پسران دختران باحجاب را برای ازدواج قابل اعتمادتر می دانند..

وضعیت
موضوع بسته شده است.

gelayor14

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من نمیدونم چرا وقتی حرف از حجاب و چادر میاد وسط همه یکدفعه ای انسان شناس میشند و میگند نگاه به قیافه ی این با حجابا نکنید اینا از همه بدترند این حرفا یعنی چه ؟؟؟؟؟یک ذره انصاف هم خوب چیزیه...
شما چی خیال کردید فکر میکنید با حجاب بودن و حفظ حجاب تو این جامعه که همه ی مردم عقلشون به چشمشونه آسونه؟
آیا این دخترهای با حجاب زیبایی ندارند و دوست ندارند زیبا باشن؟
جواب من اینه چرا هم زیبا هستند و هم دوست دارند زیبا باشند اما با نفسشون مبارزه میکنند و پا روی خواسته هاشون میگذارند .و به خداوندی که دستور به حفظ حجاب داده ایمان دارند و خیلیاشون خیلی بهتر از کسانی هستند که حفظ حجاب هیچ اهمیتی براشون نداره.در ضمن من در مورد استثناها حرف نمیزنم اما دوستای با حجابم را وقتی مقایسه میکنم با بی حجابا میبینم واقعا با حجابا بهترند از هر نظر. و قابله اعتمادترند.
حالا اگر هر کسی به هر بهونه ای میخواهد بی حجابی را توجیه کند هیچ دلیلی نداره به با حجابا و شخصیتشون توهین کنه............
:w17::w17::w17::w27::w17:

little galaxy

عضو جدید
همیشه و همه جا بد و خوب وجود داره!!
منم موافقم که تو این جامهعه ی بهم ریخته ی ما که یه دختر بعد از تاریکیه هوا دیگه امنیت نداره حداقل کاری که میتونه بکنه اینه که خودشو به هر طریقی که میشه حفظ کنه.
حجاب واقعی و حجابی که از عقیده ی قلبی باشه واقعا پسندیدس.من چادری نیستم ولی بعضی از دخترای چادری و با حجاب هم سن خودم که میبینم واقعا لذت میبرم.

در ضمن به اطلاع دوستانی که ماجرای من میدونن برسونم که قضیه داره حل میشه و من تصمیم قطعی خودم گرفتم.کاملا با درایت اطمینان و تحقیق.
به خیلی چیزا رسیدم و فهمیدم کجا بودم و الان میخوام کجا برم.

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
بعضیا (فقط بعضیا) چون خودشون پوشش مناسبی ندارند سعی می کنند دختران محجبه رو ببرن زیر سوال
خب چیکار کنن، اینم نوعی دفاع از پوشش نامناسبشون هست دیگه

senator69

عضو جدید
من به ضرس قاطع مخالفم
توهین نباشه ولی یه سری از خانومهای باحجاب آب نمیبینند وگرنه شناگرهای ماهری هستند(تجربیات شخصی داشتم تو این زمینه )
به خاطر یه سری محدودیتها حالا چه از طرف خانواده و چه از طرف جامعه و... مجبوری حجاب رو انتخاب کردند
به نظر من حجاب اصلا نمیتونه ملاک نجابت باشه
به خصوص تو جامعه ما که یه چیز اجباریه
مهم اینه که تو جامعه باشی و امکان خلاف و یا گناه کردن داشته باشی بعد بتونی خودتو حفظ کنی و گرنه تو محدودیتها میزان نجابت مشخص نمیشه

جمله آخرتون رو خییییییییییییییلی قبول دارم ولی همه با حجاب ها اون طور که شما میگین نیستند..........
بستگی به این داره که خودشون خواستن حجاب بزارن یا به اجبار این کارو میکنن!!!!!!!!!!!!!

s1991

عضو جدید
بله.حرفهای همتون درسته.قبلنا بودن کسایی که با چادر همه کار میکردن بخاطر گیر ندادن کمیته.
اما الان که خانواده ها راحت شدن وجامعه پرروتر دیگه زیاد اینطور نیست.
ولی چندتاتون ادمایی رو میشناسین که ارایش ناجور دارن ولباسای ناجور میپوشن ولی خوبن؟ولی چادریهایی که خرابند اندکند.
نجابت رو چی تعریف میکنید.قرار نیست همش یه قشر رو بکوبونیم.
الان وضع خیلی خرابه خیلی.فکرشم نمیتونید بکنید.وقتی بتونی خودتو تو ازادی محدود کنی خوبه.وقتی نشستی جای خلاف ونکردی اصله.
تو بی حجابی وکم حجابی حجاب داشتی ،بردی.

تشكرنداشتم وگرنه تشكر ميكردم.
حرفاتون خيلي قشنگ بود.

كلا وقتي يكي چادر بپوشه اگه يه خطاي كوچيك هم ازش سر بزن همه ميگن نگاه كن اين از همه بدتره!!!
درحالي كه اگه يه نفر ديگه اون خطارو انجام بده،شايد اصلا به چشم نياد!!
براي همينه كه اينجا همه از چادري ها بد ميگن چون حتي خطاهاي كوچيكشون هم تو چشم ميره...
پس چادري ها بايد حواسشونو به رفتارشون بيشتر جمع كنن.
و متاسفم براي اونايي كه چادر سر ميكنن ولي قبولش ندارن و رعايت خيلي مسائل رو نميكنن و در حالي كه چادر سرشون هست هر كار كه ميخوان ميكنن...

آخرین ویرایش:

k.mohammadi

کاربر بیش فعال
تشكرنداشتم وگرنه تشكر ميكردم.
حرفاتون خيلي قشنگ بود.

كلا وقتي يكي چادر بپوشه اگه يه خطاي كوچيك هم ازش سر بزن همه ميگن نگاه كن اين از همه بدتره!!!
درحالي كه اگه يه نفر ديگه اون خطارو انجام بده،شايد اصلا به چشم نياد!!
براي همينه كه اينجا همه از چادري ها بد ميگن چون حتي خطاهاي كوچيكشون هم تو چشم ميره...
پس چادري ها بايد حواسشونو به رفتارشون بيشتر جمع كنن.
و متاسفم براي اونايي كه چادر سر ميكنن ولي قبولش ندارن و رعايت خيلي مسائل رو نميكنن و در حالي كه چادر سرشون هست هر كار كه ميخوان ميكنن...

من کاملا با این جمله ات موافقم.
چون آدم با کوچکترین اشتباهی ممکنه چادر و افراد چادری رو زیر سوال ببره.
ممکنه فردی در اثر همین رفتار کوچیک آدم نظر بدی به چادر پیدا کنه.

آخرین ویرایش:

k.mohammadi

کاربر بیش فعال
من نمیدونم چرا وقتی حرف از حجاب و چادر میاد وسط همه یکدفعه ای انسان شناس میشند و میگند نگاه به قیافه ی این با حجابا نکنید اینا از همه بدترند این حرفا یعنی چه ؟؟؟؟؟یک ذره انصاف هم خوب چیزیه...
شما چی خیال کردید فکر میکنید با حجاب بودن و حفظ حجاب تو این جامعه که همه ی مردم عقلشون به چشمشونه آسونه؟
جواب من اینه چرا هم زیبا هستند و هم دوست دارند زیبا باشند اما با نفسشون مبارزه میکنند و پا روی خواسته هاشون میگذارند .و به خداوندی که دستور به حفظ حجاب داده ایمان دارند و خیلیاشون خیلی بهتر از کسانی هستند که حفظ حجاب هیچ اهمیتی براشون نداره.در ضمن من در مورد استثناها حرف نمیزنم اما دوستای با حجابم را وقتی مقایسه میکنم با بی حجابا میبینم واقعا با حجابا بهترند از هر نظر. و قابله اعتمادترند.
حالا اگر هر کسی به هر بهونه ای میخواهد بی حجابی را توجیه کند هیچ دلیلی نداره به با حجابا و شخصیتشون توهین کنه............

حرفات واقعا زیبا بود.
توی این جامعه حفظ حجاب برای خانوم ها نوعی جهاده.

milad.ebadi

عضو جدید
حرفات واقعا زیبا بود.
توی این جامعه حفظ حجاب برای خانوم ها نوعی جهاده.

میشه بگید خدا کجا دستور به حجاب داده؟!؟به این میگن مغلطه ی مصادره به مطلوب،دوستان عزیز بیشتر راجب مغالطات تحقیق کنیم و نظر بدیم...
چرا حفظ حجاب جهاده؟!
جهاد با کی؟

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرات چون متفاوت به هیچ جا نخواهید رسید فقط بحث کردن و به دعوا کشیدن ، مو کشیدن میرسه .

milad.ebadi

عضو جدید
باهاتون موافقم..
1400 ساله این بحث به نتیجه ای نرسیده..
ایشاا.. با اون قطره و واکسنی که واسه بد حجابی پیدا کردن این قضیه حل خواهد شد..

اگه موافق باشید مدیر تالار با تعطیل کردن این تاپیک به این بحث پایان بده..

adeniss

کاربر فعال
من به ضرس قاطع مخالفم
توهین نباشه ولی یه سری از خانومهای باحجاب آب نمیبینند وگرنه شناگرهای ماهری هستند(تجربیات شخصی داشتم تو این زمینه )
به خاطر یه سری محدودیتها حالا چه از طرف خانواده و چه از طرف جامعه و... مجبوری حجاب رو انتخاب کردند
به نظر من حجاب اصلا نمیتونه ملاک نجابت باشه
به خصوص تو جامعه ما که یه چیز اجباریه
مهم اینه که تو جامعه باشی و امکان خلاف و یا گناه کردن داشته باشی بعد بتونی خودتو حفظ کنی و گرنه تو محدودیتها میزان نجابت مشخص نمیشه
منم موافقم
از روي ظاهر نبايد درمورد انسانها قضاوت بشه

k.mohammadi

کاربر بیش فعال
میشه بگید خدا کجا دستور به حجاب داده؟!؟به این میگن مغلطه ی مصادره به مطلوب،دوستان عزیز بیشتر راجب مغالطات تحقیق کنیم و نظر بدیم...
چرا حفظ حجاب جهاده؟!
جهاد با کی؟
در قرآن.
وجهاد با نفس.توی این زمونه خیلی از افراد با حجاب مخالفن و خانوم های با حجاب در برخورد با چنین افرادی در جامعه خیلی تحت فشارن.
ما نیومدیم این جا دعوا کنیم.
اومدیم نظر هامون رو بگیم تا به یه نتیجه مطلوب برسیم.
چرا جبهه گیری می کنید؟

w.s.pbr

عضو جدید

:gol::gol::gol::gol:

w.s.pbr

عضو جدید
چرا حفظ حجاب جهاده؟!
جهاد با کی؟

سوره نور آیه 29یا30

sarang

عضو جدید
سلام.به نظر من هر دختری هم باید قبل از ازدواج پاک باشه هم بعدش.لازمه پاک بودن هم به حجاب کامل(چادر) نیست.پاک بودن یعنی نماز خوندن (که قویترین بازدارنده از انجام گناه) و بعد سعی بر گناه نکردن.البته اگر کسی با یه اعتقاد قلبی و محکم حجابشم به صورت کامل رعایت کنه که خیلی بهتره.

hosseinassar

مدیر ارشد
به اعتماد خیلی ربطی نداره
بستگی به افراد داره. پسری که اعتقاد داشته باشه حتما به این مسئله توجه می کنه

Taghdir

عضو جدید
والا فکر کنم دیگه باید شعور هرکسی برسه که
تو محیط فرهنگی چطوری باید باشه....

Taghdir

عضو جدید
من که به دخترهایی که خیلی خودشون رو پنهمون میکنن و چادر تا بینیشون امده پایین اعتمادم 0% هستش....
حجاب فقط ظاهر نیستش که آدم باید عفت کلام...رفتار ...حرکت...همه چی داشته باشه...
نه اینکه چادر پوشیده باشه...1000کار انجام بده....بعد گل مجلس انتخاب بشه...
من بهترین دوستام حجاب کامل ندارن...انقدر پاک هستن که لایق ستایشن
هرکسی خودشو خوب میشناسه...

بچه ها خواهش میکنم نظرتونو بگید این مسله خیلی مهمه!!!
من چادری نیستم ولنگو وازو نیستم!!! یکی از همکلاسیام چند وقت پیش از من خواستگاری کرد. خانواده ی مزهبی و محجبه ای داره.واقعا پسر خوبیه اصلا نمیشه ازش ایراد گرفت خیلیم منو دوست داره تنها چیزی که الان مطرح شده اینه که من اگه بخوام باهاش ازدواج کنم باید چادر سرم کنم.مامانم مخالفه ولی من با این موضوع مشکلی ندارم.
هر چی گذشت بیشتر خودشو به من ثابت کرده که میشه روش حساب کرد منظورم اینه که من تصمیم گرفتم حتی مامانم هم به جز این قضیه نتونسته ایرادی بگیره.
شما میگین من چه کنم؟؟ چه طور مامانم راضی کنم که من خودم پذیرفتم!!!!؟؟؟؟؟
مردم از سردرگمی!!

