کلوپ طرفداران پرسپولیس

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت

hassan2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس: ما چند تا تیم رو مثه شما 6 تایی کردیم
استقلال : ما 2 بارقهرمان آسیا شدیم
پرسپولیس: می دونیما لژیونرای بزرگی مثل کریمی - دایی ومهدوي کياو عزيزي و هاشمیان و باقری و ...داشتیم
استقلال : ما 2 بارقهرمان آسیا شدیم
پرسپولیس: میدونستید دسته 3 رفتید و از تولی پرس قزوین باختید؟
استقلال : ما 2 بار قهرمان آسیا شدیم
پرسپولیس: تا حالا بازیکنی داشتید بهترین بازیکن سال آسیا بشه؟
استقلال : ما2 بار قهرمان آسیا شدیم
پرسپولیس: اون موقع که ما با بایرن مونیخ بازی می کردیم شما چهحسی داشتید؟
پرسپولیس: راستی چرا تبلیغ رو پیراهن ما Audi ولی شما آدامس پرستو؟
پرسپولیس: میدونستید ما تو یه فصل بدون باخت قهرمان شدیم؟
پرسپولیس: آیا فتحو لا به مراسم بهترین ها در زوریخ دعوت شدهاست
پرسپولیس: شده تیمتون 10 نفره باشه تو 10 دقیقه 3 تا گل بزنه؟
پرسپولیس: راستی بازیکنی مثه ایرانپاک داشتید که 7 تا گل تو داربیها بزنه؟
پرسپولیس: هواپیما اختصاصی دارید؟ شبکه جهانی چطور؟
پرسپولیس: میدونستید آقای گل جهان مال ماست؟

پرچم ما خعلی بالاست!!

مرسییییییییی
جالب بود

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=3]جدول لیگ برتر
[/h]
#نام تيمبازيتفاضلامتياز
1استقلال تهران211041
2پرسپولیس211540
3فولاد خوزستان21839
4نفت تهران211138
5سپاهان211136
6تراکتورسازي211035
7سايپا21-129
8ملوان21328
9گسترش فولاد21-223
10استقلال صنعتی21-723
11داماش گيلان21-322
12صباي قم21-719
13راه آهن21-718
14ذوب آهن21-1217
15مس کرمان21-1316
16فجر سپاسي21-1616

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
پایگاه خبری پیک خبر:

ایران ورزشی ، بدون شك پرسپوليس در اين فصل جزو تيم‌هاي پر مهره محسوب مي‌شود و نسبت به تيم‌هاي ديگر از اين برتري برخوردار است. تلفيقي از بازيكنان باتجربه و جوان با انگيزه قرمزپوشان را تبديل به يكي از مدعيان اصلي قهرماني كرده است.در اين شرايط انتخاب تركيب اصلي از مجموع اين بازيكنان كار ساده‌اي نيست و نيازمند آناليز و بررسي دقيق توسط كادر فني سرخپوشان است. با وجود ترافيك در بيشتر پست‌هاي بازي، اين تيم هنوز به بلوغ تاكتيكي خود نرسيده و داراي نقاط ضعف است.

نكته‌اي كه قابل تامل است عدم بهره مندي از حداكثر توان اين تيم است. به زباني ديگر كسب اين تعداد امتياز و اين نوع كيفيت بازي بسيار كمتر از چيزي است كه از سرخپوشان انتظار مي‌رود.

صحبت‌هاي انتقاد آميز علي كريمي در چند هفته پيش مبني بر عدم كسب نتايج مطلوب با اين تعداد ستاره، بر اين واقعيت صحه مي‌گذارد. شايد به جرات مي‌توان گفت كه علي دايي با تيم ذخيره‌هايش قدرت پيروزي بر اكثر تيم‌هاي ليگ برتر را دارد اما تاكنون نتوانسته است از حداكثر توان تيم خود بهره كافي را ببرد.

با نگاهي دقيق به شيوه بازي اين تيم در هفته‌هاي اخير مي‌توان ايرادات تاكتيكي مشهودي را ديد. پرسپوليس برخلاف ساختار دفاعي خود كه داراي استحكام و صلابت است در فاز حمله هنوز به هارموني لازم دست پيدا نكرده است.

ايراد اصلي در پست شماره 10 (هافبك بازيساز) نمايان است. پستي كه در فوتبال از اهميت ويژه‌اي برخوردار بوده و نقطه حياتي براي يك تيم به شمار مي‌رود. پستي كه نيازمند مهندسي با هوش، با قدرت تحليل و تصميم‌گيري بالا است كه فوتبال ما از فقر آن رنج مي‌برد.

در چند سال گذشته محرم نويد كيا، مجتبي جباري و محمد نوري جزو معدود ستاره‌هايي بودند كه فاكتورهاي بازي در اين پست را داشتند. از اين بين محمد نوري در پرسپوليس دايي حضور دارد ولي عدم استفاده از اين بازيكن كه سال قبل در چنين روزهايي عصاي دست يحيي گل محمدي بود نكته‌اي قابل تامل است.

وجود چنين بازيكني در تركيب اصلي تيم دايي مي‌تواند پازل تاكتيكي او را كامل كند. چطور مي‌شود از بازيكنان سرعتي همچون خلعتبري، صادقيان و مسلمان كه هنر آنها در 20 متر انتهايي زمين است، بدون حمايت از يك طراح و تغذيه كننده در پشت سر به بهترين نحو بازي گرفت؟

پاس‌هاي طلايي براي چنين مهاجماني در اين تيم به چشم نمي‌آيد تا آنها تنها روي حركات فردي خود از كمترين توانايي‌هاي‌شان در زمين استفاده كنند. چطور مي‌شود از بازيكني كه مي‌تواند با پاس‌هاي آخرش چنين مهاجماني را بارها در طول بازي در موقعيت گلزني قرار دهد استفاده نكرد؟

در ميان بازيكنان فعلي پرسپوليس هيچ كدام نمي‌توانند در اين پست كاملا تخصصي مانند نوري ايفاي نقش كنند. وجود مهرداد كفشگري مستعد و آينده دار با دوندگي بالا و روحيه جنگندگي و پشت سر او رضا حقيقي با خصوصيات دفاعي و تخريبي فقط به پوشش مركز زمين كمك مي‌كند كه نشان از بازي محتاطانه است.

اما با چنين نگرشي پرسپوليس از قدرت حملات زهردار و ويران كننده خود نمي‌تواند نهايت استفاده را ببرد. مالكيت توپ جزو ويژگي‌هاي فوتبال مدرن است كه با پاس‌هاي در عمق و پشت مدافعان كامل مي‌شود.

اما مالكيت توپ بدون وجود نقطه هدف خاصيت معكوس داشته و از رموز فوتبال تدافعي است كه آن را پپ گوارديولا در زماني كه در مسابقه نتيجه لازمه را كسب كرده بود استفاده مي‌كرد. اين پست قطعه گمشده پازل تاكتيكي پرسپوليس است.

حال با وجود مصدوميت كفشگري، دايي مي‌تواند با استفاده از محمد نوري در تركيب خود بلوغ تاكتيكي را در تيم خود ببيند. او با بازي گرفتن از مهندس طراح خود مي‌تواند با بازي‌هاي هجومي و جذاب در كورس قهرماني از ساير رقبا پيشي گرفته و اولين قهرماني خود با پرسپوليس در ليگ را به هوادارانش هديه كند.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمد رویانیان پس از حضور در تمرین پرسپولیس اظهار داشت: خوشبختانه همان طور که تصور می کردم بچه ها بسیار بانشاط و با روحیه هستند و من امروز روحیه و تلاش بازیکنان مخصوصا علی دایی را چند برابر دیدم. امروز به تمرینات پرسپولیس آمدم یکی به این دلیل که دلم برای بازیکنان تنگ شده بود و مورد دوم نیز می خواستم به آزمون خوش آمد بگویم.

وی افزود: امروز آمدم به همه بازیکنان خسته نباشید بگویم. از همه بازیکنان شاداب روحیه گرفتم و دلتنگی خودم را با دیدن آنها از بین بردم.

رویانیان تاکید کرد: همچنین امروز آمدم تا به پسر خوب فوتبال ایران یعنی سردار آزمون که خیلی دوستش دارم خوش آمد بگویم. آزمون یکی از بازیکنان آینده دار فوتبال ایران است و من ارتباط بسیار خوبی با خودش و پدرش دارم.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پاسخ به سؤالی که آیا به فکر جذب آزمون هم هستید یا خیر، گفت: او فعلا با روبین کازان قرارداد دارد اما اگر به ایران بیاید حتما باید به پرسپولیس بیاید. این دیگر سؤال ندارد چون تیم دیگری را قبول نمی کند. آزمون جمعه به ترکیه می رود و پس از تشکیل اردویی دوباره به مدت دو هفته در تمرینات ما شرکت خواهد کرد. او بازیکن آینده داری است.

رویانیان همچنین درباره فیلمبرداری استقلالی ها از تمرین پرسپولیس نیز گفت: این مسائل همیشه مرسوم بوده اما الان نمی دانم هست یا خیر. امیدوارم این شایعات واقعیت نداشته باشد. به نظر من این مسائل باعث می شود دربی و بازیکنان تحت فشار باشند و به نظرم به همین دلیل دربی زیبا نمی شود، به این شکل دربی 78 نه تماشاگرپسند می شود و قطعا زشت از آب درمی آید.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگری که گفت استقلالی ها پس از گرفتن این فیلم، آن را به تمرین خود برده و گفته اند که هر کسی می خواهد برود، گفت: الان که می بینید نکونام در حال رفتن از استقلال است (به شدت می خندد) و منتظری هم رفته. شما می خواهید من کری بخوانم یا ما را بترسانید. بالاخره من همیشه مثل همه دوست دارم دربی قشنگ باشد. چون بازی حساسی است. من هم زیاد نمی خواهم در این باره صحبت کنم و بگویم از ما می ترسند یا نمی ترسند، قضاوت با خودشان.

وی در پاسخ به سؤال دیگری که آیا قبل از دربی قرار است به بازیکنان پول بدهید، گفت: من نگفتم قبل از دربی مشکلات مالی حل می شود اما وظیفه دارم این مشکلات را حل کنم. من هر روز با دایی حرف می زنم و انشاءالله پول هم جور می شود. سعی می کنم همه نگرانی ها را از بین ببرم و خوشبختانه همه چیز خوب پیش می رود.

رویانیان در مورد وضعیت اسماعیل زاده گفت: تا آنجا که من می دانم اسماعیل زاده تا دو روز آینده همراه تیم ملی به سفر خواهد رفت اما او دو پیشنهاد از تیم های لیگ دو ایتالیا و پرتغال دارد البته پیشنهادی هم از تیم های لیگ برتری پرتغال دارد ولی در تیم دوم آنها می خواهند بازی کند. حالا باید ببینیم چه اتفاقی می افتد البته او قرار است پیش من بیاید.

رویانیان در مورد بازی با فولاد خوزستان گفت: در طول 16 روز دو بار باید به خوزستان برویم. نمی دانم این قرعه ها قسمت است، شانس یا مسائل دیگر یا همین طوری پیش می آید. به قول خوزستانی ها شانسی است اما واقعا نمی دانم چرا این طور است که ما طی 16 روز دوباره به اهواز برویم باز هم می گویم یا شانسی است یا زیرآب زنی کرده اند یا به ما لطف دارند نمی دانم قرعه کشی اش را می گویم شانس و ما هم بازی می کنیم و ترسی هم نداریم. البته به قول جنوبی ها همین طوری اتفاق افتاده.

