يه شوهر هم مقتدر و هم با احساس

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر میکنم اقتدار یک مردو فقط زنش میتونه حفظ کنه.اینو باید مردا درک کنن که با توجه به موقعیت باید هم تکیه گاه همسرشون باشن هم مهربون باشن.من که اینطوری دوسدارم.
خب موقعيت ها را مشخص كن.در چه موقعيتي اقتدار و در چه موقعيتي با احساس بودن را دوست داري؟

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اينايي كه گفتي به من نميخوره.
من بيشتر در همه جمع ها با مردا برخورد دارم.با مردان هم كاملا بلدم كنار بيام.اما با خانم ها نه....
يك نكته ديگه اينكه من هميشه خودم هستم و به خودم افتخار مي كنم. البته به من هم مي گن كمي مغرور هستي.
احساسم را هم همه جا نمي گم.اما برخورد سخت هم كمتر مي كنم.فكر كنم اشتباهي منظورم را متوجه شدي.يه مثال برايت مي زنم.من وقتي در نيروگاه مهندس ناظر بودم سعي مي كردم هم با بالا دستي هايم خوب برخورد كنم هم با زير دستي هايم.در برابر اهمال و اشتباه كارگرا معمولا زياد سخت گيري نمي كردم.اما دوستانم معمولا آنها را تا آستانه اخراج هم پيش مي بردن.براي همين به من ميگفتن اقتدار لازم را نداري.
البته بحث برخورد درون خانه و برخورد با همسر اصلا مقوله جداگانه اي است.اما همين دوستانم هم ميگفتن فردا در زندگيت با اين رفتارت زنت سوارت ميشه و بعد ازت زده ميشه چون اقتدار كافي را نداري.

بله، فکر کنم اشتباه متوجه شده باشم،
مثال خوبی زدی، اینکه سخت گیری نمی کردی یعنی چی؟ یعنی میشد در مقابل کم کاری هاشون باهاشون کنار می اومدی؟حدس من اینه که اگه می دیدی مشکل دارن آره، یعنی ملاحظه می کردی، درسته؟
اختلاف نطرت با دوستات دقیقا کی ها بود؟
اگه دوست داری دلم میخواد بدونم :
از اطرافیان دقیقا کیا بهتون میگن مغروری؟
فقط همکاراتون میگن اقتدار لازم رو نداری؟

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مثالش در همه زندگياي خانوادگي معلومه.موقعيت هاي خيلي زيادي پيش مياد.
منظورم نوع برخورد از همان ابتدا رابطه به بعد است.چون ميگن هر جور همون اول ازدواج برخورد كردي كل ازدواج هم همون طور پيش مي ره.
به نظرت همسرت بايد چه رفتاري در خانه داشته باشه كه به اون بگي مقتدر؟
مثلا من مي گم در تصميم گيري ها بايد زوجين با هم مشورت كنن و در آخر تصميم شايسته تر را بگيرن.اما دوستانم ميگن بعضي وقت ها براي نشان دادن اقتدارت بايد خلاف نظر خانمت را تصميم و عمل كني تا اقتدارت را نشان بدهي.يا بعضي مواقع در خانه به بعضي چيزها به بعضي بيرون رفتن ها به اجازه گرفتن خانمت در بعضي از مسائل بايد گير بدهي.اما من تا حالا فكر مي كردم يك خانم هم مثل من براي خودش نظر داره نياز به اجازه گرفتن نداره و ... دوستانم ميگن اين جوري اقتدارت فقط پايين مياد و از چشم زنت مي افتي.

نه....نظر دوستات کاملا" اشتباهه البته به نظر من........
این چیزی که دوستات بهش میگن اقتدار.....زورگوییه نه اقتدار....
چون زندگی دونفر همفکریشونه نه سلطه ی یکی بر دیگری.............

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب موقعيت ها را مشخص كن.در چه موقعيتي اقتدار و در چه موقعيتي با احساس بودن را دوست داري؟

من دوسدارم همسرم بیرون از خونه مقتدر باشه من بهش تکیه کنم و خیالم راحت باشه.تو خونه هم اقتدارشو من پیش بچه ها یا خانواده خودم ویا خانواده همسرم حفظ کنم.ولی تو حریم خصوصی خودمون دوتا بسیار مهربون باشه.

