خب یکم خیلی عمقی رفتیم جلو واسه همین![]()
اره یه ذره عمقش زیاده امکان خفگی هست

خب یکم خیلی عمقی رفتیم جلو واسه همین![]()
اره یه ذره عمقش زیاده امکان خفگی هست![]()
نترس زایدم عمیق نیست حالا بگو بین گوسفند دوشیدن دوس داری؟
به امتحانش می ارزه دوست میدارم![]()
خوبه خداییش فکرشو بکنننن یه گوسفندو بدوشی
بعدش با دستای خودت شیرشو ماست کنی
بعد کره بعد بخوری
تو اون اب و هوااااا
وایییییییییییییییی![]()
برا تفریح نه زندگی
به نظر من بین همه شهرهایی که دیدم .شمال بهترینه. من که جز شمال نمیتونم زندگی کنم.
اره دیگه منظور منم همین بوددد وی خیلی کیف میده شهر زندگیش ادمو خسته میکنه
فکر میکنم کاش همون قدیم بودیم باحالتر بودددد مگه نه؟
شیراز حذفشد فقط ارععععاره ولی نیستیم دیگه
بعد تبریز چه شهرهایی حذف شدن؟![]()
بله. اونم گیلان هستم. توی شهر خیلی راحتی. من خیلی دوسش دارم.
راستشو بگم خودم جایی نرفتم. فقط تهران رفتم. بعضی از شهرها که فامیلم دیده زود تعطیل میکنن و شب ها نمیتونی زیاد خیابون باشی. زن ها نمیتونن راحت باشن و تو خیابون قدم بزنن. راحتی های دیگه هم داره.ار چه لحاظ راحتی؟؟؟ جاهای دیگه اومدی؟ تبریز اومدی؟
حسود شیراز صدر جدول حذف نمیشه![]()
خودم حذفش کردم ولی دوسش دارمم ادماشو واقعا خوبنددد حتما امسال میخام قبل عید یه سر بزنم
راستشو بگم خودم جایی نرفتم. فقط تهران رفتم. بعضی از شهرها که فامیلم دیده زود تعطیل میکنن و شب ها نمیتونی زیاد خیابون باشی. زن ها نمیتونن راحت باشن و تو خیابون قدم بزنن. راحتی های دیگه هم داره.
اره من بیشتر از مردمش خوشم میاد و این که شهر قدیمی هستش ولی مشکلات خاص خودشم داره با این حاب یه سر حتما میاممن عید بودم خیلی خوب بود دوست داشتنی
هرچی از خوبیاش بگم کم گفتم![]()
البته من از اون دخترا نیستم که دیر وقت بیرون باشن. اونا رو کلی گفتم. ان شالله بزرگتر شدم . نونستم یه سر به تبریز میزنم. من خیلی مسافرت دوست دارم . دوست دارم شهرهای مختلف رو ببینم ولی این فقط یک آرزوی دور و درازه . مطمئنم شهر شما هم قشنگه. ممنوناهان از اون لحاظ خب یه سر بیا اینورا ههم مصلا خود تبریز خیلی راحتی نگران نباش![]()
اره من بیشتر از مردمش خوشم میاد و این که شهر قدیمی هستش ولی مشکلات خاص خودشم داره با این حاب یه سر حتما میام
البته من از اون دخترا نیستم که دیر وقت بیرون باشن. اونا رو کلی گفتم. ان شالله بزرگتر شدم . نونستم یه سر به تبریز میزنم. من خیلی مسافرت دوست دارم . دوست دارم شهرهای مختلف رو ببینم ولی این فقط یک آرزوی دور و درازه . مطمئنم شهر شما هم قشنگه. ممنون![]()
مردمشم عالی بودن مهربون خوش برخورد انگار سالهاست ما رو میشناسن
میدونم باهاشون ارتباط داشتم ادمهای گلیند در کل ولی خب بدم تو هرجا پیدا میشه طبیعتا
ترکی یاد گرفتن سخته ؟؟ اگه خدا بخواد عمری داشتم خواستم برم تبریز حتما قبلا در مورد جاهای دیدنیش جستجو میکنم.اره حتمااا البته باید یکمم ترکی بلد باشه ولی خاستی بیای حتما اول بدون کجاشو باید بگردی منظورم جاهای دیدنیشه
کاملا موافقم
به هر حال همه ایران سرای من است![]()
چرا شما اینهمه غمگین هستین؟؟ افسردگی دارین یکم؟ نه ززیاد سخت نیس ... ایشالا 100000 ساله بشی باوترکی یاد گرفتن سخته ؟؟ اگه خدا بخواد عمری داشتم خواستم برم تبریز حتما قبلا در مورد جاهای دیدنیش جستجو میکنم.
نه من دختر آرامی هستم. گاهی شادم، گاهی غمگین. البته همه میدونن که خصلت این ماهی است که من بدنیا آمدم. دست من نیست. مرسیچرا شما اینهمه غمگین هستین؟؟ افسردگی دارین یکم؟ نه ززیاد سخت نیس ... ایشالا 100000 ساله بشی باو![]()
دیگه اغراق نکن
تبریزم خوبه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 234 | |
![]() |
نفر قبلیت شبیه کدوم یک از علائم راهنمائیه ؟! | زنگ تفريح | 47 | |
![]() |
کدوم ماهی؟ | زنگ تفريح | 33 | |
![]() |
کدوم گل رو به نفر قبلیت میدی ؟ | زنگ تفريح | 43 | |
![]() |