وی در پایان درباره آشتی اش با فتح الله زاده گفت: من همیشه با فتح الله زاده خوب هستم اما فتح الله زاده برخی اوقات یادش می رود و حرفی می زند. من هم بلد نیستم و در جواب دادن خرابش می کنم و همه چیز خراب می شود. در غیر این صورت ما مشکل خاصی نداریم.

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
بچه ها برین اینجا و به سایت پرسپولیس رای بدین
ایمیلتونو وارد میکنین رای مثبت رو تیک میزنین و ثبت رای . بعدم با ایمیل تاییدش میکنین بهمین راحتی

http://directory.iranwebfestival.co...lis.com&utm_medium=p-left&utm_campaign=iwf-pv

انصافاً سایت پرسپولیس از لحاظ کارآیی و زیبایی یکی از بهترین سایتهای ورزشی هست. اینو نه به عنوان یه طرفدار که بعنوان کسی میگم که کار طراحی سایت انجام داده.

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
بچه ها برین اینجا و به سایت پرسپولیس رای بدین
ایمیلتونو وارد میکنین رای مثبت رو تیک میزنین و ثبت رای . بعدم با ایمیل تاییدش میکنین بهمین راحتی

http://directory.iranwebfestival.co...lis.com&utm_medium=p-left&utm_campaign=iwf-pv
من خودم تنهایی سه تا رای بهش دادم:D
الفته باهد برم ادلس خونواده بگیرم دنستش تنم 6 تا خب ما اینم دیگه 6تایی ها

\
¤*¨¨*¤.¸¸…¸.¤\
\¸.♥.PERSPOLIS.♥.\
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس نیوز : پیشکسوت پرسپولیس و تیم ملی گفت: صادقیان و مسلمان اگر همین روند را ادامه دهند و در کارهایشان تداوم داشته باشند به ستاره تبدیل خواهند شد. محمد زادمهر گفت: احساس من این است که پرسپولیس از 2 بازی که با فولاد و استقلال پیش رو دارد 4 امتیاز به دست خواهد آورد و چه بهتر 3 امتیاز اصلی را از استقلال بگیرد.

وی افزود: قبلا هم پیش‌بینی کرده بودم که وحید طالب‌لو و مهدی مهدوی کیا به ستاره تبدیل می‌شوند که همینطور هم شد و حالا هم اگر پیام صادقیان و حسن مسلمان همین روند را ادامه دهند به ستاره سرخ‌ها تبدیل خواهند شد.

زادمهر گفت: در مورد سعید شیرینی هیچ حرفی ندارم و بی سرو صدا از کنار او عبور می‌کنم.

بازیکن سابق تیم ملی درخصوص جشن 50 سالگی باشگاه پرسپولیس گفت: همه زحمت کشیده بودند و جشن باشکوهی برگزار شد و تمام بزرگان دور یکدیگر جمع شدند و اصلا مهم نیست که این جشن چه اشکالاتی داشت بالاخره برگزار کردن چنین مراسم ایرادات خاص خود را هم دربر دارد.

Checkmate

کاربر ممتاز
خوشبختانه امروز نفت تهران یکی از مهمترین سه امتیازهای این فصلش رو مقابل ذوب آهن از دست داد! حالا اگر پرسپولیس در بازی شنبه بتونه برنده باشه، خیالش از تیمهای تعقیب کننده اش راحت میشه چون در پایان این هفته نزدیکترین تعقیب کننده اش 4 امتیاز باهاش اختلاف خواهد داشت. اونوقت در بازی دربی با فشار کمتری بازی خواهند کرد.
بهترین اتفاقی هم که تا 3 هفته پایانی لیگ میفته این هست که تیمهای نفت تهران، تراکتورسازی تبریز و سپاهان اصفهان امتیازاتشون نزدیک به هم باشه چون در این حالت در سه هفته پایانی که با سولاخهای پایتخت بازی دارند چه برای کسب سهمیه آسیایی و چه برای شانس کسب قهرمانی، محکمتر و جدی تر بازی میکنند.
بازی شنبه یکی از بازی های خیلی مشکل پرسپولیس تو این فصل هست ولی دقیقاً تو نیم فصل اول هم روند رو به رشد پرسپولیس از بازی با فولاد شروع شد که 3-1 تو آزادی بردیمشون. ایشالا شنبه هم بچه ها با دست پر برمیگردن. مخصوصاً پیام صادقیان که چند هفته هست توپهاش به تیر دروازه میخوره، پاش به گلزنی باز میشه.

