پسر ها نظر بدن دختر ها بخونن

r4g2001

عضو جدید
سلام يه سوالي كه ذهن دختر ها رو مشغول ميكنه اينه كه پسر ها از چه مدل دختري خوششون مياد چادري بي چادر ارايش كرده يا نكرده و..............اين دفعه پسر ها نظر بدن دفعه ي بعد بر عكسشو ميذارم مرسي :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

harchi sar sangin tar to del boro tar..albate nazar khase man:redface:

alash

عضو جدید
اول از همه جنبه داشته باشه
بعد هم اخلاق!!;)
البته قیافه هم مهمه:D

من شخصا چادر برام خیلی مهم بود یعنی در اصل حجابش بعد مهربونیش و اخلاقش حالا هم یکی رو پیدا کردم ای هفته هم میرم خواستگاریش:biggrin:

piton

عضو جدید
من به شخصه نه زیاد اونوری نه زیاد اینوری
قیافش مهم نیست معرفت داشته باشه

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:سلام:gol:.خیلی خیلی معذرت میخوام بستگس داره شما دختر را برایه چه رابطه ای بخواهی
بازم معذرت. برایه دوستی یا ازدواج یا....(بقیش مهم نیست)
اگه برایه دوستی باشه باید زیبایی هاش نمیان باشه چون اقایون معمولا بایه چشم عاشق میشن وراه ورود به دل اونها چشمه وباید این روهم یاداور باشم همه دوستی ها تویه جرقه چشم ها بوجود میاد .یه سری حرفهارو نمیشه زد چون من دوستی ندارم الان یه متخصص بغلمه داره بهم میگه.
اما برایه ازدواج از نظر شخص خودم اون رابطه ای پایداره که قبلا محبتش رو به کسی دیگه نمیان نکرده باشه همینطور زیبایی هاش رو فقط و فقط برایه یه نفر باشه خلاصه بگم دست خورده نباشه همین ...:gol:

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا اگه دختر واسه دوستی باشه

هر چی خوشگل تر و خوش مشرب تر و خوش برخورد تر باشه بهتره

اما اگه ازدواج باشه

مدیریت داشته باشه و خانم باشه و با خانواده کافیه

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام يه سوالي كه ذهن دختر ها رو مشغول ميكنه اينه كه پسر ها از چه مدل دختري خوششون مياد چادري بي چادر ارايش كرده يا نكرده و..............اين دفعه پسر ها نظر بدن دفعه ي بعد بر عكسشو ميذارم مرسي :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

:biggrin:
والا این ذهن من رو مشغول نکرده! من اینم حالا خوشش میاد بیاد نمیادم نیاد!:biggrin:

mezak

کاربر فعال

به نظر من مهمتر از اینکه به دل آدم بشینه اینه که همونجوری که هست خودش نشون بده بقول خواننده محبوبم سیاوش قمیشی نقاب رو صورتش نذاره.
میشه همینم رو در مورد پسرها هم ملاک قرار بدیم.
دکتر شاهین فرهنگ نظر جالبی داره : خودتون هر جوری که باشین در 95 درصد موارد طرفتون چند برابر شما از خصلتهای شما رو خواهد داشت.
پس اگه دنبال کیس مناسب و خوبی میگردین خودتون خوب باشین.

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:سلام:gol:.خیلی خیلی معذرت میخوام بستگس داره شما دختر را برایه چه رابطه ای بخواهی
اگه برایه دوستی باشه باید زیبایی هاش نمیان باشه چون اقایون معمولا بایه چشم عاشق میشن وراه ورود به دل اونها چشمه وباید این روهم یاداور باشم همه دوستی ها تویه جرقه چشم ها بوجود میاد .یه سری حرفهارو نمیشه زد چون من دوستی ندارم الان یه متخصص بغلمه داره بهم میگه.
اما برایه ازدواج از نظر شخص خودم اون رابطه ای پایداره که قبلا محبتش رو به کسی دیگه نمیان نکرده باشه همینطور زیبایی هاش رو فقط و فقط برایه یه نفر باشه خلاصه بگم دست خورده نباشه همین ...:gol:

یعنی اقایون خودشون هرکاری خواستن بکنن ولی دختره افتاب مهتاب ندیده باشه؟!:surprised:

کسایی که این روش رو دارن در اینده ادمهای خوشبختی نمیشن........... چون شریکشون هیچ تجربه ای نداره و نمیتونه مثل اونا که با تجربه ان در همه ی مسائل برابری کنه...........

یعنی در این مورد دست نخوردگی! هم دست نخورده! خوبه برای کسی که دست نخورده! باشه........... از این اصطلاح خوشم نمیاد خیلی سطح ادمهارو میاره پایین ولی خوب شما استفاده اش کردین همون رو استفاده کردم..........

در مورد محبت هم مخالفم........... اگه قبلا دوست داشته باشه الان میتونه بیتشر معنیه دوست داشتن همسر و عشق همسر رو درک کنه........... و باز هم به خاطر تجربه از روی نااگاهی کارهایی انجام داده نمیشه که به همون دوست داشتن و عشق ضربه بزنه...........

mezak

کاربر فعال

نظر جالبیه تقریباً اولاش همه این نظر رو دارن. ولی خوب ملاکهای مهم دیگه ای هم هست. بگرد ان شاا... پیدا کنی.;)

mezak

کاربر فعال

نظر جالبیه تقریباً اولاش همه این نظر رو دارن. ولی خوب ملاکهای مهم دیگه ای هم هست. بگرد ان شاا... پیدا کنی.;)

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز

اره ولی جالبیش اینجاست که اکثرا که این رو میخوان خودشون استادن..........

المانیها نظر جالبی دارن......... میگن دختر و پسر جفتشون قبل از ازدواج بهتره که "دست خورده!" باشن که مبادا بعد از ازدواج با کسه دیگری هم بخوان تجربه کسب کنن و ازدواجشون به خطر بیفته............

ببخشید تشکرام تموم شده...........:gol:

mezak

کاربر فعال
اره ولی جالبیش اینجاست که اکثرا که این رو میخوان خودشون استادن..........

المانیها نظر جالبی دارن......... میگن دختر و پسر جفتشون قبل از ازدواج بهتره که "دست خورده!" باشن که مبادا بعد از ازدواج با کسه دیگری هم بخوان تجربه کسب کنن و ازدواجشون به خطر بیفته............

ببخشید تشکرام تموم شده...........:gol:

اینکه آدم باید دنبال یکی مثل خودش باشه واقعاً خوبه ولی متاسفانه می بینیم که همه، چه خوب چه بد دنبال مورد خوب میگردن.

به نظرتون چه اتفاقی میفته وقتی یکی خوب ودیگری بد باشه؟ خیلی ساده ست، اونیکه بده طرفشو بد میبینه و چون خودش تجربیات زیادی داشته هر حرکتی که طرفش انجام بده به چشم بد میبینتش و بقیشم که می دونید شک و تردید زیاد میشه و زندگی هر دوشون بهم میریزه.

چه خوبه که آدم با خودش صادق باشه، اگه آدم خوبی نیست و یکی مثل خودش وارد زندگیش شد قبولش داشته باشه.

خواهش میکنم :gol:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه آدم باید دنبال یکی مثل خودش باشه واقعاً خوبه ولی متاسفانه می بینیم که همه، چه خوب چه بد دنبال مورد خوب میگردن.

به نظرتون چه اتفاقی میفته وقتی یکی خوب ودیگری بد باشه؟ خیلی ساده ست، اونیکه بده طرفشو بد میبینه و چون خودش تجربیات زیادی داشته هر حرکتی که طرفش انجام بده به چشم بد میبینتش و بقیشم که می دونید شک و تردید زیاد میشه و زندگی هر دوشون بهم میریزه.

چه خوبه که آدم با خودش صادق باشه، اگه آدم خوبی نیست و یکی مثل خودش وارد زندگیش شد قبولش داشته باشه.

خواهش میکنم :gol:

کاملا درسته............:gol:

سوای اون انتظار هایی هم که ادمه با تجربه از بی تجربه داره نمیتونه براورده بشه و این خودش مشکل درست میکنه..........

تشکرام برگشت تشکر میکنم...........:gol:

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
به نظر من ینی تا جایی که من فهمیدم پسر از اولین دختری که محبت ببینه میره به طرفش دختر که دیگه بدتر دیگه ول کن نیس
:ی :ی :ی

amiiinem

عضو جدید
Emmm
مدام گیر نده! :w00:
هی آمار اینباکس و اونباکس و شماره هارو نگیره!:w08:
وقتی می گی کار دارم، فعلا بای، بگه بای.نگه: ها؟! با کی می خوای بحرفی؟! گیرتی بشه و..:w43:
هی نگه پس کی منو می گیری!! :surprised::love::surprised: :w13:
با رفیقات میری بیرون ن×××ه به اعصابت :w33::w31:>> :w09:
:whistle::w18:
یه کمیم عقل داشته باشه خیلی خوبه! :w24:

باتشکر!! :w25:

amiiinem

عضو جدید
یعنی اقایون خودشون هرکاری خواستن بکنن ولی دختره افتاب مهتاب ندیده باشه؟!:surprised:

کسایی که این روش رو دارن در اینده ادمهای خوشبختی نمیشن........... چون شریکشون هیچ تجربه ای نداره و نمیتونه مثل اونا که با تجربه ان در همه ی مسائل برابری کنه...........

یعنی در این مورد دست نخوردگی! هم دست نخورده! خوبه برای کسی که دست نخورده! باشه........... از این اصطلاح خوشم نمیاد خیلی سطح ادمهارو میاره پایین ولی خوب شما استفاده اش کردین همون رو استفاده کردم..........

در مورد محبت هم مخالفم........... اگه قبلا دوست داشته باشه الان میتونه بیتشر معنیه دوست داشتن همسر و عشق همسر رو درک کنه........... و باز هم به خاطر تجربه از روی نااگاهی کارهایی انجام داده نمیشه که به همون دوست داشتن و عشق ضربه بزنه...........

خلاصه بگم دست خورده باشه همین ..:surprised::surprised::surprised:

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
من كه پيداش كردم نيازي نيست نظر بدم ...........همونجوري كه دوست داشتم

amiiinem

عضو جدید
یعنی خوبی و بدیو شخصیت و رفتارو خانواده و تحصیلاتو همه چی کشک؟! فقط به یه چیزش کار دارین؟!:surprised: چه زندگی شود!!!!!!!!!!!

من مطالب قبلی رو خوندم، یکی گفته بود خلاصه دس خورده نباشه، بد شما گفتی نه دس بش بخوره خوبه، پام خورده باشه چه بهتر! منم اینو به شوخی گفتم!
baw شما دخترین متوجه نمی شین که این اقا پسرا گیرت دارن رو این مسایل..

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مطالب قبلی رو خوندم، یکی گفته بود خلاصه دس خورده نباشه، بد شما گفتی نه دس بش بخوره خوبه، پام خورده باشه چه بهتر! منم اینو به شوخی گفتم!
baw شما دخترین متوجه نمی شین که این اقا پسرا گیرت دارن رو این مسایل..

مشخصه که به خوبی نخوندین من این رو نگفتم........... یه بار دیگه بخونین انشاالله متوجه میشین.........;)

بله متوجه میشم که بیشتره پسرای ایرانی دوست دارن خودش هر کار و عیاشی میخوان بکنن و بعد دختره افتاب مهتاب ندیده بگیرن..... هم من هم بقیه متوجه این قضیه میشیم............;)

بالا