کلوپ طرفداران پرسپولیس

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیشنهاد عجیب و باورنکردنی دورتموند به صادقیان5میلیون یورو برای 3 سال با حقوق ماهانه 100هزار یورو!
دایی موافقت کند صادقیان برای تست پزشکی به آلمان سفر خواهد کردگفتنیست اگر صادقیان در پایان فصل از پرسپولیس جدا شود باشگاه پرسپولیس از این نقل و انتقال بصورت 60.40 درآمد زایی خواهد کرد. یعنی 3میلیون یورو سهم باشگاه از این انتقال خواهد بود.

بازیکن های مارو دورتموند میخواد بخره مال شما رو کی تیم قطری.......

بدوو تا برسی.........

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
به نظر من اونا دیگه سودی واسه پرسپولیس نداشتن با داشتن مهاجم های خوبی مثل مسلمان و خلعتبری و همین پیام صادقیان و حاتمی و سید صالحی و یه مهاجم لیگ یکی یادم رفته اسمش رو حتی عالیشاه بشین حساب کن ببین چند بازیکن با خصوصیات تهاجمی داریم ... من خودم شخصا خیلی دوستشون دارم و هر دو بچه های با شخصیتی هستن ولی موندنشون بیشتر به ضرر خودشون بود چون با این بازیکن ها مطمئن باش بهشون بازی نمیرسید ...

اسم اون بازیکن لیگ یکی، عباس زاده هست که از نظر من هم از سیدصالحی بهتره و هم از فرزاد حاتمی.

Checkmate

کاربر ممتاز
پیشنهاد عجیب و باورنکردنی دورتموند به صادقیان5میلیون یورو برای 3 سال با حقوق ماهانه 100هزار یورو!
دایی موافقت کند صادقیان برای تست پزشکی به آلمان سفر خواهد کردگفتنیست اگر صادقیان در پایان فصل از پرسپولیس جدا شود باشگاه پرسپولیس از این نقل و انتقال بصورت 60.40 درآمد زایی خواهد کرد. یعنی 3میلیون یورو سهم باشگاه از این انتقال خواهد بود.

بازیکن های مارو دورتموند میخواد بخره مال شما رو کی تیم قطری.......

بدوو تا برسی.........

منبع این خبر کجاست؟

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
پرسپولیس این اواخر واقعا خوب بازی میکنه حداقل میشه گفت فوتبالی فراتر از سطح لیگ ما به نمایش میزاره...

خط هافبک توانمندی با وجود مسلمان صادقیان عالیشاه و حقیقی رو مدت ها بود پرسپولیس به خودش ندیده بود

به نظرم این توان در تیم هست که هجومی تر بازی کنه اما خوب علی دایی بیشتر تمرکزش روی کسب امتیاز با ارائه یک بازی حساب شده هست

یکی از بازی های این اواخر رو که دیدم ناخوداگاه یاد تیم مصطفی دنیزلی _ دوره اول حضورش _ افتادم که انصافا فوتبال زیبایی به نمایش میزاشت هرچند که اون زمان تیم تمام کننده خوب در خط حمله و البته دفاع مستحکمی نداشت...

حالا هم ساختار دفاعی مناسبی داره هم خط هافبک خوبی و هم مهاجمین توانمندی...

حضور دو مهاجم بلند قامت _ سیدصالحی و حاتمی _ و یک مهاجم ریزنقش _ خلعتبری _ یک مزیت برای هر تیم به حساب میاد تا تنوع تاکتیک در خط حمله داشته باشه
خاطرم هست زمانی خیلی از پرسپولیسی ها دوست داشتند بازیکن های سرعتی و تکنیکی مثل عماد رضا تو پرسپولیس باشند که حالا این قبیل بازیکن ها رو هم تو خط حمله و هم خط هافبک داریم

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس نیوز : نمایندگی مدرسه فوتبال پرسپولیس در بروجن، همایش این مدارس را با حضور نمایندگان باشگاه و آکادمی فوتبال پرسپولیس برگزار کرد.
به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، مسوولان باشگاه و آکادمی فوتبال پرسپولیس روز سه‌شنبه در بروجن حضور یافتند و پس از حضور در گلزار شهدای این شهر در بازدیدی یک روزه از مدارس فوتبال پرسپولیس در بروجن، کلیه امکانات و تجهیزات این نمایندگی را مورد ارزیابی قرار داده و با مدیر کل وزارت ورزش و جوانان، رئیس هیأت فوتبال بروجن و مسوولان، مربیان، فوتبال آموزان و خانواده‌های بازیکنان دیدار و گفتگوکردند.

در این سفر، امید علی پورحسن معاونت ورزشی، بهنام ابوالقاسم‌پور مدیر استعدادیابی آکادمی، مرتضی فنونی‌زاده مربی تیم نوجوانان، محمد امام‌وردی مدیر اجرایی و محسن رنجکش نماینده روابط عمومی و سایت باشگاه حضور داشتند. ضمن اینکه قرار بود قائم مقام باشگاه و رئیس آکادمی پرسپولیس در این سفر حضور یابند که در آخرین لحظات به دلیل حضور در جلسه پیشکسوتان باشگاه، از سفر بازماندند.

جهانگیر خبازی مدیر کل وزارت ورزش و جوانان، کرمی رئیس هیأت فوتبال، ذوالفقار و امین مردانی موسس و مدیر مدارس فوتبال پرسپولیس در بروجن از بدو ورود تا پایان این سفر کاروان پرسپولیس را همراهی کردند.

نمایندگان باشگاه پرسپولیس پس از حضور در گلزار شهدای بروجن با شاخه‌های گل به فاتحه خوانی پرداختند. سپس در محل تمرین سرخپوشان، با فوتبال آموزان، مربیان و مسوولان دیدار کردند که طی آن چند بازیکن از سوی بهنام ابوالقاسم‌پور مدیر استعدادیابی آکادمی پرسپولیس مورد توجه قرار گرفتند. ضمن اینکه مرتضی فنونی‌زاده در کنار مربیان این مدارس فوتبال، حضور یافت و نکات جالب توجهی را به بازیکنان انتقال داد.

در ادامه، نمایندگان پرسپولیس به همراه مسوولان ورزشی بروجن پس از بازدید از فرهنگسرای بروجن به مرکز توانبخشی سالمندان رفته و با اعضای این مرکز دیدار و گفتگو کردند.

تماشای دیدار پرسپولیس و ملوان از هفته بیستم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال و برتری یک بر صفر سرخپوشان برنامه بعدی کاروان پرسپولیس بود که به حضور نمایندگان پرسپولیس بین خانواده سرخپوشان در بروجن نشاط خاصی بخشیده بود.

بخش دوم بازدید مسوولان پرسپولیس از این مدارس فوتبال، حضور در همایش مدارس فوتبال پرسپولیس در چهار محال و بختیاری (بروجن) بود.

در این مراسم، پس از تلاوت آیاتی چند از کلام‌ا... مجید و سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران، از نمایندگان پرسپولیس تقدیر شد. جهانگیر خبازی مدیر کل اداره ورزش و جوانان بروجن اولین سخنران این مراسم بود و بعد از سخنرانی مسوولان و مربیان، مرتضی فنونی‌زاده و بهنام ابوالقاسم‌پور به سخنرانی پرداختند و با اهدای جوایز، از کلیه دست‌اندرکاران این مدارس فوتبال تجلیل به عمل آمد. پایان بخش این مراسم، گرفتن امضاء و عکاس‌های یادگار بود.

گفتنی است؛ کاروان نمایندگان باشگاه پرسپولیس بامداد چهارشنبه عازم تهران شدند.

مدیر کل ورزش و جوانان بروجن: باشگاه پرسپولیس در این استان به جوان‌ها نشاط و شادابی می‌بخشد
مدیر کل ورزش و جوانان چهار محال و بختیاری گفت: ممنون هستم از باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس که با حضور و فعالیت خود در این استان، به جوان‌ها نشاط و شادابی می‌بخشد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، جهانگیر خبازی مدیر کل اداره ورزش و جوانان چهار محال و بختیاری در همایش مدارس فوتبال پرسپولیس در بروجن افزود: این حضور و این طرح برای ما ارزشمند است و ما سپاسگزار هستیم و بدون تردید باشگاه پرسپولیس در حوزه ما که همانا ارتقاء سطح ورزش است، تاثیرگذار خواهد بود.

وی افزود: ورزش کارکردهای مختلفی در حوزه‌های متفاوت دارد. هم از نظر بهداشت روان، سلامت جسم، سلامت اجتماعی و هم اعتماد به نفس در حوزه‌های مختلف. مدیریت با این بضاعت‌ها از جمله هنرمندی‌های مدیران ورزشی است.

خبازی تصریح کرد: ایجاد نمایندگی مدارس فوتبال پرسپولیس در بروجن با این سطح امکانات انصافا کاری است که باید مورد تقدیر قرار گیرد و ما هم اینک در کنار آنها خواهیم بود تا به ورزش پایه کشور کمک شود.

مدیر کل ورزش و جوانان بروجن خاطرنشان کرد: ما معتقدیم کاری که باشگاه‌ها انجام می‌دهند در راستای اهداف ماست و آنها اهداف اداره ورزش و جوانان را دنبال می‌کنند آن هم با یک شکل سازمان یافته، منظم و خدماتی که می‌تواند بدون تردید زمینه ارتقا را فراهم کند. پس ما باید در کنار آنها، حامی و همراه باشیم. نیاز است طی برنامه‌ای روشن و شفاف از کارهایی که می‌خواهند انجام دهند، اعم از نمایندگی، فعالیت‌ها و خدماتی که بسترسازی می‌شود، مورد حمایت قرار گیرند و طبعا ما همیار آنها خواهیم بود تا زمینه‌های رشد آنها را فراهم کنیم.

جهانگیر خبازی در پایان گفت: فضای ورزش ما کاستی دارد و به همین نسبت محرومیت‌ها و محدودیت‌هایی داریم، به طوری که در آماری که در وزارت‌خانه داریم، جزو استان‌های پائین جدول سرانه ورزشی هستیم که بسیاری از استان‌ها در محدوده یک متر و لااقل اکثر استان‌ها بالای 50 سانت سرانه ورزشی دارند. 31 سانت سرانه ورزشی استان است ولی از نظر سرانه بودن، 6 ماه هوای سرد داریم و امکان انجام ورزش در فضای آزاد شرایط را دشوارتر می‌کند.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2] تسلیت مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس به محمد جمشیدی
[/h]
پرسپولیس نیوز : مدیرعامل و اعضای هیات مدیره باشگاه فرهنگی - ورزشی پرسپولیس با صدور پیامی درگذشت برادر محمد جمشیدی عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس را تسلیت گفتند.

به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس محمد رویانیان مدیرعامل و اکبری، پروین و نامی اعضای هیات مدیره باشگاه فرهنگی - ورزشی پرسپولیس در پی درگذشت حاج اکبر جمشیدی برادر محمد جمشیدی عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس با صدور پیام‌های جداگانه مصیبت وارده را به محمد جمشیدی و خانواده داغدارشان تسلیت گفته و برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر و شکیبایی را از خداوند متعال مسالت کردند.

همچنین مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس با صدور پیامی مصیبت وارده را به عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس تسلیت گفتند.

مراسم تشییع و خاکسپاری حاج اکبر جمشیدی فردا (پنجشنبه) ساعت 9 از مقابل منزل آن مرحوم واقع در خیابان سیدجمال‌الدین اسدآبادی، نبش خیابان 24، پلاک 6 برگزار خواهد شد. همچنین مجلس ترحیمی روز شنبه از ساعت 13:30 الی 15 در مسجد نور واقع در میدان فاطمی برگزار خواهد شد.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس در نخستین دوره لیگ تخت جمشید سال 1352 که با قهرمانی خود به پایان رسانید در 22 بازی 6 گل خورده داشته و از این حیث رکوردار کمترین گل خورده در ادوار لیگ های ایران است .در آن سال هادی طاووسی و بهرام مودت دروازبانان تیم پرسپولیس بودند و نقش بسیار پررنگی در این رکورد جاودانه داشتند . جالب است بدانید در همان سال پرسپولیس 6 بر 0 تاج را در هم کوبید .

پرسپولیس امسال نیز در رقابتهای لیگ برتر در 20 بازی تنها 8 گل خورده و رکورد کمترین گل خورده در تمام دوره های لیگ برتر تا به اینجا در اختیار این تیم است .

در پنجمین دوره لیگ برتر تیم استقلال تهران با 17 گل خورده از 30 بازی هنوز رکوردار کمترین گل خورده در لیگ برتر است . اگر تیم پرسپولیس کمتر در 30 بازی کمتر از 17 گل دریافت کند این تیم صاحب رکوردی جدید در لیگ برتر خواهد شد .

این رکورد حتی فراتر از ایران و در دنیا میتواند رکورد بسیار جالبی باشد چون تیم های بسیار کمی در لیگ های معتبر دنیا این تعداد گل را دریافت کردند .

باید در انتظار ماند تا ببینیم آیا این رکورد در فوتبال جهان هم ثبت خواهد شد یا فقط در ایران ثبت می شود .

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپوليس بهترين خط دفاع جهان درسال 2013

به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان پايتخت با دريافت 8 گل در 20 بازي و ميانگين 0/4 گل در هر بازي در حال حاضر بهترين خط دفاعي دنيا را در اختيار دارند.

در بين ليگ‌هاي معتبر اروپايي تيم رم ايتاليا با 7 گل خورده در 17 بازي بهترين رکورد را دارد و ليل فرانسه و بايرن مونيخ آلمان نيز رکورد زير 0/5 گل در هر بازي را در اختيار دارند. در ميان کشورهاي صاحب نام فوتبال اروپا و آسيا هيچ تيمي ميانگين گل خورده پرسپوليس را نداشته و بعيد به نظر مي رسد در ميان ساير کشورها نيز تيمي توانسته باشد از ميانگين گل خورده پرسپوليس برخودار باشد.

در ليگ‌هاي آسيايي نيز پرسپوليس همچنان بهترين رکورد را در اختيار دارد. پس از پرسپوليس تيم بنيادکار ازبکستان با ميانگين 0/5 (13 گل- 26 بازي)، گوانگجوي چين و سپاهان ايران با ميانگين 0/6 و النصر عربستان با ميانگين 0/64 گل خورده در هر بازي ديگر تيم هاي برتر دفاعي آسيا هستند.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2] اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر/ پرسپولیس یک و استقلال ۲ بازیکن محروم دارد
[/h]
پرسپولیس نیوز : سازمان لیگ اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر را اعلام کرد.
کمیته مسابقات سازمان لیگ، اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر را به شرح زیر اعلام کرد:

مربیان:

مجید جلالی - تراکتورسازی تبریز

پرویز مظلومی - مس کرمان (انضباطی - تا اطلاع ثانوی)

بازیکنان:

سید محمد مهدی سید صالحی - پرسپولیس تهران

محمد قاضی نجف آبادی - حنیف عمران زاده - استقلال تهران

مرتضی اسدی - تراکتورسازی تبریز

ابراهیم صادقی سنجابی - سایپا البرز

ابوالفضل ابراهیمی - صبای قم

سهراب بختیاری زاده - محمود تیغ نورد- استقلال خوزستان

سید ایمان موسوی - گسترش فولاد تبریز

عبدالکریم اسلامی - فرزاد حسین خانی - مس کرمان

عبدالله کرمی قلعه طوقی - فولاد خوزستان

غلامعباس آشوبی - راه آهن سورینت

مهرزاد معدنچی اردکانی - فجر سپاسی شیراز

mehrdad50

عضو جدید
نیلسون: با شنیدن رکورد جهانی پرسپولیس در روز تولدم سورپرایز شدم

نیلسون کوریا درباره کسب عنوان بهترین خط دفاع سال 2013 جهان توسط تیم فوتبال پرسپولیس با میانگین گل خورده 0/4 در هر بازی اظهار داشت: این موفقیت بزرگی است و من آن را به تمامی اعضای تیم و به ویژه هواداران دوست داشتنی پرسپولیس تبریک می گویم. خبر واقعا جالب و خوشحال کننده ای بود و از شنیدن آن سورپرایز شدم.

وی که در خلق این رکورد جهانی تاثیر ویژه ای داشته درباره عوامل کسب چنین عنوانی تاکید کرد: وقتی یک تیم گل نمی خورد همه عوامل در این موفقیت سهیم هستند این طور نیست که بگوییم وقتی تیم گل نمی خورد علتش درخشش دروازه بان یا خط دفاعی تیم بوده و وقتی که تیمی گلی دریافت کرد گلر و مدافعان را مقصر بدانیم. چه در ناکامی و چه در موفقیت همه سهیم هستند حتی عوامل تدارکات تیم که بستر لازم را برای آرامش بازیکنان فراهم می کنند. به طور کلی تیم ما با درایت کادرفنی و تلاش همه بازیکنان توانسته سیستم دفاعی خوبی داشته باشد.

دروازه بان پرسپولیس تصریح کرد: تاکید می کنم که من هم در این موفقیت به اندازه سایر بازیکنان تیم نقش داشته ام نه بیشتر. وقتی تیمی گل نمی خورد همه بازیکنان به سیستم دفاعی تیم کمک می کنند حتی سیدصالحی که نوک حمله تیم است. دفاع تیمی از خط حمله شروع می شود و با پرس بازیکنان آنها به بقیه کمک می کنند تا فشار کمتری به تیم بیاید. کسب چنین عنوانی نشان دهنده سیستم دفاعی خوب و موثر تیم فوتبال پرسپولیس است و چنین رکوردی در جهان واقعا خوشحال کننده و مایه افتخار ماست. من خلق چنین رکوردی را از صمیم قلب به هواداران تبریک می گویم و به اتفاق سایر بازیکنان همه تلاش خود را انجام می دهیم تا این رکورد پابرجا باقی مانده و پرسپولیس در پایان فصل نیز صاحب رکوردی منحصر به فرد و جهانی باشد.

نیلسون کوریا درباره کلین شیت هایش در این فصل عنوان کرد: این هم موفقیتی خوشحال کننده است و نشان دهنده برخورداری تیم از یک سیستم دفاعی قوی و هوشیاری عناصر دفاعی تیم است. ما باید تلاش کنیم این کلین شیت ها و گل نخوردن ها ادامه پیدا کند و به قهرمانی منجر شود. می دانم که این موفقیت ها نگاه ها را به سمت ما بیشتر می کند از این بابت خوشحالم چرا که در این موفقیت ها که حالا رنگ و بوی جهانی گرفته توجهات بیشتر می شود و احساس می کنم که مسئولیت ما نیز بیشتر خواهد شد و تیم های مقابل با جدیت بیشتر تلاش می کنند تا با باز کردن دروازه پرسپولیس کسب امتیاز نمایند.

وی در پاسخ به این سوال که شانس قهرمانی پرسپولیس را چقدر می دانید گفت: هر بازی حکم یک فینال را دارد. همه بازی ها سخت است و دشوار، تیم ها تلاش می کنند در باقی مانده بازی ها حداکثر امتیازات را کسب کنند چه تیم هایی که بالای جدول هستند و چه تیم هایی که پایین جدول هستند. ما باید تلاش بیشتری کنیم تا بتوانیم با ادامه دادن این روند فاصله خود را با سایر مدعیان قهرمانی بیشتر کنیم. معتقدم 4 بازی آینده تیم بازی های سرنوشت سازی است به ویژه دربی که می تواند علاوه بر اهمیت همیشگی خود نقش تعیین کننده ای داشته باشد. ما برای شادی هواداران و قهرمانی پرسپولیس باید خیلی هوشیار باشیم و تلاشمان را چندین برابر کنیم. باید مراقب باشیم و بدانیم که حریفان با توان بیشتری به مصاف ما می آیند و کار ما نسبت به گذشته سخت تر خواهد بود.

دروازه بان پرسپولیس درباره روز تولدش تاکید کرد: بهترین کادوی تولدم را با خبر خلق رکورد جهانی پرسپولیس و اختصاص یافتن بهترین خط دفاع جهان به تیم ما گرفتم. امروز را فراموش نمی کنم ، روز تولدم شنیدم که پرسپولیس بهترین خط دفاعی جهان را به خود اختصاص داده، چه خبری بهتر از این. از همه هوادارانی که به یادم بوده اند و در فضای مجازی و اینترنت و همچنین مطبوعات روز تولدم را به من تبریک می گویند ممنونم و از آنها سپاسگزاری می کنم. آرزوی من این است که شادی هواداران را با قهرمانی پرسپولیس ببینم. امروز برای من واقعا روز خوبی خواهد بود چرا که خبرهای خوبی را در روز تولدم می شنوم.

mehrdad50

عضو جدید
بنگر: حاضرم 2000 تا گل بخوریم اما قهرمان شویم
هر جا با جلال بودم بهترین خط دفاعی شدیم

شماره 6 پرسولیس حالا یکی از بهترین مدافعان لیگ به حساب می آید که حتی حرف از بازگشت او به تیم ملی در 33 سالگی است.محسن بنگر مدافع بلند قامت قرمزها که نقش پررنگی در به دست آوردن عنوان بهترین خط دفاعی لیگ داشته یکی از بهترین های پرسپولیس در هفته های اخیرش بوده و به اعتقاد بیشتر اهالی فوتبال یکی از بهترین فصول فوتبالش را سپری می کند.بنگر آنقدر خوب کار کرده که حتی اگر دوباره به تیم ملی دعوت شود هیچ کس تعجب نخواهد کرد.با این حال او می گوید حاضر است پرسپولیس قهرمان شود اما نه آمار آنها فوق العاده باشد نه اینکه بهترین خط دفاع لیگ های جهان متعلق به او و همبازیانش در خط دفاع قرمزها.

بعد از برد ملوان شرایط تیم تان چطور است؟
خب همه دارند می بینند که روزهای خوبی را سپری می کنیم و امیدوارم این نتایج ادامه داشته باشد.

امروز اعلام شد خط دفاع پرسپولیس با کمترین گل خورده بهترین خط دفاع سال 2013 بوده .
خدا را شکر توانستیم خوب کار کنیم .پارسال که ما آمده بودیم خیلی ها حرف می زدند و می گفتند اینها پول زیادی گرفتند اما امسال دیگر کسی حرف نمی زند.ما هم وظیفه مان را انجام دادیم اما خدا کند تا آخر سال همین روند ادامه داشته باشد.

امسال چه اتفاقی در خط دفاع پرسپولیس افتاده که اینقدر خوب کار می کنید؟آیا به خاطر تغییرات کم بوده یا خودتان در شرایط بهتری هستید؟
ما هر سال همین بودیم .غیر از پارسال من و جلال هر جا بودیم بهترین بودیم .الان هم کار خاصی نمی کنیم و فقط وظایف مان را انجام می دهیم.

در مورد خودت چطور.همه می گویند یکی از بهترین فصولت را پشت سر می گذاری.
نه من سال های قبل هم همین طوری بودم .امسال ما تیم خوبی داریم و خوب بدنسازی کردیم.وقتی هم که بدنت روی فرم باشد حتما خوب کار می کنی.

سال های قبل می گفتند زیاد پنالتی می دهی اما امسال حتی یک پنالتی هم نداده ای .چه اتفاقی افتاده؟
نه من پارسال هم در همان 4-3 بازی اول یکی دو تا اشتباه کردم و بعد از آن اصلا اشتباهی نکردم اما بعضی ها دهان شان را الکی باز می کنند و هر چه دل شان می خواهد می گویند.

امسال جوری بازی می کنی که کمتر عصبی می شوی و نسبت به کارهای تحریک آمیز بازیکنان حریف هم واکنشی نشان نمی دهی.
من فقط وظیفه خودم را انجام می دهم و فوتبالم را بازی می کنم.پارسال یکسری دهان شان را الکی باز کردند و گفتند بنگر چون از تیم ما رفته ،تمام شده اما من نشان داده ام هنوز زنده ام و بهتر هم شده ام.حالا شاید تیم آنها تمام شده باشد .

یک ماه پیش صحبت از حضورت در اردوی تیم ملی بود اما اتفاق نیفتاد اما با بازی های اخیر باز هم این بحث مطرح می شود.
شرایط من خوب است و اگر کادر فنی تیم ملی صلاح بداند که دعوتم کنند در خدمت تیم ملی هستم .آرزوی من بازگشت به تیم ملی است و اگر دعوتم کنند با افتخار و کمال میل برای تیم ملی بازی می کنم.

چند تا بازی ملی داری؟
در آخرین آماری که داده بودند فکر کنم 22 تا بازی ملی دارم.

قبول داری به اندازه مسابقات باشگاهی در تیم ملی دیده نشدهی یا خوش شانس نبودی؟
بله خب شانس نداشته ام اما شاید اگر دوباره دعوت شوم شرایط فرق کند.

در سال جام جهانی همه می خواهند به تیم ملی برسند.تو چقدر انگیزه داری؟
من هم انگیزه دارم.اگر افتخار داشته باشم دعوت می شوم اگر هم نشدم برای تیم ملی آرزوی موفقیت می کنم.

اگر دعوت شوی می توانی با سید جلال به تیم ملی هم کمک کنی.
ان شاءالله.

ظاهرا در انزلی هم فحاشی ها زیاد بوده.حتی صدای فحاشی ها از تلویزیون هم به گوش می رسید.
دیگر عادی شده.مگر در بازی با تراکتورسازی علیه ما فحاشی کردند اتفاقی افتاد؟مگر کمیته انضباطی واکنشی نشان داد؟ واقعا نمی دانم چه بگویم اما ظاهرا اینقدر این مساله عادی شده که اگر فحش ندهی از تیمت امتیاز کم می کنند.

امسال پرسپولیس مدعی قهرمانی است اما کورس خیلی سنگین و نزدیکی برای قهرمانی دارید.
بله امسال همه تیم ها خوب هستند .ما رقبای خوبی داریم.این رویه در هیچ سالی اینطوری نبوده .همیشه دو تیم برای قهرمانی تلاش می کردند اما امسال تا تیم پنجم شانس قهرمانی دارند و می توانند صدرنشین باشند .باید امسال برای قهرمانی بیشتر تلاش کنیم .

چهار برد متوالی آمار خوبی است.فکر می کنی این بردها تا کی ادامه داشته باشد؟
ما 4 بازی قبلی را بردیم اما هر بازی اهمیت خودش را دارد و ما کاری به بازی قبلی نداریم.بعد از برد ملوان شادی و جشن مربوط به آن بازی شب همان بازی تمام شد و حالا از شنبه برای بازی سنگینی که مقابل نفت داریم تمرین می کنیم.

سه هفته متوالی و سه بازی با سه تیم مدعی نفت ،فولاد و استقلال.
من فکر می کنم این سه بازی تکلیف قهرمانی را روشن می کند.

خودت درباره نتایج این سه بازی چه فکری می کنی؟
تیم ما پتانسیل خیلی خوبی دارد و می توانیم این نتایج را ادامه بدهیم.تیم ما در خط جلو خیلی خوب است و بازیکنان خیلی خوبی در حمله داریم.اگر اتفاق غیر منتظره ای نیفتد فکر کنم حداقل 7 امتیاز از این سه بازی بگیریم.