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
خیلی راحت تو حساس ترین روزای فصل دارن پرسپولیس رو به حاشیه میبرن ..
صبح فارس پیگیری کرده و مدیر هتل گفته بازیکنای پرسپولیس جز قلیان کش ها نبودن و بعدازظهر فقط دو تا بازیکن پرسپولیس محروم میشن
اینکه از بین 23 تا بازیکن فقط اسم محسن مسلمان و پیام صادقیان بیاد و فقط این دو تا محروم بشن خیلی جالبه ..
یعنی صادقیان و مسلمان به تنهایی 1.5 میلیون قلیون کشیدن ؟؟!!
چرا اسم بقیه بازیکنا نیومد ؟؟
اول درست کردن یه پروفایل فیک تو اینستاگرام به اسم صادقیان و توهینش به مجیدی و بعد حمله وحشیانه استقلالیا به صادقیان و بعد هم محروم شدن این دو تا بازیکن !!
هیچی هم مشکوک نیست همه چیز سر جاشه اصلا اینا ربطی به قهرمانی و افشاگری های دایی نداره .. صادقیان و مسلمان هم تنها بازیکنایی بودن که قلیون کشیدن ..
2 تا بازیکن اینقدر تسناکن برای دربی ؟ اینطور که پیداست باید مثل همیشه منتظر هنرنمایی داور دربی هم باشیم ..

Checkmate

کاربر ممتاز
خیلی راحت تو حساس ترین روزای فصل دارن پرسپولیس رو به حاشیه میبرن ..
صبح فارس پیگیری کرده و مدیر هتل گفته بازیکنای پرسپولیس جز قلیان کش ها نبودن و بعدازظهر فقط دو تا بازیکن پرسپولیس محروم میشن
اینکه از بین 23 تا بازیکن فقط اسم محسن مسلمان و پیام صادقیان بیاد و فقط این دو تا محروم بشن خیلی جالبه ..
یعنی صادقیان و مسلمان به تنهایی 1.5 میلیون قلیون کشیدن ؟؟!!
چرا اسم بقیه بازیکنا نیومد ؟؟
اول درست کردن یه پروفایل فیک تو اینستاگرام به اسم صادقیان و توهینش به مجیدی و بعد حمله وحشیانه استقلالیا به صادقیان و بعد هم محروم شدن این دو تا بازیکن !!
هیچی هم مشکوک نیست همه چیز سر جاشه اصلا اینا ربطی به قهرمانی و افشاگری های دایی نداره .. صادقیان و مسلمان هم تنها بازیکنایی بودن که قلیون کشیدن ..
2 تا بازیکن اینقدر تسناکن برای دربی ؟ اینطور که پیداست باید مثل همیشه منتظر هنرنمایی داور دربی هم باشیم ..

هنوز ادامه داره...
امروز صبح حسن زاده تو برنامه ورزش و مردم گفت که خبرنگارها از صبح فردا (شنبه) پیگیر حکم کمیته انضباطی در مورد رای قهرمانی باشن! اینکه چرا دقیقاً صبح روز بازی حساس پرسپولیس با فولاد و یک هفته قبل از دربی همچین رایی باید اعلام بشه اصلاً مشکوک نیست!!