کدام یک را فضیلت اخلاقی مورد نیاز در جامعه می دانید؟

کدام یک را فضیلت اخلاقی مورد نیاز در جامعه می دانید؟

• مجموع رای دهندگان
    124
  • نظرسنجی بسته .

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان عزیز:gol:

این نظر سنجی، اولین نظر سنجی از چند نظر سنجی ای است که با قرار قبلی با یکی از کاربران عزیز (essi4300) جهت بررسی اعتبار نظر سنجی های انجام شده در این باشگاه و بررسی امکان مطابقت نتایجش با جامعه ایران، قرار خواهم داد، ممنون میشم با حضور گستردتون و دعوت دوستانتون به این نظر سنجی اعتبارش رو تا حد ممکن بالا ببرید.

در این نظر سنجی یک گزینه رو میتونید انتخاب کنید، ان شاء الله در نظر سنجی های آتی، نظرسنجی های چند گزینه ای پیرامون همین موضوع گذاشته خواهد شد.

ممنون از همگی:smile::gol:

سوال: کدام یک از فضیلت های اخلاقی ذکر شده را نیاز جامعه میدانید؟

1)گذشت
2)صداقت و راستگویی
3)احترام به بزرگترها
4)خوش اخلاقی

six7boy

عضو جدید
سلام به نظرم صدافت و راستگویی چون شما وقتی انسان راستگویی باشی مطمئنن خوش اخلاقیت و به بزرگترها هم احترام میزارید دروغ سر منشا تمام خرابکاریها و فسادهاست فقط کافی اولین دروغ رو بگین زنجیروار یکی پس از دیگری خودش میاد و همین امر ویران کننده ی شخصیتی و بعد به تخریب جامعه ختم میشه.;)

آخرین ویرایش:

اياتاي

عضو جدید
سلام به نظرم صدافت و راستگویی چون شما وقتی انسان راستگویی باشی مطمئنن خوش اخلاقیت و به بزرگترها هم احترام میزارید دروغ سر منشا تمام خرابکاریها و فسادهاست فقط کافی اولین دروغ رو بگین زنجیروار یکی پس از دیگری خودش میاد و همین امر ویران کننده ی شخصیتی و بعد به تخریب جامعه ختم میشه.

:gol:

منم با صداقت و راستگويي موافقم.

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان عزیز:gol:

این نظر سنجی، اولین نظر سنجی از چند نظر سنجی ای است که با قرار قبلی با یکی از کاربران عزیز (essi4300) جهت بررسی اعتبار نظر سنجی های انجام شده در این باشگاه و بررسی امکان مطابقت نتایجش با جامعه ایران، قرار خواهم داد، ممنون میشم با حضور گستردتون و دعوت دوستانتون به این نظر سنجی اعتبارش رو تا حد ممکن بالا ببرید.

در این نظر سنجی یک گزینه رو میتونید انتخاب کنید، ان شاء الله در نظر سنجی های آتی، نظرسنجی های چند گزینه ای پیرامون همین موضوع گذاشته خواهد شد.

ممنون از همگی:smile::gol:

سوال: کدام یک از فضیلت های اخلاقی ذکر شده را نیاز جامعه میدانید؟

1)گذشت
2)صداقت و راستگویی
3)احترام به بزرگترها
4)خوش اخلاقی
من به صداقت رای دادم ولی گزینه های را گذاشتی که همگی لازم و ملزوم همند لااقل گذشت و صداقت رو فقط کمی بالاتر میدونم :redface:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
قطعا صدافت مهمترین فضیلت اخلاقی انسان است
حدیثی ازپیامبراکرم صلی الله علیه وآله وسلم نقل است که:
روزی شخصی نزدایشان رفته و چندین گناه ازجمله دروغ را نام برده و به رسول الله عرض کردند
مسلمان میتواند این گناهان راانجام دهد؟
رسول الله فرمودند بله ممکنه ازمسلمانی چنین گناهانی سربزند ولی بابد بسرعت توبه کند
ول در مورددروغ فرمودند مسلمان هیچوقت نمی تواند دروغ بگوید
ودرتفسیراین حدیث آمده...یعنی رسول الله فرد دروغگو را مسلمان نمی دانند
پس باتوجه به تحارب شخصی هرفرد وباتوجه به حدیث میتوان قاطعانه گفت اولین ومهمترین قضیلت صداقت وراستگوییست
ا
خوش اخلاقی واحترام به بزرگترو گذشت هم ازفضیلت های خیلی خوب انسانی است ولی وقتی توام باصداقت نباشد ارزشی زیادی نمیتواندداشته باشد

آخرین ویرایش:

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
به نظر منم صداقت مهمترين فضيلت براي انسان هست....
چرا كه اين صفت خودبه خود زمينه ساز صفت هاي برتر ديگه در انسان هست و همينطور سركوب كننده خيلي از صفات و اعمال ناشايست.....

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
مردي خدمت پيامبر اعظم(ص) آمد و عرض كرد: مرا به نافع ترين كارها راهنمايي كنيد. پيامبر گرامي(ص) فرمود: راستگويي را پيشه كن و از دروغ بپرهيز. هرگناه ديگري كه مي خواهي انجام بده.

