و به همون اندازه شغل
مقدس و زیبایی هم هست
حاظرم قسم بخورم هیچ شغلی در ایران نیست که به اندازه پزشکی به درد مردم برسه.
هیچ چیزی.
اول اینکه نمیخوام طرفداری بیخود کنم یا افه بیام ولی آجی خودم پزشک هست.
8.5سال خودم با چشای خودم دیدم چطور زحمت کشید و درس خوند.
کنکور رو با چه عذابی قبول شد و واقعا لحظه به لحظه دوران کنکورش که من بچه بودم،یادمه همیشه تلاش میکرد.
بعد از فارغ شدنش که البته قبلش هم 2سال تو بیمارستان های
اهواز کار میکرد،بسیار بسیار مورد بود خودش تعریف میکرد (ولی تعریف از خود نمیکرد) تونست واقعا
جان نجات بده.
آره تو همون اوضاع خیلی از بچه ها هم بودن که
فینگر میکردن (مریض رو میپیچونن میگن برو بیمارستان دیگه تخت نداریم یا رضایت بده برو خونه حالت خوبه) چون واقعا
حجم اورژانس بیمارستان گلستان اهواز بطرز وحشتناکی بالاست.
وحشتناک واسه 1ثانیــَـشه من شخصا اونجا بودم بخاطر یه سری مسائلی... بهرحال
الآن تو بیمه روستایی کار میکنه،من شخصا تشویقی هاشو دیدم تا الآن 4-5تا زن باردار رو از مرگ نجات داده.
حجم کار بسیار بالا،استرس شغلی وحشتناک.یه نفر میاد ازت شکایت میکنه 50 میلیون تومن دیه میره تو پاچت،یه زن باردار بمیره 150 میلیون تومن،بیمه ات تمام بشه باید از جیب خودت بدی.بسیار بی فرهنگی ها (میکشمت داداشم ـو کشتی،میکشمت پدرم سکته کرد تو نجاتش ندادی!!) شغلی که استرسش نه 8 ساعت کاری،بلکه در طول زندگیت همراهت هست.
کدوممون هستیم که میتونیم در طول زندگیمون فقط یک یا دو نفر رو از مرگ نجات بدیم؟ باعث خوشحالی دیگران بشیم؟
چه چیزی توی این دنیا واسه ما، خوشحال کننده تر از سلامتی عزیزانمون هست؟
زیرمیزی و فلان و بیسار خودتون میدونید اکثر اینها مال فوق تخصص ها هستن نه پزشک های اورژانس و بیمارستان های دولتی.
اکثرن مال جراحی های پلاستیک و دندون پزشکی ازین موارد میتونید مشاهده کنید.
حقیقتن خدا بالا سرت،شما حاظری بعد از 18سالگیت،حدود 12سال دیگه هم درس بخونی بشی فوق متخصص که بشینی پشت میز بهت 2-3میلیون تومن حقوق بدن؟
خدا بالا سرت چند هزار نفر هستن
دیپلمه با
دزدی و مال و
اموال مردم خوری رفتن اون بالا بالاها؟!
یه
مهندس میاد ساختمون بسازه،پی رو نصف میزنه،فلان گچ و سیمان رو میدزده،فلان چیز رو کیفیت پایین استفاده میکنه تو هر ساختمون
150%سود اضافه میبره.
یه نفر با
دیپلم میشه رئیس و بیسار و
نماینده،هزار
فساد میکنن
یه نفر میشه
کشاورز میوه ها رو انبار میکنن تو
فصل گرونی میفروشن
میخوام بگم تو همه ی شغل ها دقیقن به اندازه یا حتی بیشتر از پزشکی دزدی و فساد هست
شما تو خارج برو مطب یه پزشک (اگر بیمه نداشته باشه اون کشور) بگو من آنفلوآنزا دارم، یه چک 1000دلاری میزاره جلوت میگه برو پاسش کن :| (مثال میزنم،گیر ندین ها!!!!)
بخدا یکی از فامیلمون تو انگلیس که هنوز شهروند نشده بود زنگ زده به آجیم میگه من جرات ندارم برم بیمارستان (بخاطر هزینه اش) واسه سرماخوردگیم چه دارویی پیشنهاد میدی اسمشو بگو بنویسم خودم برم بگیرم :|
شما تو هر جای دنیا ،محاله ممکنه پزشک هایی به
با شرفی ،
عالم و
کار بلد مثل پزشک های
ایران ببینی.عمرن بتونی
سخاوت پزشک های ایران رو با اونجا مثال بزنی.
شما خدایی نکرده رفتی خارج یوقت یه چیزیت شد و بیمه نداشتی،عمرن عمرنات پزشکی به تورت بخوره که مفتی همه کاراتو انجام بده.حتی انگشت شمار هم نیستن.
درآمد پزشک های اونجا ،هیچی ولش کن در موردش صحبت نکنیم
شخصا دارم میبینم،سه تا شغل معصوم و پرکار توی ایران که واقعا زحمتشون رو میشه دید،
معلمی،
پرستاری، و
پزشکی هستند.
کل ایران این همه استخدامی مهندسی و فلان و بیسار داره ولی متوسط کارکرد مفیدشون نیم ساعت در کارمندی و 2.5 ساعت در شغل حرفه ای و تخصصی طبق مرکز آمار ایران اعلام شده.
اییییییییییییییییییییییین همه مشکل ما داریم،اَد گیر 3پیچ بدن به پزشکی خب یکم ناراحت کنندست حقیقتش ـو بخوای :|
اتفاقاً با طرح جدید پزشک خانوار،درآمد های فوق تخصص ها صفر (0) میشه و مستقیما دولت بهشون پول میده و حق زیرمیزی دیگه ندارن.
این طرح کم کم داره توی کل ایران اجرا میشه.حقوق پزشک ها بالا هست (از 4 تا شاید 20 تومن) ولی دیگه چیزی به اسم زیرمیزی وجود نداره.میخوان مث خارجش کنن.
حالا که این همه وزیر بهداشت پدرش در اومد این طرح رو اجرا کنه،میان این چنین پزشک ها رو بکوبن،یکم ظلمه.
حرفام ته کشید دیگه چیزی ندارم بگم

اصرار نفرمائید،نمیگم