یک عمر زندگی که برای شروع اون هیچ ایرادی هم وجود ندارد
به خاطر یک لباسی به نام چادر این همه سر در گمی داره؟!
لخت بودن سرما خوردن و غیره دارد
ولی چادر پوشیدن چه بیماری ایجاد میکند که ترک کردن اون سردر گمی داشته باشه!
من هیچ وقت بعضی ادمها رو نمیتونم درک کنم! :confused:

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید مشخص بشه ، یک پسر دختران با حجاب رو فقط توی چادر میگن، یا حجاب از همه لحاظ، ؟که هرکدوم یک مقوله داره برای خودش.ونظرات هم متفاوت.

alihasani

عضو جدید
سلام.
چون بحث جدی هستش این موضوع رو مطرح میکنم.
راستش رو بخواهید برای خانواده ما هم چنین موضوعی پیش اومد.
بین خودمون (بچه های باشگاه) بمونه.
برادرم به دختری علاقمند شد و چون ما خانواده مذهبی بودیم ( نگفتم خوب بودیما، گفتم به ظاهر مذهبی بودیم...)، قرار براین شد که اون دختر چادری بشه که تایکسال اول چنین بود.
ولی خوب ورق برگشت و ایشون به پوشش سابق تغییر جامه دادند.
برادرم خیلی با این قضیه مشکلی نداشت و هنوز هم نداره.
زندگی اونها هم خدا رو شکر خوبه، ولی نمیشه این رو هم منکر شد که یک طرف قضیه پدر و مادر هستن.
نه تنها پدر و مادر بلکه سایر اعضای خانواده از جمله من هم شاید از این موضوع خرسند نیستند اما این دلیل نمیشه که به هم دیگه احترام نذاریم.
ولی چرا باید بگم روابط ما و رفت و آمدهای ما با اون برادرم ،نسبت به بقیه اعضای خانواده کم رنگ تره.
قضیه در خوبی و بدی و یا محجبه بودن یا نبودن نیست، بلکه طرز تفکرات میان دو خانواده متفاوته.
چه بسا من حقیر به دختر خانومی با تیپ متفاوت خانوادگی از خانواده ما علاقه مند بشم و ایشون هم تمام شرایط از جمله اخلاق، انسانیت و ... دارا باشه ولی خوب با این تجربه ای که از این دوران داشتم و شاید میان دوستانم دیدم، شاید تجدید نظر میکردم. هرچند این رو هم میدونم که کاری بس دشوار هستش.
من این مشکل خانواده خودم رو به هیچ وجه تعمیم نمیدم.
راستی این رو هم بگم که از نظر پوشش کاملا متفاوت بودیم ها...
امیدوارم این ورق (پست) رو بیهوده با قلم خودم سیاه نکرده باشم و مفید واقع بشه.
البته امیدوارم اگر زندگی مشترک میان شما ایجاد شد به صحت و سلامتی و بدون هیچ مشکلی شکل بگیره،
که این آرزوی تمام بچه های باشگاهه.
در پناه خدا پیروز و سربلند باشید.
:gol::gol::gol:
بچه ها خواهش میکنم نظرتونو بگید این مسله خیلی مهمه!!!
من چادری نیستم ولنگو وازو نیستم!!! یکی از همکلاسیام چند وقت پیش از من خواستگاری کرد. خانواده ی مزهبی و محجبه ای داره.واقعا پسر خوبیه اصلا نمیشه ازش ایراد گرفت خیلیم منو دوست داره تنها چیزی که الان مطرح شده اینه که من اگه بخوام باهاش ازدواج کنم باید چادر سرم کنم.مامانم مخالفه ولی من با این موضوع مشکلی ندارم.
هر چی گذشت بیشتر خودشو به من ثابت کرده که میشه روش حساب کرد منظورم اینه که من تصمیم گرفتم حتی مامانم هم به جز این قضیه نتونسته ایرادی بگیره.
شما میگین من چه کنم؟؟ چه طور مامانم راضی کنم که من خودم پذیرفتم!!!!؟؟؟؟؟
مردم از سردرگمی!!

آخرین ویرایش:

ahmadkarimi26

عضو جدید
سلام و درود بر همه
راستش من همه جورش رو دیدم با حجاب بد تر از صد تا........ و بی حجابی که حاضرم بهش اقتدا کنم
به نظرم با این نمیشه همه رو محک زد...........
ولی ممکنه به دلیل دید اجتماع به بد حجاب ها که بد حجاب ها رو همه چیزی میبینند(خودم کاملا مخالف با این دید)با حجاب بودن رو توصیه کنم

honi

کاربر فعال
واقعا واسه ادمایی که کمال و معرفت و نجابت رو فقط توی چادر و حجاب کامل می بینند متاسفم

artinbala999

عضو جدید
سلام دوستان به نظر من هم این نمیتونه ملاک اصلی برای اطمینان باشه ولی گاهی راهنما هست در ضمن از قدیمم گفتن هرچی دختر ع....... هیچی بیخیال ولی یه چیزی یادمون باشه که این باعث نمیشه شان دخترهای با حجاب واقعی زیر سوال بره در کل فکرکنم همین کافی باشه که از کوزه همان برون تراود که در اوست!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.