به اینکه:به اینکه چند روز اتاقم واسه مهمونه
سیستم تعطیل آهنگ تعطیل لباس راحت تعطیل
نگفتی که چند سالته؟
به اینکه:به اینکه چند روز اتاقم واسه مهمونه
سیستم تعطیل آهنگ تعطیل لباس راحت تعطیل
یه حدس بزنبه اینکه:
نگفتی که چند سالته؟![]()
به اینکه از اونجایی عضویتت برای 2010 هست، حداقل باید 33 رو داشته باشی.یه حدس بزن
نه بیشتر مرداد 64به اینکه از اونجایی عضویتت برای 2010 هست، حداقل باید 33 رو داشته باشی.
به اینکه:نه بیشتر مرداد 64
چند بار نوشتم و پاک کردمبه اینکه:
ا، چرا انقدر سنت بالاست؟
یاد موضوعی افتادم
من موبایل قبلیم رو که داشتم عوض میکردم و موبایل جدید میگرفتم، 7سال بود که اونو داشتم، موبایل فروش بهم گفت خانوم من توی این 7 سال دوبار ازدواج کردم و جدا شدم، اونوقت تو موبایلت رو 7 سال نگه داشته بودی؟
حالا من الان با این سنت یاد این افتادم که هم سن و سالهات تا این سن حداقل یکبار ازدواج کردن و جدا هم شدن، بعد تو هنوز مجردی؟
البته اینکه تا حالا مجرد بوده باشی یا نه هم برام سوال پیش اومده![]()

چرا واقعا ما ایرانیا دنبال اینیم همش همو قضاوت کنیمبه اینکه:
ا، چرا انقدر سنت بالاست؟
یاد موضوعی افتادم
من موبایل قبلیم رو که داشتم عوض میکردم و موبایل جدید میگرفتم، 7سال بود که اونو داشتم، موبایل فروش بهم گفت خانوم من توی این 7 سال دوبار ازدواج کردم و جدا شدم، اونوقت تو موبایلت رو 7 سال نگه داشته بودی؟
حالا من الان با این سنت یاد این افتادم که هم سن و سالهات تا این سن حداقل یکبار ازدواج کردن و جدا هم شدن، بعد تو هنوز مجردی؟
البته اینکه تا حالا مجرد بوده باشی یا نه هم برام سوال پیش اومده![]()
به اینکه:چرا واقعا ما ایرانیا دنبال اینیم همش همو قضاوت کنیم![]()
چند بار نوشتم و پاک کردم![]()
به اینکه کی اذیتت کرده ، چشمشو دربیارم بذارم کف دستش ، ببینه لذت ببره ازشون ....به اینکه مهدیه و شیما دچار سو تفاهم شدن چرا؟
همه میایم اینجا یه جوری وقت بگذرونیم بنا به عادت یا سرگرم شدن سخت نگرید![]()
ببخشید من منظوری نداشتمبه اینکه:
الان شما به من تیکه انداختی یا به اون آقای توی خاطرهی من؟
خوب این دقیقا نمیشه همون قضاوت کردن؟!
من فقط داشتم با علیرضا شوخی میکردم و خاطرهم رو به جهت شوخی باهاش به اشتراک گذاشتم.
ولی اینکه شما طرز تفکرت و میزان جبههگیریت جلوی آدمها چقدره رو من نمیدونم، پس ترجیح میدم بیقضاوت(!) جواب کامنتهای شما رو دیگه ندم، چون نمیدونم شما قراره چه قضاوت و رفتاری داشته باشی.
به اینکه ما سنهای همدیگه میدونیم، چون قبلا به هم گفتیمبه اینکه سن بقیه رو هم بپرسیم![]()
به اینکه ما سنهای همدیگه میدونیم، چون قبلا به هم گفتیم![]()
به اینکه نکنه اشتباه کردم و معلمی رو نرفتمیه اینکه کاش منم یه معلم بیآلایش بودم از چهارشنبه تعطیل تا شنبه که میخواستم برم سرکار برا خودم حقوق مفت میگرفتم.
به اینکه چرا همه راه های ارتباطی رو بستیبه اینکه فیلم انتخاب کنم واسه امشب
به اینکه حمید اطلاعاتی ازش نیبه اینکه کشیک امروز رو چطوری باید سر کرد؟
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 132 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2986 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 242 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 277 | |
|
|
همین الان فازت چیه؟ | زنگ تفريح | 2041 |