ننه جون نمی دونستم آقا جون کارخونه نمک داشته تو خونش.....
یه نفر بالاخره پیدا شد که حقیقتو بگه.مهرببببببببببببببببببونیییییییی.
فقط![]()
سلام يه سوالي كه ذهن دختر ها رو مشغول ميكنه اينه كه پسر ها از چه مدل دختري خوششون مياد چادري بي چادر ارايش كرده يا نكرده و..............اين دفعه پسر ها نظر بدن دفعه ي بعد بر عكسشو ميذارم مرسي![]()
من شخصا چادر برام خیلی مهم بود یعنی در اصل حجابش بعد مهربونیش و اخلاقش حالا هم یکی رو پیدا کردم ای هفته هم میرم خواستگاریش![]()
یه سرچ کردم دیدم همچین دختری تا حالا وجود نداشتهقد بلند
یک خورده سبزه
خوش هیکل
خوش بیان
خوش بر خورد
خوش اخلاق
سلام يه سوالي كه ذهن دختر ها رو مشغول ميكنه اينه كه پسر ها از چه مدل دختري خوششون مياد چادري بي چادر ارايش كرده يا نكرده و..............اين دفعه پسر ها نظر بدن دفعه ي بعد بر عكسشو ميذارم مرسي![]()
سلام
.خیلی خیلی معذرت میخوام بستگس داره شما دختر را برایه چه رابطه ای بخواهی
بازم معذرت. برایه دوستی یا ازدواج یا....(بقیش مهم نیست)
اگه برایه دوستی باشه باید زیبایی هاش نمیان باشه چون اقایون معمولا بایه چشم عاشق میشن وراه ورود به دل اونها چشمه وباید این روهم یاداور باشم همه دوستی ها تویه جرقه چشم ها بوجود میاد .یه سری حرفهارو نمیشه زد چون من دوستی ندارم الان یه متخصص بغلمه داره بهم میگه.
اما برایه ازدواج از نظر شخص خودم اون رابطه ای پایداره که قبلا محبتش رو به کسی دیگه نمیان نکرده باشه همینطور زیبایی هاش رو فقط و فقط برایه یه نفر باشه خلاصه بگم دست خورده نباشه همین ...![]()
سلام
اگه برایه دوستی باشه باید زیبایی هاش نمیان باشه چون اقایون معمولا بایه چشم عاشق میشن وراه ورود به دل اونها چشمه وباید این روهم یاداور باشم همه دوستی ها تویه جرقه چشم ها بوجود میاد .یه سری حرفهارو نمیشه زد چون من دوستی ندارم الان یه متخصص بغلمه داره بهم میگه.
اما برایه ازدواج از نظر شخص خودم اون رابطه ای پایداره که قبلا محبتش رو به کسی دیگه نمیان نکرده باشه همینطور زیبایی هاش رو فقط و فقط برایه یه نفر باشه خلاصه بگم دست خورده نباشه همین ...![]()
سلام
نظر جالبیه تقریباً اولاش همه این نظر رو دارن. ولی خوب ملاکهای مهم دیگه ای هم هست. بگرد ان شاا... پیدا کنی.![]()
اره ولی جالبیش اینجاست که اکثرا که این رو میخوان خودشون استادن..........
المانیها نظر جالبی دارن......... میگن دختر و پسر جفتشون قبل از ازدواج بهتره که "دست خورده!" باشن که مبادا بعد از ازدواج با کسه دیگری هم بخوان تجربه کسب کنن و ازدواجشون به خطر بیفته............
ببخشید تشکرام تموم شده...........![]()
اینکه آدم باید دنبال یکی مثل خودش باشه واقعاً خوبه ولی متاسفانه می بینیم که همه، چه خوب چه بد دنبال مورد خوب میگردن.
به نظرتون چه اتفاقی میفته وقتی یکی خوب ودیگری بد باشه؟ خیلی ساده ست، اونیکه بده طرفشو بد میبینه و چون خودش تجربیات زیادی داشته هر حرکتی که طرفش انجام بده به چشم بد میبینتش و بقیشم که می دونید شک و تردید زیاد میشه و زندگی هر دوشون بهم میریزه.
چه خوبه که آدم با خودش صادق باشه، اگه آدم خوبی نیست و یکی مثل خودش وارد زندگیش شد قبولش داشته باشه.
خواهش میکنم![]()
با سلام محمد بی غم هستم
ما پسرا از خانما خوشمان نمی آید هر مدلی که باشند
یعنی اقایون خودشون هرکاری خواستن بکنن ولی دختره افتاب مهتاب ندیده باشه؟!
کسایی که این روش رو دارن در اینده ادمهای خوشبختی نمیشن........... چون شریکشون هیچ تجربه ای نداره و نمیتونه مثل اونا که با تجربه ان در همه ی مسائل برابری کنه...........
یعنی در این مورد دست نخوردگی! هم دست نخورده! خوبه برای کسی که دست نخورده! باشه........... از این اصطلاح خوشم نمیاد خیلی سطح ادمهارو میاره پایین ولی خوب شما استفاده اش کردین همون رو استفاده کردم..........
در مورد محبت هم مخالفم........... اگه قبلا دوست داشته باشه الان میتونه بیتشر معنیه دوست داشتن همسر و عشق همسر رو درک کنه........... و باز هم به خاطر تجربه از روی نااگاهی کارهایی انجام داده نمیشه که به همون دوست داشتن و عشق ضربه بزنه...........
خلاصه بگم دست خورده باشه همین ..![]()
یعنی خوبی و بدیو شخصیت و رفتارو خانواده و تحصیلاتو همه چی کشک؟! فقط به یه چیزش کار دارین؟!چه زندگی شود!!!!!!!!!!!
من مطالب قبلی رو خوندم، یکی گفته بود خلاصه دس خورده نباشه، بد شما گفتی نه دس بش بخوره خوبه، پام خورده باشه چه بهتر! منم اینو به شوخی گفتم!
baw شما دخترین متوجه نمی شین که این اقا پسرا گیرت دارن رو این مسایل..