کدوم شهربرای زندگی بهتره........؟؟؟؟؟

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان ما داریم افراد دهاتی که تحصیلکرده با اخلاق .من خدم اصالتن دهاتیم ولی خدایش تو فامیل همه درسخونده دکتر مهندس هیچیشون کمتر از بقیه نیس

مگه تحصیلات ب مکان مربوطه
اگه اونایی ک تو شهرن بیشتر سواد دارن تا روستاییا واسه اینکه بیکار نباشن
روستایی ک از صبح باید کار کنه تا شب دلیلی واسه درس نمی بینه اونیم ک ب درس علاقه داره می ره سمت درس واسه همین اونیکه کاریه مثل اسب کار می کنه و اونیم ک درسی مثل ... درس می خونه و چون دنبال علاقشون رفتن موفقن و بش می رسن...اجباری وقتی نباشه هر کی دنبال کارش می ره و بش می رسه...این دلیل موفقیت روستایی زاده ها توی درس بر خلاف شهر هایی ک 12 سال ب زور باید برن مدرسه و بعدم کنکور و ازدواج...اقا شهر همش اضطرابه

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوش به حالت منم میخام برم گوسفند بدوشم کیف میده هااااا بعدش شیرشو همینجوری بخورم خخخخخ

کی شیر گوسفند میدوشه...بز و گاو پستان شیر ده دارن..نیایی دهات بگی اومدم شیر گوسفند بدوشم...گوسفند گوشتو پشمشه ک مهمه ن شیرش

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی حال میده نه؟؟ آهای دختر چوپووونننن. دل دیوونرو کشوندی تو دشتو بیابون .:w14:

اینجا شاعر مرد شهریه ک عاشق دختر جوپان شده و از عشق دختر دهانی اومده ب بیابون
حداقل شعری ک باش حرکات موضون میرید رو یکم عمیق تر بخونید:biggrin:

3peh

عضو جدید
دوشیدن گوسفند چه ربطی به انتخاب شهر برای زندگی بهتر داره؟

ali.metal.eng

عضو جدید
اغا فعلا شهرو انتخاب نکنید من برم بخابم فردا ببینیم کجا بهتره باشه بای همگی

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ریحانه سعادت

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سوال شما چ ربطی ب تاپیک داره ای بابا
از دوستان خواهش می کنم از موضوع دور نشید (اسپم نکنید)

ببینید اسپم نیسست. از وقتی که من اومدم تو این تالار یه عده که فک میکنند خیلی از همه بیشتر میدونند میان اینجا و علاوه بر این که به دانسته های دیگران توهین میکنند میخواند همه ی افکارشون رو به دیگران تحمیل کنند . وگرنه اگه قصد افراد این نباشه مثلا شما میاید میگید به نظر من فلان جا خوبه دیگه کش دادن و اینکه توجیه کردن ، یا نظرات دیگران رو رد کردن نداره اون شخصی که واقعا با سواده و داره میخونه خودش بهتر میدونه که کی درست میگه کی غلط. لطفا پس به عقاید هم احترام بذارید.
به نظر من همه ی شهرهای ایران مثه همه. در کنار خوبی های هر شهر بدی هایی هست. اومدم اینجا نظرات رو بخونم شاید نظرم عوض شد