چرا در جامعه ما بين پزشكها ومهندسها تبعيض هست

ali kalashi

عضو جدید
يه چند وقتي هست كه اين موضوع فكرم رو مشغول كرده كه چرا در جامعه ما اينقدر بين پزشكها و مهندسها تبعيض آميز برخورد ميشه

ali kalashi

عضو جدید
راستشو بخواين الان كه بچه ام داره ميره دبيرستان وازم ميپرسه كه بابا برم چه رشته اي اين موضوع فكرم رو مشغول كرده
آخه راستشو بخواين وقتي خودم تو اين سن بودم بابام پاشو كرده بود تو يه كفش كه بايد بري تجربي وپزشك بشي اما به هر زوري بود ما نرفتيم و مهندس شديم اما هميشه تبعيضهايي كه تو جامعه بود وهست آزارم ميداد
مثلا وقتي ما مهندس شديم گفتن براي اينكه بتوني پروانه نظام مهندسي بگيري بايستي امتحان بدي در حالي كه دانشگاه گفته تو مهندسي !اما نظام مهندسي اين رو قبول نداره اين در حالي هست كه وقتي يكي پزشك ميشه يه روز بعد مهر و امضاء نظام پزشكي مي گيره
يا ديگه اينكه وقتي پزشك ميشي ديگه از نظر نظام پزشكي چيزي به نام گريد و رتبه وجود نداره بلكه هر چند تعداد مريض كه بخواي مي توني ببيني اما در مهندسي ميگن تو گريد چه مي دونم ٣يا٢و بايد محدود باشي
از همه بدتر وقتي كه شما ميري اصطلاحا دكتر هنوز تو مطب نرفتي منشي از شما پول ويزيت رو ميگيره و اصلا دكتر تضميني براي خوب كردن شما نداره اما مردم خيلي راحت به خودشون اجازه ميدن كه وقت يه مهندس رو چندين و چند ماه بگيرن طرف وقت بزاره طرح ونقشه بده كه آيا انجام بدن يا ندن آخرم ميگن حالا يه چندتا خط كشيدي ديگه معلوم نيست جواب بده يا نه وخلاصه كه پولت رو مي پيچونن
دكترا وقتي مريضشون بميره يا عمرش بدنيا نبوده و يا تقدير اين رو خواسته با اين حال بازم پول مي گيرن كه گواهي فوت بدن اما مهندساي بدبخت دوربين در شهر رو روزنامه مي آن كه سهل انگاري مهندس ناظر بدبخت كه اصلا كلا هيچ كاره هم هست و دوزارم گيرش نيامده بايد زندگيش نابود بشه!!
مهندس بدبخت هر سال بايد بره دارايي و هرچي كه درآورده تازه يه چيزي بزاره روش بياد بيرون اما پزشك اصلا نمي دونه دارايي چي هست!!
حالا شما بگين پزشكي به خاطر علمش كه بهتره يا اين تبعيضا واگه جاي من بودين ميگذاشتيد باز بچه تون همون اشتباه رو بكنه

ali kalashi

عضو جدید
خوب ياد يه سري تبعيض ديگه افتادم كه بد نيست گفته بشه
پزشك از روز اول درس مي خونن براي دكتراي عمومي كه البته اين به اصطلاح دكتراي عمومي همون فوق ليسانس خودمونه اما مردم بدبخت بايد بگن دكتر اما براي مهندسي بايد شما يه بار ليسانس بگيري بعد دوباره كنكور بدي بري فوق ليسانس بعد بازم تموم نشده باز بايد كنكور بدي اگه احيانا قبول شدي دكترا بگيري بازم دست آخر بهت ميگن مهندس كه كلا با معمار خوشتيپ پولدار محله ما فرقي نداري تازه اگه بهت بگن دكتر يه عده براي مسخره كردنت مي ان نسخه بگيرن!
اگه پزشك باشي وپشت ماشين باشي و پليس به هر دليلي بگيردت مثلا چراغ قرمز رو رد كني يا بري توطرح يا باموبايل صحبت كني سريع كارت نظام نشون مدي بعدم مي گي ببخشيد مريض بد حال دارم و ميري اما اگه مهندس باشي هيچي نداري بگي
پزشكا يه نظام پزشكي دارن كه هر سال ميشينن وبه روز و با بالاترين مقدار ممكن دستمزد تعريف مي كنن وبهش مي گن نظام تعرفه اما توجامعه مهندسي مدام خود مهندسا دستمزد همديگه رو كم ميكنم!؟
يه چيزي هست بنام بيمه درماني اين بيمه درماني براي تضمين درآمد دكترا ست نه براي مردم اما مهندسها اصلا تضميني براي گرفتن حقوق شون وجود نداره!!
اگه كسي جزء داروخانه ها نمي تونن دستخط پزشكها رو بخونن اصلا عيبي نداره بلكن باكلاس هم هست چرا كه پزشكها دوره تحصيلشون مجبور بودن تند بنويسن اينه كه بد مينوسن اما مهندس بديخت بايد با صدتا نرم افزار آشنا باشه بايكي طرح بكشه بايكي تايپ كنه دسته آخرم خودش بره چيزي كه ارائه كرده رو بخونه وتوضيح بده بازم نفهمن!!!

mohammad vaghei

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون همه باباها پاشون رو کردن تو یه کفششون و فرستادن به مهندسی
حالا باید دید واقعا اشکال از پای باباهاست یا کفش باباها یا جفتش

.SHaDi

عضو جدید
نمیدونم....
این واسه خودمم سوال
دختر خالم پزشکی میخونه همش اینو میگه
خیلی دوست دارم ی بار ی جواب درسو حسابی بهش بدم
بعضی وقتها فکر میکنم حق با اونه...
خوب اینجا اینطوره که پزشکا حرف اولو میزنن...
یجا میری میگن طرف پزشکه همه میگن اااوووو افرین...
اما مهندس!!!
میگن خوب همه مهندسن...!!
:(

xanth

عضو جدید
منم زیاد بهش فکر می کنم. کلا به همه میگن مهندس... این همه درس می خونی به قول شما صد تا نرم افزار باید یاد بگیری تازه من رشتم مخابراته ولی 50 درصد آدما فکر می کنم ساختمون می سازم 50 درصد دیگه هم میگن مخابرات هموم تلفنه دیگه!!!!!!!
ولی پزشکی ترم اولم که باشی همه جا خانم دکتر آقای دکتر گفتنا شروع میشه همون اولم شروع میکنن به گفتن این که درساتون خیلی سخته چه جوری می خونین اینا رو ......

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
30 - 40 سال پیش ظاهرا مهندسی هم خیلی ارزشمند بوده و اینکه حالا به این روز افتاده یه دلیلش بی کفایتی نظام مهندسی هست ولی نظام پزشکی هنوز تونسته خودشو حفظ کنه اگه اونم مثل نظام مهندسی بشه که فاتحه همه خوندست(پزشک فله ای)

اینکه گفتین پزشکی معادل فوق لیسانسه اصلا درست نیست؛ با این رقابت کنکور وحشتناک کسی که تونسته تو پزشکی قبول شه به نظرم همونجا حکم دکتراشو باید امضا کرد! یه چیزی تو مایه های نخبه هستن اینا
درثانی شما در هرسه مقطع لیسانس و ارشد و دکتری جمعا بین 200 تا 250 واحد می گذرونی اما دانشجوی رشته پزشکی ظرف 7 سال حدود 340 واحد رو بصورت فشرده باید پاس کنه! بیخود نیست میگن خوندنش سخته. میشناسم کسی رو که در کنکور پزشکی آزاد به نحوی قبول شد اما اصلا نتونست در دانشگاه آزاد درساشو پاس کنه و کاملا کم آورد. سراسری شاید سخت ترم باشه

البته کسی که در مهندسی در کنکور با رتبه خوب مثلا زیر هزار قبول شده هم از نظر من که نخبست

یک مساله هم اینکه پزشکی و مهندسی دو مقوله جدا از همن و ما نباید خیلی این دو رو مقایسه کنیم
ببینید تعداد مهندس چقدر بیشتر از پزشکه؟ این تعداد زیاد رو نمیشه از هر نظر حمایت کرد

ضمنا بعضا دکتر سهمیه ای و غیره هم داریم که اینجا جاش نیست

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
دمتون گرم مطلب جالبی بود.....

بعضی دوستان به راننده تاکسی هم میگن مهندس!!!!!!
بعدشم وقتی هر ننه قمری میشه مهندس و پروژه 2 میلیونی رو میگه 500 تومن، معلومه که ارزش کار میاد پایین.... و وقتی کارت ارزش نداشته باشه، سوادت هم ارزش نداره!!!!:razz:

پسرخاله‌ی بنده تو تیزهوشان با معدل 18 با رتبه‌ی 312 یا یه همچین چیزی همدان پزشکی قبول شد و الان داره فک کنم تخصص میخونه....
در مقایسه با خواهرش که از مدرسه‌ی نمونه با معدل 16 و با رتبه‌ی 1000 و خورده‌ای داره مهندسی شیمی میخونه، به طور قطع اعتبار بیشتر برا برادرش هست....
پسرخاله‌ی بزرگتر هم که عمران خونده و کارشناسی گرفته با معدل مناسب و از دبیرستان تیزهوشان.... ولی از اون طرف، تا بره سربازی و کنکور و اینا که همش پشتش داره می‌مونه با بدشانسی، تقریبا انگار نه انگار که روزی تو تیزهوشان ایلام رکنی بوده واسه خودش!!!!
چون الان من هم دارم باهاش مقایسه میشم که از هنرستان با معدل 13 رفتم و تو دانشگاه معدلم از 19 پایین تر نمیاد! و به قولی مخ کامپیوتر دانشگاهم..... من و اون هر دو مهندسیم! ولی سطح سوادمون زمین تا اسمونه!!!!

نه اون کار داره و نه من!! هردومون تو جیبمون پشه ها پشتک وارو میزنن!!! دخرت خاله هم به همین صورت مصرف کننده‌هستش فعلا.... در صورتی که پسرخاله‌ی پزشکی، از همین الان داره پول در میاره و خرج تحصیل خودش رو راحت میده....

به طور قطع هر کس دیگه‌ای جای مردم بود میگفت پزشکی بهتره!!!! البته نمیدونم پزشکی ها هیچ‌وقت میتونن مثلا شی گرایی رو یاد بگیرن یا مثلا استاتیک رو امتحان بدن و پاس بشن یا نه! ولی به نظرم یاد گیری و استفاده از علم سخت تره تا حفظ کردن و استفاده از حفظیات!!!!

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ا ره تبعیض رو قبول دارم...
منم بابام سال اول گیر داده بود برم تجربی و دندونپزشکی قبول شم..ولی من زیر بار نرفتم...چون هیچ علاقه ای به تجربی نداشتم...اومدم رشته ریاضی و کلی درس خوندم تا یه دانشگاه دولتی مهندسی کامپیوتر قبول شدم... ولی هنوز که هنوزه بابام میگه تو به حرف من گوش ندادی بری تجربی.ولی من اصلا ناراضی نیستم چون انتخابم هم بر اساس علاقه ام بوده و هست...
این روزا هرکی رو میبینی یه مدرک مهندسی داره،این روزا اکثر شهرا دانشگاه پیام نور،ازاد،و علمی کاربردی رو دارن...همشونم رشته های مهندسی رو دارن...خوب دیگه معلومه که کسی واسه مهندسا تره هم خورد نمیکنه...چون اینقدر زیاد شدن.... و دانشگاهها هم قربونشون برم همینطور دارن مهندس میدن بیرون!
ولی پزشکی اینطور نیست...
من فکر میکنم دلیلش اینه..

ashkanhpb

کاربر بیش فعال
30 - 40 سال پیش ظاهرا مهندسی هم خیلی ارزشمند بوده و اینکه حالا به این روز افتاده یه دلیلش بی کفایتی نظام مهندسی هست ولی نظام پزشکی هنوز تونسته خودشو حفظ کنه اگه اونم مثل نظام مهندسی بشه که فاتحه همه خوندست(پزشک فله ای)

اینکه گفتین پزشکی معادل فوق لیسانسه اصلا درست نیست؛ با این رقابت کنکور وحشتناک کسی که تونسته تو پزشکی قبول شه به نظرم همونجا حکم دکتراشو باید امضا کرد! یه چیزی تو مایه های نخبه هستن اینا
درثانی شما در هرسه مقطع لیسانس و ارشد و دکتری جمعا بین 200 تا 250 واحد می گذرونی اما دانشجوی رشته پزشکی ظرف 7 سال حدود 340 واحد رو بصورت فشرده باید پاس کنه! بیخود نیست میگن خوندنش سخته. میشناسم کسی رو که در کنکور پزشکی آزاد به نحوی قبول شد اما اصلا نتونست در دانشگاه آزاد درساشو پاس کنه و کاملا کم آورد. سراسری شاید سخت ترم باشه

البته کسی که در مهندسی در کنکور با رتبه خوب مثلا زیر هزار قبول شده هم از نظر من که نخبست

یک مساله هم اینکه پزشکی و مهندسی دو مقوله جدا از همن و ما نباید خیلی این دو رو مقایسه کنیم
ببینید تعداد مهندس چقدر بیشتر از پزشکه؟ این تعداد زیاد رو نمیشه از هر نظر حمایت کرد

چرا انقد کنکور تجربی رو سخت میگیرید ... اولا در کل رقابت اینقد مهم نیست ، دوما تو شهرمون هر چی من دیدم دکتر شد با سواد نبود چرا چون الان همه میرن دینی و عربی میخونن رتبشون خوب بیاد بعد دکترشن یه چار قرون زیست بارشون نباشه ، کارنامه میاد عربی 80 دینی 95 زیست 35 زمین 00 اینه رقابت سخت. تازه درسای ریاضی همش تحلیلیه اگه از خودت مایه نذاری نه کلاس جوابگوست نه دبیر خصوصی نه حفظیات شریف.

ali kalashi

عضو جدید
اولا الان شده 250 واحد که منم خبر ندارم اما زمان ما برای لیسانس 168 واحد گذروندیم برای فوق هم نزدیک 50تا گذروندیم
اما موضوع بحث این نیست موضوعی که من مدنظرم اینه که احترام مسجد به متولی اونه
رشته های مهندسی خیلی متنوع هست بعد هم اگه به قول شما مهندس خیلیه که می گی تو واقعیت خیلی ام کمه
مثلا در رشته خودم مهندسی مکانیک شاید بشمرم بتونم بیشتر از هزارتا شاخه تخصصی معرفی کنم که اگه توش عمیق کسی کار کنه مشکلات بزرگی از جامعه رو بشه توش حل کرد اما بدلیل ضعف فرهنگی که وجود داره بقول شما نخبه ها همه سرازیر پزشکی میشن کسی ارزش قائل نیست اونوقت مشکلات هم سرجاشون می مونن
تازه رشته های علوم انسانی که دیگه افتضاح هستش در حالیکه اهمیتشون شاید به مراتب بیشتر از پزشکی هست .
مثلا رشته اقتصاد ببخشید به کسی بی احترامی نشه اما شما میدونی که کیا میرن اقتصاد می خونن آخر هم یکیشون می شه رئیس بانک مرکزی اونوقت این می شه نتیجه اقتصاد کشور!
آقا پزشکا بایستی خوب زندگی کنن تو جامعه هم احترام داشته باشن اما نه دیگه انقدر اقرار آمیز از طرف دیگه مهدسها هم باید یه کم تشکلهای درست حسابی تری داشته باشن.
مثلا دانشکده های پزشکی زیر نظر وزارت بهداشتن که اتفاقا یکی از دلایل موفقیتشون همینه اما دانشکده های مهندسی زیر نظر وزارت علوم هستن که اصلا درست نیست
اگه مثلا مهندسی عمران زیر نظر مسکن و شهرسازی بود مطمئن باش هم واحداش منطقی تر ووااقعی تر میشد هم دیگه ازشما ازمون نظام جداگونه نمی گرفتن
یا مثلا اگه مهندسی مکانیک و برق زیر نظر وزارت صنایع بود اینهمه مشکل تو صنعت این مملکت وجود نداشت.
خواهشن این حرفارو جدی بگیرید و جدی پیگیری کنید تا شاید یه مسئولی چیزی هم گوشش شنید.

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا انقد کنکور تجربی رو سخت میگیرید ... اولا در کل رقابت اینقد مهم نیست ، دوما تو شهرمون هر چی من دیدم دکتر شد با سواد نبود چرا چون الان همه میرن دینی و عربی میخونن رتبشون خوب بیاد بعد دکترشن یه چار قرون زیست بارشون نباشه ، کارنامه میاد عربی 80 دینی 95 زیست 35 زمین 00 اینه رقابت سخت. تازه درسای ریاضی همش تحلیلیه اگه از خودت مایه نذاری نه کلاس جوابگوست نه دبیر خصوصی نه حفظیات شریف.

برادر اینا رو از کجا میگی؟ کنکور تجربی بیشترین شرکت کننده را داره و کاملا هم رقابت مهمه و گرنه همه میرفتن پزشکی کی دلش نمیخواد؟ باید هم دقیقا به همه مطالب مسلط باشی هم دقت فوق العاده داشته باشی تا از سوال کلک نخوری و هم سرعت زیاد؛ کسی که این سواد و دقت و سرعت بالا رو داشته باشه قبول میشه و به نظر من لایق ترین افراد هم همینا هستن
شما مگه نمیدونی با دینی و عربی و حتی ادبیات با ضریب 4 نمیشه از پزشکی قبول شد؟من یه زمون با کنکوری ها مشاوره میکردم و بهتره بدونید اگه ضریب دینی 3 هست در عوض ضریب شیمی 9 هست و زیست 12 هست و فیزیک و ریاضی 6 و اتفاقا کسایی که پزشکی قبول میشدن و تیزهوشها عمومی ها رو کمتر یا در حد افراد متوسط میزدن ولی اختصاصیها رو عالی میزدن
به شما میگم امکان نداره با زیست 35% پزشکی قبول شه مگر اینکه سایر اختصاصی ها رو بالای 90 بزنه اگه لازم شه چند تا کارنامه میارم اینجا
کسی که نخونه هیچ دبیر و موسسه ای کارساز نیست

ashkanhpb

کاربر بیش فعال
برادر اینا رو از کجا میگی؟ کنکور تجربی بیشترین شرکت کننده را داره و کاملا هم رقابت مهمه و گرنه همه میرفتن پزشکی کی دلش نمیخواد؟ باید هم دقیقا به همه مطالب مسلط باشی هم دقت فوق العاده داشته باشی تا از سوال کلک نخوری و هم سرعت زیاد؛ کسی که این سواد و دقت و سرعت بالا رو داشته باشه قبول میشه و به نظر من لایق ترین افراد هم همینا هستن
شما مگه نمیدونی با دینی و عربی و حتی ادبیات با ضریب 4 نمیشه از پزشکی قبول شد؟من یه زمون با کنکوری ها مشاوره میکردم و بهتره بدونید اگه ضریب دینی 3 هست در عوض ضریب شیمی 9 هست و زیست 12 هست و فیزیک و ریاضی 6 و اتفاقا کسایی که پزشکی قبول میشدن و تیزهوشها عمومی ها رو کمتر یا در حد افراد متوسط میزدن ولی اختصاصیها رو عالی میزدن
به شما میگم امکان نداره با زیست 35% پزشکی قبول شه مگر اینکه سایر اختصاصی ها رو بالای 90 بزنه اگه لازم شه چند تا کارنامه میارم اینجا
کسی که نخونه هیچ دبیر و موسسه ای کارساز نیست

ممنون ولی من امسال کنکور دادم اینایی رو که میگم ندیدم حس کردم ، برانداز ضریب ها کار مشاوراست نه دانش آموزا که خودشون می دونن کنکور چه خبره ، برو یه نرم افزار تخمین رتبه بگیر ببین (من که خودم ریاضی شو کار کردم) یه 10 درصد عربی میتونه به اندازه ی 20 در صد یا بیشتر فیزیک کارساز باشه ، یه سری کارنامه رو متوالی اگه بتونی تحلیل کنی (البته این کار نرم افزاره نه مغز انسان) خودت به فاکتورهای میرسی که دیگه از ضریبا صحبت نمی کنی ، هیچ میدونستی که بر خلاف آنچه میگن تراز تو کنکور سراسری هم است ، خوب وقتی بحث تراز میاد جلو دیگه ضریبا ارزششون خیلی کم میشه ، البته من نمیگم هر کی تجربی شد دیگه زحمت نکشیده اما اکثر تجربیام خودشون قبول دارن که اگه زحمتی رو که بچه درس خونای ما می کشن اونا متحمل بشن همشون یه جا زیر هزارن. در مورد واحهای پزشکی هم اگر میدونستید چه جور فله ای پاسشون می کنن و بعضی از سال هاشون دیگه بحث اجرای یک درس در یک ترم نیست بلکه هفته هفته رو واحدا میشینن ، اینو نمیگفتی. منم دانش آموز متوسط میشناسم نتونسته دیپلم ریاضی بگیره شد دلیل

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چقد استارتر دلش پرررررررررر بودددددددد
حالا واقعا چرااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی چرا رشته ما نظام مهندسی نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:(

بین مهندسانم باز تبعیض قایلن چه برسه مهندسا و پزشکا!!!!!!!!!!!

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون ولی من امسال کنکور دادم اینایی رو که میگم ندیدم حس کردم ، برانداز ضریب ها کار مشاوراست نه دانش آموزا که خودشون می دونن کنکور چه خبره ، برو یه نرم افزار تخمین رتبه بگیر ببین (من که خودم ریاضی شو کار کردم) یه 10 درصد عربی میتونه به اندازه ی 20 در صد یا بیشتر فیزیک کارساز باشه ، یه سری کارنامه رو متوالی اگه بتونی تحلیل کنی (البته این کار نرم افزاره نه مغز انسان) خودت به فاکتورهای میرسی که دیگه از ضریبا صحبت نمی کنی ، هیچ میدونستی که بر خلاف آنچه میگن تراز تو کنکور سراسری هم است ، خوب وقتی بحث تراز میاد جلو دیگه ضریبا ارزششون خیلی کم میشه ، البته من نمیگم هر کی تجربی شد دیگه زحمت نکشیده اما اکثر تجربیام خودشون قبول دارن که اگه زحمتی رو که بچه درس خونای ما می کشن اونا متحمل بشن همشون یه جا زیر هزارن. در مورد واحهای پزشکی هم اگر میدونستید چه جور فله ای پاسشون می کنن و بعضی از سال هاشون دیگه بحث اجرای یک درس در یک ترم نیست بلکه هفته هفته رو واحدا میشینن ، اینو نمیگفتی. منم دانش آموز متوسط میشناسم نتونسته دیپلم ریاضی بگیره شد دلیل

عزیز شما امسال کنکور دادی ولی من تقریبا هرسال در کنکور شرکت میکنم!!
همه چیز در مورد کنکور رو تحلیل کردم و نتیجشو دیدم. در مورد اون نرم افزارها هم دارمشون و پس از کلی کار باهاشون حالا مطمئنم که اثر ریاضی و فیزیک خیلی بیشتر از عربیست. ترازها هم مهمن و اگه بخوام همه چیزو توضیح بدم میشه یه کتاب. اما هرچیزی که تو پستای قبل براتون نوشتم درسته. کنکور یک روش علمی برای سنجش دانش آموزهاست و هیچوقت اجازه نمیده کسی فقط بخاطر سواد عربی یا دینی بتونه وارد رشته ای مثل پزشکی بشه.

چرا میگید فله ای پاس میکنن؟ من دکتر دور و برم زیاده و خیلی به دانشکده علموم پزشکی هم رفتم اصلا همچین نیس که میفرمایین.
یک مساله مشخصه، با صحبتای ما چیزی از ارزش رشته ای مثل پزشکی کم نخواهد شد بهتره بجای اینکه خودمونو با رشته ای که ربطی به ما نداره مقایسه کنیم، یه فکری به حال خودمون کنیم. ما که بعیده بتونیم به سیاستها و سازمانها اثر بذاریم اما بهتره هر کدوم از ما تنبلی رو کنار بزاره و فعالیتی بکنه. من مهندس عمران چرا باید ساختمانی رو با روشی بسازم که 40 سال پیش تو دنیا رایج بوده؟ وقتی من ابتکار به خرج دادم و شروع کردم به ساختن ساختمان مدرنی که هم مقاومتره هم کم هزینه تر اونوقت ارزشم میره بالاتر از یک پزشک. همه به زحمت و ابتکار من ارزش خواهند داد.
پزشکان همه یک درس رو میخونن اما میگن هر بیمار یک درس جدیده و فقط با سواد دانشگاه نمیشه خوب درمان کرد.
هر موردی دقت خاص خودشو می طلبه
مهندسی که با رتبه و نمره خوب بالا بیاد ارزش زیادی داره چون زحمت کشیده و اگر تو کارش ابتکار و نوآوری به خرج بده ارزشش از پزشک هم بالا میره

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
پزشکی که سهله، الان سطح پایین ترین رشته های علوم پزشکی از مهندسی ارزشمندتر شدن... (سطح پایین از نظر امکان قبولی)