چرا باید ازدواج نکرد، وقتی میتونیم ازدواج کنیم!
اولا" جواب سلاماولا سلام
دوما همچین سوالی ندیده بودم تابحال
حتما طرف مریض هستش وقتی میتونه ازدواج کنه و موقعیتشو داره نمیکنه
توصیه من اینه به روانشناس مراجعه کنه ...
و ارزوی مویدگی دارم براش
زندگی شوخی نیس.آدما دروغگو شدن و خودخواه
من هیچوقت دوسندارم ازدواج کنم. مرد خوب کم پیدامیشه کسی که انصاف داشته باشه وجدان داشته باشه مرد باشه.نه نامرد
از من به شماها نصیحت اول طرفتون رو بشناسین حتی از اون افرادی که کربلا میرن و ریش میذارن نماز اول وقت میخونن بیشتر بترسین چون ایمان الان شده تظاهر.طرف بایس آدم باشه نه با خدا.خیلیا باخدا بودن توزرد از آب درومدن.وحواستون باشه مکافات خونه همین دنیاس هرچی بدکنی درحق کسی بد میبینی پس اگر به ازدواج فک میکنین صداقت داشته باشید.
مادرم ميگفت:به ديوار تكيه كن، ولى به مردها ، نه ...! كه ديوار اگر پشتت را خالى كرد، سنگ است و گچ، نهايت سرت ميشكند..! ولى اگر مردى رهايت كرد، دلت ميشكند، روح و تمام زندگيت ميشكند،و زنى كه بشكند، سنگ ميشود، سرد و سخت، كه نه ميخندد، و نه ميگريد..!و اين يعنى فاجعه...! فاجعه زنيست كه از دلداده گى ترسيده..!
خب کارکن دیگه بایس کارکردوگرنه زن نمیدن.من میخوام برم یه بچه پرورشگاهی بگیرم بزرگ کنم.ازدواج هم نمیکنم.من صادق هستم فقط پول ندارم
ببین دخترا احساسی و عاطفین وقتی ازدواج کنن همه کسشون شوهرشونه بالاخره دخترا فرق دارن اما مردا ازدواج کنن زنشون همه کسشون زیاد نمسشه زورگویی میکنن بی عدالتی میکنن زور مردا زیادتره عاطفه دخترا ضربه ببینه میرن دنبال کارای بد وقتی مرد رفتارش درست نباشه زن چکارکنه؟مرد هس که به زن آرامش میده.زن حساسه زودرنجه زود ناراحت میشه مطمن باشید اگر رفتارمردها و توجهاتشون به زن ها زیاد شه زن هیچوقت خیانت کارنمیشهببخشید ولی الان برعکس شده ؛ دخترا بدتر شدن!
خب کارکن دیگه بایس کارکردوگرنه زن نمیدن.من میخوام برم یه بچه پرورشگاهی بگیرم بزرگ کنم.ازدواج هم نمیکنم.
انشالله چندسال آینده میرم کارمیکنم دیگه پول درمیارم بعد میرم بچه رو میگیرم .هزینه اش رو از کجا می خوای بیاری؟
ترسناک نیست!یه عکس بهتر بزار واقعا ترسناکه
انشالله چندسال آینده میرم کارمیکنم دیگه پول درمیارم بعد میرم بچه رو میگیرم .
بنظرمن اگر آدم نیمه گم شدشو پیداکنه کسی که آدمو درک کنه چرا ازدواج نکنه؟آدم از زندگی چی میخواد آرامش.اما اگر ازدواج به قیمت جهنم شدن زندگی باشه همون بهتر که آدم تنهازندگی کنه.اردواج آرامش بایس داشته باشه نه احساس زندان کردن
بنظرمن اگر آدم نیمه گم شدشو پیداکنه کسی که آدمو درک کنه چرا ازدواج نکنه؟آدم از زندگی چی میخواد آرامش.اما اگر ازدواج به قیمت جهنم شدن زندگی باشه همون بهتر که آدم تنهازندگی کنه.اردواج آرامش بایس داشته باشه نه احساس زندان کردن
من یه خواسگارداشتم.هی میگفت لاک زدن؟آرایش بیغیرتیه .والا کرم زدن هم بیغیرتیه؟ والا.من نمیدونم چرا تمیزی برا یه عده پسر بیغیرتیه.من واقعا نمیدونم اما منم خوشم نمیاد بیغیرت باشم.منظورم از حرفام اینه که با هرکسی نمیشه ازدواج کرد پول و تحصیل و مدرک خوشبختی نمیاره.فلان کن اون طور کن مامانم اینجور دوسداره فلان دوسداره تو بیغیرتی فلان و فلان.منم واقعا دیدم نه مثه اینکه کلا دارم شخصیت خودمو گم میکنم منم گفتم نمیخوام واقعا احساس زندان کردن دستم میداد.منم گفتم مگه من برا کسی زندگی میکنم گفتن ازدواج نگفتن تغییر هویت.هرکی آدمو میخواد بسم الله این بهانه ها و ادا اصول چیه.برا همین واقعا زده شدم از اردواج.واقعا آدمایی لذت میبرن ازندگی همو همونجور که هستن قبول میکنن نه برای عوض شدن.بنظر من هرکی خودش بایس باشه نقش بازی کردن تاریخ انقضا داره.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | ازدواج و اوضاع زمانه | گفتگوی آزاد | 51 | |
D | چطور هزینه های ازدواج را کاهش دهیم؟ | گفتگوی آزاد | 43 | |
ع | ازدواج | گفتگوی آزاد | 6 | |
امروز پسرها در ازدواج قابل اعتماد ترند یا دخترها؟ | گفتگوی آزاد | 97 | ||
ازدواج احتمال مرگ را کاهش می دهد | گفتگوی آزاد | 25 |