کدوم شهربرای زندگی بهتره........؟؟؟؟؟

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه جا غیر تهران!
گاهی وقتا هیچ شهری جای زندگی نیست..
شخصا دوست دارم یه مدت از عمرمو تو درو دشت و روستا زندگی کنم.زنـــــــــــــــــــــــــــــــدگی نه زندگی. کاش که بشه.

ما یه خونه تو روستا داریم کرایه میدیم:D

ali.metal.eng

عضو جدید
من خدم یکی از شهرهای کوچیک چهارمحالم شهرمو دوس دارم با اینکه خیلی از لحاظ امکانات پایینه.ولی فرهنگ و امنیت و طبیعتشو دوس دارم.
واسه انتخاب رشته ارشد خیلی فکردم درمورد شهرها که کدوم بهتره انتخاب کنم و نهایت اصفهانو زدم
بنظرم من اصفهان از نظر امکانات و امنیت شهر خوبیه
اهان اوورین تا ظهر داشتی کلی بد میگفیتاااا:D

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز

ali.metal.eng

عضو جدید
تهران برا کار کردن فوق العادس...ولی برا زندگی....نه.

دقیقا درسته واسه اونایی خوبه که میخاند کار کنند نه زندگی حرف همینه تبریز الان خیلی جای خوبیه برای زندگی شما تبریز میخایین بمونیین یا جای دیگه ای در نظر دارین؟

ali.metal.eng

عضو جدید
الانم واقعن سختمه برم چون طرز رفتارشونو دوس ندارم بیشتر بخاطر امنیت و امکاناتش هس که دوستش دارم
تهران شلوغ و نا امنه
ببین هرچی شهر بزرگتر باشه به تبع اون شلوغتر هم میشه تهران شهریه که میتونی بری جلوووو

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
الانم واقعن سختمه برم چون طرز رفتارشونو دوس ندارم بیشتر بخاطر امنیت و امکاناتش هس که دوستش دارم
تهران شلوغ و نا امنه

ولی تهران امکانات داره همه جاش هم نا امن نیست
اگه اینجور حسابشو بکنیم همه جا نا امنه

ataata117

عضو جدید
دقیقا درسته واسه اونایی خوبه که میخاند کار کنند نه زندگی حرف همینه تبریز الان خیلی جای خوبیه برای زندگی شما تبریز میخایین بمونیین یا جای دیگه ای در نظر دارین؟
با تمام احترامی که برا تبریزیا قائلم،ولی مردمش سرد و بی روحن....من که نمیخام زیاد اینجا بمونم....ولی تو این 6 سال که اینجا بودم با رفتار تبریزیا زیاد حال نکردم...ولی شهرشون قشنگه...

ali.metal.eng

عضو جدید
با تمام احترامی که برا تبریزیا قائلم،ولی مردمش سرد و بی روحن....من که نمیخام زیاد اینجا بمونم....ولی تو این 6 سال که اینجا بودم با رفتار تبریزیا زیاد حال نکردم...ولی شهرشون قشنگه...

عزیزم اینجا اب و هوا نه اینکه سرده مردمش هم سرد شدند دیههه:D
میخای کوجا بری پس؟ بگو منم برم من که برو خارج یکم ببین اونحا چطوره ....من خودمم از یه جا موندن خوشم نمیاد

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم از فانتزیام اینه که تهرون باشم
خخخخخخخ تف

تهران بدون شهرستانی ها میشه خالی از سکنه
قدیم اطراف چندین روستا یه شهری بود ک ما روستاییا سوار مینیبوس می رفتیم اونجا خرید می کردیم بر می گشتیم
حالا هر کی تو تهران پیاده شد بر نگشت
اسمشم میزارن رو ب جلو

ataata117

عضو جدید
عزیزم اینجا اب و هوا نه اینکه سرده مردمش هم سرد شدند دیههه:D
میخای کوجا بری پس؟ بگو منم برم من که برو خارج یکم ببین اونحا چطوره ....من خودمم از یه جا موندن خوشم نمیاد
آره...میخام برم ایتالیا....خیلی تعریفشو شنیدم....

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما هم با بقیه کلن حال نمیکنیم:razz:

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
تهران بدون شهرستانی ها میشه خالی از سکنه
قدیم اطراف چندین روستا یه شهری بود ک ما روستاییا سوار مینیبوس می رفتیم اونجا خرید می کردیم بر می گشتیم
حالا هر کی تو تهران پیاده شد بر نگشت
اسمشم میزارن رو ب جلو
آقاشماچقد قدمت دارین:D

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این جمله اخریتو متوجه نشدم بیشتر توضیح بده یعنی چی قبول ندارند؟
تو ولنجک ادم ا یه طورن تو میدون شوش ی طور دیگه
اونیکه تو فرشتس اگه بخواهد بره با اتوبوس و مترو جنوب یه طوردیگه لباس می پوشه
از این مسخره تر ک همه ادمن اما واسه خودشون طبقه گذاشتن من بچه بالا شهرم اون میگه من مال پایین شهر