نشده اس...

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
بد و بی هدف بازی کردیم! یکی از پر اشتباه ترین بازیهای خط هافبک پرسپولیس توی این فصل بود. به اندازه 3 تا بازی پاس اشتباه دادند.
کفشگری رو هم واسه دربی از دست دادیم. میگن دستش باید عمل بشه.

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من بدترین بازی پرسپولیس این فصل بود
اگه خط دفاع تیممون نبود راحت شکست می خوردیم
خدا خیلی کمکمون کرد.
نکته هامثبت بازی شکست نخوردن تو آزادی و همچنین 14 کلین شیت نیلسون بود.

آخرین ویرایش:

علیرضا ل

عضو جدید
مهدوی‌کیا در کنار بکام و فرگوسن در سایت فیفا

مهدی‌مهدوی کیا در کنار بزرگانی چون دیوید بکام و سر آلکس فرگوسن از بزرگانی بودند که در سال 2013 از فوتبال خداحافظی کردند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در سال میلادی قبلی چندین بازیکن بزرگ فوتبال با مستطیل سبز خداحافظی کردند و به دوران باشکوه خود در فوتبال پایان دادند. سایت فیفا با معرفی بزرگانی که در سال 2013 از فوتبال خداحافظی کردند از مهدی مهدوی‌کیا به عنوان یکی از بازیکنان بزرگ یاد کرد که فوتبال خود را در این سال به پایان برد.

دروازه‌بان:

اولریش رامه (فرانسه) و ریکاردو لوپس (اسپانیا)

دروازه‌بان سابق سوشو فرانسه در حالی در 41 سالگی تصمیم گرفت از فوتبال خداحافظی کند که بیش از 500 بازی در لیگ و 12 بازی ملی را با تیم ملی فرانسه در کارنامه خود داشت. ریکاردو لوپس دروازه‌بان اسپانیایی اوساسونا نیز که مدت ها در پامپلونا دروازه‌بان تیمش بود از فوتبال خداحافظی کرد.

مدافعان:

مهدی مهدوی کیا (ایران)، فیل نویل (انگلیس)، جیمی کاراگر (انگلیس)، توماس اویفالوشی (چک) ، الساندرنستا (ایتالیا) و کریستف متزلدر (آلمان)

مهدی مهدوی کیا ستون تیم ملی ایران با 111 بازی ملی و 13 بازی ملی در سال 2013 در 36 سالگی از فوتبال خداحافظی کرد. او همیشه در پست مدافع راست بازی کرد و بازی های زیبایی از خود به نمایش گذاشت و توانست 381 بازی در لیگ آلمان و ایران را در کارنامه خود داشته باشد و در اواسط سال 2013 با ورزش زیبای فوتبال خداحافظی کند.

فیل نویل دیگر بازیکن بزرگی بود که با 59 بازی ملی برای انگلیس از فوتبال خداحافظی کرد. جیمی کاراگر نیز که 737 بازی را در کارنامه خود با لیورپول داشت از آنفیلد دل کند و کفش‌هایش را آویخت.

توماس اویفالوشی مدافع چک و عمر داف مدافع سنگال در جام جهانی 2002 نیز از دیگر مدافعانی بودند که با فوتبال وداع کردند. همچنین نستا مدافع باسابقه تیم ملی ایتالیا که در کانادا بازی می‌کرد در این سال از فوتبال خداحافظی کرد. آخرین مدافع مشهوری که در سال 2013 کفش هایش را آویخت، کریستوف متزلدر آلمانی بود.

هافبک ها:

مارک فان بومل (هلند)ٰ، پل اسکولز (انگلیس) و دیوید بکام (انگلیس) و دژان استانکویچ (صربستان)

فان ‌بومل کاپیتان مستحکم هلندی‌ها نیز در این سال کفش هایش را آویخت و با مستطیل سبز وداع کرد. شاید معروف‌ترین شخصیت فوتبالی که در این سال از فوتبال خداحافظی کرد دیوید بکام باشد . هنوز هم اشک های بکام در پاری سن ژرمن از یاد علاقه‌مندان به فوتبال نرفته است تا هافبک 38 ساله که مدت ها در منچستر‌یونایتد، رئال مادرید و لس‌آنجلس‌گالکسی بازی‌می‌کرد در فرانسه دور افتخار بزند و فوتبالش را به پایان برساند. پل اسکولز هم تیمی سابق او در منچستر یونایتد نیز برای دومین بار و آخرین بار از فوتبال خداحافظی کرد. دژان استانکویچ هافبک مستحکم صربستانی نیز در این سال از فوتبال کنار رفت تا دیگر شاهد شوت های محکم او در فوتبال نباشیم.

مهاجم ها:

مایکل‌اوون (انگلیس)ٰ، لوئیس‌ساها (فرانسه) و لودویک ژولی (فرانسه)

هواداران تیم ملی انگلیس مدت ها منتظر ماندند تا اوون توانایی خود را در تیم لیورپول بتواند در تیم ملی نشان دهد اما مصدومیت پایانی بود بر آرزوهای اوون و انگلیسی‌ها. دیگر مهاجم بزرگی که در سال 2013 از فوتبال خداحافظی کرد ، لوئیس ساها فرانسوی بود که همراه هموطنش لودویک ژولی مستطیل سبز را بوسید و کنار گذاشت.

مربی‌:

سر آلکس فرگوسن و یوپ‌هاینکس

سر آلکس فرگوسن و یوپ هاینکس دو مربی نام آشنا در سال 2013 از فوتبال خداحافظی کردند. فرگوسن که 26 سال در منچستر‌بود یکی از دراماتیک ترین وداع‌ها را در فوتبال داشت. از طرفی هاینکس نیز توانست با قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا وداعی باشکوه با فوتبال داشته باشد.

قابل توجه بعضیا

فكر كنم الفرناز هم دو سه سالی هست هی خداحافظی ميكنه اما اسمش تو ليست خداحافظی بزرگان اعراب هم نيست!!! :D

Checkmate

کاربر ممتاز
فكر كنم الفرناز هم دو سه سالی هست هی خداحافظی ميكنه اما اسمش تو ليست خداحافظی بزرگان اعراب هم نيست!!! :D

اسم اون احتمالاً تو لیست بزرگان فوتبال زنان هست! :D

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
402 دقیقه گل نخوردن و چهاردهمین کلین شیت نیلسون

402 دقیقه گل نخوردن و چهاردهمین کلین شیت نیلسون

ارتش سرخ دات كام :نیلسون کوریا که امروز بعد از بازی پرسپولیس – نفت به عنوان بازیکن اخلاق مسابقه شناخته شد و جایزه ای گرفت یک بار دیگر دروازه خود را بسته نگه داشت تا همچنان رکورد دار تعداد کلین شیت در لیگ برتر باشد.

هر چند امروز نفت تمام کننده نداشت و خط دفاع هوشیار پرسپولیس حملات نفت را خنثی می کرد تا نیلسون اصلا به دردسر نیافتد اما یک بار هم کمک داور اشتباه نکرد تا رکورد کوریا ارتقا یابد.

این چهاردهمین بازی در این فصل بود که نیلسون گل نخورده و همچنان او از این حیث سرآمد دروازه بان های لیگ برتری است.همچنین او در چهار بازی اخیر تیمش مقابل مس،سایپا،ملوان و نفت هم گلی نخورده است.آخرین گلی که این دروازه بان 37 ساله خورد در دقیقه 48 بازی با ذوب آهن بوده و حالا 402 دقیقه است که او دروازه اش را بسته نگه داشته است.

رحمان احمدی در سپاهان نزدیک ترین رقیب او در ثبت کلین شیت است که باید دید فردا می تواند با بسته نگه داشتن دروازه اش به گلر پرسپولیس نزدیک شود یا نه.

challenger_69

عضو جدید
سلام دوستان
یه سوال دارم خواهشا منطقی جواب بدید نه از روی تعصب
به نظرتون با توجه به بازی های پیش رو امسال پرسپولیس قهرمان میشه؟
اگه دقت کرده باشید بازی هایی که در پیش داریم نسبت به استق لول شرایط سخت تری داره
بازی با فولاد اون هم تو اهواز ، دربی که طبق معمول باید فقط به یه امتیاز دل خوش کنیم، بازی با سپاهان، بازی با گسترش فولاد اونم تو تبریز
کلا همه بازیهای سختمون مونده برا 10 هفته آخر :(
نظر شما چیه؟

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
بدترین بازی فصلمونو انجام دادیم ..
بدتر از همه بازیایی که باخته بودیم بازی کردیم ..
بازی با تراکتور که باختیم کجا این بازی کجا !!
بازم خیلی بی برنامه بودیم اصلا بازیکنا گیج بودن نمیدونستن چیکار کنن تیم کاملا بدون پلن داره بازی میکنه .. همه بد بودن شاید اگر صادقیانم بازی میکرد هیچی عوض نمیشد ..
امتیاز گرفتن از پرسپولیس خیلی راحته با یه پرس ساده و بستن بازی راحت میشه از پرسپولیس امتیاز گرفت تیم کاملا بی برنامه ست
حقیقی و کفشگری هم روزشون نبود و نفتیا وسط زمین رو گرفته بودن
به هیچ عنوان حقمون برد نبود ولی اگر علی عسکری دقت میکرد میتونستیم گل بزنیم ..
نفت هم خیلی خوب بود و یجورایی غافلگیر شدم با بازی و پاسکاری خوبشون .. اونا راحت و با تمرکز بازی میکردن چون فشاری روشون نیست بدون ترس و ریلکس بازی کردن و خوب همدیگه رو پیدا میکردن و پاسکاری میکردن..
بنظر من داور باید 2 بازیکن نفت رو اخراج میکرد یکی خطای رو خلعتبری که حداقل میتونست یه زرد بده و یکی هم خطای بدون توپ رو مسلمان که مطمئنم اخراج داشت ..
فغانی تو یه هفته دو بار ارادت نشون داد به آبیا
باید بدون خلعتبری و حقیقی و کفشگری بریم اهواز مقابل فولاد که تازه خیلی بهتر هم شده

نمیدونم چه اصراری بود خیابانی بازی رو گزارش کنه از یه طرف واقعا رو اعصاب ما رفت از یه طرف آخر بازی خیلی ناراحت شدم براش واقعا بهش ظلم کردن تو این شرایط مجبورش کردن بمونه و پخش مستقیم حرف بزنه و مصاحبه کنه !! طفلک خیلی سعی کرد گریه نکنه :'(

GAME_OVER

کاربر ممتاز
این عسکری امروز مصاحبه کرده گفته گل نفت درست بود !!!
خیلی واسه من جالبه بازیایی که داور گند میزنه به بازی این اغا میاد از داور حمایت میکنه و میگه قضاوتش خوب بود این بازی که داور تصمیم درستی گرفته میاد میگه اشتباه کرد ..!!
اینقد فیلم و عکس اون صحنه واضحه که حرف زدن دربارش خنده داره بازیکن نفت نیم متر تو آفساید بود !!!
اینقد واضح بود گزارشگر همونجا چند بار گفت درسته و آفساید بوده ..
بعد یه چیزی معمولا اینمواقع یه کارشناس میاد تو یه خبرگزاری مثل فارس و ایسنا مصاحبه میکنه و داوری رو تحلیل میکنه این بار عسکری میاد تو "سایت رسمی فدراسیون فوتبال" عملکرد داور رو تحلیل میکنه !!! مگه سایت رسمی فدراسیون جای زیر سوال بردن داورای همون فدراسیونه ؟ مدیونید اگه فکر کنید اینا ربط داره به قضیه قهرمانی و گیر بودن همین اغا ..

اینم صحنه گل .. اگر این گل درست بوده باشه دیگه هیچوقت فوتبال نگاه نمیکنم ..

اینم تو فیسبوک دیدم ..

پ.ن: منتظر 90 این هفته و شرمنده شدن عسکری و مدیران نفت که سریع برای ما بیانیه میدن هستم ..
امیدوارم فردوسی پور اون شهامتی که برای ما داره برای دیگران هم داشته باشه .. یکی آفساید بودن گل + یکی اخراج بازیکنی که رو مسلمان خطا کرد

GAME_OVER

کاربر ممتاز
سلام دوستان
اگه دقت کرده باشید بازی هایی که در پیش داریم نسبت به استق لول شرایط سخت تری داره
بازی با فولاد اون هم تو اهواز ، دربی که طبق معمول باید فقط به یه امتیاز دل خوش کنیم، بازی با سپاهان، بازی با گسترش فولاد اونم تو تبریز
نظر شما چیه؟
من با نظرت مخالفم اتفاقا بازیای هفته های آخر ما راحتتره نسبت به رقیبامون ..
ما 3 بازی اخرمون با داماش راه اهن و اس خوزستان بازی داریم که میتونیم از این تیما 9 امتیاز بگیریم و استقلال 3 بازی اخرش با نفت تهران فولاد و تراکتور ..
تیمای بالای جدول هفتته های اخر با هم بازی دارن و ما همون موقع با تیمای پایین تر جدول بازی داریم
اگر بتونیم از دو بازی آینده 4 امتیاز بگیریم خیلی خوب میشه و اونوقت فقط یه بازی سخت میمونه که سپاهانه و بنظرم بتونیم تو تهران ببریمشون ..
البته بنظر من این چیزا مهم نیست و تیمی که میخواد قهرمان بشه نباید نگاه کنه تو کدوم هفته با کدوم تیم بازی داره و باید سعی کنیم همه بازیا رو ببریم .. ما تیم خوبی مث فولاد رو تو ازادی بردیم و خیلی راحتم بردیم ولی نتونستیم اس خوزستان ته جدولی رو تو ازادی ببریم .. استقلال مقابل تراکتور و سپاهان تو خونشون خوب بود و میتونست ببره ولی نتونست مس ته جدولی رو تو ازادی ببره .. نمیشه رو اسون بودن یه بازی حساب کرد و اینا همش حرفه

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیروز از تابلوی 50 سالگی باشگاه پرسپولیس با امضای همایون بهزادی، علی پروین،علی دایی و جعفر کاشانی ... رو نمایی شد ..

نیم قرن با افتخار گذشت ...چه اسطوره هایی که تو این نیم قرن از این تیم سر بلند نکردند از کاشانی ها و پروین ها بگیر تا علی دایی و باقری ومهدوی کیا ها ...چه تیمهایی که تو این مدت از طرف این باشگاه 6 تایینشدند ... ازمخاطب خاص مون... تا مس کرمان ...تو این مدت چه دسته 3 هایی که نرفتن اون دوستای عزیز مون...اشاره مستقیم نمیکنم...خلاصه تا بوده نیم قرن افتخار بوده و قهرمانی و ( 6 ) و سربلندی و معرفت ...ما که نیستیم ولی شما 100 سالگی پرسپولیس و دیدید یادی هم از ما کنید .....

Checkmate

کاربر ممتاز
سلام دوستان
نظر شما چیه؟

من از اول گفتم این تیم اگر بره به آسیا و جام حذفی رو بگیره، نتیجه خوبی کسب کرده. ما چند جا مشکل اساسی داریم که هنوز حل نشده و مهمترینش به نظر من نوک خط حمله هست. هرچند مشکل یک گلزن تمام عیار مشکل روز فوتبال ایران هست و ربطی به تیم ما فقط نداره. با این حال مسئله ای که هست اینه که رقیبهای اصلی ما از 1-2 ماه دیگه بازیهاشون توی آسیا شروع میشه و همین میتونه باعث خستگیشون در جریان لیگ بشه. مطمئن باشید با این فشاری که به آندو و نکونام تو وسط زمین داره میاد چند وقت دیگه هم مصدوم میشن (که گویا تیموریان دیروز مصدوم شده، هرچند میزان مصدومیتش مشخص نشده. بقیه تیمها هم به همین ترتیب. امسال کلاً لیگ سختی داریم و پیش بینی قهرمان کار ساده ای نیست. هیچ تیمی هم واقعاً در حد قهرمان بلامنازع بازی نکرده.

Checkmate

کاربر ممتاز
این عسکری امروز مصاحبه کرده گفته گل نفت درست بود !!!
خیلی واسه من جالبه بازیایی که داور گند میزنه به بازی این اغا میاد از داور حمایت میکنه و میگه قضاوتش خوب بود این بازی که داور تصمیم درستی گرفته میاد میگه اشتباه کرد ..!!
اینقد فیلم و عکس اون صحنه واضحه که حرف زدن دربارش خنده داره بازیکن نفت نیم متر تو آفساید بود !!!
اینقد واضح بود گزارشگر همونجا چند بار گفت درسته و آفساید بوده ..
بعد یه چیزی معمولا اینمواقع یه کارشناس میاد تو یه خبرگزاری مثل فارس و ایسنا مصاحبه میکنه و داوری رو تحلیل میکنه این بار عسکری میاد تو "سایت رسمی فدراسیون فوتبال" عملکرد داور رو تحلیل میکنه !!! مگه سایت رسمی فدراسیون جای زیر سوال بردن داورای همون فدراسیونه ؟ مدیونید اگه فکر کنید اینا ربط داره به قضیه قهرمانی و گیر بودن همین اغا ..

اینم صحنه گل .. اگر این گل درست بوده باشه دیگه هیچوقت فوتبال نگاه نمیکنم ..

اینم تو فیسبوک دیدم ..

پ.ن: منتظر 90 این هفته و شرمنده شدن عسکری و مدیران نفت که سریع برای ما بیانیه میدن هستم ..
امیدوارم فردوسی پور اون شهامتی که برای ما داره برای دیگران هم داشته باشه .. یکی آفساید بودن گل + یکی اخراج بازیکنی که رو مسلمان خطا کرد

این داور و تیمش رو میخوان بفرستن جام جهانی. برای همین هم اینطوری ازش حمایت میکنن. مطمئن باش توی 90 هم اگر به این نتیجه برسن که آفساید بوده باز عسگری حرف خودش رو تکرار میکنه.

Checkmate

کاربر ممتاز
من واقعاً موندم چرا این عباس زاده اینقدر بازی بهش کم میرسه. وقتی هم میره تو بازی نمیتونه گل بزنه. تو بازیهای تمرینی یا تدارکاتی همیشه حداقل یک گل میزنه! تو هر بازی هم حداقل یه بار قیچی میزنه! lol
فرشاد پیوس معمولاً از کسی تعریف نمیکنه ولی از این بازیکن خیلی تعریف کرده گفته میتونه جانشین من تو پرسپولیس باشه. واقعاً الان ما به یه مهاجم فرصت طلب مثل خود فرشاد نیاز داریم. هر امتیازی که میگیریم داریم رو مثلث خط هافبکمون میگیریم.

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
من واقعاً موندم چرا این عباس زاده اینقدر بازی بهش کم میرسه. وقتی هم میره تو بازی نمیتونه گل بزنه. تو بازیهای تمرینی یا تدارکاتی همیشه حداقل یک گل میزنه! تو هر بازی هم حداقل یه بار قیچی میزنه! lol
فرشاد پیوس معمولاً از کسی تعریف نمیکنه ولی از این بازیکن خیلی تعریف کرده گفته میتونه جانشین من تو پرسپولیس باشه. واقعاً الان ما به یه مهاجم فرصت طلب مثل خود فرشاد نیاز داریم. هر امتیازی که میگیریم داریم رو مثلث خط هافبکمون میگیریم.
میدونی چیه؟مشگل از مهاجم های نوک ما نیست مشگل اینه پاسور هام خوب تغضیه نمیکنن مهاجم ها رو ببنید سید بازی میکنه محو تو بازی .. حاتمی میاد اونم محو تو بازی.. عباس زاده هم مثل بقیه .. در کل من میگم اینا خوب تغذیه نمیشن که اگه بشن سید یه سر زن عالیه ولی تو چند تا بازی دید که توپ بیاد رو سرش که بزنه؟ حاتمی هم سر زنه هم سرعت خوبی داره ولی چند تا موقعیت براش پیش اومد بازی قبل؟ عباس زاده یه مهاجمه خوب با انگیزه های بالاست که با این که قد بلندی نداره و بازی های لیگ یکش رو که من دیدم همه جور گل میزد بازیکن شش دانگ و خوبیه ولی منتها خیلی بهش بازی نرسیده و به نظر من دایی باید حداقل دو یا 3 تا بازی بهش فیکس بازی بده تا خودش رو پیدا کنه و مطمئن باشید یه مهاجم آینده دار هم واسه پرسپولیس هم واسه تیم ملی میشه ....

mehrdad50

عضو جدید
[h=1]5 استقلالی و 3 پرسپولیسی در خطر از دست دادن دربی[/h]
8 بازیکن از دو تیم استقلال و پرسپولیس قبل از دربی پیش رو دو اخطاره اند و با دریافت کارت زرد در بازی های هفته بیست و دوم دربی را به خاطر محرومیت از دست خواهند داد.

این شرایط برای استقلالی ها نگران کننده تر است چرا که آنها 5 بازیکن دو اخطاره دارند و بیشتر این نفرات بازیکنان کلیدی این تیم به حساب می آیند.

از بین استقلالی ها آندو تیموریان،هاشم بیک زاده،مجید غلام نژاد،پژمان نوری و مهرداد اولادی دو اخطاره اند که البته به احتمال زیاد آندو به خاطر مصدومیت در مصاف با استقلال اهواز به میدان نخواهد رفت تا دربی را از دست ندهد اما نفراتی مثل پژمان نوری و بیک زاده که جزو فیکس های تیم شان هستند باید مواظب باشند.

