وقتی تبریک سال نو میتونه یه دل دردمند کوچولو رو شاد کنه

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اول میخواستم سال نو رو به تودوست خوبم تبریک بگم و سه تا آرزو برای همه شما عزیزان دارم :
سلامتی - برکت - سعادت

دوم میخواستم بگم که اگه برای تبریک سال نو خواستی کارت تبریک یا تقویم 88 بخری و علاوه بر اون یه دل دردمند کوچولو رو هم خوشحال کنی و دستهای سرد و یخ کرده یه کودک معصوم و بیگناه رو گرم کنی .... یه سر به موسسه کمک به کودکان سرطانی (محک) بزن
کارتهای تبریک و تقویمهای قشنگی دارن - قیمت هرکدومشون هم 600 تومنه بعنوان کمک به بچه های معصوم سرطانی
با یه حساب سرانگشتی میتونی ببینی هرسال عید چقدر هزینه میکنیم برای فرستادن کارت تبریک به دوست و آشنا و همکار و ... حالا اگه این هزینه ها یه جورایی به این بچه های معصوم کمک بشه .... دل کوچیکشون رو شاد میکنه

برای خریدش میتونی به دفاتر موسسه محک سر بزنی :

دفتر مرکزی محک : 22451414 داخلی 1088 یا 1089
ستارخان :66504136
ملت:22037473 و 22037474
چیذر:22201312

اینهم آدرس سایت موسسه محک www.mahak.org

بیاید ما هم یه قدمی برای این بچه ها برداریم.... خیلی سخت نیست ....

قربون همتون

عیدتون هم مبارک:gol::gol::gol:

bluepelikan

عضو جدید
کاملاً موافقم. ماها برای عید اینقدر خریدهای الکی و غیر واجب داریم که بعضی وقتها به نظر می رسه داریم پولمونو می ریزیم دور . اگر یکم از اونو برای شاد کردن این عزیزامون خرج کنیم نه تنها پولمونو دور نریختیم بلکه پول سیاه رو تبدیل به شادی سفید کردیم و توشه آخرتش هم که مهمون خداییم.

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاملاً موافقم. ماها برای عید اینقدر خریدهای الکی و غیر واجب داریم که بعضی وقتها به نظر می رسه داریم پولمونو می ریزیم دور . اگر یکم از اونو برای شاد کردن این عزیزامون خرج کنیم نه تنها پولمونو دور نریختیم بلکه پول سیاه رو تبدیل به شادی سفید کردیم و توشه آخرتش هم که مهمون خداییم.
شاید تو این دنیای 0 و 1
خیلیامون دیگه کارت تبریک ندیم
شاید نخوایم یه کارت بخریم بدون اینکه بخوایم هدیش بدیم واسه دل خودمون یا شایدم واسه دل اونها
ولی هممون به یه تقویم احتیاج داریم
فقط کافیه به جای لوازم تحریر سر کوچه یه کم راه رو کج کنیم
هر چند من خودم خیلی دورم
دیروز اینو تو نت دیدم
دلم خواست که تهران بودم
دیدم مستقیم کاری ازم بر نمیاد گفتم شاید با اینجا گذاشتنش موثر واقع شم:gol::gol:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
کارت خیلی قشنگ بود نگارجان.کاش قلب هامون همین جوری برای همدیگه بتپه.:gol:

ملیسا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول میخواستم سال نو رو به تودوست خوبم تبریک بگم و سه تا آرزو برای همه شما عزیزان دارم :
سلامتی - برکت - سعادت

دوم میخواستم بگم که اگه برای تبریک سال نو خواستی کارت تبریک یا تقویم 88 بخری و علاوه بر اون یه دل دردمند کوچولو رو هم خوشحال کنی و دستهای سرد و یخ کرده یه کودک معصوم و بیگناه رو گرم کنی .... یه سر به موسسه کمک به کودکان سرطانی (محک) بزن
کارتهای تبریک و تقویمهای قشنگی دارن - قیمت هرکدومشون هم 600 تومنه بعنوان کمک به بچه های معصوم سرطانی
با یه حساب سرانگشتی میتونی ببینی هرسال عید چقدر هزینه میکنیم برای فرستادن کارت تبریک به دوست و آشنا و همکار و ... حالا اگه این هزینه ها یه جورایی به این بچه های معصوم کمک بشه .... دل کوچیکشون رو شاد میکنه

برای خریدش میتونی به دفاتر موسسه محک سر بزنی :

دفتر مرکزی محک : 22451414 داخلی 1088 یا 1089
ستارخان :66504136
ملت:22037473 و 22037474
چیذر:22201312

اینهم آدرس سایت موسسه محک www.mahak.org

بیاید ما هم یه قدمی برای این بچه ها برداریم.... خیلی سخت نیست ....

قربون همتون

عیدتون هم مبارک:gol::gol::gol:

دوست گلم خیلی پیشنهاد جالبی هست . من حتما امروز یا فردا میرم یک سرمیزنم .

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی گلم .خیلی حرف خوبی زدید . سعی می کنم عیدی ام رو با کوچولو ها شریک بشم .ولی خیریه باشگاه خودمون از قلم نیافته .واقعا" فراموش کردید دوستان.

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اولا سال نو رو به همه ی بچه ها تبریک میگم و ارزو میکنم:

شاد:gol: . سالم:gol: . موفق:gol: . پیروز:gol: . سربلند :gol:

باشند :gol::gol::gol::gol::gol:

بعدم که از شمام ممنون برای تاپیک زیباتون امیدوارم همشون شفا پیدا کنن البته به نظرم اگه خوندن مثلا یک حمد رو براشون قرار میدادین عملی تر بود . حالا خودم نفر اول شروع کردم .

شاد باشید :gol:

:w27::w27::w27::w27::w27::w27:

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولا سال نو رو به همه ی بچه ها تبریک میگم و ارزو میکنم:

شاد:gol: . سالم:gol: . موفق:gol: . پیروز:gol: . سربلند :gol:

باشند :gol::gol:

بعدم که از شمام ممنون برای تاپیک زیباتون امیدوارم همشون شفا پیدا کنن البته به نظرم اگه خوندن مثلا یک حمد رو براشون قرار میدادین عملی تر بود . حالا خودم نفر اول شروع کردم .

شاد باشید :gol:

:w27::w27::w27::w27:
اینم پیشنهاد خوبیه
دعا خیلی خوبه
ولی نمیشه همیشه فقط نشست و دعا کرد
خدا هم میگه از تو حرکت از من برکت
اگه یه قدم کوچیک براشن برداریم
دعا هم بکنیم :smile:اون موقع موثر تر میشه
:gol::gol::gol::gol::gol: