همین الان داری به چی فکر میکنی؟

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
نه بیشتر مرداد 64
به اینکه:
ا، چرا انقدر سنت بالاست؟😁
یاد موضوعی افتادم😂
من موبایل قبلیم رو که داشتم عوض میکردم و موبایل جدید میگرفتم، 7سال بود که اونو داشتم، موبایل فروش بهم گفت خانوم من توی این 7 سال دوبار ازدواج کردم و جدا شدم، اونوقت تو موبایلت رو 7 سال نگه داشته بودی؟ 😂
حالا من الان با این سنت یاد این افتادم که هم سن و سال‌هات تا این سن حداقل یکبار ازدواج کردن و جدا هم شدن، بعد تو هنوز مجردی؟😁😁😁
البته اینکه تا حالا مجرد بوده باشی یا نه هم برام سوال پیش اومده🤔😁

شبگرد23

عضو فعال شعر نو
کاربر ممتاز
به اینکه:
یاد موضوعی افتادم😂
من موبایل قبلیم رو که داشتم عوض میکردم و موبایل جدید میگرفتم، 7سال بود که اونو داشتم، موبایل فروش بهم گفت خانوم من توی این 7 سال دوبار ازدواج کردم و جدا شدم، اونوقت تو موبایلت رو 7 سال نگه داشته بودی؟ 😂
حالا من الان با این سنت یاد این افتادم که هم سن و سال‌هات تا این سن حداقل یکبار ازدواج کردن و جدا هم شدن، بعد تو هنوز مجردی؟😁😁😁
چند بار نوشتم و پاک کردم :w05:

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
یاد موضوعی افتادم😂
چرا واقعا ما ایرانیا دنبال اینیم همش همو قضاوت کنیم😒

*mahdieh*

کاربر ممتاز
چرا واقعا ما ایرانیا دنبال اینیم همش همو قضاوت کنیم😒
به اینکه:
الان شما به من تیکه انداختی یا به اون آقای توی خاطره‌ی من؟
خوب این دقیقا نمیشه همون قضاوت کردن؟!
من فقط داشتم با علیرضا شوخی میکردم و خاطره‌م رو به جهت شوخی باهاش به اشتراک گذاشتم.
ولی اینکه شما طرز تفکرت و میزان جبهه‌گیریت جلوی آدم‌ها چقدره رو من نمیدونم، پس ترجیح میدم بی‌قضاوت(!) جواب کامنت‌های شما رو دیگه ندم، چون نمیدونم شما قراره چه قضاوت و رفتاری داشته باشی.

Body Guard

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چند بار نوشتم و پاک کردم :w05:
به اینکه مهدیه و شیما دچار سو تفاهم شدن چرا؟
همه میایم اینجا یه جوری وقت بگذرونیم بنا به عادت یا سرگرم شدن سخت نگرید :w05:
به اینکه کی اذیتت کرده ، چشمشو دربیارم بذارم کف دستش ، ببینه لذت ببره ازشون ....

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
الان شما به من تیکه انداختی یا به اون آقای توی خاطره‌ی من؟
خوب این دقیقا نمیشه همون قضاوت کردن؟!
من فقط داشتم با علیرضا شوخی میکردم و خاطره‌م رو به جهت شوخی باهاش به اشتراک گذاشتم.
ولی اینکه شما طرز تفکرت و میزان جبهه‌گیریت جلوی آدم‌ها چقدره رو من نمیدونم، پس ترجیح میدم بی‌قضاوت(!) جواب کامنت‌های شما رو دیگه ندم، چون نمیدونم شما قراره چه قضاوت و رفتاری داشته باشی.
ببخشید من منظوری نداشتم😢

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه ما سن‌های همدیگه میدونیم، چون قبلا به هم گفتیم😁

به اینکه ب من بگو تا ازشون نپرسم😁
یه اینکه کاش منم یه معلم بی‌آلایش بودم از چهارشنبه تعطیل تا شنبه که میخواستم برم سرکار برا خودم حقوق مفت میگرفتم.
به اینکه نکنه اشتباه کردم و معلمی رو نرفتم
به اینکه فیلم انتخاب کنم واسه امشب
به اینکه چرا همه راه های ارتباطی رو بستی

Body Guard

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به اینکه چرا دوباره حال و هوای 13 سال پیش رو دارم !
به اینکه آیا می تونم این راه رو به آخر ببرم و شرمنده کسایی که بهم اعتماد کردن و تکیه دادن نشم؟!

به اینکه اگر بشهههه
آی من بشینم و خنده همسر ، پدر ، مادر ،برادرا و دخترمو ببینم .

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به جمعه
یه اینکه کاش منم یه معلم بی‌آلایش بودم از چهارشنبه تعطیل تا شنبه که میخواستم برم سرکار برا خودم حقوق مفت میگرفتم.
سلام مدیر اعظم
به اینکه گیج شدم آخرش نفهمیدم از معلمها تمجید می کنید یا کارشون رو در برابر حقوق و تعطیلاتی که دارن بی ارزش میدونید؟؟!
مدیر دیواری کوتاه تر از ما معلمها نبود به ما گیر میدین؟🥴
مگه حقوق معلمها چقدره که تعطیلی نداشته باشیم؟ کل تابستون رو ،عید و پنجشنبه و جمعه رو حساب کنید در مقابل کار معلم هیچه!

مدیر جان بزرگوار گناه داریم! حقمون چنین نگاهی نیست.

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به جمعه

سلام مدیر اعظم
به اینکه گیج شدم آخرش نفهمیدم از معلمها تمجید می کنید یا کارشون رو در برابر حقوق و تعطیلاتی که دارن بی ارزش میدونید؟؟!
مدیر دیواری کوتاه تر از ما معلمها نبود به ما گیر میدین؟🥴
مگه حقوق معلمها چقدره که تعطیلی نداشته باشیم؟ کل تابستون رو ،عید و پنجشنبه و جمعه رو حساب کنید در مقابل کار معلم هیچه!

مدیر جان بزرگوار گناه داریم! حقمون چنین نگاهی نیست.
به اینکه منم باهات موافق.
شغل راحت میخوای، کارمند ادارات دولتی.
8 صبح میری، 2 بعدازظهر برمیگردی خونه‌ت،توی اون 6 ساعت هم کلا 2 ساعت کار مفید میکنی.
پنجشنبه جمعه هم تعطیلی، از اداره اومدی بیرون هم هیچ مسئولیتی نداری.
تازه بهشون اعتراض کنی هم چهارتا حرف درشت بارت میکنند😒😒😒