آن مرد از اين سخن متعجب شد و فرمايش آن بزرگوار را پـذيرفته و مرخص گرديد. با خود گفت: پيامبر اعظم(ص) مرا از غير دروغگويي مانند شراب خوردن و قمار كردن و دزدي نهي نكرده است، پس اكنون به خانه فلان زن زيبا مي روم و با او زنا مي كنم. همين كه به طرف خانه او رفت فكر كرد: اگر اين عمل را انجام دهد وكسي از او بپرسد از كجا مي آيي؟ نمي تواند دروغ بگويد، و اگر راست بگويد به كيفر و بدبختي مبتلا مي شود؛ بنابراين منصرف شد.
باز فكر كرد گناه ديگري انجام دهد، همين انديشه را نمود، در نتيجه به خاطر راستگويي و دروغ نگفتن از همه گناهان دوري جست.

انوار نعمانيه ، ص 274

آخرین ویرایش:

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اخلاق خوشو انتخاب کردم چون فکر میکنم اخلاق خوش شامل سه گزینه دیگه هم میشه بر خلاف بعضی دوستان فک میکنم ممکنه یه نفر هرگز دروغ نگه اما خوش اخلاق نباشه یا صادق باشه اما گذشت نداشته باشه ...البته شاید بهتر بودن انسانیت و جز گزینه ها میذاشتین چون وقتی ادم به معنای واقعی انسان باشه همه اینها رو با هم داره

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
من صداقت رو انتخاب کردم ولی توی صحبت های دوستان بعضی ها گفته بودند که خوش اخلاقی همه چیز رو در بر می گیره
اگه منظور از خوش اخلاقی، اخلاق نیکو هست بله همین طوره ولی به نظرم منظور آقا مصطفی خوش رویی باشه، آخه اگه منظور اخلاق نیکو باشه که همه خصلت های خوب شاملش میشه، در واقع میشه جمیع فضایل اخلاقی نه یکیشون

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من صداقت و راستگویی مهمترین رکنه.
اگه کل جامعه صادق باشن دیگه مشکلی پیش نمیاد که گذشت کنی
وقتی مشکلی پیش نیاد همه خوش اخلاقن :surprised:
وقتی همه خوش اخلاق باشن کوچیکو بزرگ به هم احترام میذارن
به همین سادگی
البته تا به همین سادگی خیلی راه داریم.
:cowboy:
در ضمن خوش اخلاقی صداقت و راستگوییرو هم دربر میگیره.
ولی من صداقتو زدم :d

آخرین ویرایش:

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من صداقت و راست گويي
اين مساله تا اونجايي بد شده كه متاسفانه در بعضي مواقع مسولان ناخواسته يا خواسته دروغ ميگند
يه مثال
امروز در شبكه ي 7 يه استاد داشنگاه در ضمينه ي اقتصاد اورده بود و در مورد بورس باش حرف ميزد و داشت مسايل رو ميگفت كه چرا شاخص بورس بالا رفته
به نظر من با اون حرفي كه مسول بورس زد كه گفت شاخص بورس اصلا حبابس بالا نرفته كاملا بر عكس
نميگم دروغ گفته يا نگفته
قضاوت با شما

ولي اين رو بگم
خودم يه دروغ گو ام يعني اصلا نميشه دروغ نگفت:(:(
با اين كه خودم اصلا از اين مساله خوشحال نيستم:cry:
اميدوارم مثل چند دهه پيش مردم مردم به هم راست بگند ... :cry::cry:

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
من به صداقت و راستگویی رای دادم.
به نظر من مشکل اصلی الان ما دو چیزه
1 - نداشتن احساس مسئولیت
2 - نداشتن وجدان کاری
اگه این دوتا تو جامعه نهادینه بشه خیلی از مشکلات حل میشه.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1 - نداشتن احساس مسئولیت
2 - نداشتن وجدان کاری
ایشالا توی یه نظر سنجی دیگه راجب رذیلت های اخلاقی اینها رو مطرح می کنم...

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من صداقت و راست گويي
اين مساله تا اونجايي بد شده كه متاسفانه در بعضي مواقع مسولان ناخواسته يا خواسته دروغ ميگند
يه مثال
امروز در شبكه ي 7 يه استاد داشنگاه در ضمينه ي اقتصاد اورده بود و در مورد بورس باش حرف ميزد و داشت مسايل رو ميگفت كه چرا شاخص بورس بالا رفته
به نظر من با اون حرفي كه مسول بورس زد كه گفت شاخص بورس اصلا حبابس بالا نرفته كاملا بر عكس
نميگم دروغ گفته يا نگفته
قضاوت با شما

ولي اين رو بگم
خودم يه دروغ گو ام يعني اصلا نميشه دروغ نگفت:(:(
با اين كه خودم اصلا از اين مساله خوشحال نيستم:cry:
اميدوارم مثل چند دهه پيش مردم مردم به هم راست بگند ... :cry::cry:
اگر معتقدید راستگویی صفت خوبیه و از دیگران انتظار صداقت دارید
چرا در وهله اول از خودتون شروع نمی کنید و بعد سعی نمی کنید در اطرافیان تاثیر مثبت بگذارید
باور کنید بدون دروغ هم میشه زندگی کرد و موفق بود

zadshafagh

عضو جدید
کاربر ممتاز
1 - نداشتن احساس مسئولیت
2 - نداشتن وجدان کاری
دقیقا:gol:
که البته این دو مورد از
عدم صداقت در کار و مسئولیت سرچشمه میگیره....
نیاز ما صداقت و راستگویی در همه اموره....

آخرین ویرایش:
بالا