کدوم شهربرای زندگی بهتره........؟؟؟؟؟

s312

عضو جدید
به نظر من بین همه شهرهایی که دیدم .شمال بهترینه. من که جز شمال نمیتونم زندگی کنم.

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره دیگه منظور منم همین بوددد وی خیلی کیف میده شهر زندگیش ادمو خسته میکنه
فکر میکنم کاش همون قدیم بودیم باحالتر بودددد مگه نه؟

اره ولی نیستیم دیگه
بعد تبریز چه شهرهایی حذف شدن؟:biggrin:

s312

عضو جدید
بله. اونم گیلان هستم. توی شهر خیلی راحتی. من خیلی دوسش دارم.

s312

عضو جدید
ار چه لحاظ راحتی؟؟؟ جاهای دیگه اومدی؟ تبریز اومدی؟
راستشو بگم خودم جایی نرفتم. فقط تهران رفتم. بعضی از شهرها که فامیلم دیده زود تعطیل میکنن و شب ها نمیتونی زیاد خیابون باشی. زن ها نمیتونن راحت باشن و تو خیابون قدم بزنن. راحتی های دیگه هم داره.

ali.metal.eng

عضو جدید
راستشو بگم خودم جایی نرفتم. فقط تهران رفتم. بعضی از شهرها که فامیلم دیده زود تعطیل میکنن و شب ها نمیتونی زیاد خیابون باشی. زن ها نمیتونن راحت باشن و تو خیابون قدم بزنن. راحتی های دیگه هم داره.

اهان از اون لحاظ خب یه سر بیا اینورا ههم مصلا خود تبریز خیلی راحتی نگران نباش:D

s312

عضو جدید
اهان از اون لحاظ خب یه سر بیا اینورا ههم مصلا خود تبریز خیلی راحتی نگران نباش:D
البته من از اون دخترا نیستم که دیر وقت بیرون باشن. اونا رو کلی گفتم. ان شالله بزرگتر شدم . نونستم یه سر به تبریز میزنم. من خیلی مسافرت دوست دارم . دوست دارم شهرهای مختلف رو ببینم ولی این فقط یک آرزوی دور و درازه . مطمئنم شهر شما هم قشنگه. ممنون:smile:

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره من بیشتر از مردمش خوشم میاد و این که شهر قدیمی هستش ولی مشکلات خاص خودشم داره با این حاب یه سر حتما میام

مردمشم عالی بودن مهربون خوش برخورد انگار سالهاست ما رو میشناسن

ali.metal.eng

عضو جدید
البته من از اون دخترا نیستم که دیر وقت بیرون باشن. اونا رو کلی گفتم. ان شالله بزرگتر شدم . نونستم یه سر به تبریز میزنم. من خیلی مسافرت دوست دارم . دوست دارم شهرهای مختلف رو ببینم ولی این فقط یک آرزوی دور و درازه . مطمئنم شهر شما هم قشنگه. ممنون:smile:

اره حتمااا البته باید یکمم ترکی بلد باشه ولی خاستی بیای حتما اول بدون کجاشو باید بگردی منظورم جاهای دیدنیشه

s312

عضو جدید
اره حتمااا البته باید یکمم ترکی بلد باشه ولی خاستی بیای حتما اول بدون کجاشو باید بگردی منظورم جاهای دیدنیشه
ترکی یاد گرفتن سخته ؟؟ اگه خدا بخواد عمری داشتم خواستم برم تبریز حتما قبلا در مورد جاهای دیدنیش جستجو میکنم.

ali.metal.eng

عضو جدید
ترکی یاد گرفتن سخته ؟؟ اگه خدا بخواد عمری داشتم خواستم برم تبریز حتما قبلا در مورد جاهای دیدنیش جستجو میکنم.
چرا شما اینهمه غمگین هستین؟؟ افسردگی دارین یکم؟ نه ززیاد سخت نیس ... ایشالا 100000 ساله بشی باو:D

s312

عضو جدید
چرا شما اینهمه غمگین هستین؟؟ افسردگی دارین یکم؟ نه ززیاد سخت نیس ... ایشالا 100000 ساله بشی باو:D
نه من دختر آرامی هستم. گاهی شادم، گاهی غمگین. البته همه میدونن که خصلت این ماهی است که من بدنیا آمدم. دست من نیست. مرسی :w17: