وقتی برای زیارت به مشهد سفر میکنید ، به زیارت و دیدار آرامگاه حکیم فردوسی هم میرید؟
چندی پیش داشتم با یکی از دوستانم در مورد سفرش به مشهد و زیارت صحبت میکردم ازش با شوق زیادی
پرسیدم که خب پس از آرامگاه فردوسی هم دیدار کردی اما با کمال ناامیدی شنیدم که " نه ".
این نه جوری بود که انگار فردوسی هیچ ارزشی نداره تا من بخاطرش تا توس سفر کنم.اینجا بود که واقعا افسوس خوردم.
دیروز از شبکه خبر یه مستندی در مورد مقام و ارزش فردوسی در تاجیکستان پخش شد و واقعا میشد دید که چقدر براشون فردوسی یک انسان کامل و والاست.
برای همین هم خواستم این سوال رو از شما بپرسم :
وقتی برای زیارت به مشهد سفر میکنید ، به زیارت و دیدار آرامگاه حکیم فردوسی هم میرید؟
من خودم 2 بار به مشهد سفر کردم هر دو بار هم به آرامگاه فردوسی رفتم.
خواهشا از نوشتن مطالبی خارج از تاپیک خودداری کنید. مخصوصا مطالبی ضد فردوسی و...
فقط بگید فردوسی اینقدر براتون ارزش داره که به آرامگاهش تا توس برید یا نه !
صادقانه هم پاسخ بدید.
سپاس
چندی پیش داشتم با یکی از دوستانم در مورد سفرش به مشهد و زیارت صحبت میکردم ازش با شوق زیادی
پرسیدم که خب پس از آرامگاه فردوسی هم دیدار کردی اما با کمال ناامیدی شنیدم که " نه ".
این نه جوری بود که انگار فردوسی هیچ ارزشی نداره تا من بخاطرش تا توس سفر کنم.اینجا بود که واقعا افسوس خوردم.
دیروز از شبکه خبر یه مستندی در مورد مقام و ارزش فردوسی در تاجیکستان پخش شد و واقعا میشد دید که چقدر براشون فردوسی یک انسان کامل و والاست.
برای همین هم خواستم این سوال رو از شما بپرسم :
من خودم 2 بار به مشهد سفر کردم هر دو بار هم به آرامگاه فردوسی رفتم.
خواهشا از نوشتن مطالبی خارج از تاپیک خودداری کنید. مخصوصا مطالبی ضد فردوسی و...
فقط بگید فردوسی اینقدر براتون ارزش داره که به آرامگاهش تا توس برید یا نه !
صادقانه هم پاسخ بدید.
سپاس
آخرین ویرایش: