همین الان داری به چی فکر میکنی؟

*M.A*

کاربر بیش فعال
دارم فکر میکنم که قویا ایمان دارم خدا هرگز نمرده و نمی میره و بلاخره روزی که اون بخواد، نور بر تاریکی غالب میشه و جهانی روشن پدیدار خواهد شد..

حتی تو تاریک ترین روزهای زندگیمم به این امر باور داشتم و حاصلش رو دیدم..

شبگرد23

عضو فعال شعر نو
کاربر ممتاز
به اینکه چند وفت پیش ساعت حدود یازده شب داشتم میرفتم سوپر مارکتی سر خیابون ماشین گشت جلوم گرفت و مدرک شناسایی خواست از شانس من خیلی خلوت هم بود بعد شروع کردن به بازرسی بدنی تا اینجا مثلا با احترام بود
بعدش گفتن سوار ماشین بشم تا برم پاسگاه یه استعلام از مدارکم بگیرن
وفتی رسیدیم پاسگاه لحن صحبت کردنشون عوض شد و فقط بی احترامی بود و توهین
یه نون لواش و یه حلوا شکری بهم دادن بعد از یک ساعت نشستن رو اون صندلی های سرد آهنی میگن این بخور بعد بازداشتگاه تا صبح بری دادگاه
از کمربند تا بند کلاه کاپشن باز کردن تا برم تو بازداشتگاه
حالا هرچی میگم دلیلش چیه مثل یه گوسفند فقط میگه میری دادگاه اونجا بهت میگن
فقط به خودم میگفتم جلوی خودت بگیر چیزی به اینا نگی که هر جور پرونده ای دلشون بخاد برات درست میکنن
هرچی دلشون بخاد

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به اینکه
به اینکه چند وفت پیش ساعت حدود یازده شب داشتم میرفتم سوپر مارکتی سر خیابون ماشین گشت جلوم گرفت و مدرک شناسایی خواست از شانس من خیلی خلوت هم بود بعد شروع کردن به بازرسی بدنی تا اینجا مثلا با احترام بود
بعدش گفتن سوار ماشین بشم تا برم پاسگاه یه استعلام از مدارکم بگیرن
وفتی رسیدیم پاسگاه لحن صحبت کردنشون عوض شد و فقط بی احترامی بود و توهین
یه نون لواش و یه حلوا شکری بهم دادن بعد از یک ساعت نشستن رو اون صندلی های سرد آهنی میگن این بخور بعد بازداشتگاه تا صبح بری دادگاه
از کمربند تا بند کلاه کاپشن باز کردن تا برم تو بازداشتگاه
حالا هرچی میگم دلیلش چیه مثل یه گوسفند فقط میگه میری دادگاه اونجا بهت میگن
فقط به خودم میگفتم جلوی خودت بگیر چیزی به اینا نگی که هر جور پرونده ای دلشون بخاد برات درست میکنن
هرچی دلشون بخاد
منم چند تجربه ی مشابه داشتم ولی به پاسگاه و دادگاه نکشید
معمولا اونقدر تو صندوق ماشینم وسیله هست که هر جرمی هر کسی دلش بخواد می‌تونه بهم ببنده
از پیک نیک مسافرتی برای گرم کردن غذا تا لوازم الکترونیکی خورده ریز برای چک و تعمیر بورد الکترونیکی و ....

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
هر وقت لازم شد طی شرایطی این ویژگی بروز پیدا می کنه همه معلمها ژنش رو دارن ولی خاموشه بسته به شرایط و صلاح دید خود معلم روشن میشه🤓
داشتم به این فک می‌کردم معلما چه آپشن‌هایی دارن... بنده خدا بچه‌ها ۷ صب میرم سرکلاس با همچین ژن مخفی روبرو بشن دلم کباب شد واسشون. اشک تو چشام جمع شد. :w04:

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
و به اینکه ماموران گشت چقدر کند ذهن میتونن باشن؟
که فکر میکنن کسی که دنبالش هستن صبر می‌کنه نصفه شب از مسیری که بازرسی داره رد بشه! و روز به اون شلوغی رو بیخیال میشه!

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داشتم به این فک می‌کردم معلما چه آپشن‌هایی دارن... بنده خدا بچه‌ها ۷ صب میرم سرکلاس با همچین ژن مخفی روبرو بشن دلم کباب شد واسشون. اشک تو چشام جمع شد. :w04:
سلام،لطفا حالا که میخواهید اشک بریزید برای ما معلما اشک بریزین 🥴نمی دونید بچه های این دوره و زمونه چی هستند،البته من ژن بیرون کردنم فعاله از ژن زدن استفاده نمی کنم و مدام مهارش می کنم!

آخرین ویرایش:

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام،لطفا حالا که میخواهید اشک بریزید برای ما معلما اشک بریزین 🥴نمی دونید بچه های این دوره و زمونه چی هستند،البته من ژن بیرون کردنم فعاله از ژن زدن استفاده نمی کنم و مدام مهارش می کنم😅
الان که وقت اشک ریختن نیست
ولی بیشتر باید برای بازنشسته هابی اشک ریخت که از سال ۱۳۸۶ مصوبه ی همسان سازی حقوقشون تصویب شد
و دانش آموزای بدبختی که معلماشون از طرح امین میاد! اشک ریخت

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی بیشتر باید برای بازنشسته هابی اشک ریخت که از سال ۱۳۸۶ مصوبه ی همسان سازی حقوقشون تصویب شد
خیلی در مورد طرح امین نمیدونم ولی فکر می کنم معلم دینی از این طریق جذب میشن
ایرادهای زیادی سیستم آموزشی ما داره حق هم معلمها هم دانش آموزان توی این سیستم پایمال میشه.

mitra*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بابام دبیر بازنشسته بودن و مامانم معلم بازنشسته.
متاسفانه حرفتون واقعا درست بود.
همیشه به این فکر میکنم که بچه های الان چقدر گناه دارن با این معلمای سهمیه و ....

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بابام دبیر بازنشسته بودن و مامانم معلم بازنشسته.
متاسفانه حرفتون واقعا درست بود.
همیشه به این فکر میکنم که بچه های الان چقدر گناه دارن با این معلمای سهمیه و ....
حالا بدتر از اون
دبیری فیزیک کسی رو پذیرفتن که فیزیک رو زده -۱۶ درصد!
ولی خزعبلات نامربوط به فیزیک و دینی رو زده ۵۶ درصد!
نظام آموزشی فشل موجود بایستی از بنیان برچیده بشه و دوباره چیده بشه
البته به زودی
بقول فرانسوی زبان ها très bientôt !

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
داشتم به این فک می‌کردم که چرا همچین موجودی باید تصویرش رو سر در باغ گیاهشناسی ارم شیراز باشه؟

پیوست ها

• 20260116_154050.jpg
    20260116_154050.jpg
    1 مگایابت · بازدیدها: 12

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
همون که شاخ داره
ظاهراً اون ساختمون قبل از باغ گیاه‌شناسی شدن کافه ای بوده که توش نقالی انجام می‌شده
چون صحنه مربوط به یکی از خان های رستم در شاهنامه هست

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
ظاهراً اون ساختمون قبل از باغ گیاه‌شناسی شدن کافه ای بوده که توش نقالی انجام می‌شده
چون صحنه مربوط به یکی از خان های رستم در شاهنامه هست
نه خان رستم نیس، تصویر ناصرالدین شاه قاجار کشیدن که انس و جن و مِن و ... و اساطیر قبل و ماورا اومدن پیشوازش. از همون زمان هر کی میشد یه کاره‌ای جو میگرفتش.

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اتفاقی که هفته‌ی قبل افتاد و من تا امروز ازش بیخبر بودم، نباید میفتاد، خیلی بد شد