نظرت راجع به ازدواج موقت چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

juventus_torin

اخراجی موقت
شما از غرب فقط همخانه شدنش را بلت هستید اشکالی نداره کم کم بزرگ میشید میرید اونجا و میفهمید انواع مختلف رابطه زن و مرد در غرب چی هست و چی نیست
فعلا نیاز نیست بیشتر از این با شما کل کل کنیم :D

دوست محترم ازدواج موقت اتفاقا تعهد پشتش داره و اگر ثبت بشه دختر یا مرد میتونه طرف مقابل را به دادگاه بکشونه و پشت میله های زندان بیاندازه!
چند مورد میخواین تا بهتون توضیح بدهم که توی ازدواج موقت به خاطر عدم ایفای تعهد طرف مقابل به زندان افتاده.

دوما دوستی میتواند در قالب ازدواج موقت ثبت بشود مثلا زن هنگام عقد موقت شرط کند که مرد حق ندارد به او دست بزند چه برسد به رابطه جنسی
پس بنابر این ازدواج موقت همان دوستی است منتها توی قرارداد باید چهارچوب مشخص شود که این ازدواج موقت از نوع دوستی بدون تماس هست یا با تماس و چه جزئیاتی دارد
و بعد از اینکه این جزئیات ثبت شد طرف مقابل اگر پا از گلیمش دراز کند پشت میله های زندان باید بخوابد.

اون کلمه عرف که نوشته اید با شرع و قانون فرق میکند، بسیاری از مردم نه قانون را قبول دارند و نه شرع را و فقط حرف خودشان را بر کرسی مینشانند. که نام این عمل عرف نام دارد که ما با ان کار نداریم
عرف یعنی مردم سنتی که به جز خودشان کسی را قبول ندارند.
:biggrin:تو میتونی رئیس جمهور شی
نظر اقا به نظرت نزدیکه

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما از غرب فقط همخانه شدنش را بلت هستید اشکالی نداره کم کم بزرگ میشید میرید اونجا و میفهمید انواع مختلف رابطه زن و مرد در غرب چی هست و چی نیست
فعلا نیاز نیست بیشتر از این با شما کل کل کنیم :D

دوست محترم ازدواج موقت اتفاقا تعهد پشتش داره و اگر ثبت بشه دختر یا مرد میتونه طرف مقابل را به دادگاه بکشونه و پشت میله های زندان بیاندازه!
چند مورد میخواین تا بهتون توضیح بدهم که توی ازدواج موقت به خاطر عدم ایفای تعهد طرف مقابل به زندان افتاده.

دوما دوستی میتواند در قالب ازدواج موقت ثبت بشود مثلا زن هنگام عقد موقت شرط کند که مرد حق ندارد به او دست بزند چه برسد به رابطه جنسی
پس بنابر این ازدواج موقت همان دوستی است منتها توی قرارداد باید چهارچوب مشخص شود که این ازدواج موقت از نوع دوستی بدون تماس هست یا با تماس و چه جزئیاتی دارد
و بعد از اینکه این جزئیات ثبت شد طرف مقابل اگر پا از گلیمش دراز کند پشت میله های زندان باید بخوابد.

اون کلمه عرف که نوشته اید با شرع و قانون فرق میکند، بسیاری از مردم نه قانون را قبول دارند و نه شرع را و فقط حرف خودشان را بر کرسی مینشانند. که نام این عمل عرف نام دارد که ما با ان کار نداریم
عرف یعنی مردم سنتی که به جز خودشان کسی را قبول ندارند.

شما جوری توضیح میدین که انگار هیچ اتفاقی نمیفته اطرافتون.
و دلایلی میارین که خواننده قانع بشه کاملا قانونی شرعیه و هیچ نفعی هیچ کدوم از طرفین نمیبرن.
واقعا شما فکر میکنید کسی که صیغه میکنه این چهار چوبهارو قبول میکنه؟
گویا تو بهشت زندگی میکنین.
اکثریت رو در نظر بگیرین که چی بهشون گذشته.
متاسفم ازینکه نمیتونم خیلی بازتر حرفامو بگم اینجا.

عشقولانه

کاربر بیش فعال

همه گریه کردن به جز شما که خندیدی!

علت اینکه این عکسها را گذاشتم اینه که حضرت علی فرمود اگر
عمر ( ملعون) ازدواج موقت را حرام اعلام نمیکرد تا ابد کسی زنا نمیکرد مگر حرام زاده و شقی

حالا این قاتلان و ادم کشهای داخل عکسها از نسل همان عمر ملعون هستند که فرهنگ ازدواج موقت را حرام کرده اند و امثال شما هم با اینها خویش و قوم هستید که مخالف ازدواج موقت هستید
فرقی نمیکند چه سر انسانی را جدا کنی و چه هم عقیده را اونها باشی همه از یک قماش هستید.

شما فرض کن من شر و ور میگم، وجدانت که میدونه چی دارم میگم!

اینجا تو حق نداری به عقاید مردم توهین کنی آقای نسبتا محترم.......
تو برو با هرکی دلت خاست موقت ازدواج کن تا وقتی که کارت با خانومه تموم شد......
اگه امامتون امام علی اینو گفته من به همه چی پشت میکنم و اسلام و ول میکنم ولی این چرت و پرتاییه که شما شیعه ها میگید.....
شما اسم سنی و وهابی و باهم میارین......
انقده خدا تو رو خر کرده ابله عوضی.....
من نه سنی هستم نه شیعه نه وهابی من مسلمونم.....مثل تو عقده این چیزا رو ندارم.....
ولی علی و عمر و محمد و ابو بکرو تقی و جعفر و.........همه پیشوای ما بودن.......
میشه منم بگم فلانی امام شما ملعون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حرف دهنتو بجو بعد بیرون بده.......
کافر عوضی کافر ناکس.....کافر الاغ......

عشقولانه

کاربر بیش فعال

از یک ایرانی سنی و یا وهابی مسلک عقب مانده بیشتر از این نمیشه توقع داشت،
توی کشورهای غربی فرهنگ ازدواج موقت سالهاست استفاده میشه منتها برا جزئیات و تفاوتهای مختلف در سطح کشورهای غربی،
ولی کلیاتش همان هست که در مذهب شیعه بوده،

ولی شماها که مخالف ان هستید از همین سنی ها و وهابیهای از پشت کوه آمده هستید که عده ای مشکل و نقص جسمانی دارند و ازدواج نمیکنند، عده ای آنقدر ایده آل هستند که فقط به یک ازدواج تن میدهند،
و عده ای هم در ظاهر اخ اخ میکنند و در باطن هر کاری میکنند، و اگر هم خودشان بر فرض نیازی به ازدواج موقت نداشته باشند به دیگران اجازه نفس کشیدن و ازدواج موقت و حتی حرف زدن درباره ان را نمیدهند!

التماس دعا حضرت اخوی! :D

خدا رو شکر اکثر جانبازان نقض عضوها تو شهر های شیعه نشین هستش.......
مابه یهنفر راضی هستیم و اجازه نمیدیدن که ناموسشون هرشب بغل یکی باشه(ازدواج موقت شما)
واینکه اول 4-5بار مادرت و خواهرتو ازدواج موقت بده بعد برو هر کی و که میخای بگیر واسه 2 ساعت......اوکی؟؟؟؟؟؟؟

عشقولانه

کاربر بیش فعال
حتی اگه اخراج بشم باید بگم مدیر تالار چرا این تاپیک و تا حالا حذف نکرده یعنی تو این تالار توهین به عقاید جزو شرایط اخراج نبود.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟

juventus_torin

اخراجی موقت

اگه امامتون امام علی اینو گفته من به همه چی پشت میکنم و اسلام و ول میکنم ولی این چرت و پرتاییه که شما شیعه ها میگید.....
من نه سنی هستم نه شیعه نه وهابی من مسلمونم.....مثل تو عقده این چیزا رو ندارم.....
:Dعصبانی میشی چرا؟؟
عصبانیت نداره
هرکی هم نظرش نباشه میشه وهابی و البته ببین وجدانت چی میگه

juventus_torin

اخراجی موقت
حتی اگه اخراج بشم باید بگم مدیر تالار چرا این تاپیک و تا حالا حذف نکرده یعنی تو این تالار توهین به عقاید جزو شرایط اخراج نبود.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟
;)من حمایت خودم رو از این کاربر شجاع و جسور اعلام کرده و تا اخرین نام کاربری پاش وای میسیم
فقط خوبه نام کربریش عشقولانه بود اینجوری شد!!! ا

عشقولانه

کاربر بیش فعال
;)من حمایت خودم رو از این کاربر شجاع و جسور اعلام کرده و تا اخرین نام کاربری پاش وای میسیم
فقط خوبه نام کربریش عشقولانه بود اینجوری شد!!! ا
حرف زور تو کت من نمیره و نرفته......
چه برسه به این مفنگی از خدا بیخبر........
هر لحظه ممکنه اخراج بشم.......hellp

عشقولانه

کاربر بیش فعال
:Dعصبانی میشی چرا؟؟
عصبانیت نداره
هرکی هم نظرش نباشه میشه وهابی و البته ببین وجدانت چی میگه
وجدان من یه چیز خعععععععععلی خوب میگه......
میگه دستم به خون این آدم آغشته بشه بهتر از خوندن حرفاشه..................

A.8

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ما اومدیم اینجا نظرو عقایدمونو بگیم,با هم صحبت کنیم...ولی با احترام به همدیگه. با ارزش قایل شدن برای عقیده های هم ...ناسلامتی ما قشر تحصیل کرده این مملکت هسیم
...چرا تا عصبانی میشیم به هم توهین میکنیم؟؟؟؟؟

juventus_torin

اخراجی موقت
بچه ها ما اومدیم اینجا نظرو عقایدمونو بگیم,با هم صحبت کنیم...ولی با احترام به همدیگه. با ارزش قایل شدن برای عقیده های هم ...ناسلامتی ما قشر تحصیل کرده این مملکت هسیم
...چرا تا عصبانی میشیم به هم توهین میکنیم؟؟؟؟؟
جینگلبرت توهین رو شروع کرد
من جوابشو ندادم
ولی حالا که عشقولی جوابشو داده!!! منم جمایت میکنم

juventus_torin

اخراجی موقت
من از دست جینگل و محمد اقا دیوانه شدم
:Dباید برم خودمو تقویت کنم
دو تا دختر خوشگل موجگل ببینم روحم باز شه

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از دست جینگل و محمد اقا دیوانه شدم
:Dباید برم خودمو تقویت کنم
دو تا دختر خوشگل موجگل ببینم روحم باز شه

واقعا برا هردوی شماهایه به اصطلاح مهندس متاسفم.
جنبه ی شنیدن حرف حق رو ندارید چرا اینطور توهین میکنید.
شما هارو باید بزاران سر جوخه اعدام و تیربارانتون بکنن.
شماها بهتر بود آفتابه دزد میبودین تا یک مهندس!!!!
شما کافر هم نیستین چه برسه به مسلمان!!!اانسان کافر با اون همه خریتش انتقاد پذیره ولی شمای به اصطلاح مسلمان و کسی که دین و اسم پیامبر و علی رو به یدک میکشین فقط توهین بلدین.
شما تو جامعه آبروی هرچی مسلمان رو بردین...شما باعث هرچی خیانت و کثافت کاری در جامعه هستین...شما آبروی شیعه ی علی رو بردین...شما انگل های جامعه هستین.....
شما مفسدین فی الارض هستین ...بله درسته همین حرف و برچسب مناسب شماست.
امیدوارم مدیران این نوشته هارو بخوونن و برایه این کاربران بی تربیت که هیچ بویی از انسانیت نبردن عکس العملی انجام بدن.....

یا باید عذر خواهی کنید یا ..........تا آخرش رو بخون دیگه کاربران به اصطلاح مهندس(خیانت کارها)!!!!

یا اخراج یا معرفی به دیوانه خونه!!!!!!:w29:

آخرین ویرایش:

عشقولانه

کاربر بیش فعال
حق از نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟
ببین بحث و به کجاها کشونده......
من هرکی به دینم توهین کنه بدتر جواب میدم ......مهم شیعه و سنی نیس مهم مسلمان بودن و آدم بودنه......

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
حق از نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟
ببین بحث و به کجاها کشونده......
من هرکی به دینم توهین کنه بدتر جواب میدم ......مهم شیعه و سنی نیس مهم مسلمان بودن و آدم بودنه......
اگه مسلمونی که نیستی برو احکام دینت رو بخون بعد بیا نظر بده.
شماها فقط اسمن مسلمان هستید.
همین طور از روی باده معده چرت و پرت نگو.
حق یعنی:

آیه 18 سوره زمر : آنانکه میشنوند گفتار را و پیروی میکنند نیکوترین آنها را و عمل می کنند به گفتاری که راهنمای به حق است آن گروهند که راه نمود ایشان را خدا و آن گروهند صاحبان حق.

امام صادق(ع):
اَبَى اللّه اَنْ يُعَرِّفَ باطِلاً حَقّا اَبَى اللّه اَنْ يَجْعَلَ الْحَقَّ فى قَلْبِ الْمُؤْمِنِ باطِلاً لا شَكَّ فيهِ وَ اَبَى اللّه اَنْ يَجْعَلَ الْباطِلَ فى قَلْبِ الْـكافِر الْمُخالِفِ حَقّـا لا شَكَّ فيهِ وَ لَوْ لَمْ يَجْعَلْ هذا هكَذا ما عُرِفَ حَقٌّ مِنْ باطِلٍ؛
خداوند اِبا دارد از اين كه باطلى را حق معرفى نمايد، خداوند اِبا دارد از اين كه حق را در دل مؤمن، باطلى ترديدناپذير جلوه دهد، خداوند اِبا دارد از اين كه باطل را در دل كافر حق ستيز به صورت حقى ترديدناپذير جلوه دهد، اگر چنين نمى كرد، حق از باطل شناخته نمى شد.

اینم برایه شما:
مولا علی (ع) : كسی كه اندرز و نصیحت را بپذیرد از رسوایی مصون خواهد ماند.

ولی با عرض پوزش شما رسوا شدید!!!!

عشقولانه

کاربر بیش فعال
واقعا برا هردوی شماهایه به اصطلاح مهندس متاسفم.
جنبه ی شنیدن حرف حق رو ندارید چرا اینطور توهین میکنید.
شما هارو باید بزاران سر جوخه اعدام و تیربارانتون بکنن.
شماها بهتر بود آفتابه دزد میبودین تا یک مهندس!!!!
شما کافر هم نیستین چه برسه به مسلمان!!!اانسان کافر با اون همه خریتش انتقاد پذیره ولی شمای به اصطلاح مسلمان و کسی که دین و اسم پیامبر و علی رو به یدک میکشین فقط توهین بلدین.
شما تو جامعه آبروی هرچی مسلمان رو بردین...شما باعث هرچی خیانت و کثافت کاری در جامعه هستین...شما آبروی شیعه ی علی رو بردین...شما انگل های جامعه هستین.....
شما مفسدین فی الارض هستین ...بله درسته همین حرف و برچسب مناسب شماست.
امیدوارم مدیران این نوشته هارو بخوونن و برایه این کاربران بی تربیت که هیچ بویی از انسانیت نبردن عکس العملی انجام بدن.....

یا باید عذر خواهی کنید یا ..........تا آخرش رو بخون دیگه کاربران به اصطلاح مهندس(خیانت کارها)!!!!

یا اخراج یا معرفی به دیوانه خونه!!!!!!:w29:
لیاقت استارتر بیشتر ازینا نیست.....
شمام کم حرف خنده دار بزنید شیعه علی......
از مذهبت دفاع میکنی ولی وقتی میگن عمر ملعون برات مهم نیست؟؟؟؟؟؟
تو که مهندسی خوب قضاوت کن.....ناموستو میفرستی ازدواج موقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه چند ساعت که همش هوسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حق از نظر شما چیه؟؟؟؟؟

عشقولانه

کاربر بیش فعال
اگه مسلمونی که نیستی برو احکام دینت رو بخون بعد بیا نظر بده.
شماها فقط اسمن مسلمان هستید.
همین طور از روی باده معده چرت و پرت نگو.
حق یعنی:

آیه 18 سوره زمر : آنانکه میشنوند گفتار را و پیروی میکنند نیکوترین آنها را و عمل می کنند به گفتاری که راهنمای به حق است آن گروهند که راه نمود ایشان را خدا و آن گروهند صاحبان حق.

امام صادق(ع):
اَبَى اللّه اَنْ يُعَرِّفَ باطِلاً حَقّا اَبَى اللّه اَنْ يَجْعَلَ الْحَقَّ فى قَلْبِ الْمُؤْمِنِ باطِلاً لا شَكَّ فيهِ وَ اَبَى اللّه اَنْ يَجْعَلَ الْباطِلَ فى قَلْبِ الْـكافِر الْمُخالِفِ حَقّـا لا شَكَّ فيهِ وَ لَوْ لَمْ يَجْعَلْ هذا هكَذا ما عُرِفَ حَقٌّ مِنْ باطِلٍ؛
خداوند اِبا دارد از اين كه باطلى را حق معرفى نمايد، خداوند اِبا دارد از اين كه حق را در دل مؤمن، باطلى ترديدناپذير جلوه دهد، خداوند اِبا دارد از اين كه باطل را در دل كافر حق ستيز به صورت حقى ترديدناپذير جلوه دهد، اگر چنين نمى كرد، حق از باطل شناخته نمى شد.

اینم برایه شما:
مولا علی (ع) : كسی كه اندرز و نصیحت را بپذیرد از رسوایی مصون خواهد ماند.

ولی با عرض پوزش شما رسوا شدید!!!!

رسوا تویی که خواهرتو میدی دست یکی واسه چند ساعت........
رسوا تویی که ناموس برات مهم نیست و ازدواج موقت که همون زنا هستش رو میپذیری و برای یه هوس زود گذر این کارو انجام میدی......
درسته ما به اسم مسلمانیم من یکی خودم نه نماز میخونم نه هیچی کسیم که نماز نخونه مسلمان نیست ولی منطق کاری به دین و مذهب نداره......

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
رسوا تویی که خواهرتو میدی دست یکی واسه چند ساعت........
رسوا تویی که ناموس برات مهم نیست و ازدواج موقت که همون زنا هستش رو میپذیری و برای یه هوس زود گذر این کارو انجام میدی......
درسته ما به اسم مسلمانیم من یکی خودم نه نماز میخونم نه هیچی کسیم که نماز نخونه مسلمان نیست ولی منطق کاری به دین و مذهب نداره......
اگه قبول دینت رو نداری پس نیا این جا و دیگه نظر نده.
ما با احکاممون میایم اینجا و نظر میدیم شمای کم عقل و بی خرد چرا اسم خواهر رو میارید.....
اول فکر کن بعد هر غلطی میخوای بکنی بعد بکن و حرفای کثیفت رو استفراغ کن......
مگه ازدواج همش رابطه جنسی هستش...معلومه که شما فقط هیکل بزرگ کردین و عقلتون رشد نکرده.
اگه قبول دینت رو نداری و حرفای دیگران به کتد نمیرن لااقل برو در مورد ارتباط و ازدواج کشورهای غربی تحقیق کن.
این کار رو میتونی بکنی که...
بری بمیری بهتره......
گفتم شما واقعا کم عقل هستین درست حدث زدم.
اصلا چرا اسم کاربریت عشقولانه است ...اصلا مفهومش رو بلدی!!!شما از عشق فقط رابطه جنسی رو میفهمین!!!! شما اصلا لیاقت ندارین یه حرف بد بهتون بزنم.چون......ولش کن
ایرانی میدونی مفهومش یعنی چی:البته برایه شماها فقط :
ایرانی یعنی دزد.....
ایرانی یعنی مسلمان ولی از کافر بدترند(منافقین)....
ایرانی یعنی کم عقل و ظاهر بین و سطحی نگر.....
ایرانی یعنی خیانت کار....
ایرانی یعنی سوء استفاده کننده.....

ایرانی یعنی فقط لذت بردن از حوس ها......
و......
و......

شما مرتد هستین:

«ارتداد» در اصطلاح یعنى «حالت جدید اعتقادى و تحول عقیدتى است که با انکار یکى از اصول سه گانه دین اسلام «توحید، نبوت، معاد) و یا نفى اصلى از اصول ضرورى دین که انکار آن به انکار اصول سه گانه منتهى شود به شخص مسلمان رخ مى‏دهد. (2)
مفهوم اصطلاحى ارتداد به صور گوناگونى در قرآن تکرار شده. گاهى از ارتداد به بازگشت از ایمان به کفر تعبیر شده مثل «ان تطیعوا فریقا من الذین اوتوا الکتاب یردوکم بعد ایمانکم کافرین‏» آل‏عمران /100 و نیز «کیف یهدى الله قوما کفروا بعد ایمانهم‏» (آل‏عمران /86 و نیز «اکفرتم بعد ایمانکم‏» (آل عمران / 106)

برخى از دانشمندان شیعه همچون فاضل مقداد (6) معتقد هستند که به موجب آیه یاد شده (مائده / 54) انکار نص در مورد حقانیت على علیه السلام موجب ارتداد است‏به دلیل آن که ضمن آیه، پنج مورد از خصوصیات و اوصاف على علیه السلام بیان شده که عبارتند از:
1 - یحبهم و یحبونه، خدا آنها را دوست دارد و آنها نیز خدا را دوست دارند این جمله قرآن همانند سخن پیامبر صلى الله علیه وآله است که در روز جنگ خیبر درباره على علیه السلام فرموده‏اند:
«لاعطین الرایة غدا رجلا و یحب الله و رسوله و یحبه الله و رسوله.» (7)
(2) اذلة على المؤمنین: نسبت‏به مؤمنین سرافکنده و فروتن هستند.
(3) اعزة على الکافرین: به کافران سرافراز و مقتدرند.
(4) یجاهدون فى سبیل الله: در راه خدا جهاد کنند.
(5) ولایخافون لومة لائم: از نکوهش و ملامت ملامت کننده‏اى هراسى ندارند.
به همین دلیل پس از این آیه، «انما ولیکم الله ورسوله والذین امنوا الذین یقیمون الصلوة ویؤتون الزکاة وهم راکعون‏» (مائده /55) که بى‏تردید در شان على علیه السلام نازل شده قرار دارد.
در بسیارى از روایات آمده است که آیه 54 سوره مائده در مورد على علیه السلام در فتح خیبر یا مبارزه با ناکثین و قاسطین و مارقین نازل شده و در روایتى آمده هنگامى که درباره این آیه از پیامبر صلى الله علیه وآله سؤال شد پیامبر صلى الله علیه وآله دست‏خود را بر شانه سلمان زد و فرمود:
«این و یاران او و هموطنان او» یعنى پیامبر صلى الله علیه وآله ایرانیان را به عنوان یاوران اسلام معرفى فرمودند و کوشش ایرانیان را براى پیشرفت اسلام پیشگویى نمودند. سپس پیامبرصلى الله علیه وآله فرمودند: «لوکان الدین معلقا بالثریا لتناوله رجال من ابناء فارس‏» در روایات دیگرى گفته شده است که این جملات درباره یاران حضرت مهدى (عج) نازل شده، که با قدرت تمام در برابر مرتدین از دین حق مى‏ایستند و جهان را پر از عدل و داد مى‏کنند. (8) این روایات با هم تضادى ندارند و به نظر درست‏تر، آیه اعم از موارد ذکر شده در روایات و غیر آن است و خطاب آن به همه مؤمنان به پیامبر است و اعلامى است از جانب خداوند در خصوص برخى افراد که پس از رحلت پیامبر صلى الله علیه وآله مرتد مى‏شوند و از آنجا که ارتداد به معنى بریدن از اسلام است آیه شامل اهل بصره و غیر آنها مى‏شود. (9)
در برخى از آیات قرآن درباره مفهوم ارتداد به بازگشت‏به عقب یعنى اتخاذ روش جاهلیت تعبیر شده مثل «ان الذین ارتدوا على ادبارهم من بعد ما تبین لهم الهدى الشیطان سول لهم‏» (محمد /25) یعنى کسانى که بعد از روشن شدن حق بازگشتند و پشت کردند، شیطان اعمال زشت ایشان را در نظرشان زینت داده ... بدیهى است که این تعبیر درباره مفهوم ارتداد با تعابیرى که قبلا بیان شده تفاوتى ندارد; چون بازگشت‏به عقب یعنى بازگشت‏به جاهلیت و کفر و از سویى در روایت آمده که «من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة.» (10)
شرایط ارتداد
همان گونه که در کتب فقهى بیان شده ارتداد با شرطهاى خاصى همچون بلوغ، کمال عقل، اختیار، علم مرتد به مدلول لفظ و قصد داشتن به مدلول لفظى که به کار مى‏رود بیان شده است. تعدادى ار این شرطها را برخى از مذاهب فقهى اسلامى مردود دانسته‏اند. از میان شروط یاد شده براى تحقق ارتداد، در میان آیات ارتداد به شرط اختیار تصریح شده که در آیه 106 سوره نحل مشاهده مى‏شود. فقها براى لزوم این شرط به آیه یاد شده استناد نموده‏اند. مفهوم این شرط آن است که اگر فردى از روى اجبار و اکراه از اصول دین و یا ضروریات آن تبرى جوید مرتد تلقى نمى‏شود. به دلیل آیه «من کفر بالله من بعد ایمانه الا من اکره وقلبه مطمئن بالایمان ولکن من شرح بالکفر صدرا فعلیهم غضب من الله ولهم عذاب عظیم‏» (نحل / 106) یعنى کسانى که بعد از ایمان کافر شوند بجز آنها که تحت فشار واقع شده‏اند در حالى که قلبشان آرام و با ایمان است آرى آنها که سینه خود را براى پذیرش کفر گشوده‏اند غضب خدا بر آنهاست و عذاب عظیمى در انتظارشان است.
به نظر برخى از مفسران شان نزول این آیه برخى از مسلمین هستند که در دست مشرکان گرفتار بودند و از سوى مشرکان مجبور به ترک اسلام و اظهار سخنان کفر و شرک شده بودند (از جمله عمار و پدرش یاسر و مادرش سمیه) مى‏باشند. به موجب این شان نزول عمار زیر فشار مشرکان از اسلام بیزارى مى‏جوید و مسلمین پس از اطلاع از کار عمار حکم به کفر عمار مى‏کنند و پیامبر صلى الله علیه وآله درباره عمار مى‏فرمایند: «عمار از فرق سر تا پا مملو از ایمان است و ایمان با گوشت و خون وى آمیخته. پس از چندى عمار گریه کنان نزد رسول خدا صلى الله علیه وآله مى‏آید و اظهار ندامت مى‏کند و پیامبر صلى الله علیه وآله با دست مبارکشان اشکهاى عمار را پاک مى‏کنند و به عمار مى‏فرمایند: «اگر باز تو را تحت فشار قرار دادند آنچه مى‏خواهند بگو» و در این هنگام این آیه نازل مى‏شود. (11)
در این آیه مرتدان به دو دسته تقسیم شده‏اند: (12)
(1) آنهایى که در دست دشمنان گرفتار شده و زیر فشار و شکنجه از اسلام بیزارى جویند ولى قلبشان از ایمان مالامال باشد مورد عفو واقع خواهند شد. این کار را تقیه گویند که در روایات معصومین‏علیهم‏السلام به آن تشویق شده.
(2) افرادى که دل خود را به روى کفر و بى ایمانى مى‏گشایند و عقیده خود را کنار مى‏گذارند گرفتار غضب خدا و عذاب عظیم وى مى‏شوند.
به نظر مرحوم فاضل مقداد (13) یکى از نکات متضاد از این آیه آن است که بیزارى جستن از ائمه‏علیهم‏السلام حرام وتقیه در آن مباح است ولى اگر فردى که به زور وادار به برائت جستن از ائمه‏علیهم‏السلام شده سختى و فشار وارده را تحمل نماید و صبر کند و از ائمه‏علیهم‏السلام بیزارى و برائت نجوید بهتر است. دلیل بهتر بودن عدم تبرى و بیزارى جستن از ائمه‏علیهم‏السلام در چنین حالتى سخن على‏علیه السلام است که فرموده‏اند: «اما السب فسبونى فان لى زکاة و لکم نجاة و اما البرائة فلا تتبروا منى فانى ولدت على الفطرة و سبقت الى الایمان و الهجرة.» (14)
آثار ارتداد
در قرآن مجید براى ارتداد آثار سوئى بیان شده است از جمله حبط (بر باد رفتن) اعمال و زیان در آخرت. به عبارت بهتر در اصطلاح علم کلام، ارتداد از میان رفتن ثواب اعمال پیشین است‏بر اثر گناهان بعدى چنانچه در آیه 5 سوره مائده آمده: «ومن یکفر بالایمان فقد حبط عمله و هو فى الآخرة من الخاسرین‏» (15) یعنى اگر به حکم نازل شده از سوى خداوند (در خصوص حلیت طعام اهل کتاب و زنان آنها بر شما) معترض باشید و آن را انکار کنید اعمال خوبتان بر باد خواهد رفت و در آخرت زیانکار خواهید بود.
همچنین در آیه 217 سوره بقره گفته شده که اعمال مرتدانى که با حال کفر مى‏میرند در دنیا و آخرت حبط مى‏شود. آیه به این صورت است «ومن یرتدد منکم عن دینه فیمت و هو کافر حبطت اعمالهم فى الدنیا والآخرة واولئک اصحاب النار هم فیها خالدون‏» یعنى کسى که از آیین خود برگردد و در حال کفر بمیرد تمام اعمال نیک (گذشته) وى در دنیا و آخرت بر باد مى‏رود و آنان اهل دوزخند و همیشه در آن خواهند بود.
از جمله آثار سوء ارتداد که در قرآن به آن اشاره شده غضب و خشم و عذاب دردناک خداوند است چون فرد مرتد غضب و عذاب خداوند را براى خود تدارک مى‏بیند چنانچه در پایان آیه 106 سوره نحل آمده: «ولکن من شرح بالکفر صدرا فعلیهم غضب من الله‏» همان‏گونه که گذشت‏به موجب این آیه مرتدان به دو دسته تقسیم مى‏شوند و مرتدانى که با میل و رغبت عقیده خود را کنار مى‏گذارند گرفتار غضب خداوند و عذاب عظیم وى مى‏شوند. این معنى در آیه «فاما الذین اسودت وجوههم اکفرتم بعد ایمانکم فذوقوا العذاب بما کنتم تکفرون‏» آل‏عمران /106 نیز به چشم مى‏خورد، زیرا به موجب این آیه، به آنان که پس از ایمان کافر و مرتد شدند گفته مى‏شود که به دلیل کفرتان بچشید عذاب خداوند را. و از سویى این آیه درباره ارتداد سخن مى‏گوید; چه آن که مرحوم علامه طباطبایى (16) در ذیل تفسیر این آیه به نقل از انس بن مالک از ابوهریره، از پیامبر صلى الله علیه وآله روایت نموده‏اند که «یرد على یوم القیامة رهط من اصحابى او قال من امتى فیحلؤن على الحوض فاقول: یا رب اصحابى فیقول لاعلم بما احدثوا بعدک ارتدوا على اعقابهم القهقرى فیحلؤن.
از جمله آثار سوء دیگر ارتداد آن است که اعمال زشت افراد مرتد توسط شیطان برایشان زینت داده مى‏شود و آنها توسط شیطان فریفته مى‏شوند چنانچه خداوند فرموده: «ان الذین ارتدوا على ادبارهم من بعد ما تبین لهم الهدى الشیطان سول لهم‏» محمد /25 یعنى کسانى که بعد از روشن شدن حق بازگشتند و پشت کردند، شیطان اعمال زشت ایشان را در نظرشان زینت داده و آنها را به آرزوهاى دور و دراز فریفته است.
اثر سوء دیگر ارتداد که در قرآن به آن اشاره شده کمک نکردن خداوند به هدایت افراد مرتد است چنانچه فرموده است: «کیف یهدى الله قوما کفروا بعد ایمانهم وشهدوا ان الرسول حق‏» آل عمران / 86 یعنى چگونه خداوند هدایت مى‏کند قومى را که پس از ایمان آوردن خویش کفر ورزیدند و گواهى دادند که پیامبرصلى الله علیه وآله حق است اینان در بازگشت از اسلام ظالم و ستمکار هستند و خداوند هرگز ستمگران را هدایت نمى‏کند. استفهامى که به وسیله کیف انجام شده افاده استبعاد و انکار مى‏کند، یعنى هدایت مرتدان را محال و غیر ممکن مى‏نمایاند. وجود صفت ارتداد در افراد مرتد سبب آن است که خداوند ایشان را هدایت نکند. این که در آیه گفته شده که خداوند مرتدان را هدایت نمى‏کند منافات ندارد با این که اگر توبه کنند و از ارتداد خویش بازگردند خدا ایشان را هدایت نماید. (17)
اثر سوء دیگر ارتداد که در قرآن به آن تصریح شده توجه لعنت‏خدا و ملائکه و همه مردم به مرتدان است، چنانچه خداوند فرموده: «اولئک جزاؤهم ان علیهم لعنة الله والملائکة والناس اجمعین × خالدین فیها لایخفف عنهم العذاب ولاهم ینظرون × الا الذین تابوا» آل‏عمران /87-89 یعنى کیفر مرتدان آن است که لعنت‏خداوند و ملائکه و همه مردم شامل ایشان مى‏شود و آنها همواره در این لعن مى‏مانند و مجازاتشان تخفیف نمى‏یابد و به آنها مهلت داده نمى‏شود مگر کسانى که پس از آن توبه کنند.
اولئک در آغاز آیه اشاره دارد به «قوما کفروا بعد ایمانهم...» که در آیه قبل (آل عمران / 86) به آن اشاره شد.
لعنت‏خداوند به معنى آن است که خداوند ایشان را از رحمت و سعادت دور مى‏سازد و لعنت مردم و لعنت ملائکه بر چنین افرادى به معنى آن است که آنها از خداوند درخواست مى‏کنند که خداوند مرتدان را از رحمت و سعادت دور مى‏سازد. (18)

عشقولانه

کاربر بیش فعال
اینارو گفتی که چی بشه؟؟؟؟؟؟
نچچچچچچچچچچ
برو سراغ همون دین ساختگیت......
خودتم نمیدونی چی میگی......
باشه اگه من عشق و تو هوس میبینم اگه ازدواج کردی(موقت)فقط باهاش حرف بزن......
حرفهای خنده دار نزنید لطفا تاپیک جدیست.........:w15::w15::w15:

عشقولانه

کاربر بیش فعال
اصلا تو چیکار به غربیا داری تو وقتی اینجا هستی باید اونطوری که من میخام زندگی کنی......افتادت؟؟؟؟؟؟؟

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دارم میرم نهار بدون اجازه من کار نمیکنی.......تا برگردم....

شما همون طور که به خدمتتون گفته ام کم عقل و بی شعور هستین چون نه با دین اسلام قانع میشی نه با ادیان دیگه.

از اونجایی که دین خود رو انکار میکنید.
مرتد هستید .
از کفار هم خیلی جلو رفتین.وضعتون خرابه!!!!
پس شما نجس هستین...
نجاست میدونی که یعنی چه....
سر و کله زدن با انسان نجس کراهت داره.....
اگه قاضی میبودم حکم اعدام شما رو صادر میکردم....

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه خیلی هم پر رویی کردی از این به بعد......خط قرمز بهت نشون میدم با کسی هم شوخی ندارم.
اینو دارم بهت جدی میگم.

بهت توصیه میکنم از این به بعد ادب رو رعایت کنی و با اون عقل کمت دیگه چرت و پرت نگی .....
و به هیچ یک از کاربران توهین نکنی ......

در ضمن تا دیر نشده عذر خواهی کن مخصوصا هم از آقای جینگیلبرت و هم از دیگرانی که ناراحتشون کردی....

خدا بهت رحم کنه.....

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

کافر عوضی ..........

کافر ناکس.....

کافر الاغ......

وجدان من یه چیز خعععععععععلی خوب میگه...... میگه دستم به خون این آدم آغشته بشه بهتر از خوندن حرفاشه..................

به به سلام سلام :D

بسیار بسیار از فحاشی های شما مشعوف شدم،

چرا اخراج بشین؟

اتفاقا بعنوان سابقه اینجا خواهد ماند تا همه مردم عشقولانه را بشناسند،
خیلی هم زیبا خیلی هم خوب اتفاقا بزار چنین افرادی به ما فحش بگویند
اگر انسانهای بزرگ به ادم فحش بدهند برای ادم ننگ هست ولی انسان کوچک اهمیتی نداره

شاید بخندین ولی سر منو همین عشقولانه ببره باعث افتخاره چون شهید عشق میشم :D

پ.ن: یک روز یک بچه توی کوچه چاقو دستش بوده یک مرد گنده از اونجا رد میشه به بچه میگه چاقو را بده من دستت را میبری، بچه ها برمیگرده میگه نترس سرت را نمیبرم! :D

mandana sh

عضو جدید
سلام پ چتونه افتادین به جونه هم .بابا زشته اینقدر توهین نکنید بهم .به قوله برره فردا وویگولنز طرف هیچی

نوفهمه.بسه دیگه . به نظر من مردای هوس

باز میرن دنباله ازدواج موقت . اخه اگه مردی ,درست حسابی برو جلو مثله یه مرد ازدواج کن وبا کسی هم بازی

نکن .به نظر من هرد مردی باید الگو خانوادش باشه .خو فردا تو میری صیغه میکنی خب خواهرت هم صیغه

میخواد مگه خونه تو رنگین تر از خواهرته. من میگم همش تقصیره جنگلیبرت بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.