کدام یک را فضیلت اخلاقی مورد نیاز در جامعه می دانید؟

کدام یک را فضیلت اخلاقی مورد نیاز در جامعه می دانید؟

• مجموع رای دهندگان
    124
  • نظرسنجی بسته .

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر معتقدید راستگویی صفت خوبیه و از دیگران انتظار صداقت دارید
چرا در وهله اول از خودتون شروع نمی کنید و بعد سعی نمی کنید در اطرافیان تاثیر مثبت بگذارید
باور کنید بدون دروغ هم میشه زندگی کرد و موفق بود
:w11:
كاملا موافقم
از اين به بعد سعيم رو بيشتر ميكنم :(

:w27:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه موضوعی که واسه خودم جالب بود این بود که شاید خیلی ها فکر کنند به خاطر مسائل سیاسی اتفاق افتاده و اینکه برخی ها میگن دلت دروغگوه، باعث ترویج دروغ در جامعه شده، ولی طبق آماری که موجوده در نظر سنجی های سال 79 نیز نبود صداقت و دروغ در جامعه به عنوان بزرگترین مشکل ذکر شده...
چرا؟

Sarp

مدیر بازنشسته
یه موضوعی که واسه خودم جالب بود این بود که شاید خیلی ها فکر کنند به خاطر مسائل سیاسی اتفاق افتاده و اینکه برخی ها میگن دلت دروغگوه، باعث ترویج دروغ در جامعه شده، ولی طبق آماری که موجوده در نظر سنجی های سال 79 نیز نبود صداقت و دروغ در جامعه به عنوان بزرگترین مشکل ذکر شده...
چرا؟
پس نظر "دولت دروغگو" به "جکومت دروغگو" تعمیم داده میشه ;)

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس نظر "دولت دروغگو" به "جکومت دروغگو" تعمیم داده میشه ;)
نه دوست عزیز شما سعی نکن تاپیک رو سیاسیش کنی و مقصود خودتون رو موجه جلوه بدید، ضمن اینکه همون کسانی که الآن میگن دولت دروغگو، همونها در سال 79 سر کار بودند;)

این ربطی به مسائل سیاسی نداره عزیز، بحثی است جامعه شناختی و برمیگرده به فرهنگ... فقط خواستم توجه بدم که اگر برخی میگن ترویج دروغگویی (به زعم اونها) از دولته، مسئله ایست که چندان درست نیست و باید ریشه رو در جاهای دیگه جست و جو کرد...

Sarp

مدیر بازنشسته
نه دوست عزیز شما سعی نکن تاپیک رو سیاسیش کنی و مقصود خودتون رو موجه جلوه بدید، ضمن اینکه همون کسانی که الآن میگن دولت دروغگو، همونها در سال 79 سر کار بودند;)

این ربطی به مسائل سیاسی نداره عزیز، بحثی است جامعه شناختی و برمیگرده به فرهنگ... فقط خواستم توجه بدم که اگر برخی میگن ترویج دروغگویی (به زعم اونها) از دولته، مسئله ایست که چندان درست نیست و باید ریشه رو در جاهای دیگه جست و جو کرد...
این پست شماست که تایپیک رو به سمت سیاسی سوق میده .
من هم فقط برداشتم از پست شما رو گفتم . حالا چه درست باشه و چه اشتباه .

فکر کنم شما تا رسیدن به نظر مطلوب خود حتی اگه شده ، یک میلیون تا هم نظرسنجی میذارید تا اون چیزی که در نظرتونه حاصل بشه .
نظرسنجی سال 79 رو قبول نداری
نظر سنجی 89 رو قبول نداری
نظرسنجی 99 هم این نتیجه رو نشان بده حتما باز هم قبول نخواهید کرد .

چون به نظر شما این تفکر (که حکومت و دولت درغ گفته و میگه) صحیح نیست ، بقیه مجبور نیستند این نظر شما رو قبول کنند . در حالی که شما سعی میکنید نظر خودتون رو تحمیل کنید .نیستند

حالا شما بفرمائید این ریشه ها از کجا نشات گرفته اند

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

فکر کنم شما تا رسیدن به نظر مطلوب خود حتی اگه شده ، یک میلیون تا هم نظرسنجی میذارید تا اون چیزی که در نظرتونه حاصل بشه .

چون به نظر شما این تفکر (که حکومت و دولت درغ گفته و میگه) صحیح نیست ، بقیه مجبور نیستند این نظر شما رو قبول کنند . در حالی که شما سعی میکنید نظر خودتون رو تحمیل کنید .نیستند

بابک چه خبر از E.lahe

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اگر یک نگاهی به ابتدای این تاپیک بکنید و علت قرار دادن این نظر سنجی متوجه میشید هدف این نظر سنجی چیه، یک نظر سنجی رو معیار قرار دادیم با آقای essi4300 و خواستیم بررسی کنیم آیا میشه نظرسنجی های اینجا رو به کل جامعه تعمیم داد یا نه.
توی اون نظر سنجی که مورد توافق اولیه من و ایشون قرار گرفت نبودن صداقت و راستگویی بیشترین رای رو داشته و بنده هم پذیرفتم، ایشون هم ابتداً پذیرفتند ...

من گفتم دولت دروغ نمیگه؟؟؟؟:question:
من مگیم اینکه صداقت و راستگویی در بین مردم کنه ربطی به این دولت و اون دولت و حکومت نداره، چیزیه که خیلی وقته وجود داره...

نمیدونم از کچا نشات گرفته اند چون بحث جامعه شناختیه ولی این رو میدونم که هیچ کس نمی خواد خودش رو اصلاح کنه و دروغ نگه، همه منتظرند بقیه دروست بشند تا بعد خودشون درست بشن...

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
چرا؟

شاید موضوع دروغ عوض شده باشه.
مثلا قبلا دروغها حول و هوش یه موضوع بود و الان حول و هوش یه چیزای دیگه.
گاهی هم نظر مورد در مورد چیزیه که کمتره. مثلا تو یه جامعه که فحشا کمتره اگه از مردمش بپرسی که کدوم خصوصیت اخلاقی رو بیشتر میپسندند ممکنه بگند که پاکدامنی. چون دارن میبینن جامعه‌ای که توش دارن زندگی میکنند بخاطر پاکدامنیه که اینطوری شده یه جامعه مثبت و دلیل نمیشه که چون گفتن پاکدامنی حتما فحشا زیاد بوده توی اون جامعه.

tatu_lover1366

عضو جدید
به نظر من صداقت و راستگویی چیزیه که جامعه ایرانی ما واقعا بهش نیاز داره
و البته تواما با این قضیه عدم تظاهر می باشد که جدا دردی بزرگ برای این جامعه ست

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا؟
من نمیخواستم تو این تایپیک بحث به سیاست بکشه و پستم هم ساده بود ولی وقتی دیدم شماها شروع کردن باید بگم که این دروغگویی و عدم صداقت مشکل امروز و دیروز و 79 و 69 نیست بلکه این حکومتی که با دروغ روی کار امد قانونی اساسی دروغین نوشت دروغ را سرلوحه کار خویش قرار داد و ........... نتیجه اش در این سی سال شد که کشوری اکنده از دروغ و دروغگویی داشته باشیم و صداقت گوهری کمیاب و شاید نایاب در ان باشد

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما قبل از انقلاب شاید حکومتی فاسد دست نشانده خائن جنایتکار و .... و دروغگو (البته من هیچکدوم اینارو قبول ندارم و تائیدش نمیکنم فقط میخوام مطلب رو برسونم) داشتیم ولی مردمانی بس صاف و ساده و صادق و پاک و بی الایش داشتیم که خیلی کم در فکر دروغ و دغل بودند و شاید این به دلیل دوری مردم از حکومت و امور حکومتی بود ولی بعد از انقلاب با پیوند بسیار محکمی که بین مردم و حکومت پیش امد به دلیل دروغین و دروغگو بودن حکومت مردم نیز در این گرداب فرو رفته و همسان و همشکل با حکومتی که دروغ در ان بزرگترین ارزش و امتیاز و فضیلت بود شدند طوریکه امروز کمتر جایی نشان از راستی و صداقت میتوان یافت

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نمیخواستم تو این تایپیک بحث به سیاست بکشه و پستم هم ساده بود ولی وقتی دیدم شماها شروع کردن باید بگم که این دروغگویی و عدم صداقت مشکل امروز و دیروز و 79 و 69 نیست بلکه این حکومتی که با دروغ روی کار امد قانونی اساسی دروغین نوشت دروغ را سرلوحه کار خویش قرار داد و ........... نتیجه اش در این سی سال شد که کشوری اکنده از دروغ و دروغگویی داشته باشیم و صداقت گوهری کمیاب و شاید نایاب در ان باشد
ممنون از حضورتون:gol:

هدف و منظور من از گفتن اون حرف این بود که این یک مساله فراتر از سیاسته، چیزهای دیگری در این امر دخیله، شما الآن من وشما میدونیم دروغ بده ولی باز میگیم!!!!!
این ربطی به دولت و حکومت نداره، یه مسئله فرهنگیه...

ضمن اینکه اگه بخوام راجب دروغ بودن قانون اساسی و اینکه این حکومت با دروغ اومد سر کار و اینها بحث کنم کلاً منحرف میشه تاپیک، و هدف از زدن این تاپیک چیز دیگری بوده است...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما قبل از انقلاب شاید حکومتی فاسد دست نشانده خائن جنایتکار و .... و دروغگو (البته من هیچکدوم اینارو قبول ندارم و تائیدش نمیکنم فقط میخوام مطلب رو برسونم) داشتیم ولی مردمانی بس صاف و ساده و صادق و پاک و بی الایش داشتیم که خیلی کم در فکر دروغ و دغل بودند و شاید این به دلیل دوری مردم از حکومت و امور حکومتی بود ولی بعد از انقلاب با پیوند بسیار محکمی که بین مردم و حکومت پیش امد به دلیل دروغین و دروغگو بودن حکومت مردم نیز در این گرداب فرو رفته و همسان و همشکل با حکومتی که دروغ در ان بزرگترین ارزش و امتیاز و فضیلت بود شدند طوریکه امروز کمتر جایی نشان از راستی و صداقت میتوان یافت
البته اینکه در اون زمان چه چیزی ارزش بود و چه چیزی ضد ارزش باید نظر سنجی ها مشخص میکنه، شاید اون زمان هم نیاز جامعه صداقت بوده، دلیلی بر اینکه این رو رد کنیم نداریم!!!

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از حضورتون:gol:

هدف و منظور من از گفتن اون حرف این بود که این یک مساله فراتر از سیاسته، چیزهای دیگری در این امر دخیله، شما الآن من وشما میدونیم دروغ بده ولی باز میگیم!!!!!
این ربطی به دولت و حکومت نداره، یه مسئله فرهنگیه...

ضمن اینکه اگه بخوام راجب دروغ بودن قانون اساسی و اینکه این حکومت با دروغ اومد سر کار و اینها بحث کنم کلاً منحرف میشه تاپیک، و هدف از زدن این تاپیک چیز دیگری بوده است...
اولا من که میدونم دروغ بده تا حد ممکن سعی میکنم نگم
دوما تو پست سومم توضیح دادم که چطور این مسئله به حکومت و قانون و ... ربط پیدا میکنه و به نظر من اصلا هم فرهنگی نیست و الان یه مسله کاملا حکومتی و دولتی و سیاسی شده

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته اینکه در اون زمان چه چیزی ارزش بود و چه چیزی ضد ارزش باید نظر سنجی ها مشخص میکنه، شاید اون زمان هم نیاز جامعه صداقت بوده، دلیلی بر اینکه این رو رد کنیم نداریم!!!
فکر میکنم توضیح من درمورد این پدیده کاملا مشخص و روشن بود و هر کسی میتونه در حد خودش درمورد در هم تنیده بودن مردم و حکومت در قبل از انقلاب و بعد از ان و مسائل مربوط به دروغ و دغل حکومتی بعد از انقلاب چه در مورد اب و نان چه استخدام چه زندگی چه .... یه چیزایی بدونه یا با یه پرس و جوی ساده و تحقیق مختصر به دست بیاره و اونقدرها هم نیاز به سخت گرفتن نیست

golrokh

اخراجی موقت
سلام خدمت دوستان عزیز:gol:

این نظر سنجی، اولین نظر سنجی از چند نظر سنجی ای است که با قرار قبلی با یکی از کاربران عزیز (essi4300) جهت بررسی اعتبار نظر سنجی های انجام شده در این باشگاه و بررسی امکان مطابقت نتایجش با جامعه ایران، قرار خواهم داد، ممنون میشم با حضور گستردتون و دعوت دوستانتون به این نظر سنجی اعتبارش رو تا حد ممکن بالا ببرید.

در این نظر سنجی یک گزینه رو میتونید انتخاب کنید، ان شاء الله در نظر سنجی های آتی، نظرسنجی های چند گزینه ای پیرامون همین موضوع گذاشته خواهد شد.

ممنون از همگی:smile::gol:

سوال: کدام یک از فضیلت های اخلاقی ذکر شده را نیاز جامعه میدانید؟

1)گذشت
2)صداقت و راستگویی
3)احترام به بزرگترها
4)خوش اخلاقی

ببخشید تشکر نداشتممممممممممممم!!!:redface:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر میکنم توضیح من درمورد این پدیده کاملا مشخص و روشن بود و هر کسی میتونه در حد خودش درمورد در هم تنیده بودن مردم و حکومت در قبل از انقلاب و بعد از ان و مسائل مربوط به دروغ و دغل حکومتی بعد از انقلاب چه در مورد اب و نان چه استخدام چه زندگی چه .... یه چیزایی بدونه یا با یه پرس و جوی ساده و تحقیق مختصر به دست بیاره و اونقدرها هم نیاز به سخت گرفتن نیست

گفتم اگر بخوام به این بپردازم که حکومت دروغ گفت یا نگفت یا چه جوری سر کار اومد، کلاً بحث میپاشه از هم تاپیک هم پاک میشه!!!

ولی من و تو ما این حکومت رو میسازیم، به دلیل همون در هم تنیدگی بین مردم و حکومت، پس خودمون میتونیم درستش کنیم، اگر به نظر شما تقصیره حکومته، افراد مسوول در این حکومت همین همکاران و آشنایان و مردم همین دیارن، از مریخ نیومدن....

در هر صورت این نظر شماست و محترم:gol:

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من هر 4 مورد نیاز ضروری برای کشور ماست.
بنظرم هیچ کدوم در حال حاضر تو کشور ما وجود نداره!!!!
ولی در کل اگه اولویت بندی بشه صداقت و راستگویی از همه مهمتره.
چون با وجود این حالت میتونیم به 3 گزینه دیگه برسیم ولی بدون اون......!!!!!

بالا