ali.metal.eng
عضو جدید
آره...میخام برم ایتالیا....خیلی تعریفشو شنیدم....
حتما برو شک نکن بهشته اروپا دیگههه

آره...میخام برم ایتالیا....خیلی تعریفشو شنیدم....
حتما برو شک نکن بهشته اروپا دیگهههرقتی دست مارم بگیر دادا
![]()
من شخصا روستا رو انتخاب می کنم ن شهر...یه جایی ک درس پشت کوه باشه...هیچی نباشه جز طبیعت بکر و اررامش
تو ولنجک ادم ا یه طورن تو میدون شوش ی طور دیگه
اونیکه تو فرشتس اگه بخواهد بره با اتوبوس و مترو جنوب یه طوردیگه لباس می پوشه
از این مسخره تر ک همه ادمن اما واسه خودشون طبقه گذاشتن من بچه بالا شهرم اون میگه من مال پایین شهر
حتما.....
تو طبیعت بکر نشستی یهویی با نیزه اسیرت میکنن....اونوقت که زیرت آتیش روشن کردن میفهمی بکر یعنی چی......من شخصا روستا رو انتخاب می کنم ن شهر...یه جایی ک درس پشت کوه باشه...هیچی نباشه جز طبیعت بکر و اررامش
سه چهارم چطور مگه؟![]()
همینطوری میخاستم نظر شخصیتو بدونم!
با خدت چندچندی تو دوست گرامی و با کلاس؟
ببین من گفتم تبریز تو ایران شهر خوبیه برای یه زندگی راحت تهران شهر خوبیه برای پیشرفت کاری و اروپا جایی برای رسیدن به رویاها الان شما کجاشو متناقض میدونی؟ فکر میکنی من دارم همین جوری حرف میزنم؟؟؟![]()
شهرستانی ها ییی ک تهران می مونن وقتی میان دهات میگن ما دهاتیم وقتی بر می گردن لحجه می گیرن و با عابر بانک خرید می کنند...حالا تا همین دو نسل پیششون با خودمون می رفتن شکار گراز حالا از سوپر مارکت تلفنی خرید می کنند.خداااااااااااا
حیف زندگیس روستایی نیس......... کلی باغچه داری ..سیب زمینی خیار گوجه می کاری ..پنیر خودت درست می کنی .شیر گاو می دوشی ... هیچ خبریم از نت و تی وی و رسانه ایم نباشه . یه خونه درختیم اون بالا درخت داشته باشی .زندگی ایز دیسسسسس..
کدخداتون کیه..عاقا ما تو روستاییم ولی بازم با عابر بانک خرید میکنیم
از دور دیدی و زیر زبونت مزه کرده....10سال طول میکشه تو شیر دوشیدن یاد بگیری.....حیف زندگی روستایی نیس......... کلی باغچه داری ..سیب زمینی خیار گوجه می کاری ..پنیر خودت درست می کنی .شیر گاو می دوشی ... هیچ خبریم از نت و تی وی و رسانه ایم نباشه . یه خونه درختیم اون بالا درخت داشته باشی .زندگی ایز دیسسسسس..
حالا شما خانما دور بر نداریدد...همین شما ی دهاتی بیاد با همون وضع ساده و بی الایشش خواستگاری باز همین حرفارو تکرار می کنی
حالا شما خانما دور بر نداریدد...همین شما ی دهاتی بیاد با همون وضع ساده و بی الایشش خواستگاری باز همین حرفارو تکرار می کنی
از دور دیدی و زیر زبونت مزه کرده....10سال طول میکشه تو شیر دوشیدن یاد بگیری.....![]()
نشدی بگو قانعت کنم خببب![]()
الان ما داریم افراد دهاتی که تحصیلکرده با اخلاق .من خدم اصالتن دهاتیم ولی خدایش تو فامیل همه درسخونده دکتر مهندس هیچیشون کمتر از بقیه نیس
حیف زندگیس روستایی نیس......... کلی باغچه داری ..سیب زمینی خیار گوجه می کاری ..پنیر خودت درست می کنی .شیر گاو می دوشی ... هیچ خبریم از نت و تی وی و رسانه ایم نباشه . یه خونه درختیم اون بالا درخت داشته باشی .زندگی ایز دیسسسسس..
کدخداتون کیه..
نه قربون دستت
آره حتماا یه لباس محلی بپوشی هر روز بری سر چشمه بعد یه سبد میوه همراهت باشه یه چوپان هم اونجا هر روز منتظرت و....![]()
اصا راه نداره یه دور باید روشنت کنم خوب متوجه بشیراستی ملودی تا حالا گوسفند دوشیدی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 234 | |
![]() |
نفر قبلیت شبیه کدوم یک از علائم راهنمائیه ؟! | زنگ تفريح | 47 | |
![]() |
کدوم ماهی؟ | زنگ تفريح | 33 | |
![]() |
کدوم گل رو به نفر قبلیت میدی ؟ | زنگ تفريح | 43 | |
![]() |
از کدوم خواننده و کدوم اهنگ خوشت میاد.... | زنگ تفريح | 9 |