همه چیز آنجا بود

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونم حرفی واسه گفتن نداری
فیلم خارجی محتواش اینه
خیانت
قتل و کشت و کشتار
توهم
بعضی فیلماش بزن و برقص
مثلا اره خیلی خوب بود یه نفر همه رو تیکه پاره میکرد؟؟؟
نمیگم فیلم خوب ندارن اما انصافا فیلمای ایرانی خیلی خیلی واقعی تر هستند
اش

اشتباه نکن حرف واسه گقتن زیاد دارم -اما نه حوصلشو دارم نه اعصابشو-تو رو میشناسمت و میدونم بچه با شعوری هستی اما موقع بحث یه سری ادما وارد میشن که باید جواب سوال ها و افکار عجیب و ... اونا رو هم بدم و تهش اعصاب خوردیش واسه من میمونه -اگه دوس داری بحث کنی بیا تو پیجم در خدمتم -فدات :D

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه من دنبال بحث بی مورد نیستم
یعنی میخام بگم وقتی یه چیزی خوبه بگیم خوبه چرا همیشه مخالفت میکنیم ؟؟!!!!!چرا همه چیزو به یه چشم میبینیم
اما راس میگی منم میدونم تو این جور بحثا خودم اخراج هم شدم
اش

اشتباه نکن حرف واسه گقتن زیاد دارم -اما نه حوصلشو دارم نه اعصابشو-تو رو میشناسمت و میدونم بچه با شعوری هستی اما موقع بحث یه سری ادما وارد میشن که باید جواب سوال ها و افکار عجیب و ... اونا رو هم بدم و تهش اعصاب خوردیش واسه من میمونه -اگه دوس داری بحث کنی بیا تو پیجم در خدمتم -فدات :D

meriil

کاربر فعال
والا انگار به فیلمنامه نویس گفته بودن مجبوری همه مشکلات جامعه و راه حلاشون رو تو این فیلم نشون بدی : اعتیاد- مشکلات خانوادگی- کلاه برداریای جور واجور- ازدواج مجدد- رابطه یه دختر جوون با یه پیرمرد پولدار زندار- یه شوهر شکاک- واسه تنوع هم یه دختره رفته با اعمال جراحی جورواجور صورتشو داغون کرده و......

یعنی پر از دیالوگای شعاری بود این فیلم: مثلا جایی که دختره رو برده بودن دکتر که صورتش رو درست کنه- یا این آخرا دیالوگ فانی و وکیلش راجع به مشکلات واردات صادراات و.....

واقعا یه جاهایی آدم احساس می کرد داره به شعورش توهین میشه---- هرچند آخرش ماجرا رو خیلی بد جمع نکرد ;)

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه من دنبال بحث بی مورد نیستم
یعنی میخام بگم وقتی یه چیزی خوبه بگیم خوبه چرا همیشه مخالفت میکنیم ؟؟!!!!!چرا همه چیزو به یه چشم میبینیم
اما راس میگی منم میدونم تو این جور بحثا خودم اخراج هم شدم

من نگفتم همشون بدن -سریال ببره-ساختمان پزشکان و چند تای دیگه که یادم نمیاد عالی بودن هنوزم هر وقت ببینم داره شبکه ای نشونشون میده با لذت نگاهشون میکنم -فیلم ها هم کلاشینکف-بی پولی-پل چوبی-شهر زیبا-خوابم میاد و ... رو خیلی دوس داشتم -اما یکم باید به خودمون احترام بزرایم و ذهنمون رو اشغال دونی نکنیم و هر فیلمی رو نگاه نکنیم

مستدام باشد :D

FilmBazZZ

کاربر بیش فعال
هر فیلم و سریالی که ساخته و پخش میشه ، برای یه سری مخاطب ساخته میشه، و از اونجا که عوام مردم ما در یک سطح ساده از لحاظ فکری قرار دارن،
پس نباید انتظار دیدن سریال های چالش برانگیز فکری رو داشته باشیم.

گذر زمان مشخص میکنه که چه کار هنری ارزشمنده و چه کاری بی ارزش ;)

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برم دوستان شبتون خوش:smile:شب شمام خوش ممنونم ازت:gol::heart:از دیدنت خوشحال شدم خیلی:redface:

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه اوه پویان صاحابش اومد!:D راست گفتی سنسوراش قویه-اقای صدیق اینجاست!:D

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب جامعه ما این مشکلات رو نداره؟؟؟؟
چرا همشو میتونم قسم بخورم داره
تو کدوم فیلم اومده بودن بگن یه دختر عاشق یه مرد زندار و پولدار شده؟؟؟
اعتیاد نداریم تو جامعه؟؟؟ طرز برخوردمون با معتاد چجوریه؟؟؟
کلاه برداری نداریم؟؟؟
ازدواج مجدد چی؟؟؟اتفاقات بعدش چی؟؟؟
به نظر من تصویر کشیدن اتفاقات روز اونم تو جامعه ای که همه احساس روشنفکری میکنن ولی تو زندگی اصلا اینجوری نیستن خیلی میتونه کمک بکنه به مخاطب تا بر اساس احساسات تصمیم نگیره
توهین به شعور هم بستگی داره چی بخایم بگیم شما بیا یه فیلم خارجی رو که ملتو ترقیب به خیانت کردن به همدیگه میکنه رو با این فیلم مقایسه کن
شاید بعضی جاهاش خیلی آموزنده میشد و شد و هدف فیلم هم همین بود اما کاش چشم هارو بشوریم و واقعیت های جامعمون رو ببینیم
والا انگار به فیلمنامه نویس گفته بودن مجبوری همه مشکلات جامعه و راه حلاشون رو تو این فیلم نشون بدی : اعتیاد- مشکلات خانوادگی- کلاه برداریای جور واجور- ازدواج مجدد- رابطه یه دختر جوون با یه پیرمرد پولدار زندار- یه شوهر شکاک- واسه تنوع هم یه دختره رفته با اعمال جراحی جورواجور صورتشو داغون کرده و......

یعنی پر از دیالوگای شعاری بود این فیلم: مثلا جایی که دختره رو برده بودن دکتر که صورتش رو درست کنه- یا این آخرا دیالوگ فانی و وکیلش راجع به مشکلات واردات صادراات و.....

واقعا یه جاهایی آدم احساس می کرد داره به شعورش توهین میشه---- هرچند آخرش ماجرا رو خیلی بد جمع نکرد ;)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند تا سریال چالش برانگیز فکری مثال بزن
فرار از زندان :دی ؟؟؟
گم شدگان ؟؟؟
:دی
کبک سرشو میکنه تو برف :دی
هر فیلم و سریالی که ساخته و پخش میشه ، برای یه سری مخاطب ساخته میشه، و از اونجا که عوام مردم ما در یک سطح ساده از لحاظ فکری قرار دارن،
پس نباید انتظار دیدن سریال های چالش برانگیز فکری رو داشته باشیم.

گذر زمان مشخص میکنه که چه کار هنری ارزشمنده و چه کاری بی ارزش ;)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نگفتم همشون بدن -سریال ببره-ساختمان پزشکان و چند تای دیگه که یادم نمیاد عالی بودن هنوزم هر وقت ببینم داره شبکه ای نشونشون میده با لذت نگاهشون میکنم -فیلم ها هم کلاشینکف-بی پولی-پل چوبی-شهر زیبا-خوابم میاد و ... رو خیلی دوس داشتم -اما یکم باید به خودمون احترام بزرایم و ذهنمون رو اشغال دونی نکنیم و هر فیلمی رو نگاه نکنیم

مستدام باشد :D
درسته فیلمی که مهران مدیری بسازه حرف نداره :دی
یعنی حریم سلطان آشغال دونی نبود؟؟؟
یا اون یکی جومونگ؟؟؟
یا ....
سرزنده باشید

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته فیلمی که مهران مدیری بسازه حرف نداره :دی
یعنی حریم سلطان آشغال دونی نبود؟؟؟
یا اون یکی جومونگ؟؟؟
یا ....
سرزنده باشید

بیا قبول کنیم با هم موافق نیستیم-نمیخواد خودتو اذیت کنی چرا همیشه میخواید طرف مقابل رو قانع کنید که حق با شماست حتی شده به زور
تمام :D

FilmBazZZ

کاربر بیش فعال
اگر هر کسی میتونست درک کنه که حق انتخابشو ازش نمیگرفتن :دی
همه حق انتخاب دارن ولی نه به عنوان کارشناس!
عین این می مونه من بیام بین 2 تا ماشین نظر بدم و بگم ماشین شماره ی 1 از 2 بهتره ، چون من از 1 خوشم میاد،
کسی میتونه مشخص منه کدومشون بهتره که مهندس مکانیک خودرو ، نه منی که فقط از رو سلیقه خودم نظر میدم.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بحث مخالف یا موافق بودن نیست بحث استدلال منطقی هست
من هیچ وقت نخاستم خودمو تحمیل کنم به دیگران شاید شما خودتون این کارو کرده باشید
هر وقت با استدلال جوابمو دادی حاضرم بحث کنم
والسلام
بیا قبول کنیم با هم موافق نیستیم-نمیخواد خودتو اذیت کنی چرا همیشه میخواید طرف مقابل رو قانع کنید که حق با شماست حتی شده به زور
تمام :D

بالا