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثالش در همه زندگياي خانوادگي معلومه.موقعيت هاي خيلي زيادي پيش مياد.
منظورم نوع برخورد از همان ابتدا رابطه به بعد است.چون ميگن هر جور همون اول ازدواج برخورد كردي كل ازدواج هم همون طور پيش مي ره.
به نظرت همسرت بايد چه رفتاري در خانه داشته باشه كه به اون بگي مقتدر؟
مثلا من مي گم در تصميم گيري ها بايد زوجين با هم مشورت كنن و در آخر تصميم شايسته تر را بگيرن.اما دوستانم ميگن بعضي وقت ها براي نشان دادن اقتدارت بايد خلاف نظر خانمت را تصميم و عمل كني تا اقتدارت را نشان بدهي.يا بعضي مواقع در خانه به بعضي چيزها به بعضي بيرون رفتن ها به اجازه گرفتن خانمت در بعضي از مسائل بايد گير بدهي.اما من تا حالا فكر مي كردم يك خانم هم مثل من براي خودش نظر داره نياز به اجازه گرفتن نداره و ... دوستانم ميگن اين جوري اقتدارت فقط پايين مياد و از چشم زنت مي افتي.

حالا بهتر شد

این نظر منه : ببین اینه که بخوای به تصمیم های و بیرون رفتنای خانمت فقط برای افزایش اقتدار گیر بدی اشتباهه
اگر خیلی عاقلانه به این نتیجه رسیدی که یه تصمیم خانمت اشتباهه یا این که رفت امد با یکی از دوستاش زندگیتون رو به خطر میندازه اونوقت گیر بده
حتی بعضی وقتا بهش اجازه بده اشتباه کنه و بعد هم بهش نگو من که گفته بودم ......

این گیر دادن که دیگران توصیه کردن فکر کنم مثلا نوعی لبراز توجه به خانمه هست
توجه داشته باش که خانمت کجا میره و چی کار میکنه اما غیر عقلانی مخالفت نکن

من به شخصه عادت به اجازه گرفتن ندارم فقط اطلاع میدم و طبیعتا طرف مقابل رو هم محدود نمیکنم و همین اطلاع دادنش برام کافیه ( در اکثر موارد)

همونطور که گفتم به نظرم اقتدار بیشتر به درد بیرون از خونه میخوره مسلما خانمت نه مافوقت هس نه زیر دستت که بخوای اقتدارتو بهش نشون بدی

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اما دوستانم ميگن بعضي وقت ها براي نشان دادن اقتدارت بايد خلاف نظر خانمت را تصميم و عمل كني تا اقتدارت را نشان بدهي.يا بعضي مواقع در خانه به بعضي چيزها به بعضي بيرون رفتن ها به اجازه گرفتن خانمت در بعضي از مسائل بايد گير بدهي.
نه جمله اول همیشه درست نیست، اگه دیدی نظرش اشتباهه مخالفت کنی نه فقط برا اینکه اقتدارتو به رخش بکشی !
اما جمله دوم قبول دارم، خانم ها گاهی همین گیر دادن ها رو نوعی اهمیت به خودشون تلقی می کنن و بهش نیاز دارن.
اما باید بدونی کی و کجا، این مساله خیلی حساسه و به نظر من مرز حساب میشه، یعنی هم کم و هم زیادش نتیجشو عکس می کنه!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ميگن خانم ها دوست دارن شوهرشون مقتدر باشه هيچ ضعفي از خودش نشون نده.از طرفي خانم ها دوست دارن شوهرشون عاشقشون باشه و با احساس باشه.
چگونه مرد مي تواند هم مقتدر و با اراده باشند و هم نیازهای عاطفی همسرش را برآورده کنند.و عشقش را به او ثابت نمايد؟
در كجا و در چه زماني بايد با همسر با اقتدار برخورد كرد و در كجا و چه زماني بايد با اقتدار؟
پذيرفتن يا نپذيرفتن چه خواسته هايي نشانه اقتدار يا با احساس بودن است؟
مي دونين چطوري؟؟؟
به من ميگن خيلي با احساس برخورد مي كني و اقتدارت كمه.اين اقتدار يعني چي؟چگونه بايد برخورد كنم تا مقتدر باشم؟
اگر متاهل هستين چه تجربه اي داريد؟
اگر مجرد هستيد چه ذهنيتي در اين رابطه داريد؟چه انتظاري از همسر آيندتون داريد؟
فکر میکنم باید مشخص کنید کجا باید مقتدر باشه کجا با احساس. تشخیص اینکه کجا باید چطوری عمل کنی مهمه.

در برخورد با خود خانمت مثلا باید با احساس باشی، اقتدار اونجا به درد نمیخوره در اکثر مواقع و باید با احساس به حرف خانمت گوش بدی خواسته هاشو بپذیری و اجرا کنی و ....
البته بعضی وقتها هم خانمها ذاتا دوست دارن شوهرشون نظرش خودشو اعمال کنه، اگر زیاد و همیشه حرف خانم رو عملی کنی خانم فکر میکنه تو از خودت اختیار نداری یا کلا هیچ نظری نداری.

ولی در برخورد با مشکلات زندگی، مشکلاتی که خانم باهاشون برخورد میکنه، یا کلا مسئله بغرنجی پیش میاد توی زندگی، خانمها دوست دارن تکیه کنن به شوهرشون و توانایی هاش و اقتدارش، اگر شوهر هم بخواد مثل خانم در برابر مشکلات احساسی عمل کنه یا شُل کار کنه، خوب پس این چه تکیه گاهیه؟

نیازهای عاطفی خانمها معمولا چند چیزه:
احترام
توجه
و مراقبت

اگر به شخصیت خانمت احترام بذاری و بهش شخصیت بدی و گرامیش بداری، یا بهش توجه کنی و مراقبش باشی بینی چی نیاز داره، چه مشکلاتی داره به چی فکر میکنه و اینها معمولا نیازهای عاطفیشون برآورده میشه.
البته دوستت دارم گفتن رو یادت نره:دی

(جملاتم مخاطب گونه است منظورم شخص شما نیستید، کلاً عرض کردم)

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله، فکر کنم اشتباه متوجه شده باشم،
مثال خوبی زدی، اینکه سخت گیری نمی کردی یعنی چی؟ یعنی میشد در مقابل کم کاری هاشون باهاشون کنار می اومدی؟حدس من اینه که اگه می دیدی مشکل دارن آره، یعنی ملاحظه می کردی، درسته؟
اختلاف نطرت با دوستات دقیقا کی ها بود؟
اگه دوست داری دلم میخواد بدونم :
از اطرافیان دقیقا کیا بهتون میگن مغروری؟
فقط همکاراتون میگن اقتدار لازم رو نداری؟
خب خيلي مواقع ملاحظه مي كردم.
اختلاف نظرهايم مثلا هر كسي مهندس ناظر جدي يه قسمتي مي شد همون روز اول به يه كارگر گير مي داد و اونو از قسمتش منتقل مي كرد تا حساب كار دست بقيه بياد اما من همچين كاري نكردم.با از موضع بالا برخورد مي كردن.اما من همچين كاري را نمي كردم.
در مورد نوع برخورد در خونه آنها اكثرا متاهل بودن و وقتي بحث مي كرديم اكثرا مي گفتن اين رفتارت احترام گذاشتن به اين انداره -آزادي دادن كامل به خانم-اينكه مطيع بودن را انتظار نداري باعث ميشه در زندگي به سختي بخوري.
خاله هايم كه از لحاظ سني بهم نزديكن بيشتر به من ميگن مغروري و همين طور ميگن با اين رفتارت زن دليل ميشي.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما جمله دوم قبول دارم، خانم ها گاهی همین گیر دادن ها رو نوعی اهمیت به خودشون تلقی می کنن و بهش نیاز دارن.
اما باید بدونی کی و کجا، این مساله خیلی حساسه و به نظر من مرز حساب میشه، یعنی هم کم و هم زیادش نتیجشو عکس می کنه
!
آره شما درست مي فرماييد.منم اين موضوع را خيلي شنيدم.براي همين مي خوام بدونم كي و كجا و چقدر تا نتيجه بدي نده.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر میکنم باید مشخص کنید کجا باید مقتدر باشه کجا با احساس. تشخیص اینکه کجا باید چطوری عمل کنی مهمه.
البته بعضی وقتها هم خانمها ذاتا دوست دارن شوهرشون نظرش خودشو اعمال کنه، اگر زیاد و همیشه حرف خانم رو عملی کنی خانم فکر میکنه تو از خودت اختیار نداری یا کلا هیچ نظری نداری.
ممنون دوست عزيزم.اين بعضي وقت ها چه زماني است؟؟؟

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره شما درست مي فرماييد.منم اين موضوع را خيلي شنيدم.براي همين مي خوام بدونم كي و كجا و چقدر تا نتيجه بدي نده.

من اینو میدونم که جلوی دیگران دوسدارم احترام ببینم واحترام بزارم.اگه قراره مخالفتی بشه با من دوسدارم جلوی چشم کسی نباشه و بین خودمون باشه.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون دوست عزيزم.اين بعضي وقت ها چه زماني است؟؟؟
توی مسائل مهم و اساسی که سرنوشت زندگی بهش وابسته است و یا مسائلی که به بیرون از خونه مربوطه.
مسائل داخل خونه و مدیریت داخل خونه رو باید کامل گذاشت در اختیار خانم و توی کارش دخالت نکرد و هرچی گفت بگی چشم:دی

البته این باید در کنار مشورت گرفتن از خانم باشه، باید نظرات خانم رو هم پرسید و بعد عمل کرد.

ضمانت اینکه خانم به حرف اقا گوش بده هم همون تامین نیازهای عاطفیه خانمه، شما نیازهای عاطفی خانمو برآورده کن (توجه احترام مراقبت و عشق ورزیدن) خانم خودش کنترل زندگی رو میده دستت...

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی مسائل مهم و اساسی که سرنوشت زندگی بهش وابسته است و یا مسائلی که به بیرون از خونه مربوطه.
مسائل داخل خونه و مدیریت داخل خونه رو باید کامل گذاشت در اختیار خانم و توی کارش دخالت نکرد و هرچی گفت بگی چشم:دی

البته این باید در کنار مشورت گرفتن از خانم باشه، باید نظرات خانم رو هم پرسید و بعد عمل کرد.

ضمانت اینکه خانم به حرف اقا گوش بده هم همون تامین نیازهای عاطفیه خانمه، شما نیازهای عاطفی خانمو برآورده کن (توجه احترام مراقبت و عشق ورزیدن) خانم خودش کنترل زندگی رو میده دستت...

شما بهتر از خود خانما میدونی که چی میخوان چی نمیخوان.دمت گرم بابا.;)

malo0osak

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بیشتر دوست دارم رفتارش مردونه باشه تا دخترونه یعنی وقتی دارم باهاش قدم میزنم احساس خوبی داشته باشم از اینکه اگه یکی ما رو دید من سرمو به نشونه خجالت پایین نندازم واسه رفتارو حرکتای دخترونش بلکه حس کنم واقعا دارم با یه مرد قدم میزنم نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم دوس دارم شوهرم مرد باشه درعين حال باعاطفه و بااحساس باشه و معنيه عشقو محبتو بدونه و يه جوري رفتار كنه كه هميشه احساس كنم يكيو دارم كه بهش تكيه كنم و همه ي نيازامو برطرف كنه

engineer.sh

عضو جدید
خانومادوس ندارن همسرشون مدام بهشون بگه دوسشون داره
بایدبگه امااگه تمام مدت هی بگه لوس وتکراری میشه
من خودم ازمردای غدخوشم میاد
که خودشوبگیره واز چهرش نشه احساسشو تشخیص داد

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیشتر دوست دارم رفتارش مردونه باشه تا دخترونه یعنی وقتی دارم باهاش قدم میزنم احساس خوبی داشته باشم از اینکه اگه یکی ما رو دید من سرمو به نشونه خجالت پایین نندازم واسه رفتارو حرکتای دخترونش بلکه حس کنم واقعا دارم با یه مرد قدم میزنم نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه
شما به چه رفتاري ميگين رفتار مردونه؟؟؟

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانومادوس ندارن همسرشون مدام بهشون بگه دوسشون داره
بایدبگه امااگه تمام مدت هی بگه لوس وتکراری میشه
مي دونم اون قدر نبايد بگه و بايد به جا و به موقع باشه.اما ميگن خانوما دوست دارن مدام به آنها ابراز علاقه بشه.

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مي دونم اون قدر نبايد بگه و بايد به جا و به موقع باشه.اما ميگن خانوما دوست دارن مدام به آنها ابراز علاقه بشه.

نه اشتباه میکنن اونایی که میگن مدام باید ابراز علاقه کرد. دیگه خسته کننده میشه اونطوری.

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترجیح میدم با مردی زندگی کنم که در وهله اول رفتار و شخصیت والایی داشته باشه . منطق و شعور سر لوحه کارهاش باشه . ثبات شخصیتی و استحکام رای داشته باشه . مغرور و مردونه تصمیم بگیره . ضمن اعتماد کاملی که به من داره اما بدونه در زندگی من چی میگذره . اعمال و رفتارم براش مهم باشه . اگر اشتباهی ازم دید با منطق برخورد کنه و با منطق بهم گوشزد کنه .