در جمع پرسپولیسی ها حسین ماهینی ،امید عالیشاه و محسن مسلمان دو اخطاره اند که ماهینی در دربی رفت نیمکت نشین بود اصلا دوست ندارد دربی برگشت را از دست بدهد.نکته جالب در مورد عالیشاه اینجاست که او به خاطر سه اخطاره شدن دربی رفت را از دست داد و حالا که بعد از 5 هفته غیبت آماده بازی شده اگر در اهواز به میدان برود و مقابل فولاد کارت بگیرد بار دیگر دربی را از دست خواهد داد.

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
ای خدا چرا این قدر پرسپولیس کم شانسه. بازی با فولاد افتاد تو اهواز میریم اهواز برمیگردیم تهران دوباره میریم اهواز با فاصله بازی های کم. فدراسیونم که درک نمیکنه. کاش این بازی حذفی رو عقب بندازند.

علیرضا ل

عضو جدید
بابا حالا ک دیگه زیرین چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ی سر اومدم ببینم توو این فصل حالتون چطوره وقتی استقلال بالاتر از شماس:biggrin:

كيسه تاپيك خودشونو كشيده اومده اينجا دنبال مشتری ميگرده :biggrin:
بازيكنشون زد كلمن رو انداخت سه روزه دارن كيسه كشی مربی رو ميكنن ببخشدش
اونم از مربی اقتدارگرا كه دو روز رو حرفش نموند. اول گفت بايد عكس ببينم، عكسو نشونش دادن گفت بايد فيلم ببينم، فيلم هم نشونش بدن ميگه فوتوشافه! از بس مربی باسواديه :biggrin: راستی كسی ميدونه كله مرغی چند كلاس سواد داره؟ :D

mehrdad50

عضو جدید
[h=1]بنگر: بازی با فولاد حیاتی است / مگر استقلال خیلی شاداب بازی می کند؟[/h]
محسن بنگر در گفت وگویی، در مورد صدرنشینی استقلال در لیگ برتر اظهار داشت: تا پایان لیگ مسابقات زیادی باقی مانده است. بازی های سخت استقلال باقی مانده در ضمن ما نسبت نیم فصل اول یک امتیاز بیشتر کسب کردیم و از وضعیت خودمان در جدول راضی هستیم. نمی شود گفت فوتبال ایران 2 قطبی شده اما مهم این است که هیجان در صدر جدول وجود دارد.

وی در خصوص دیدار روز شنبه آینده پرسپولیس و فولاد خوزستان در چارچوب هفته بیست ودوم لیگ برتر، عنوان کرد: بازی مشکلی داریم که امتیاز آن برای ما بسیار حیاتی است. فولاد رقیب ما است که در زمین خودش بازی می کند ولی در این شرایط هم باید امتیاز بگیریم.

مدافع پرسپولیس در واکنش به صحبت های علی فتح الله زاده مبنی بر اینکه پرسپولیس مقابل فولاد امتیاز از دست می دهد و در دربی اختلاف امتیازات زیاد می شود؛ گفت: فکر کنم قرص هایی که فتح الله زاده می خورد، قرص های خوابِ شیرین است که او چنین خواب های شیرینی می بیند.

بنگر درباره عدم حضور بازیکنان در جشن 50 سالگی باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: فکر می کنم این جشن برای پیشکسوتان بوده نه برای بازیکنان، البته من در جریان اینکه چرا کسی به این جشن نرفت نیستم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بازیکنان پرسپولیس برای دریافت مطالباتشان دست به دامان سید جلال حسینی شدند، تصریح کرد: من از این موضوع خبر ندارم و خودم با سید جلال صحبتی نکردم. البته اگر کسی هم با حسینی صحبت کرده باشد هیچ اشکالی ندارد، سید جلال کاپیتان شده و به حرف بقیه گوش می دهد و این هم یک اتفاق طبیعی است.

مدافع پرسپولیس در مورد اینکه آیا بازیکنان این تیم برای دربی استرس ندارند، گفت: چه استرسی؟ دربی یک بازی کاملاً معمولی است، مگر استقلال خیلی شاداب بازی می کند که ما برای دربی استرس داشته باشیم؟

Checkmate

کاربر ممتاز
با توجه به نزدیکی به دربی 78 و سختگیری پرسپولیسی‌ها، در تمرین امروز هم یک اتفاق عجیب در ورزشگاه درفشی‌فر افتاد. حراست مجموعه ورزشی درفشی‌فر متوجه یک هوادار با پیراهن سپاهان شد که با خود کاوری به همراه داشت تا مشخص نشود با دوربین خود از پرسپولیسی‌ها فیلمبرداری می‌کند و این هوادار را تا پایان تمرین زیر نظر گرفت و زمانی که متوجه شد این هوادار به صورت کامل از تمرین فیلمبرداری کرده، وی را فرا خواند و در گفت‌وگویی با وی متوجه شد او یکی از هواداران سپاهان و طرفدار استقلال است به همین دلیل دوربین این هوادار توقیف و از تمرین اخراج شد.گفتنی است این روزها سرخپوشان به دقت عکس‌العمل‌ها را در بین هواداران زیر نظر دارند.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
چند تا عکس از اینستاگرام محسن مسلمان

محسن مسلمان و پیام صادقیان در تیم ملی زیر 12 سال

محسن مسلمان تیم ملی زیر 12 سال

سال 85 ذوب آهن صباباتری .. با ممد نوری :)

سال 86 ذوب آهن-پرسپولیس
مسلمان گفته وقتی کریم باقری رو از نزدیک دیده نمیدونسته چیکار کنه :)

mehrdad50

عضو جدید
[h=1]حضور خانوادگی رویانیان و بازیکنان پرسپولیس در منزل سیدجلال حسینی[/h]
محمد رویانیان به همراه 7 بازیکن پرسپولیس امشب در اقدامی جالب به منزل سیدجلال حسینی کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس به صورت خانوادگی برای تبریک به دنیا آمدن نورا دختر کاپیتان قرمزپوشان رفتند.

در این مراسم خانوادگی حسین ماهینی، دهنوی، رضا نورمحمدی، محسن مسلمان، حمید علی عسگر، محسن بنگر و سعید شیرینی سرپرست سرخپوشان حضور داشتند و هر کدام جداگانه چشم روشنی و هدایایی را به دختر سیدجلال حسینی اهدا کردند.

نکته جالب حضور خانوادگی رویانیان نیز در منزل سیدجلال حسینی بود.

کاپیتان قرمزپوشان نیز در پایان این جشن کوچک از همه بازیکنان و محمد رویانیان تقدیر و تشکر کرد.

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس: ما چند تا تیم رو مثه شما 6 تایی کردیم[FONT=&quot]
[/FONT]
استقلال : ما 2 بارقهرمان آسیا شدیم[FONT=&quot]
[/FONT]
پرسپولیس: می دونیما لژیونرای بزرگی مثل کریمی - دایی ومهدوي کياو عزيزي و هاشمیان و باقری و ...داشتیم[FONT=&quot]
[/FONT]
استقلال : ما 2 بارقهرمان آسیا شدیم[FONT=&quot]
[/FONT]
پرسپولیس: میدونستید دسته 3 رفتید و از تولی پرس قزوین باختید؟
استقلال : ما 2 بار قهرمان آسیا شدیم
پرسپولیس: تا حالا بازیکنی داشتید بهترین بازیکن سال آسیا بشه؟
استقلال : ما2 بار قهرمان آسیا شدیم
پرسپولیس: اون موقع که ما با بایرن مونیخ بازی می کردیم شما چهحسی داشتید؟
پرسپولیس: راستی چرا تبلیغ رو پیراهن ما Audi ولی شما آدامس پرستو؟
پرسپولیس: میدونستید ما تو یه فصل بدون باخت قهرمان شدیم؟
پرسپولیس: آیا فتحو لا به مراسم بهترین ها در زوریخ دعوت شدهاست
پرسپولیس: شده تیمتون 10 نفره باشه تو 10 دقیقه 3 تا گل بزنه؟
پرسپولیس: راستی بازیکنی مثه ایرانپاک داشتید که 7 تا گل تو داربیها بزنه؟
پرسپولیس: هواپیما اختصاصی دارید؟ شبکه جهانی چطور؟
پرسپولیس: میدونستید آقای گل جهان مال ماست؟

پرچم ما خعلی بالاست!!

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميگن بعدازتمرين استقلال،فيلم بازى هاى پرسپوليس روبراشون گذاشتن بعدش لامپهارو خاموش کردن وگفتن هرکى ميخواد بره.

فعلا پژمان منتظرى وجواد بىخطررفتن ببينيم بعدى کيه.