همزمان با سقوط آقاکی نت وصل میشه![]()
به اینکه خدا رو شکر کن برای خودت اتفاقی نیافتادبه خرابکاری یک ساعت پیشم ،رئیس فردا میخواد بره جایی امشب ناهار فردا رو میخواست درست کنه زودپز رو به من سپردخودش رفت بیرون،احساس کردم در زودپز خوب جفت نشده!چه حس بیخودی
اول گذاشتم گاز توی زودپز بیاد بیرون ولی وقتی در زودپز رو باز کردم آب این خورشت به مقدار بسیار زیاد خارج شد!تمام صفحه ی گاز آب خورشت بود!همون لحظه ۵۰۰ صلوات نذر کردم تا رئیس سر نرسه بتونم گازو تمیز کنم دوباره خورشت رو بزارم ،خداروشکر هنوز نیومده و گاز تموم شد،امیدوارم فقط متوجه نشه !خیلی باهوشه
![]()
مرسی ،زودپزهای قدیمیا خطرناکه این زودپز مشکلی پیش نمیادبه اینکه خدا رو شکر کن برای خودت اتفاقی نیافتادخیلی خطرناکه زودپز
فدای سرت بقیه اش
به اینکه:به خرابکاری یک ساعت پیشم ،رئیس فردا میخواد بره جایی امشب ناهار فردا رو میخواست درست کنه زودپز رو به من سپردخودش رفت بیرون،احساس کردم در زودپز خوب جفت نشده!چه حس بیخودی
اول گذاشتم گاز توی زودپز بیاد بیرون ولی وقتی در زودپز رو باز کردم آب این خورشت به مقدار بسیار زیاد خارج شد!تمام صفحه ی گاز آب خورشت بود!همون لحظه ۵۰۰ صلوات نذر کردم تا رئیس سر نرسه بتونم گازو تمیز کنم دوباره خورشت رو بزارم ،خداروشکر هنوز نیومده و گاز تموم شد،امیدوارم فقط متوجه نشه !خیلی باهوشه
![]()

به اینکه:به اینکه خانم مهندس دوباره دست گل به آب نده![]()

به اینکه فرقی ندارهمرسی ،زودپزهای قدیمیا خطرناکه این زودپز مشکلی پیش نمیاد
مرسی عزیزم![]()
به اون ذلیل شده ای که میتونست آزادش کنه و آزادش کردبه اینکه گوگل را خدا آزاد کرد یا بنده خدا!
به اینکه علتش استرس و اضطرابهبه اینکه چرا چند روزه بالای ابروی سمت راستم میپره![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 132 | |
|
|
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1734 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2938 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 239 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 264 |