درک درستی از اخلاقم داشته باشه. اگه لازم بود حتی از من در برابر خودم هم دفاع کنه

parisa.66

عضو جدید
در مورد زندگي كه اصلا به اين حرفها كه بهتون ميگن نيست احتمالا دوستان شما در اين سال و اين قرن زندگي نمي كنند(البته عذر مي خوام) آخه در قرن حاضر فكر كنم روش زندگي اينطور هست كه دو نفر هر طوري كه با هم به تفاهم برسن زندگي مي كنند مهم طرف مقابل شما و انتظارات ايشون از شما هست
اما در مورد كار خب اگه فكر مي كنيد كه كسي بد كار مي كنه بايد بهش تذكر جدي بديد و لحن تذكر هم فكر نمي كنم ملايم و ملتمسانه باشه تاثيري داشته باشه اگه هم كلا چشم پوشي كنيد خب مسلما اشتباهه و باعث ميشه كه زير سوال بريد

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مردی که هم نیاز عاطفی زن رو براورده کنه هم اقتدار داشته باشه کم پیدا میشه

چه انتظاری از پسرهایی دارین که مامانی و لوس بزرگ میشن و ابرو برمیدارن

اااااااااااااااااااااخ که من چقدر بدم میاد از این پسرایی که ابروهاشون نازکتر از خانمها میکنن :razz:

j0o0o0o0o0di

عضو جدید
کاربر ممتاز

بهت گفته بودم با نظرات خیلی موافقم؟
کاملا درسته...
البته هر چیزی باید به وقت خودش باشه هم احساسات هم اقتدار....

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از مطالب جالبی که برای بحث انتخاب کردید.

نظرات برخی از دوستان رو خوندم. مطالب جالبی بود.

اگه بتونیم تشخیص درستی از موقعیت ها داشته باشیم مشکلی با لطافت، دلسوزی و ... یا مقتدرانه عمل کردن نداریم. ضمن اینکه اقتدار و لطافت و مهربانی منافاتی با یکدیگر ندارند. از نظر من مقتدر بودن با خشن بودن تا حدودی زیادی فرق میکنه. اقتدار یه مرد جنبه های زیادی داره. یکیش قدرت تصمیم گیری قاطعانه و عاقلانه در مسائل مربوط به خودش و خانوادشه. یکیش به معنای استقلال مادی و معنوی هست. یکیش به حس حامی بودن در قبال افراد خانواده بر میگرده. از طرفی دلسوزی و رافت یه مرد مطلوب یه خانواده سالمه. ولی باید بتونیم تشخیص بدیم که مجا مقتدرانه عمل کنیم و کجا رافت به خرج بدیم. فکر میکنم چند تا مثال همه چیزو روشن بکنه که البته دوستان مثال های خوبی زدن.

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
اااااااااااااااااااااخ که من چقدر بدم میاد از این پسرایی که ابروهاشون نازکتر از خانمها میکنن :razz:

بهت گفته بودم با نظرات خیلی موافقم؟
کاملا درسته...
البته هر چیزی باید به وقت خودش باشه هم احساسات هم اقتدار....
شما 2 دوست عزيز نظر شخصيتون در رابطه با موضوع تاپيك چيه؟؟؟

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از مطالب جالبی که برای بحث انتخاب کردید.

نظرات برخی از دوستان رو خوندم. مطالب جالبی بود.

اگه بتونیم تشخیص درستی از موقعیت ها داشته باشیم مشکلی با لطافت، دلسوزی و ... یا مقتدرانه عمل کردن نداریم. ضمن اینکه اقتدار و لطافت و مهربانی منافاتی با یکدیگر ندارند. از نظر من مقتدر بودن با خشن بودن تا حدودی زیادی فرق میکنه. اقتدار یه مرد جنبه های زیادی داره. یکیش قدرت تصمیم گیری قاطعانه و عاقلانه در مسائل مربوط به خودش و خانوادشه. یکیش به معنای استقلال مادی و معنوی هست. یکیش به حس حامی بودن در قبال افراد خانواده بر میگرده. از طرفی دلسوزی و رافت یه مرد مطلوب یه خانواده سالمه. ولی باید بتونیم تشخیص بدیم که مجا مقتدرانه عمل کنیم و کجا رافت به خرج بدیم. فکر میکنم چند تا مثال همه چیزو روشن بکنه که البته دوستان مثال های خوبی زدن.

اقتدار واسه هرکی یه معنی میده
اگه میشد اتفاق ارا در این مورد پیدا کرد خیلی از مشکلات هم حل میشد

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما در مورد كار خب اگه فكر مي كنيد كه كسي بد كار مي كنه بايد بهش تذكر جدي بديد و لحن تذكر هم فكر نمي كنم ملايم و ملتمسانه باشه تاثيري داشته باشه اگه هم كلا چشم پوشي كنيد خب مسلما اشتباهه و باعث ميشه كه زير سوال بريد
خب مسلما لحنم چندان ملايم نبوده اما نمي خواستم نون كسي را هم ببرم.

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز

براي همين اين تاپيك را زدم كه ياد بگيرم در عين مقتدر بودن با محبت باشم.
خب شما اقتدار را معني كنيد.