در مورد آمار خط دفاعی تان چه پیش بینی داری؟آیا تا آخر فصل عنوان بهترین خط دفاع لیگ را حفظ خواهید کرد؟
ما اصلا به این آمارها کاری نداریم.اینکه بهترین خط دفاع سال 2103 هستیم یا آمارهای دیگر را اصلا نگاه نمی کنیم و فقط می خواهیم آخر فصل قهرمان شویم .حالا اگر عنوان بهترین خط دفاع به تیم دیگری هم رسید مهم نیست.اصلا حاضرم 2000 تا گل بخوریم اما قهرمان شویم چرا که فقط قهرمانی در پایان فصل برایمان اهمیت دارد.

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آبی ها کجائید یه بازی تاریخی دیگه نزدیکه 27 دی ماه

آبی ها کجائید یه بازی تاریخی دیگه نزدیکه 27 دی ماه

ارتش سرخ دات كام :
مهدی تاج امروز در برنامه تلویزیونی ورزش و مردم اعلام کرد که دربی شهر تهران در هفته بیست و سوم لیگ برتر 27 دی ماه برگزار می شود.

گفتنی است در حال حاضر پرسپولیس با 39 امتیاز تیم صدرنشین لیگ برتر است و استقلال با 38 امتیاز در رده دوم قرار دارد.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس نیوز : باشگاه پرسپولیس به تاریخ برگزاری دیدار با استقلال اعتراض کرد و خواهان پیگیری این موضوع از سوی مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال شد.
حسین قدوسی مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس با اشاره به اعلام تاریخ برگزاری دربی در روز 27 دی گفت: نسبت به برخی اتفاقات و تصمیم‌گیری‌ها معترض هستیم. تیم زیر 22 سال از 22 دی باید در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت کند و سازمان لیگ تاریخ 27 دی را برای برگزاری دربی انتخاب کرده است.

وی ادامه داد: پرسپولیس 2 نماینده در تیم زیر 22 سال دارد و پیام صادقیان و محسن مسلمان بازیکنانی هستند که تیم ما به آنها نیاز دارد. این در حالی است که امید عالیشاه نیز مصدومیتی ندارد و تا زمان اعزام تیم زیر 22 سال به عمان به آمادگی خواهد رسید. طبق گفته منصوریان اگر تیمی 3 بازیکن در تیم زیر 22 سال داشته باشد مسابقاتش لغو می‌شود. با این حال عالیشاه دعوت نشده و از پرسپولیس 2 نماینده در تیم منصوریان حضور دارند.

قدوسی خاطرنشان کرد: دعوت از 2 بازیکن پرسپولیس به تیم زیر 22 سال و همزمانی تاریخ مسابقات این تیم با دربی شائبه‌ها و ابهاماتی را بوجود آورده و باشگاه پرسپولیس برای رفع این مسائل اعتراض خود را به برگزاری دیدار با استقلال در تاریخ 27 دی اعلام می‌کند و خواهان رسیدگی این موضوع از سوی مقامات ارشد فدراسیون و سازمان لیگ است.

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس یادآور شد: با برنامه‌ای که در نظر گرفته شده احتمالا پرسپولیس علاوه بر دیدار با استقلال مقابل فولاد نیز صادقیان و مسلمان را در اختیار نخواهد داشت. با این شرایط فکر می‌کنیم در حق پرسپولیس اجحاف شده و ما مصرانه خواهان پیگیری این موضوع هستیم.

وی در ادامه درباره درگیری‌های لفظی بین رویانیان و فتح‌الله‌زاده گفت: من به این بحث ورود نمی‌کنم اما باید بگویم برخی مسئولان استقلال مدام صحبت می‌کنند و این در حالی است که رویانیان در روزها و هفته‌های اخیر حرفی درباره استقلال نزده است. اینکه چگونه چنین بحث‌هایی از سوی فتح‌الله‌زاده و برخی افراد دیگر مطرح شده جای سول دارد و نمی‌دانیم هدف آنها از این کار چیست؟ آنها شروع کننده این بحث بودند و به آن دامن زدند اما رویانیان هیچ وقت بحث را آغاز نکرد.

mehrdad50

عضو جدید
من نميدونم اين علي منصور وسط فصل چي ميگه آخه؟
بابا بيا برو پيش پرويز كچل يه نسخه واسه رشد موهات بگير آخه تو رو چه به مربيگري.
كيسه كشا ديدن راه فراري نيست، مامورش كردن هر جور شده صادقيان و مسلمان رو تا دربي نگهداره و پرسپوليس بدون اونا بازي كنه. اين وسط هم علي دايي خيلي بيخود كرده جوانگرايي كرده ميخواست مثل كله مرغي هر چي پير و پاتاله جمع كنه تو تيمش، هيچ كدوم هم تيم اميد نميرفتن!!!

Checkmate

کاربر ممتاز
سه تا بازی آینده پرسپولیس حساس ترین بازیهاش توی این فصل هستند.

بازی اول با نفت تهران در ورزشگاه آزادی
بازی دوم با فولاد خوزستان در اهواز
بازی سوم با اس دق لول تهران در ورزشگاه آزادی

به نظر من، مهمترین بازی بین این سه بازی هم، بازی اولش با نفت تهران هست. اگر بتونه نفت رو توی ورزشگاه آزادی شکست بده، صدرنشین میمونه و با روحیه خوبی به مصاف با فولاد میره. ضمن اینکه 4 امتیاز هم با نفت فاصله میگیره. بازی بعدیش هم که توی اهواز هست حتی اگر مساوی هم کنه به احتمال زیاد باز هم صدرنشین میمونه. و در بازی با اس دق لول هم با یه عالمه انگیزه و نیروی جوونی که داره درصد بردش خیلی بالاتر میره.
ولی اگر خدای نکرده بازی با نفت رو ببازه یا مساوی کنه، اونوقت تو هفته بعدش فشار روش بیشتر میشه چون احتمالاً تو هفته قبلش صدرنشینی رو از دست داده. روی تیم دایی هم فشار وقتی زیاد باشه بخاطر جوونیش ممکنه اشتباه زیاد بکنه.

برای همین فکر میکنم بازی با نفت از هر سه بازی دیگه مهمتره!
به امید پیروزی در هر سه بازی!

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
سه تا بازی آینده پرسپولیس حساس ترین بازیهاش توی این فصل هستند.

بازی اول با نفت تهران در ورزشگاه آزادی
بازی دوم با فولاد خوزستان در اهواز
بازی سوم با اس دق لول تهران در ورزشگاه آزادی

به نظر من، مهمترین بازی بین این سه بازی هم، بازی اولش با نفت تهران هست. اگر بتونه نفت رو توی ورزشگاه آزادی شکست بده، صدرنشین میمونه و با روحیه خوبی به مصاف با فولاد میره. ضمن اینکه 4 امتیاز هم با نفت فاصله میگیره. بازی بعدیش هم که توی اهواز هست حتی اگر مساوی هم کنه به احتمال زیاد باز هم صدرنشین میمونه. و در بازی با اس دق لول هم با یه عالمه انگیزه و نیروی جوونی که داره درصد بردش خیلی بالاتر میره.
ولی اگر خدای نکرده بازی با نفت رو ببازه یا مساوی کنه، اونوقت تو هفته بعدش فشار روش بیشتر میشه چون احتمالاً تو هفته قبلش صدرنشینی رو از دست داده. روی تیم دایی هم فشار وقتی زیاد باشه بخاطر جوونیش ممکنه اشتباه زیاد بکنه.

برای همین فکر میکنم بازی با نفت از هر سه بازی دیگه مهمتره!
به امید پیروزی در هر سه بازی!
ایشالله که هر 3 تا بازی رو با برد پشت سر میزاریم ..

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نميدونم اين علي منصور وسط فصل چي ميگه آخه؟
بابا بيا برو پيش پرويز كچل يه نسخه واسه رشد موهات بگير آخه تو رو چه به مربيگري.
كيسه كشا ديدن راه فراري نيست، مامورش كردن هر جور شده صادقيان و مسلمان رو تا دربي نگهداره و پرسپوليس بدون اونا بازي كنه. اين وسط هم علي دايي خيلي بيخود كرده جوانگرايي كرده ميخواست مثل كله مرغي هر چي پير و پاتاله جمع كنه تو تيمش، هيچ كدوم هم تيم اميد نميرفتن!!!
اینها همه سیاست های کثیفه سران فدراسیونه که هر جوری شده میخواد پرسپولیس رو از صدر بکشه پایین حالا به هر نحوی که شده .....

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشگاه دورتموند در یکی از سایت های آلمانی از علاقه ی خود برای جذب پیام صادقیان بازیکن جوان پرسپولیس گفت .

این سایت قیمت این بازیکن را 800 هزار یورو اعلام کرد.
بازیکن های ما رو موناکو و دورتموند میخوان از اس تق لول هم نمیدون ال چی چی قطر و امارت .... فرق ما با کسیه ها اینه ..:دی