يه شوهر هم مقتدر و هم با احساس

هساره

عضو جدید
اقتدار مرد و ابراز عشق دو مقوله جدا هستند که منافاتی با هم ندارندحتی میتونن همدیگه رو تقویت کنن.
زن دوست داره حداقل توی حریم خصوصیش مرد اونو درک کنه و بهش ابراز عشق کنه. مرد متونه این اقتدار رو در قالب عشق به همسرش بقبولانه که نه جنبه زورگویی داشته باشه و نه از احساسش کم کنه.
احترام طرفین به نظرات همدیگه و مشورت و گفتن ادله هاشون توی هرکاری هم احترامه به طرف مقابل و هم معنی واقعی (هم سر) حفظ میشه

EECi

مدیر بازنشسته
خوب من از هر تفکره مرد سالاری بهم تهوع دست میده این به کنار این شمأید که جبههٔ گرفتید و به نقده شخصیته من نه بحثه مورد نظر پرداختید(البته من ناراحت نمیشم راجبه نظرتون فکر می‌کنم) بحث نکن منکه نظرم واضح بود نظره اوّله شما هم نشون میده چه تفکری دارید و چرا من نقدش کردم. دیدتون عوض شد؟؟مگه قبلش منو میشناختید که دیده قبلی‌ داشته باشید که حالا عوض بشه؟؟!!!!!در مورد عشق هم نه من حرفی‌ زدم نه ربطی‌ داره!!!فکر کنم مشخصه که من نظری در مورد عشق ندادم. چرا توجه نمیکنید که من دارم تفکره شما رو در مورد خاصی‌ نقد می‌کنم و با شما دعوا ندارم!!!!!!!
موفق باشید

nutron

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نظر من یه زن از شوهرش قدرت میخواد

قدرت در : علم / سخنگویی / اطلاعات عمومی / نجابت / فن و صنعت / پخت پز / تحلیل مسائل / ثروت / معرفت / ترحم / زور / سلامت / مقام / تیپ و.......

ببخشید یه نونه باشه یا دو نونه
نوشابه چی میل دارید؟! فقط مشکی داریم
سس؟

وحيد اسماعيلي

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزيزم

مي دونم كه جوابي كه قبلا داده بودم خيلي خيلي كلي بود و بايد كلي در موردش توضيح بدم اما متاسفانه اينترنتم قطع شده و تا مجدد وصلش

كنم نمي تونم آن شم اما در اولين فرصت كه اومدم به باشگاه و بعدش هم به اين تاپيك مي يام براي همتون آرزوي موفقيت مي كنم و عيد رو

به همتون تبريك مي گم

آخه من بعد از عيد دفعه اوله كه دارم آن مي شم اون هم با دستگاه كس ديگه اي اومدم .....

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نظر من مرد باید قدرت داشته باشه از لحاظ روحی کمال داشته باشه تا زن بتونه بهش تکیه کنه.
قدرت در تمام اون چیزهایی هست که کاربر گرامی reza-gk گفتن.و من موافقم
که مهم ترین اون نجابت چه برای زن و چه مرد!!!
صداقت در مرحله بعد.
کسی که نجابت و صداقت داره قدرتمندترین مرد از لحاظ روحی.
صداقتی که این روزها در مردها کم شده و
نجابتی که در دخترها کمتر از قبل شده.

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
قدرت در تمام اون چیزهایی هست که کاربر گرامی Reza-GK گفتن.و من موافقم
که مهم ترین اون نجابت چه برای زن و چه مرد!!!
صداقت در مرحله بعد.

:gol::gol::gol::gol:

فقط دو نفر رو توی عمرم تا به حال دیدم که صداقت + نجابت رو با هم داشتن.