همه جا غیر تهران!
گاهی وقتا هیچ شهری جای زندگی نیست..
شخصا دوست دارم یه مدت از عمرمو تو درو دشت و روستا زندگی کنم.زنـــــــــــــــــــــــــــــــدگی نه زندگی. کاش که بشه.
ما یه خونه تو روستا داریم کرایه میدیم

همه جا غیر تهران!
گاهی وقتا هیچ شهری جای زندگی نیست..
شخصا دوست دارم یه مدت از عمرمو تو درو دشت و روستا زندگی کنم.زنـــــــــــــــــــــــــــــــدگی نه زندگی. کاش که بشه.
اهان اوورین تا ظهر داشتی کلی بد میگفیتاااامن خدم یکی از شهرهای کوچیک چهارمحالم شهرمو دوس دارم با اینکه خیلی از لحاظ امکانات پایینه.ولی فرهنگ و امنیت و طبیعتشو دوس دارم.
واسه انتخاب رشته ارشد خیلی فکردم درمورد شهرها که کدوم بهتره انتخاب کنم و نهایت اصفهانو زدم
بنظرم من اصفهان از نظر امکانات و امنیت شهر خوبیه
ماشاالا منم دوس داشتم همیشه جامو عوض کنم
من تهرانو دوست دارم چون شهر موقعیتهاست
تهران شهر خیلی خووبیه البته نه برای همه بعله شما برای زندگی راحت باید بری یه جای دیگه
خو الان من میخوام بیام تهران زندگی کنم نگید این حرفو![]()
تهران برا کار کردن فوق العادس...ولی برا زندگی....نه.
از فانتریام زندگی تو روستا اسما یه خونه تو روستا داریم کرایه میدیم![]()
شما بیا تبریز من جات میرم تهرانبله خب .هر کسی را بهر کاری ساخته اند .
نظر شخصیم بود.![]()
اهان اوورین تا ظهر داشتی کلی بد میگفیتاااا![]()
شما بیا تبریز من جات میرم تهران![]()
از فانتریام زندگی تو روستا اس
ادرس بده
ببین هرچی شهر بزرگتر باشه به تبع اون شلوغتر هم میشه تهران شهریه که میتونی بری جلووووالانم واقعن سختمه برم چون طرز رفتارشونو دوس ندارم بیشتر بخاطر امنیت و امکاناتش هس که دوستش دارم
تهران شلوغ و نا امنه
اره الان گفت دیگه پس میخای کی بگم؟![]()
من تهران نیستم .شکر که نیستم .تبریزم شهر خوبیه. فقط کفشاش یادمه!!
الانم واقعن سختمه برم چون طرز رفتارشونو دوس ندارم بیشتر بخاطر امنیت و امکاناتش هس که دوستش دارم
تهران شلوغ و نا امنه
با تمام احترامی که برا تبریزیا قائلم،ولی مردمش سرد و بی روحن....من که نمیخام زیاد اینجا بمونم....ولی تو این 6 سال که اینجا بودم با رفتار تبریزیا زیاد حال نکردم...ولی شهرشون قشنگه...دقیقا درسته واسه اونایی خوبه که میخاند کار کنند نه زندگی حرف همینه تبریز الان خیلی جای خوبیه برای زندگی شما تبریز میخایین بمونیین یا جای دیگه ای در نظر دارین؟
دو تا از اون موقعیتاشو هم بگو ما بدونیم
تهران ادم های ی جاش ادم های دو ساعت انطرف ترشو قبول ندارن
ولی تهران امکانات داره همه جاش هم نا امن نیست
اگه اینجور حسابشو بکنیم همه جا نا امنه
کدوم کفشااااا؟؟ چن بار اومدی تبریز؟ خودت اهل کوجایی؟
با تمام احترامی که برا تبریزیا قائلم،ولی مردمش سرد و بی روحن....من که نمیخام زیاد اینجا بمونم....ولی تو این 6 سال که اینجا بودم با رفتار تبریزیا زیاد حال نکردم...ولی شهرشون قشنگه...
منم از فانتزیام اینه که تهرون باشم
خخخخخخخ تف
یک بار فقط . اونم قدیما یادمه تصویر ذهنیم فقط کفش فروشیه. من مشهدم.
بابابنده خداجوابشوگرفت شماهنوزبحث میکنین![]()
آره...میخام برم ایتالیا....خیلی تعریفشو شنیدم....عزیزم اینجا اب و هوا نه اینکه سرده مردمش هم سرد شدند دیههه
میخای کوجا بری پس؟ بگو منم برم من که برو خارج یکم ببین اونحا چطوره ....من خودمم از یه جا موندن خوشم نمیاد
آقاشماچقد قدمت دارینتهران بدون شهرستانی ها میشه خالی از سکنه
قدیم اطراف چندین روستا یه شهری بود ک ما روستاییا سوار مینیبوس می رفتیم اونجا خرید می کردیم بر می گشتیم
حالا هر کی تو تهران پیاده شد بر نگشت
اسمشم میزارن رو ب جلو
تو ولنجک ادم ا یه طورن تو میدون شوش ی طور دیگهاین جمله اخریتو متوجه نشدم بیشتر توضیح بده یعنی چی قبول ندارند؟
ها!پس ادامه بده برادرزادهعمو ما داریم بحث تخصصی میکنیم ببینم کوجای ایران خوبه اطلاعاتمون بیشتر بشه خب
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 234 | |
![]() |
نفر قبلیت شبیه کدوم یک از علائم راهنمائیه ؟! | زنگ تفريح | 47 | |
![]() |
کدوم ماهی؟ | زنگ تفريح | 33 | |
![]() |
کدوم گل رو به نفر قبلیت میدی ؟ | زنگ تفريح | 43 | |
![]() |
از کدوم خواننده و کدوم اهنگ خوشت میاد.... | زنگ تفريح | 9 |