سلام.
چون بحث جدی هستش این موضوع رو مطرح میکنم.
راستش رو بخواهید برای خانواده ما هم چنین موضوعی پیش اومد.
بین خودمون (بچه های باشگاه) بمونه.
برادرم به دختری علاقمند شد و چون ما خانواده مذهبی بودیم ( نگفتم خوب بودیما، گفتم به ظاهر مذهبی بودیم...)، قرار براین شد که اون دختر چادری بشه که تایکسال اول چنین بود.
ولی خوب ورق برگشت و ایشون به پوشش سابق تغییر جامه دادند.
برادرم خیلی با این قضیه مشکلی نداشت و هنوز هم نداره.
زندگی اونها هم خدا رو شکر خوبه، ولی نمیشه این رو هم منکر شد که یک طرف قضیه پدر و مادر هستن.
نه تنها پدر و مادر بلکه سایر اعضای خانواده از جمله من هم شاید از این موضوع خرسند نیستند اما این دلیل نمیشه که به هم دیگه احترام نذاریم.
ولی چرا باید بگم روابط ما و رفت و آمدهای ما با اون برادرم ،نسبت به بقیه اعضای خانواده کم رنگ تره.
قضیه در خوبی و بدی و یا محجبه بودن یا نبودن نیست، بلکه طرز تفکرات میان دو خانواده متفاوته.
چه بسا من حقیر به دختر خانومی با تیپ متفاوت خانوادگی از خانواده ما علاقه مند بشم و ایشون هم تمام شرایط از جمله اخلاق، انسانیت و ... دارا باشه ولی خوب با این تجربه ای که از این دوران داشتم و شاید میان دوستانم دیدم، شاید تجدید نظر میکردم. هرچند این رو هم میدونم که کاری بس دشوار هستش.
من این مشکل خانواده خودم رو به هیچ وجه تعمیم نمیدم.
راستی این رو هم بگم که از نظر پوشش کاملا متفاوت بودیم ها...
امیدوارم این ورق (پست) رو بیهوده با قلم خودم سیاه نکرده باشم و مفید واقع بشه.
البته امیدوارم اگر زندگی مشترک میان شما ایجاد شد به صحت و سلامتی و بدون هیچ مشکلی شکل بگیره،
که این آرزوی تمام بچه های باشگاهه.
در پناه خدا پیروز و سربلند باشید.

بچه ها خواهش میکنم نظرتونو بگید این مسله خیلی مهمه!!!
من چادری نیستم ولنگو وازو نیستم!!! یکی از همکلاسیام چند وقت پیش از من خواستگاری کرد. خانواده ی مزهبی و محجبه ای داره.واقعا پسر خوبیه اصلا نمیشه ازش ایراد گرفت خیلیم منو دوست داره تنها چیزی که الان مطرح شده اینه که من اگه بخوام باهاش ازدواج کنم باید چادر سرم کنم.مامانم مخالفه ولی من با این موضوع مشکلی ندارم.
هر چی گذشت بیشتر خودشو به من ثابت کرده که میشه روش حساب کرد منظورم اینه که من تصمیم گرفتم حتی مامانم هم به جز این قضیه نتونسته ایرادی بگیره.
شما میگین من چه کنم؟؟ چه طور مامانم راضی کنم که من خودم پذیرفتم!!!!؟؟؟؟؟
مردم از سردرگمی!!