خوب سلام به همگی
رسیدیم به بازی استقلال و سپاهان
دوباره از تیم ملی خستگیش موند برای استقلال
چیکاره ایم به نظرتون؟؟
سلام غريبه عزيز خوبي؟
عماد رضا اين بازي ميتونه بازي كنه؟
من ك به نظرم ميتونه بازيو در بياره استقلال
بازي تو اصفهانه؟؟
ایول دمت گرم
خوش اومدی
دیشب کسی برنامه بفرمایید شام رو دید؟؟
هر کی ندیده از دستش در رفته
یه استقلالی بود که کاربرد های لنگ رو توضیح داد و حال پرسپولیسیه رو گرفت
حال کردم
سلام محسن
این عماد که هنوز نیومده
آرش باید بازی رو دربیاره
آره بازی اصفهوووونه
ایشالا که میبریم و جشن شو میگیریمبعد با هم اروم اروم استقلال قهرومان میشه رو میخونیم
![]()
هم چنان پرسپولیس میتازد:دی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
محض شاد شدن فضا بود
سلام بر یاران آبیدل.والا ما بازیو از دقیقه۲۵دیدیم.فک کنم اوج بازی رو ندیدم.رحمتی خوب بود دمش گرم.همة خوب بودن ولی ساموئل تو بازی نبود ب نظر من.در هر صورت خوشم اومد تو اصفهان سپاهانو زدیم.
این پیروزیو ب همه آبیدلای گل تبریک میگم.
![]()
سلام بر پدر گلم.بردو ب شومام تبریک میگمسلام بر همه آبیدلان باغیرت........ دم همتون گرم مرسی که کلوپ مون رو سرپا نگه می دارین..........برد ارزشمند امشب رو تبریک می گم......... ولی درباره بازی زیاد حرفی ندارم.......چون به دلیل بیدار بودن شبا تا دیر وقت نتونستم بازی رو ببینم........... در خواب غفلت از بازی بودم...........
اختیار داری پدریم.ایول به دختر خودم............چه شیر دختریه............بچه ها برید یاد بگیرید........... تو دل اصفهانیاست و این جوری ابراز خوشحالی می کنه...........آفیرین دخترم........به خودم رفتی..........
سلام بر پدر گلم.بردو ب شومام تبریک میگماختیار داری پدریم.
صاحب اختیاری حقیقته.......... الان کدوم تبریزی طرفدار استقلالی جرات داره بعد برد استقلال حمایت از تیم محبوبش رو بکنه........؟؟؟؟؟؟؟ولی تو وسط اصفهان از تیم آبی مون حمایت می کنی.......... دمت گرم گلم.............
تیممونه ازش اینجا حمایت نکنم میخای از سپاهان حمایت کنم.ب جانه خودم بفهمم در واقعیت سه تا شلوار داری دیگة دیگه خودت میدونی بابایم
عزیزم تو 200 تا مانتو داری کسی بهت می گه چرا؟؟؟؟؟.......... تازه هفته ای یه دونه جدید هم می خری........... من می گم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا گیر دادی به تعدد شلوار های ما............خوب اصطحلاک شلوار بالاست باید تعداد زیاد باشه آدم تو گرفتاری نیافته............
تو اصن ب من پول میدی نزار جلو بچه ها بقىشو بگم.باش!!!!!!!!بگو باش.
ای بشکنه این دست که نمک نداره......... همین چند روز پیش یارانتو ریختم به حسابت شک داری از بقیه بچه ها بپروس.......... فکر کردی یارانتو چطوری داری از برکت وجود نازنین منه دیگه...............همون خودش کلی......... اگه اعتراضی داری به من وارد نیست به همونی که می دونی بگو.................
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |