يادداشت دكتر رضا علوى به كارگردان در حاشيه!

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون تخصصشون با ارزشه و به جون و زیبایی آدما مربوطه برا همین مردم پول برا دکتر زیاد میدن

الان مهندسینی که تو طراحی یک سد یا بیمارستان یا خیلی چیزای دیگه مشارکت میکنن جون صدها هزار انسان وابسته به دقتشون هست. همه اون چیزی که امروز زندگی رو واسه بشر اسون کرده بدست مهندسین ساخته شده. نه این انصاف نیست.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی که گناهی نکرده است از بازخاست هراسی ندارد
پزشکانی که این اعتراض ها رو دارن , حتما یه ریگی تو کفششون دارند.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رییس انجمن پزشکان عمومی ایران:

از صدا و سیما شکایت می‌کنیم تا بدانند حیثیت پزشکان بازیچه نیست

رییس انجمن پزشکان عمومی ایران با انتقاد از آن‌چه «نشر اکاذیب و تشویش اذهان علیه پزشکان عمومی» در صدا و سیما خواند، گفت: «هم از صدا و سیما و هم از فردی که چند شب پیش در شبکه خبر سنگین‌ترین اتهام‌ها را به‌دروغ به پزشکان عمومی نسبت داده است، شکایت می‌کنیم تا همه بدانند حیثیت همکاران فرهیخته ما بازیچه زیاده‌خواهی‌ سودجویان نیست.»
دکتر عباس کامیابی با اشاره به این‌که مردم صدا و سیما را «رسانه ملی» می‌خوانند و به آن اعتماد دارند، گفت: «بی‌مسوولیتی برخی از عوامل این برنامه که به‌نظر می‌رسد به سفارش یا حمایت گروه‌های خاصی تهیه شده باشد، نه‌تنها به اعتماد مردم به جامعه پزشکی ضربه می‌زند، بلکه پس از برملا شدن این دروغ‌ها، از اعتماد جامعه به رسانه ملی نیز می‌کاهد.»
وی با بیان این‌که بخش عمده جامعه متخصصان پوست پزشکان فرهیخته و شرافتمندی هستند که با آگاهی از حدود صلاحیت‌های حرفه‌ای و اخلاق پزشکی، وارد چنین «بازی‌های رسانه‌ای» نمی‌شوند، گفت: «اخیراً گزارشی با حضور فردی با عنوان متخصص پوست در شبکه خبر سیما پخش شد که در آن درباره تخلفات یک پزشک عمومی شاغل در حوزه زیبایی ماجراهای حیرت‌انگیزی روایت می‌شود که بیشتر به داستان می‌ماند. ایشان در این گزارش موارد خلاف بسیاری به پزشکان عمومی نسبت داده که این دروغ‌پردازی در واقع افترا به کل پزشکان عمومی کشور محسوب می‌شود.»
رییس انجمن پزشکان عمومی ایران با تاکید بر این‌که از صدا و سیما نباید در جهت تامین گروه‌های خاص استفاده شود، افزود: «تعیین حدود صلاحیت‌های حرفه‌ای یک بحث کاملاً تخصصی و در حوزه وظایف و اختیارات وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است و این‌که چنین اختلافات داخل صنفی را به میان جامعه بکشیم، نتیجه‌ای جز کاهش اعتماد مردم به کل جامعه پزشکی و منافع مشترک صنفی ندارد.»
دکتر کامیابی در ادامه گفت: «مراقبت‌های پوست و زیبایی و کاربرد دستگاه‌ها و تکنیک‌های مربوط به آن از جمله مهارت‌های حرفه‌ای به‌شمار می‌رود که نه در دوره پزشکی عمومی و نه در دوره تخصص پوست تدریس نشده و هم همکاران پزشک عمومی و هم متخصصان پوست به‌دلیل احاطه بر مبانی این رشته، می‌توانند پس از گذراندن دوره‌های تکمیلی در آن فعالیت کنند؛ در حالی که ما اطلاع داریم در مطب برخی از این مدعیان که اتفاقاً خود پرونده‌های سنگینی از انواع تخلف‌های پزشکی دارند، تکنیسین‌های آموزش ندیده و فاقد صلاحیت، در این رشته فعالیت می‌کنند و طرح چنین اتهام‌هایی به پزشکان عمومی تنها نوعی فرافکنی و فرار به جلو از سوی این متخلفان به‌شمار می‌رود.»
وی در پایان با درخواست از وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی مبنی بر این‌که به وظایف خود در تعیین صلاحیت‌های حرفه‌ای و نظارت بر آن عمل کنند. گفت: «در حالی که هم‌اکنون متاسفانه شاهدیم حتی در صنوف غیرپزشکی افراد بی‌صلاحیت با فعالیت در رشته مراقبت‌های پوست و جراحی زیبایی، سلامت مردم را تهدید می‌کنند، از سوی دیگر با جوسازی برخی زیاده‌طلبان روبه‌رو هستیم که هر روز می‌خواهند عرصه را بر پزشکان عمومی‌ تنگ‌تر کنند. این رفتارها عاقبت خوبی برای جامعه پزشکی ندارد و علاوه بر این‌که ما به‌عنوان انجمن پزشکان عمومی این موضوع را تا آخرین مرحله قانونی پیگیری خواهیم کرد، از سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت هم انتظار داریم در دفاع از آبروی جامعه پزشکی همراه و پشتیبان ما باشند.»
خطاب به رییس انجمن پزشکان عمومی ایران

ندانستی که بینی بند بر پای

چو در گوشت نیامد پند مردم

دگر ره چون نداری طاقت نیش

مکن انگشت در سوراخ گژدم

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
چون تخصصشون با ارزشه و به جون و زیبایی آدما مربوطه برا همین مردم پول برا دکتر زیاد میدن

پلی که از روش رد میشین.

پلی که از زیرش رد میشین.

ساختمونی که توش زندگی میکنین.

اتومبیل،هواپیما،کشتی و .... که سوار میشین.

کلیه لوازم برقی که استفاده میکنین.

انرژی نفت،گاز،بنزین و ... که به هر نحوی ممکنه مصرف کنین.

جاده ها و تونل هایی که ازش رد میشین.

و و و و ......

همه و همه،ساخت،تجهیز و تامین ایمنیش با یه سری مهندس زحمتکشه که شاید خیلیاشون با حقوق ماهانه کمتر از 1 میلیون تومن دارن کار میکنن!اونوقت یه پزشک که فقط در صورت بیماری جسمی بهش مراجعه میکنین، نقش بیشتری در حفظ جان و سلامتی شما داره نسبت به یه مهندسی که خدماتش همه روزه و همه ساعت در اختیار شماست؟

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا آقای دکتر رضا علوی به خودشون شک دارن ؟؟؟!!
بنظر من بر خلاف نوشته ایشون انگشت آقای مدیری با پنجه های طلایی پول توی جیبش درمان شد . اگر یک آدم معمولی که پول نداشت هزینه عمل دستش رو بده چند پنجه طلایی پیدا میشد که رایگان درمانش کنه ؟ !
متاسفانه فضای پزشکی ما انقدر آلوده شده که این اعتراضات پزشکان خودش شبیه طنزه
تازه بنظرم این سریال خیلی جاها هم از جامعه پزشکی دفاع زیادی کرده

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظر من بر خلاف نوشته ایشون انگشت آقای مدیری با پنجه های طلایی پول توی جیبش درمان شد . اگر یک آدم معمولی که پول نداشت هزینه عمل دستش رو بده چند پنجه طلایی پیدا میشد که رایگان درمانش کنه ؟ !

چند نمونه از دفاعیاتشو بفرمائید........امیدوارم مهران مدیری در قبال مهندسین معمار هم فیلم بسازد.....چون واقعا نیاز است

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال

انقدر که جامعه فرهیخته پزشکی در قبال یه سریال طنز واکنش نشون دادن و اوج تحمل پذیریو انتقاد پذیریشونو نشون دادن(فرم اینترنتیو تشکیل کمپینو جمع کردن آدم واسه لشگرکشی خیابونیو....)، مردم مازندران در قبال پخش پایتخت انجام ندادن!اینجاست که میگن مدرک تحصیلی هیچ ربطی به رشد شخصیتی نداره!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
واکنش منطقی مدیر شبکه سه

واکنش منطقی مدیر شبکه سه

مدیر شبکه سه سیما از آمادگی برای برگزاری جلسات حضوری با پزشکانی که حساسیت هایی نسبت به سریال «در حاشیه» دارند سخن گفت.
به گزارش مهر، آنچنان که از نام «در حاشیه» آخرین سریال مدیری در شبکه سوم سیما برمی آید، این اثر نه در حاشیه که با حاشیه های زیادی همراه است؛ حاشیه هایی که از زمان تولید و بازگشت مهران مدیری به تلویزیون شروع شد و تا پخش این اثر ادامه دارد.

از آخرین واکنش‌ها بعد از پخش این سریال در نوروز نامه علیرضا زالی رییس سازمان نظام پزشکی بود که نسبت به پخش برنامه های ضد نظام سلامت در صداوسیما هشدار داد و بعد از آن هم اخیرا نظرسنجی از پزشکان درباره اعتراض به پخش این سریال در سایت سازمان نظام پزشکی انجام شده است.
سیدغلامرضا میرحسینی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره دلخوری عده ای از پزشکان و همچنین نظرسنجی سایت سازمان نظام پزشکی درباره این سریال که این شب ها به کارگردانی مهران مدیری از شبکه سوم سیما به پخش می رسد، بیان کرد: باید دید نگرانی ها تا چه حد با واقعیت منطبق است چون «در حاشیه» یک سریال طنز است و باید آن را با همین نگاه در نظر گرفت.

پزشکان قشر زحمتکش، شریف و خدمتگزار جامعه ما هستند

وی درباره اینکه برخی پزشکان سریال را توهین آمیز خوانده اند، تصریح کرد: پزشکان قشر زحمتکش، شریف و خدمتگزار جامعه ما هستند و هیچ کس حق توهین و جسارت به این قشر را ندارد و تاکنون از این مجموعه هم چنین استنباطی صورت نگرفته است. این برداشت نادرست باعث ایجاد سوء تفاهم شده و گرنه ما در مراحل مختلف کار و تولید حضور داشته ایم و استنباطی از توهین و بی ادبی به جامعه پزشکی را دریافت نکردیم.

مدیر شبکه سوم سیما همچنین با اشاره به حضور افراد مختلفی از جامعه پزشکی در شبکه های مختلف صدا وسیما عنوان کرد: پزشکان زیادی هستند که در شبکه سلامت و همچنین دیگر شبکه ها سال هاست مشغول به کارند و ما با آنها در ارتباط هستیم اما از طرف این افراد هم نکته ای دال بر جسارت بیان نشده است.
میرحسینی با بیان اینکه سریال «در حاشیه» فضای شادی را برای مردم و خانواده ها فراهم کرده است، گفت: مردم با سریال «در حاشیه» ارتباط برقرار کرده اند و البته آن را در قالب فکاهی، طنز و شوخی می بینند و بی اعتمادی نسبت به پزشکان از آن برداشت نمی شود.

وی درباره اینکه چرا این سریال حاشیه ها و نگرانی های زیادی را در بر داشته است؟ تصریح کرد: دلیل این امر را باید پزشکان عزیز توضیح دهند چراکه آقای مدیری پیش از این هم در کارهای خود از این نوع شوخی ها داشته است به طور مثال در سریال «مرد هزار چهره» علاوه بر قشرهای دیگر با پزشکان هم شوخی کرده و یا در مجموعه «شوخی کردم» هم فضایی نزدیک به فضای فعلی را داشته است و توهین از آن برداشت نشده است.

فاز بعدی سریال با توجه به بازخوردها طراحی می شود

این مدیر شبکه سوم سیما درخواست کرد که پزشکان اگر نقطه ضعفی در سریال «در حاشیه» می بینند به خود شبکه منتقل کنند و عنوان کرد: در حال حاضر فاز اول سریال به خوبی پیش می رود و فاز بعدی هم در مرحله طراحی است که طراحی آن براساس بازخوردها و واکنش های مخاطبان نسبت به فاز اول صورت می گیرد و می تواند مسیر دیگری را در پیش بگیرد.

میرحسینی با اشاره به تصویری که این سریال از پزشکان ارایه می کند، یادآور شد: دوستان باید توجه داشته باشند که در مجموعه «در حاشیه» افرادی که به عنوان پزشک دست به اقدامات نادرست می زنند از جامعه پزشکی تفکیک شده اند و اتفاقا این امر نشان دهنده نظارت درست در جامعه پزشکی است. حضور افراد ناخالص را هم می توان در هر قشری از جامعه مشاهده کرد.

وی در واکنش به نگرانی های بخشی از پزشکان و رفع سوءتفاهم های بوجود آمده، عنوان کرد: ما آمادگی داریم تا اگر پزشکان نقدی دارند در جلسات حضوری دغدغه ها و حساسیت های خود را مطرح کنند چون مخاطبان ما برایمان اهمیت دارند و پزشکان هم بخشی از مخاطبان هستند.

مدیر شبکه سوم سیما در پایان با تاکید بر جایگاه وزارت بهداشت در شرایط کنونی عنوان کرد: آقای دکتر هاشمی وزیر بهداشت از اعضای برجسته کابینه دولت است که در حوزه درمان کارهای بسیار ارزشمندی انجام داده است و در چنین شرایطی رسانه ملی نمی خواهد بین آنها و مردم فاصله ای ایجاد کند و همچنان که گفته شد «در حاشیه» اثری در حوزه طنز است و نباید درباره آن نگران بود.

[h=3]آمادگی جلسه حضوری با پزشکان را داریم[/h]

• Like
واکنش ها: ayja

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پزشک های امروزی که یا برج سازند یا زرگر...
تشریف ببرین یه بیمارستان خصوصی ببین برای عمل یه پزشک چه کارهایی که باهات نمی کنه.. درس خونده خونده دستمزد های بالا میگیرن نسبت به وضع جامعه درست ! ولی دیگه خیلی هاشون بی انصاف هستند ..
دم مدیری گرم. حق این پزشک ها این بود مدیری یه دوربین مخفی تو مطب بیمارستان ها به عنوان بیمار بی بضاعت کار می کرد تا حال همه پزشک ها رو بگیره و یه کمی آمار دست ملت بیاد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تغییر در سریال مهران مدیری: پزشکان،مثبت می شوند

تغییر در سریال مهران مدیری: پزشکان،مثبت می شوند

به نظر می‌رسد سکانس‌های مربوط به شخصیت دکتر مثبت در سریال، از جمله مواردی است که در بازنویسی‌ به سریال اضافه شده است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل و به نقل از خبرگزاری خبر آنلاین سریال «در حاشیه» قرار است تا قسمت سی‌ام بخش‌های بیمارستانی خود را به اتمام برساند و به نوعی به فشارها و حاشیه‌هایی که با آن مواجهه شده، پایان دهد.​
مجموعه «درحاشیه»ی مهران مدیری که پیش از این با عنوان «اتاق عمل» شناخته می‌شد‌، پس از پشت سر گذاشتن توقفی سه ماهه مجددا با شرط‌ و شروطی کار تولید خود را آغاز کرد. از جمله‌ی این شروط می‌توان به بیشتر شدن سکانس‌های مربوط به دکترهای مثبت سریال اشاره کرد.​
البته به نظر می‌رسد سکانس‌های مربوط به شخصیت دکتر مثبت در سریال، از جمله مواردی است که در بازنویسی‌ به سریال اضافه شده است.​
حال به نظر می‌رسد دست‌اندرکاران این مجموعه به جهت فشارهایی که همچنان بر روی این مجموعه وجود دارد، تصمیم گرفته‌اند بخش‌های تخلفات بیمارستانی و همچنین بخش‌های مربوط به بیمارستان را تا قسمت سی‌ام جمع کنند و به حاشیه‌های اصلی این مجموعه مبنی بر انتقادات سازمان نظام پزشکی پایان دهند.

http://irimc.org/NewsDetail.aspx?nssi=cc6ce8dd-7b3f-40c1-a649-e0876032ef0b&Lang=FA

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رییس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با ابراز تاسف از پخش سریال «در حاشیه» از شبکه 3 سیما در عین حال گفت: صدا و سیما برای جذب مخاطب بیشتر، پزشکان را سوژه طنز قرار داده است و این امر اعتراض اکثر پزشکان را به همراه داشته است.!!!

چرا وقتی توو یکی از بیمارستانهای تهران مریض رو با آمبولانس بعلت نداشتن پول توو بیابون رها کردند ... کک این پزشکان هم نگزید!!

دم مدیری گرم ...;)

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند نمونه از دفاعیاتشو بفرمائید........امیدوارم مهران مدیری در قبال مهندسین معمار هم فیلم بسازد.....چون واقعا نیاز است
یکیش همین که پروانه جناب دکتر کاشف بعد از تخلف و اشتباهشون باطل شد !
به شخصه دکتر های زیادی رو می شناسم که با سهل انگاری های متعدد جان بسیاری رو بخطر انداختن و بعد از پیگیری های بسیار و جلسات دادگاه متعدد بدون ابطال پروانه فقط به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد .
همین که پزشک مسئول و متعهد فیلم در جایگاه ریاست (جایگاهی که لیاقت یک انسان مسئول و متعهد هست) قرار گرفت .
.
بله من هم امیدوارم که درباره مهندسین معمار فیلم بسازد چرا که کلا جامعه مهندسی جدید کل زندگیش یک طنز تلخ هست
خوشحال میشیم به یاد مردم بیارن که چه کسی درهای داشگاه رو مثل طویله باز کرد و ورودی ها رو افزایش داد و رشته های بدون ازمون و غیره
کسانی که در خواب نمیدیدن دانشگاه حتی آزاد قبول شن الان لیسانس بدون آزمونشون رو گرفتن و در مطع ارشد دارن ادامه تحصیل میدن.
دانشگاه هایی در دهات های دور افتاده ای که اسمش رو هم نشنیده بودیم باز کررد و جاممعه فنی ایران رو به ورطه نابودی کشاند . خوشحال میشیم از مرد هشت ساله ای یاد بشه که با بی سوادی هاش قشر تحصیلکرده رو به بلای فرار از کشور یا افسردگی در کنج خونه دچار کرد . خوشحال میشیم به یاد مردم بیارن چه کسی هزاران هزار تحصیلکرده رو تحویل اجتماع داد در حالی که نمی تونست براشون شغل ایجاد کنه
کسی که کشور رو به میدان بازی کودکانه ای اشتباه گرفته بود که فقط خواست ثابت کنه " من میتونم" و تونست و به سادگی آینده خیلی از جوانان و نخبه ها رو سیاه کرد . چون مطمئنم با مهارت جناب مدیری در فیلم سازی طنز بسیار خوبی از اب در میاد . حداقل ماهم به بخشی از درد های حیطه تخصصیمون بخندیم!
.
درباره کثیفی ها و دزدی ها و موارد سیاهی که بازار ساختمان باهاش روبروعه هم ابایی از فیلم ساخته شدن نداریم چون اگر جنابعالی و پزشکانی که ازشون دفاع میکنی به خودتون شک دارین من به خودم شک ندارم و اتفاقا خوشحال میشم تخلفات همکارانمون که فقط به فکر در آوردن پولن و مسئولیت مهندسی شون رو که حفظ جان و رفاه مردمه رو فراموش میکنن . چون نشون دادن چنین آدم هایی به مردم جامعه هم این جسارت رو میده که باهاشون برخورد کنن .
شما هم صرف نفرتتون از آقای مدیری مبحث عدالت رو که از اصول دین اسلام هست زیر پا له نکنید . باتشکر

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من کار ندارم چجوری پزشکان رو نقد کرد و...

ولی واقعا کسی بود که این سریال بی خود و مسخره رو نگاه کنه و وقتش رو به تباهی بگزرونه !!!!

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کار ندارم چجوری پزشکان رو نقد کرد و...

ولی واقعا کسی بود که این سریال بی خود و مسخره رو نگاه کنه و وقتش رو به تباهی بگزرونه !!!!

بله افراد بسیاری بودیم که این فیلم بی خود و مسخره! و دیدیم و وقتمون رو به تباهی گذروندیم ! :smile:
شما دیدی فیلمو میگی مسخره
یا ندیدی و مشکلت با مدیریه
یا کلا ندیدی و مشکلت با فیلم طنزه
یا کلا با سریالای تلویزیون
یا اینکه پزشک تشریف دارین

Paydar91

کاربر ممتاز
بله افراد بسیاری بودیم که این فیلم بی خود و مسخره! و دیدیم و وقتمون رو به تباهی گذروندیم ! :smile:
شما دیدی فیلمو میگی مسخره
یا ندیدی و مشکلت با مدیریه
یا کلا ندیدی و مشکلت با فیلم طنزه
یا کلا با سریالای تلویزیون
یا اینکه پزشک تشریف دارین

از اون بدتر باز میایم راجب فیلم ایشون بحث هم می کنیم !!!! واقعا کارای مهمتری هست برای انجام دادن...
من چند بار در حد چند دقیقه مهمونی بودیم چشمم خورد حالم بد شد...دیگه پی گیرش نشدم...
اقای مدیری اتفاقا سریالای خوبی می ساخت یک زمانی ...
نه من کلا جدیدا با فیلم ها مشکل پیدا کردن..واقعا اگه فیلم خوبی باشه...اصلا هم فیلم باشه...

راجب سریالای تلوزیون و... کلا بهتره نظرمو نگم.
نه من پزشک نیستم.

ولی واقعا به نظرم وقت تلفی هست دیدن این دست سریال ها.ببخشید اگه نظرم ممکنه باعث ناراحتی بعضی ها بشه.

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
از اون بدتر باز میایم راجب فیلم ایشون بحث هم می کنیم !!!! واقعا کارای مهمتری هست برای انجام دادن...
من چند بار در حد چند دقیقه مهمونی بودیم چشمم خورد حالم بد شد...دیگه پی گیرش نشدم...
نه من کلا جدیدا با فیلم ها مشکل پیدا کردن..واقعا اگه فیلم خوبی باشه...اصلا هم فیلم باشه...

نه من پزشک نیستم.

ولی واقعا به نظرم وقت تلفی هست دیدن این دست سریال ها.ببخشید اگه نظرم ممکنه باعث ناراحتی بعضی ها بشه.
شما وقتی تلویزیون میخوای نگه کنی، چه برنامه ایو میبینی و وقتت تلف نمیشه؟

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه من پزشک نیستم.

خب چون چند دقیقه از اواسط دیدین و نه حتی یک قسمت کاملشو کارشناس خوبی نیستین برای اینکه بگین وقت تلف کردنه یا نه
من خودم الان چندین قسمتشو ندیدم اما از قسمت اول دیدم و اتفاقا این فیلم سیر هدفمندی داشت از انتقادات و البته تعاریفی که به جامعه پزشکی (وحتی جمع عوام کشور) وارد کرده . و بعدشم که اعتراضات بی امان جامعه پزشکی .
درسته شاید کارهای مهمتری از دیدن این سریال وجود داشته باشه که مطمئنا هرکس اینو تشخیص میده و میره سراغ کار مهمتر . اما ما ایرانی ها مخصوصا ما مهندسا !‌:دی وقت آزاد زیاد داریم . سینما فعلا به لطف مسئولان تنها بخشیه که میشه بهش امید داشت به مسائل فرهنگی بپردازه . پس بهتره اینطور کینه توزانه بهش انتقاد نکنین
همین اعتراض قلدر مابانه جامعه پزشکی و دعواهایی که بین اقشار مختلف راه افتاده نشون میده که فرهنگ جامعه ما در چه سراشیبی سقوطی قرارداره

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اون بدتر باز میایم راجب فیلم ایشون بحث هم می کنیم !!!!.
این بحثی که اینجا راه افتاده صرفا به دلیل رفتار انتقاد ناپذیرانه ی جامعه ی پزشکی هست .
جامعه ای که فکر میکنه چون ازش حمایت میشه مردم حق ندارن واقعیت ها رو بگن یا بدونن .
فرهنگ ما و دیگران بخشی از زندگی اجتماعی ماست
اگر من به تنهایی روی مریخ زندگی میکردم اونوقت کاری به این مسائلی که شما میگید و روی زمین اتفاق می افتاد نداشتم . اما الان من یک انسان اجتماعی هستم

Paydar91

کاربر ممتاز
شما وقتی تلویزیون میخوای نگه کنی، چه برنامه ایو میبینی و وقتت تلف نمیشه؟

راستش من خیلی وقت هستش که دیگه کلا تلوزیون نگاه نمی کنم..کلا هیچ رسانه ای و فیلمی...البته یک زمانی مثلا عید می اومد از اول تا اخر شب که برنامه مردان اهنین بود رو تماشا می کردم... الانم نمی خوام و نمی گم کارم درسته حتما...ولی واقعا وقت و ارزش عمر ادمی بالاتر از این هست که وقتشو با این چیزا بگزرونه...درسته بعضی وقتا یک کارای خوبی ساخته میشه که ارزششو داره ولی خیلی کمه...خیلی کم... شما عامه ی مردم رو نگاه نکنید..ببنید چند درصد ادم های موفق دنیا یا همین ایران وقت می ذارند روی این چیزا و سبک زندگیشون رو مطالعه کنید...

خب چون چند دقیقه از اواسط دیدین و نه حتی یک قسمت کاملشو کارشناس خوبی نیستین برای اینکه بگین وقت تلف کردنه یا نه
من خودم الان چندین قسمتشو ندیدم اما از قسمت اول دیدم و اتفاقا این فیلم سیر هدفمندی داشت از انتقادات و البته تعاریفی که به جامعه پزشکی (وحتی جمع عوام کشور) وارد کرده . و بعدشم که اعتراضات بی امان جامعه پزشکی .
درسته شاید کارهای مهمتری از دیدن این سریال وجود داشته باشه که مطمئنا هرکس اینو تشخیص میده و میره سراغ کار مهمتر . اما ما ایرانی ها مخصوصا ما مهندسا !‌:دی وقت آزاد زیاد داریم . سینما فعلا به لطف مسئولان تنها بخشیه که میشه بهش امید داشت به مسائل فرهنگی بپردازه . پس بهتره اینطور کینه توزانه بهش انتقاد نکنین
همین اعتراض قلدر مابانه جامعه پزشکی و دعواهایی که بین اقشار مختلف راه افتاده نشون میده که فرهنگ جامعه ما در چه سراشیبی سقوطی قرارداره

این بحثی که اینجا راه افتاده صرفا به دلیل رفتار انتقاد ناپذیرانه ی جامعه ی پزشکی هست .
جامعه ای که فکر میکنه چون ازش حمایت میشه مردم حق ندارن واقعیت ها رو بگن یا بدونن .
فرهنگ ما و دیگران بخشی از زندگی اجتماعی ماست
اگر من به تنهایی روی مریخ زندگی میکردم اونوقت کاری به این مسائلی که شما میگید و روی زمین اتفاق می افتاد نداشتم . اما الان من یک انسان اجتماعی هستم

ببنید دیگه مشخص بود میخواد تهش چی بشه...همون تیزرش رو من تماشا کردم یک سری حرکات لوس انجام می دادند و... ولی من کلی میگم...
من نمیگم که پزشک ها خوبند یا بده...اتفاقا الان خیلی پولکی تر هم شدند..مشت نمونه ی خرواره...اونا هم بخشی از جامعه هستند...کل جامعه داره به این سمت میره...من خودم حتی ضربشو خوردم بابت پولی که به یک پزشک زیر میزی ندادم و چوبشو خوردم...

نمیدونم اگه شما فکر می کنید با ساختن یک همچین سریالی و بعدش بحث ما راجب اونا این جا باعث پیشرفت و تغییر رویه اونا میشه ادامه بدید...باور کنید خیلی از اون پزشک ها وقت نکردند سریالو ببینند ...بلکه بهشون تیکه های مهم و نقد ها رو گفتند و شاید همشو توی یک ساعت وقتشون رو نگرفته باشه...

ضمنا همین بازیگرانی که من و شما و امثال ما نگاشون می کنیم و با نگاه ما بزرگ میشند فردا همونا از نگاه بالا به پایین به ما نگاه می کنند ...فردا همونا فرزند هاشونو توی کشور های دیگه به دنیا میارند و واسش شناسنامه می گیرند مبادا ایندشون در تیرگی باشه...وقت ما خیلی ارزشمند تر هستش یک عده ما رو هیچی نفهم فرض کنند....

دو سال پیش بود برنامه ی سین مثل سریالو میدیدم..یک کارگردان بزرگ کشور که سریال های پر مخاطب ساخته بود اورده بودند بهش گفتند تلوزیون هم میبینی...بنده خدا صادقانه با یک خنده تمسخرانه گفت نه..فیلمی در حد من نداره... طرف خودش دستش توی کاره خودش کارای خودشون رو قبول ندارند بعدش وای به حال من بخوام روی این چیزا وقت بزارم.

من نمیدونم شما ترم چند هستید و... ولی واقعا دوران دانشجویی بهترین دوران هستش ...من که خودم قدرشو ندونستم با بعضی کارام که الان افسوس می خورم ...امیدوارم شما قدرشو بدونید.

من نمی خوام مسییر اصلی تایپک خارج بشه...همه ی حرفم این بود که خود دیدن این سریال های به نظر من اشتباهه..دیگه صحبت کردن راجبش اشتباه بزرگتر.ببخشید اگه باعث جسارت به بعضی ها شاید بشه.دلایلم رو هم گفتم.

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهشون برخورده ؟ مهم نیست ، یه سریالی بود که حمید فرخ نژاد به کما رفته بود روحش سرگردان بود اسمش یادم نمیاد ، این دکترا به اونم گیر داده بودن ! کلا سیستم فکریشون یجور خاصیه نباید جدیشون گرفت

آخرین ویرایش:

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: قضاوت درباره سریال «در حاشیه» به عهده مردم است و قرار نیست ما از طرف مردم اظهار نظر کنیم.

دکتر هاشمی در حاشیه مراسم تکریم و تودیع معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره آخرین سریال طنز مهران مدیری افزود: درباره فاخر بودن یا نبودن این سریال نیز هنرمندان حوزه هنر باید اظهارنظر کنند.
......................................................................................
والسلام ختم کلام...

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
جنبش عدالتخواه دانشجویی از مهران مدیری برای ساخت در حاشیه تقدیر کرد
جنبش عدالتخواه دانشجویی در نامه ای خطاب به مهران مدیری نوشت: طی سال‌های متمادی یکی از دردآورترین و بیمارترین بخش‌های مدیریتی کشور، نظام سلامت بوده است. بخشی که هر روز و هر سال بیشتر در حلقوم جریان سرمایه داری و پول پرستی فرو می‌رود تا از قبل بیماری مردم و رنج آنها کیسه‌های عده‌ای قلیل را روز به روز از ثروت‌های کثیف سرشار کنند. بخشی که به بهانه طرح‌های تحول فقط و فقط سرازیر کردن پول را به جیب پزشکان تضمین کرده است. تخلفات جامعه پزشکی و بی عدالتی گسترده در بخش سلامت چنان رو به گسترش است که مردم را از اصلاح وضع موجود نا امید ساخته است. این روزها پخش سریال طنز شما که به مشکلات و حقایق جامعه ی بیمارِ پزشکی! می پردازد، مایه مسرت و شادی مردم گشته است.
جنبش عدالتخواه دانشجویی در خاتمه خطاب به مدیری نوشت: از حضرتعالی به خاطر ساخت این مجموعه تقدیر و تشکر به عمل می‌کنیم. مطمئنا فشارهای بی‌حد و حصر جریان سرمایه داری بر شما، برای سانسور حقایق در این مجموعه طنز، سند افتخار بزرگی برای خدمت شما به مردم کشورتان است؛ مردمی که شما را از خودشان و در جبهه خودشان احساس می‌کنند. از خداوند متعال موفقیت روزافزون شما را خواستاریم.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
واکنش معقول دکتر هاشمی این بار بعد نمایش در حاشیه

واکنش معقول دکتر هاشمی این بار بعد نمایش در حاشیه

به گزارش مهر، حسن قاضی زاده هاشمی امروز سه شنبه در حاشیه مراسم تودیع و معارفه معاون آموزشی این وزارتخانه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه در سال جدید برنامه ای برای ادغام دانشگاه ها یا واحدهای پزشکی دارید یا خیر، گفت: اگر می خواهیم نظام آموزشی آسیب نبیند و ارتقا پیدا کند این موضوع با گسترش بی رویه واحدها و دانشگاه ها مغایرت دارد و نمی توانیم هر جایی دانشکده تاسیس کنیم لذا بهتر است که در قالب قطب ها به ویژه گروه پزشکی که با سلامت مردم سروکار دارند آنها را مجتمع کنیم تا از یک هم افزایی برخوردار شوند و ثمره آن کمک به سلامت مردم و ارتقاع بهداشت و سلامت عمومی باشد. وی در ادامه افزود: چیزی به نام ادغام وجود ندارد و بیشتر بحث هماهنگی و هم افزایی است که در قالب قطب ها صورت می گیرد و در این یک سال و نیم گذشته هیچ مجوزی برای تاسیس دانشگاه پزشکی نداشته ایم. هدف ما این است که همین دانشکده هایی که هستند و تعدادشان کم نیست را با هم ادغام کنیم که البته این اتفاق پس از تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی عملی می شود. اظهار نظر وزیر بهداشت درباره سریال در حاشیه وزیر بهداشت در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه نظرتان درخصوص سریال در حاشیه مهران مدیری چیست، گفت: بالاخره سریالی از رسانه ملی پخش می شود که مردم آن را تماشا و در مورد آن قضاوت می کنند. قرار نیست ما از طرف مردم اظهار نظر یا قضاوتی کنیم. البته از نظر فاخر بودن یا نبودن در حوزه هنر، هنرمندان برجسته و عزیزی در کشور هستند.

بنده چند قسمت از این سریال را قبل از پخش دیدم و صحبت ها و نظراتی را به دوستان اعلام کردم اما کسی گوش نکرد. البته من از هیچ کس دلخور نیستم.

هاشمی افزود: نظر کلی بنده این است که صداوسیما یک دانشگاه است و باید برای ارتقای فرهنگ عمومی تلاش و از سرمایه های ملی صیانت کند و به مجموعه هایی که در خدمت مردم هستند حرمت بگذارد. البته هیچ کدام از آنها مقدس نیستند و اشتباهات و اشکالاتی دارند و از طرف دیگر نیز به عنوان یک ایرانی باید فکر کنیم که طنز در جامعه لازم است و طبیعت طنز این است که اغراق می کند. لذا نمی توانیم انتظار داشته باشیم هم هنر را تقویت کنیم و هم طنز داشته باشیم و هم درباره به هیچ قشری سریالی ساخته نشود. البته علاقه ما این بود که همانطوری که دوستان در صداوسیما اعلام کرده اند بیشتر از این مراقبت می شد.
وی افزود: در هر حال هرچه قضاوت مردم بود ما به آن احترام می گذاریم. بنده معتقدم خود ما نیز نباید حاشیه سازی کنیم چراکه کارهای مهمتری برای انجام دادن وجود دارد و این موضوع امری نیست که بخواهیم به آن توجه کنیم.

[h=3]اظهار نظر متین وزیر بهداشت درباره سریال «در حاشیه»[/h]
.............................

دکتر هاشمی قبل از پخش در حاشیه چه گفته بود؟/نامه به سرفراز

[h=3]ایسنا - نامه وزیر بهداشت به سرافراز درباره سریال جدید مهران[/h]بخشی از نامه:
متأسفانه علی‌رغم جلسات فوق مطلع شدیم که پخش این برنامه طنز از سال آینده شروع خواهد شد از آنجا که بر اساس بند 11: ابلاغ سیاست‌های کلی و سلامت کشور توسط مقام معظم رهبری «افزایش آگاهی، مسئولیت‌پذیری ، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت با استفاده از ظرفیت نهادها و سازمان‌های فرهنگی، آموزشی و رسانه‌ای کشور تحت نظارت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی» می‌باشد. بدیهی است که رسانه ملی این امر مولوی را مدنظر قرار داده و از مفاد آن بهره گرفته و در هماهنگی لازم از تداعی احتمالی مقابله رسانه ملی با ویژگی برجسته دولت در داخل که در اجرای طرح تحول نظام سلامت متبلور شده است در اذهان عمومی جلوگیری خواهد کرد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکیش همین که پروانه جناب دکتر کاشف بعد از تخلف و اشتباهشون باطل شد !
به شخصه دکتر های زیادی رو می شناسم که با سهل انگاری های متعدد جان بسیاری رو بخطر انداختن و بعد از پیگیری های بسیار و جلسات دادگاه متعدد بدون ابطال پروانه فقط به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد .
همین که پزشک مسئول و متعهد فیلم در جایگاه ریاست (جایگاهی که لیاقت یک انسان مسئول و متعهد هست) قرار گرفت .
.
بله من هم امیدوارم که درباره مهندسین معمار فیلم بسازد چرا که کلا جامعه مهندسی جدید کل زندگیش یک طنز تلخ هست
خوشحال میشیم به یاد مردم بیارن که چه کسی درهای داشگاه رو مثل طویله باز کرد و ورودی ها رو افزایش داد و رشته های بدون ازمون و غیره
کسانی که در خواب نمیدیدن دانشگاه حتی آزاد قبول شن الان لیسانس بدون آزمونشون رو گرفتن و در مطع ارشد دارن ادامه تحصیل میدن.
دانشگاه هایی در دهات های دور افتاده ای که اسمش رو هم نشنیده بودیم باز کررد و جاممعه فنی ایران رو به ورطه نابودی کشاند . خوشحال میشیم از مرد هشت ساله ای یاد بشه که با بی سوادی هاش قشر تحصیلکرده رو به بلای فرار از کشور یا افسردگی در کنج خونه دچار کرد . خوشحال میشیم به یاد مردم بیارن چه کسی هزاران هزار تحصیلکرده رو تحویل اجتماع داد در حالی که نمی تونست براشون شغل ایجاد کنه
کسی که کشور رو به میدان بازی کودکانه ای اشتباه گرفته بود که فقط خواست ثابت کنه " من میتونم" و تونست و به سادگی آینده خیلی از جوانان و نخبه ها رو سیاه کرد . چون مطمئنم با مهارت جناب مدیری در فیلم سازی طنز بسیار خوبی از اب در میاد . حداقل ماهم به بخشی از درد های حیطه تخصصیمون بخندیم!
.
درباره کثیفی ها و دزدی ها و موارد سیاهی که بازار ساختمان باهاش روبروعه هم ابایی از فیلم ساخته شدن نداریم چون اگر جنابعالی و پزشکانی که ازشون دفاع میکنی به خودتون شک دارین من به خودم شک ندارم و اتفاقا خوشحال میشم تخلفات همکارانمون که فقط به فکر در آوردن پولن و مسئولیت مهندسی شون رو که حفظ جان و رفاه مردمه رو فراموش میکنن . چون نشون دادن چنین آدم هایی به مردم جامعه هم این جسارت رو میده که باهاشون برخورد کنن .
شما هم صرف نفرتتون از آقای مدیری مبحث عدالت رو که از اصول دین اسلام هست زیر پا له نکنید . باتشکر
این مسئله ربطی به پزشک ندارد سرکار خانم......پروانه پزشکی رو کا باطل میکنه؟........خانم محنرم اتفاقا توهین بزرگ دیگر نشان دادن یک رئیس بی اختیار و دست پاچلفتی تمام عیار است......فردی که انگار بازیچه خدماتی های خودش است......
ان شااله که بسازند.........اون وقت میشه نظر داد که شما این حرفهایی که زدی واقعا هست یا خیر....طوری هم نسازند که حالت نقد باشد بلکه تخریب صرف باشد........بله خب. ......باید بساند چطور این همه زمین تصورف شده و اختصاص داده شده به دانشگاه آزاد........و همه حتی رهبری نیز تاکید دارند که وزیر دولت اصلاحات چه کرد که جوان های بسیاری از این کشور گریختند و فرار مغزها از کجا شروع شد........استقبال میکنیم بسازند

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
این مسئله ربطی به پزشک ندارد سرکار خانم......پروانه پزشکی رو کا باطل میکنه؟........خانم محنرم اتفاقا توهین بزرگ دیگر نشان دادن یک رئیس بی اختیار و دست پاچلفتی تمام عیار است......فردی که انگار بازیچه خدماتی های خودش است......
ان شااله که بسازند.........اون وقت میشه نظر داد که شما این حرفهایی که زدی واقعا هست یا خیر....طوری هم نسازند که حالت نقد باشد بلکه تخریب صرف باشد........بله خب. ......باید بساند چطور این همه زمین تصورف شده و اختصاص داده شده به دانشگاه آزاد........و همه حتی رهبری نیز تاکید دارند که وزیر دولت اصلاحات چه کرد که جوان های بسیاری از این کشور گریختند و فرار مغزها از کجا شروع شد........استقبال میکنیم بسازند
استقبال؟!
جامعه پزشکی انقدر متعصب و انتقاد ناپذیره که هیچ نقدی رو تاب نمیاره!توقع دارن حتی اقوام نزدیک هم صداشون میکنن خانم دکتر آقای دکتر بگن.اظهار نظر هیچ مریضی برخلاف تشخیص و خواست خودشونو محاله بپذیرن و معاذالله بعضیا فکر میکنن فقط خودشون مخلوقات برگزیده خدان!چرا؟چون چند سال درس خوندنو دکتر شدن!اعتقاد دارن فقط حرفه پزشکیه که مقدسه و چون مقدسه هیشکی حق نداره بگه بالا چشتون ابروئه.اگه مریض بدبخت هم سرکیسه میشه هیچ اشکالی نداره چون دکتر برگزیده خداست!باید چون درس خونده و بقیه نخوندن و بی سوادن جیباشونو خالی کنن.

XBoy69

عضو جدید
وقتی ظرفیت نقد پذیری پزشکامون این باشه من دیگه حرفی ندارم !

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
استقبال؟!
جامعه پزشکی انقدر متعصب و انتقاد ناپذیره که هیچ نقدی رو تاب نمیاره!توقع دارن حتی اقوام نزدیک هم صداشون میکنن خانم دکتر آقای دکتر بگن.اظهار نظر هیچ مریضی برخلاف تشخیص و خواست خودشونو محاله بپذیرن و معاذالله بعضیا فکر میکنن فقط خودشون مخلوقات برگزیده خدان!چرا؟چون چند سال درس خوندنو دکتر شدن!اعتقاد دارن فقط حرفه پزشکیه که مقدسه و چون مقدسه هیشکی حق نداره بگه بالا چشتون ابروئه.اگه مریض بدبخت هم سرکیسه میشه هیچ اشکالی نداره چون دکتر برگزیده خداست!باید چون درس خونده و بقیه نخوندن و بی سوادن جیباشونو خالی کنن.
سلام علیکم......شما یک نظری داری و بنده یک نظر......چیزی که شما میفرمائید نیست.......دکتر لنکرانی ......واقعا ایشون جز مواردی که شما میفرمائید بودند؟........خب به ما هم که مهندس هستیم با همین لفظ خطاب میکنند!...خودشان.......خیر.......در خانواده ما چندین دکتر هستند که خوشبختانه هیچ کدام ویژگی هایی که شما فرمودین ندارند.....حتی بنده خودم به عینه زحماتشون رو دیدم.....از بیمارستان بهشون زنگ زده شده و بارها فوری خودشون رو رسوندن.......دکتری و پزشک بودن شغل مقدسی است.......هر کسی لیاقت و دل و جراتشو نداره ........به چه دلیل بپذیرند؟......بنده مهندس برق هستم ......یک نفر که رشتش هنر هست بیاد در قبال تخصص بنده یه حرفی رو بزنه......بنده باید بپذیرم یا اون فرد حرف بنده رو؟...........
مریض بدبخت سرکیسه میشه به بیمارستان خصوصی نره.......هر کی پول داره میره.....هر کی پول نداره نمیره.....البته میدونم وضعیت تهران چقدر خراب است .....و حتی شان و شئونات رو هم رعایت نمیکنن در این بیمارستان های خصوصی ......ولی دال نمیشه همه رو به یک چوب زد....این نه منطقی است نه منصفانه

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
جامعه پزشکی در کنار شهرداری ها و جامعه فوتبال سه تا از فاسدترین جامعه های شغلی در کشور ما هستن.
اونم چون مردم به چشم میلیاردر شدنشون رو در مدت کوتاهی میبینن.
برای همینم هرچی بیشتر تو فضاهای مختلف جیغ میکشن,بیشتر مورد انزجار قرار میگیرن.
من اگر عضوی از جامعه پزشکی بودم و شریف هم بودم به این انزجار بیشتر دامن نمیزدم.
به دوستانی که با هدف تخریب پزشکان دارن به ظاهر ازشون دفاع میکنن توصیه میکنم این اندک ابرویی هم که برای قشر شریف پزشکی مانده به باد ندن.
و البته کسانی که شغل شما رو دارند و هم رشته ای شما!......

پاک ترین قشر........پزشکان هستند .........هیچ انزجاری هم رخ نداده......