vaghean??? hame mesle ham hastan be nazareton?تایید تایید میشه![]()
از کوزه همان برون تراود که در اوست !حجاب نمیتونه ملاک باشه! حجاب یه نحوه پوششه و هیچ ربطی به شخصیت و انسانیت طرف نداره!
چرا تا این بحث های پیش میاد همه اروپایی میشن ؟
ضمنا لطفا کسی نظر شخصی اش رو اینجا عنوان نکنه
ممکنه یه نفر دوست داشته باشه که کاملا بی حجاب بگرده - ولی فکر نمی کنم حقی داشته باشه که بگه حجاب ملاک نیست - اینو بقیه باید بگن
حجاب شرط کافی برای اعتماد نیست ولی یکی از شروط لازم برای تشخیص افراد سالم هست - حجاب هم معنی اش به چادر نیست - محجوب بودن افراد در چهره و حرف زدن اونها هم مشخصه - نیازی به ظاهر سازی نیست
پوشش افراد کاملا برمیگرده به شخصیت اونها - و این موضوع در سورس های روانشناسی به تشریح نقل شده و حتی روی نوع شخصیت و نوع حجاب متناظر با اون هم صحبت شده و میتونید مطالعه کنید
لطفا نظرات اروپاییتون رو هم برای اروپایی های هموطنتون تعریف کنید - ما بزرگ شده ی همین ایران هستیم - قصد هم نداریم برای تشکیل زندگی روی اروپایی ها حساب کنیم
بدرود
پسران دختران باحجاب را برای ازدواج قابل اعتمادتر می دانند
دبیر دفتر هم اندیشی اساتید نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران گفت: نتایج یک پژوهش نشان می دهد از نظر دانشجویان پسر، دخترانی که پوشش مناسبتری دارند برای ازدواج و زندگی قابل اعتمادترند.
هادی بهرامی در گفتگو با خبرنگار مهر ادامه داد: نتایج این پژوهش که بر روی دانشجویان دانشگاه تهران انجام شده مشخص کرد پسران دانشجو معتقدند که در دانشگاههای ایران نیز باید همانند دانشگاههای معتیر دنیا برای پوشش دانشجویان ضوابطی وجود داشته باشد.
دانشجویان معتقد به محدودیت بیشتر حجاب در دانشگاه نسبت به محیط بیرونند...
به نظر من حجاب و حیا باید درونی باشه ولی پوشش یک زن هر چی که باشه باید نشون بده که یک انسانه نه یک زن چونکه من عقیده دارم که یک انسان چه مرد و چه زن باید توی جامعه جنسیتش رو فراموش کنه و فقط بدید یک انسان به خود و اطرافیانش نگاه کنه این باعث میشه به مرور زمان انسان در رابطه با برخورد با جنس مقابل به بلوغ فکری برسه
اگه منظورشون از حجاب داشتن فقط حفظ حجاب شرعی مثلا داشتن چادر و پیدا بدن یه چشم و یه دماغه ..معلمه که اینطر نیست و مثال های نقض زیادی از این دست خانومهای باحجاب دارم که دهن انسان حاج واج میمونه از حرکات اینها..
ولی اگه منطور از حجاب محجوب بودن فرد است ...من ارادمتند دختران سرزمینی هستم که دختران زیبایش در عین محجوب بودن زیبایی خدادایشان را زیر چادر روبنده پنهان نمیکنند
لباس میپوشند انجور که خودشان فکر میکندد درسته نه بهشان دستور داده باشند..حیا دارند به اندازه 7 اسمان خدا ...حالا این وسط یه ذره موشون پیدا شد اسمان به زمین میادعایا ؟
حجاب اگه به معنای محجوب بودن باشه ...درسته در غیر این صورت مصداقی بحث میشه و موارد متناقض بسیار زیاده
من خودم راجبه موی سر اصلا موافق حجاب نیستم...ولی پوشاندن پایین تنه و سینه زنان از اصول حجاب در همه ادیان است..منم همونقدر موافقم..
باهات موافقم شدید دقیقا افکار منم همین مدلیه
شما منظور منو متوجه نشدینچرا باید جنسیتمو فراموش کنم؟؟ من یک خانومم و پوششیو دارم که نشون بده من یک خانومم ، وجه تمایزمو با یک آقا مشخص کنه تو این مرحلس که به بلوغ فکری میرسم....
این تئوری در مورد من به هیچ وجه صدق نمیکنه.
به اکثر دوستانی هم که پوشش چادر دارن، اعتماد از جهت آزادی اندیشه ای ندارم با کمال احترام به اندیشه و عقایدشون.
همونطور به کسی که یک پوشش اندک و مبتذل داره هم اعتماد کمی دارم.
چون هر انسانی که پوشش خود را از یک حاکمیتی بگیرد، دارای تعصباتی هست که نمیشه زیاد باهاش وارد فضای باز اندیشیدن شد.
تقلید در پوشش اولین نشانه تعصب هست چه پوشش های سنگین بی دلیل چه پوشش های بیش از حد باز بی دلیل.
منظورتون از پوشش اندک چیه؟
اگه اینطوری بود که دیگه دختر چادری مجرد نداشتیم!
پسرها دخترهای قشنگ و پولدار را ترجیح می دهند حالا می خواهند چادری و مومن باشند میخواهند سبک و جلف باشند!
تا جایی که من دیدم اخلاق برای پسرها در مرتبه چندم است!!!
1. پول
2. زیبایی
3. خانواده (مثلا تک دختر باشه یا پدر و مادرش کسی باشن!!!!)
4. اخلاق
اگه اینطوری بود که دیگه دختر چادری مجرد نداشتیم!
پسرها دخترهای قشنگ و پولدار را ترجیح می دهند حالا می خواهند چادری و مومن باشند میخواهند سبک و جلف باشند!
تا جایی که من دیدم اخلاق برای پسرها در مرتبه چندم است!!!
1. پول
2. زیبایی
3. خانواده (مثلا تک دختر باشه یا پدر و مادرش کسی باشن!!!!)
4. اخلاق
حجاب هم خوبه........اما مهم تر ازاون ......وقاره............شخصیته......
چیز هایی که بری من خیلی مهمه
ما اینیم دیگه.............دی: