کدوم شهربرای زندگی بهتره........؟؟؟؟؟

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من شخصا روستا رو انتخاب می کنم ن شهر...یه جایی ک درس پشت کوه باشه...هیچی نباشه جز طبیعت بکر و اررامش

ali.metal.eng

عضو جدید
تو ولنجک ادم ا یه طورن تو میدون شوش ی طور دیگه
اونیکه تو فرشتس اگه بخواهد بره با اتوبوس و مترو جنوب یه طوردیگه لباس می پوشه
از این مسخره تر ک همه ادمن اما واسه خودشون طبقه گذاشتن من بچه بالا شهرم اون میگه من مال پایین شهر

واسه من اینا مهم نیس من هدف نهاییم تهران نیست از فرهنگشم زیاد خوشم نمیاد چون بینابینه نه مدرن نه سنتی یه چیز مخلوطیه با کلی خارجی های ....

ataata117

عضو جدید
من شخصا روستا رو انتخاب می کنم ن شهر...یه جایی ک درس پشت کوه باشه...هیچی نباشه جز طبیعت بکر و اررامش
تو طبیعت بکر نشستی یهویی با نیزه اسیرت میکنن....اونوقت که زیرت آتیش روشن کردن میفهمی بکر یعنی چی......:biggrin:

ali.metal.eng

عضو جدید
همینطوری میخاستم نظر شخصیتو بدونم!

ببین من گفتم تبریز تو ایران شهر خوبیه برای یه زندگی راحت تهران شهر خوبیه برای پیشرفت کاری و اروپا جایی برای رسیدن به رویاها الان شما کجاشو متناقض میدونی؟ فکر میکنی من دارم همین جوری حرف میزنم؟؟؟:biggrin:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
حیف زندگی روستایی نیس......... کلی باغچه داری ..سیب زمینی خیار گوجه می کاری ..پنیر خودت درست می کنی .شیر گاو می دوشی .:D.. هیچ خبریم از نت و تی وی و رسانه ایم نباشه . یه خونه درختیم اون بالا درخت داشته باشی .زندگی ایز دیسسسسس..

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با خدت چندچندی تو دوست گرامی و با کلاس؟

شهرستانی ها ییی ک تهران می مونن وقتی میان دهات میگن ما دهاتیم وقتی بر می گردن لحجه می گیرن و با عابر بانک خرید می کنند...حالا تا همین دو نسل پیششون با خودمون می رفتن شکار گراز حالا از سوپر مارکت تلفنی خرید می کنند.خداااااااااااا

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین من گفتم تبریز تو ایران شهر خوبیه برای یه زندگی راحت تهران شهر خوبیه برای پیشرفت کاری و اروپا جایی برای رسیدن به رویاها الان شما کجاشو متناقض میدونی؟ فکر میکنی من دارم همین جوری حرف میزنم؟؟؟:biggrin:

الان کلن قانع شدم من!!!

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شهرستانی ها ییی ک تهران می مونن وقتی میان دهات میگن ما دهاتیم وقتی بر می گردن لحجه می گیرن و با عابر بانک خرید می کنند...حالا تا همین دو نسل پیششون با خودمون می رفتن شکار گراز حالا از سوپر مارکت تلفنی خرید می کنند.خداااااااااااا

عاقا ما تو روستاییم ولی بازم با عابر بانک خرید میکنیم

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حیف زندگیس روستایی نیس......... کلی باغچه داری ..سیب زمینی خیار گوجه می کاری ..پنیر خودت درست می کنی .شیر گاو می دوشی .:D.. هیچ خبریم از نت و تی وی و رسانه ایم نباشه . یه خونه درختیم اون بالا درخت داشته باشی .زندگی ایز دیسسسسس..

حالا شما خانما دور بر نداریدد...همین شما ی دهاتی بیاد با همون وضع ساده و بی الایشش خواستگاری باز همین حرفارو تکرار می کنی

ataata117

عضو جدید
حیف زندگی روستایی نیس......... کلی باغچه داری ..سیب زمینی خیار گوجه می کاری ..پنیر خودت درست می کنی .شیر گاو می دوشی .:D.. هیچ خبریم از نت و تی وی و رسانه ایم نباشه . یه خونه درختیم اون بالا درخت داشته باشی .زندگی ایز دیسسسسس..
از دور دیدی و زیر زبونت مزه کرده....10سال طول میکشه تو شیر دوشیدن یاد بگیری.....;)

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا شما خانما دور بر نداریدد...همین شما ی دهاتی بیاد با همون وضع ساده و بی الایشش خواستگاری باز همین حرفارو تکرار می کنی

الان ما داریم افراد دهاتی که تحصیلکرده با اخلاق .من خدم اصالتن دهاتیم ولی خدایش تو فامیل همه درسخونده دکتر مهندس هیچیشون کمتر از بقیه نیس

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز

من گفتم مدتی از زندگیمو اون جا سر کنم . بعدش هم کبوتر با کبوتر باز با باز.
از دور دیدی و زیر زبونت مزه کرده....10سال طول میکشه تو شیر دوشیدن یاد بگیری.....;)

یاد می گیرم . آموزشش تو نت هست .دانلود می کنم :D

ریحانه سعادت

عضو جدید
کاربر ممتاز
حیف زندگیس روستایی نیس......... کلی باغچه داری ..سیب زمینی خیار گوجه می کاری ..پنیر خودت درست می کنی .شیر گاو می دوشی .:D.. هیچ خبریم از نت و تی وی و رسانه ایم نباشه . یه خونه درختیم اون بالا درخت داشته باشی .زندگی ایز دیسسسسس..

آره حتماا یه لباس محلی بپوشی هر روز بری سر چشمه بعد یه سبد میوه همراهت باشه یه چوپان هم اونجا هر روز منتظرت و....:lol:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره حتماا یه لباس محلی بپوشی هر روز بری سر چشمه بعد یه سبد میوه همراهت باشه یه چوپان هم اونجا هر روز منتظرت و....:lol:

خیلی حال میده نه؟؟ آهای دختر چوپووونننن. دل دیوونرو کشوندی تو دشتو بیابون .:w14: